![]() |
Ha szóba állsz ott velem :P
|
Nah asszem már megint szólnom kell mer nem vok a Pumával megelégedve! :(
Puma azt mér nem hirdeted h élőzenés buli lesz? (feltéve hogy a buli végéig agyon nem ütik a zenekart) |
Quote:
|
Puma lesz az élőzenekar egymagában? :))
|
Hogy mik nem derülnek ki :D
És még mire lehet számítani ? :p |
Ahham :D
tekerőnyereén fogok jáccani :D |
Quote:
|
Sziasztok, sajna Veszprém nekem sem fog összejönni.....
De, a szentendrei talival (LF) kapcsolatos dolgokat megtalálhatod, a klánlapján, aminek a cime a Hoditos tablomon (#40917) van fent...... Ha bárkinek kérdése van, akkor a hod berkein belül irjon. :) |
te jószagú, csak el kell menni valahogy...
|
Quote:
|
Quote:
Jó lenne április 28-29-30, mert május 1 hétfő, (munkaszüneti nap) és ez egy nagyon hosszú hétvége :) |
Quote:
Nekem jó sztem. |
Na lehet hogy megyek de még nem bizti meg firkáltam egy zöldet:D
|
Quote:
ezt nem tudom überelni :) |
Nah aahogy látom ide is kell szólnom, me nincs elég nagy rend itt :)
Lacqa nyugotan jöhecc vecprémbe, nem halt még senki sem bele az élőzenébe, mondjuk hóttat még nem hallottam, nah mindegy, nem a Puma fog zenélni (remélem) Jah és meg kell beszélni velem hogy mikor lecc a szentendrei buli, nem tom. De majd leszen az is, csak kicsit félek tőle, okulva a tavalyi baleseten, asszem pálinkát nem fogok vinni. |
jól rémlik, hogy azt meséltétek, hogy a tali egy panzó éttermében lenne?
valaki küldje át nekem a szálloda telószámát, meg azt is, hogy kik lesznek :) esetleg ha tudja a szoba árakat, azt is hozzáteheti :) |
Quote:
|
Quote:
|
a Veszprémi talival kapcsolatban engem is érdekelne egy norm. Panzió, az meg a tutkó lenne, ha ott lenne a tali:)
|
Quote:
Toto, ez megtisztelő,hogy elismered fölényem feletted(végre) :PP |
Quote:
ződ vagy msn.az infók terjedési sebessége változó :D |
na közkivánatra.....
ujpesten tartok 1 farsangi talit............... nem rendhagyó.......mindenkit szeretetrtel várok a borozot kibérelem......jelentkezés.......gazdálkodj okosan.315585... asszem ennyi elég...csumpi....(és ez az öcsém köszönése) |
jaaa
jelentkezni se kell.....csak szoljatok oda hogy mikor jöttök....-. |
ha lehetne csak függőket várok.....
orvos ismerősöm jön szihologusokkal............(még nem hodosok) |
Aki szállást keres az keressen meg zöldben ott tudok mondani egy honlapcímet ahol sok szállás van felsorolva.
|
Sziasztok :) :)
Én egy térképet szertnék, olyan rajzosat, hova is kellene menni, nehogy eltévedjek :) |
Quote:
Ha valakinek még kell térkép,msn-en állok rendelkezésére neki. |
buli
Mé marad el a buli?????
|
Nem marad el a buli...:)
|
de nekem azt monta mindenki
|
Puma most mondta a Hodos fórumon, hogy aki ezt terjeszti annak levágja a haját, akkor is, ha kopasz:)
|
Bodog szülinaPOT Sógor:)
|
Bubbli és az álhír
A buli NEM!!!! marad el!
Ne higgyetek az álhír terjesztő terrorista személyeknek!:D Gyertek sokan,még van hely bőven!:) |
apám...
bubba mér hagyod magad bescapni? ugy csinász mint a csajok miko mongyák neki hogy buli van......amiko meg odaér akko láttya milyen buli van.....2 személyes...de ez nem az..(gondolom) sőt bisztos...ne higgy senkinek, ha elakarsz menni bvalami illetékest kérdezz meg, ne a szobeszédre aggyál.... |
Bubba akko menjünk ?
Vagy mi legyen ? :) :p |
Skacok itt olan hóvihar van, hogy ha én oda érek vecprémbe az má csoda lesz, de ha oda érek akko 3 napig ott is alcok az is tuti :)
|
Quote:
Asszem a Bubbli mellet van még:)))))))) |
JELENTÉS!!!!!!!!
Tali lezajlott! A népek kidőtek! Ketten tertyuk a frontot:Gyula és Én! A többi mind műanyag:D Nem bírgyák a szeszet,és a bulit,nemérzik a fílinget,a cspat nagy része + bukott:D |
Jó buli volt!
Köszönjük a szervezők fáradtságos munkáját. Nagyon jó hepaj volt.
Részletek majd alvás után. |
Sziasztok :)
Köszönöm a veszprémieknek a szives vendéglátást, a buli nagyon szuper volt :D Sajnálhatják azok, akik nem jöttek el :p |
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |