![]() |
Quote:
|
üdv! nekem is lenne egy érdekes észrevételem a betegséggel kapcsolatban: jelenleg új orimmal 225 hekin vagyok és kitámadtam egy hullára a pénze miatt, építettem is 10 kórházat gyorsan, de ez is kevésnek bizonyult, mert már 3 napja nézem ahogy az embereim hullanak!! :( :mad: jó, 1x volt, hogy megint kitámadtam, tudom, akkor újrakezdődik a betegség, de attól a pillanattól számolva eltelt már 80! kör és még mindig beteg vagyok, miért van ez? ahogy számoltam 17 kör alatt le kellett volna vonuljon, nem? vagy rosszul számoltam? valaki segítsen, mit tegyek?:confused:
|
Quote:
|
hoppá, ez valahogy teljesen kiment e fejemből :D:p tényleg nem működtek, de most már mennek rendesen, köszi Ati
|
Az intézőkben állítsd be hogy az a kevés embered a korházakban szorgoskodjon és ne az üres kocsmákban és templomokban mossa a padlót;)
|
úgyvan steve:D
|
szerintem se a padlót mossák hanem csináljanak valamit:) pl. mentsenek életeket, aztán utánna már moshatják a padlót is:D
|
Ha valaki 500 hekin van és beszed egy betegséget. Akkor körönként kb hány ember hal meg?
Tegyük fel h nincs kórház. |
Attol fugg, mennyi a nepesseged :)
De ha olyan 95% a foglalkoztatottsagod, akkor olyan 40-45 emberke hal meg koronkent igy tippre :) De hatha tud vki vmi konkretumot mondani :) |
több annál, talán a duplája, de rég voltam hadi, nem tudom :(
|
Kösz a választ. Akkor reggelig csak kíhúzom komoly gondok nélkül.:D
|
Ha betegen szintet lépek, elmúlik a betegség?
|
Quote:
|
Ilyen szemszögből jó a húla. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Seregutkozestol biztos, hogy nem lehet!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor marad rejtély:D:D |
bár lehet hogy kiment hullára 10 íjjal hogy beteg legyen annak a hiánya nem tűnik fel!!:Dakkor már egy ideje ütve volt:Dvédekezésnek elmegy!:rolleyes:
|
Egy kezdő kérdése:
Ha megütök egy hullát, akkor minden esetben beteg leszek? A kérdés fordítva: Ha egy hulla megüt engem, akkor is minden esetben beteg leszek? A 3. kérdésem: Az stimmt, hogy ha beteget ütök(vagy csak támadok), beteg leszek. Ha beteg üt engem(vagy csak támad), akkor is beteg leszek? A választ előre is köszi.:) |
Quote:
Hali Ezt asszem párszor már leírták, ha visszaolvasod! Ha hullát vagy beteg orit ütsz beteg leszel. Ha hulláról vagy beteg oriról pattansz beteg leszel. Ha hulla, vagy beteg ori Téged üt, akkor nem leszel beteg! Hali |
ja ha te ütsz fertőzött orit beteg leszel, ha téged üt ilyen ori vagy lopsz, varizol ilyen orit semmi sem történik;)
|
Sziasztok! Betegség tombol a 200 hekis orimban. Kórházam nincs. Mikorra várható, hogy végleg megszűnik a járvány?
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmm most látom nem írja ki a szöv. események között ha a szövimnek sikerült felszámolnia a pestist. miért nem? szerintem ez fontos szövi esemény, mert tud menni a hadi tovább
|
Quote:
|
ezt én is sejtettem, csak szerintem jobb lenne ha a szöviesemények között is ki lenne írni
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:02. |