Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövetségesi segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1789)

Remedy 05-14-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 96193)
Nem kevertem. Az ország törlését arra értettem, ha esetleg annyira darabokra szednek (ráadásul csalással) hogy törölnöd kell, mert értelmét veszti a játék további folytatása az adott országgal.
Ez pedig kimerítheti a 'törlésig ütés' fogalmát, ami most már tilos.

1. van egy restart nevu nagy varazslat

2. a torlesig utes nem azt jelenti, hogy addig bantasz vkit, amig nem torol...

Mert mi van ha vki egy meszartol torol? Akkor torlesig utotted? De van errol egy kulon topic, ott eleg jol ki lett vesezve....

NorB 05-18-2007 18:34

nem tetszik az ötlet

a szövetség pl. attól szövetség, hogy lehet segítséget kérni bármiből 10-50% között
ahol 0%-os a segítség az nem szövetség
akinek meg nem tetszik, hogy a lovak is mennek segíteni, az ne tartson, vagy oldja meg

skiti 05-18-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 96855)
nem tetszik az ötlet

a szövetség pl. attól szövetség, hogy lehet segítséget kérni bármiből 10-50% között
akinek meg nem tetszik, hogy a lovak is mennek segíteni, az ne tartson, vagy oldja meg

vegyünk egy hadis orit, vagy inkább hadisabb szövit, valakit ütnek, valamelyik hadist, hív be helpet, megy a lovakból is 10% akár három helyről is összesen, tehát akár 30%-nyi lovat összesen kivett a háborúból 4 órára.
menni kéne vissza. vagy szembe.
néha kevésen múlik, hogy mehet-e két sereg, és lehet hogy annyira kevésen, hogy baromira nem lesz mindegy hogy 10%-okkal több vagy kevesebb lóval számolhatok.
elhiszem hogy van akinek, mint például neked:) rendhagyó eset, de aki hadisabb szöviben játszik és elég aktív, azzal gyakran megesik.
úgyhogy a huszáros hozzászólásaid tartsd meg, ha nincs tapasztalatod a témában;)

Penya 05-18-2007 20:16

Quote:

nem tetszik az ötlet

Igen érdekes és egyedi vélemény de sajnos nem látom benne az értelmet. Aszondja, ha én nem akarok küldeni lovat védeni akkor nem is vagyok igazi hű társ?

Az ötletet támogatom. Újat nem tudok hozzátenni :)

-Ede- 05-18-2007 20:19

Quote:

nem tetszik az ötlet

szerintem is jó ötlet, mert sokxor fölöslegesen megy sereg
azt a szövitagot aki a segítséget mindenből 0-ra állítja azt meg ki kell tenni a szöviből

sema034 05-18-2007 20:30

Egyértelműen támogatom az ötletet. Az eset most történt velünk. Tudtuk hogy az egyik szövitagra fog menni az ellen mert őt akarták leszakítani a szövitől. Na az ellenfél hadisára rá is mentünk volan, csakhogy segítséget is akartunk küldeni annak akire ment a sereg. Ugyebár a sereget kv előtt 1-2 másodpercel akartuk elindítíni, de igy nem tudtunk segítséget küldeni, mert a segítség elvitt volna mindenkitől 10-10% lovat. Ha meg előszőr a sereget indítom el akkor meg az ellen meglátja ha távolt néz és behív segítséget. Az a félelem meg hogy a szövitag igy beállít mindent 0-ra, és nem tudok majd seregt elhívni hülyeség. Nem kell ilyen szövibe belépni, és nem lesz ilyen probléma.

Andrew 05-18-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 96866)
Egyértelműen támogatom az ötletet. Az eset most történt velünk. Tudtuk hogy az egyik szövitagra fog menni az ellen mert őt akarták leszakítani a szövitől. Na az ellenfél hadisára rá is mentünk volan, csakhogy segítséget is akartunk küldeni annak akire ment a sereg. Ugyebár a sereget kv előtt 1-2 másodpercel akartuk elindítíni, de igy nem tudtunk segítséget küldeni, mert a segítség elvitt volna mindenkitől 10-10% lovat. Ha meg előszőr a sereget indítom el akkor meg az ellen meglátja ha távolt néz és behív segítséget. Az a félelem meg hogy a szövitag igy beállít mindent 0-ra, és nem tudok majd seregt elhívni hülyeség. Nem kell ilyen szövibe belépni, és nem lesz ilyen probléma.

nem, erre az a válasz, hogy ha nem bízol meg a szüöviben, beállítod 0-ra, és legfeljebb többet fogsz figyelni, hogy a többieknek mikor kell küldeni .D

sema034 05-19-2007 20:00

Ha nem bízol meg a szövidben, akkor miért lennél vele egy szöviben? Mi értelme van úgy az egésznek?:confused: :confused:

Tsobi 05-19-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 96949)
Ha nem bízol meg a szövidben, akkor miért lennél vele egy szöviben? Mi értelme van úgy az egésznek?:confused: :confused:

Vannak olyan nemeslelkű emberek,akik néha néha felkarolnak egy-egy kezdőt,és azt bevéve a szövibe megtanítják játszani :)
A példa :)

NorB 05-20-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 96856)
vegyünk egy hadis orit, vagy inkább hadisabb szövit, valakit ütnek, valamelyik hadist, hív be helpet, megy a lovakból is 10% akár három helyről is összesen, tehát akár 30%-nyi lovat összesen kivett a háborúból 4 órára.
menni kéne vissza. vagy szembe.
néha kevésen múlik, hogy mehet-e két sereg, és lehet hogy annyira kevésen, hogy baromira nem lesz mindegy hogy 10%-okkal több vagy kevesebb lóval számolhatok.
elhiszem hogy van akinek, mint például neked:) rendhagyó eset, de aki hadisabb szöviben játszik és elég aktív, azzal gyakran megesik.
úgyhogy a huszáros hozzászólásaid tartsd meg, ha nincs tapasztalatod a témában;)

hogy kinek mennyi a tapasztalata, annak előbb nézz utána

ismétlem magamat, nem muszáj lóval játszani, aki nem ért hozzá
jobb napokon mindhárom orim folyamatosan seregeket küld, és mégsincsenek az orikban lovak segíteni
akinek nincs játékideje, annak öngyilkosság lovakkal játszani, mindegy hány %-ra állítgatja a segítséget, tehát sztem a javaslat értelmetlen
és továbbra is számomra elvileg elfogathatatlan a 0%-os segítség

Valezius 05-20-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 97056)
akinek nincs játékideje, annak öngyilkosság lovakkal játszani, mindegy hány %-ra állítgatja a segítséget, tehát sztem a javaslat értelmetlen és továbbra is számomra elvileg elfogathatatlan a 0%-os segítség

Ez nem teljesen igaz, Arénában kevesebb játékidő mellett is lovat kell tartani :)
De általánosságban egyetértek, de sok értelmét nem látom a 0-nak, ugyanakkor nem elfogathatatlan :)

Killer 05-20-2007 18:19

az ötletet jónak tartom ,és támogatom!

Remedy 05-20-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 97056)
hogy kinek mennyi a tapasztalata, annak előbb nézz utána

ismétlem magamat, nem muszáj lóval játszani, aki nem ért hozzá
jobb napokon mindhárom orim folyamatosan seregeket küld, és mégsincsenek az orikban lovak segíteni
akinek nincs játékideje, annak öngyilkosság lovakkal játszani, mindegy hány %-ra állítgatja a segítséget, tehát sztem a javaslat értelmetlen
és továbbra is számomra elvileg elfogathatatlan a 0%-os segítség

Na nezzuk. Tapasztalatod van Norb, ez vitathatatlan. De az pl nekem is van, megse jelent semmit :)
Egyreszt nem ertem, hogy mit irsz, masreszt logikai bukfencek vannak benne.
Epp azert nincsenek lovak segiteni az oridban, mert folyamatosan uton vannak a lovaid -> nincs otthon lo -> 0-nak a 10%-a is 0.
De gondolj bele abba, hogy tavolba nezel, es epp otthon vannak a lovaid, latod, hogy jonnek feled, es meg idod is van segitseget kerni, de mar tamadni nem. Mindjart lesz lo az oridban segiteni. A jatekidot, mint befolyasolo tenyezot, nem vagom miert keverted bele ebbe. Tehat ervnek nem igazan tudom elfogadni, vagy megerteni se...
Mi is pontosan az ellenerved? Miert elfogadhatatlan, hogy vki a lovainak a segitseget a vedekezeshez, vagy az ijai segitseget a tamadashoz 0-ra allitsa? Milyen hatranya lesz ebbol barkinek is?
Ha lehet, azt se keverjetek bele, hogy kezdo ez meg az, aki nem ugy allitja be a segitseget, ahogy szeretnem, az nem lesz a szovim sokaig, errol ennyit. :)

Alba 05-21-2007 09:25

Remy én ne mértem.

Irod hogy védekezni meg van idod de támadni mar nem. Ezt én nem vágom hogy lehetséges.

Szerintem jó a 10% és kell is. Aki lóval jáccik egyszerűen vállaja be vagy pedig leygen fullelit és nincs gondja.

Penya 05-21-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 97107)
Remy én ne mértem.

Irod hogy védekezni meg van idod de támadni mar nem. Ezt én nem vágom hogy lehetséges.

Szerintem jó a 10% és kell is. Aki lóval jáccik egyszerűen vállaja be vagy pedig leygen fullelit és nincs gondja.

Nyilván azért van 10% ra állítva mert nem akar belőle küldeni. (vagy pedig keveset de ez ritka) Ha nem akar akk miért kötelező neki küldeni? Nem könyebb úgy megoldani h egyszerűen beállítod nullára? Miért kell az a 10%? A semmivel egyenlő majdhogynem. A szövetség nem attól szövetség hogy küldözgetik egymásnak a felesleges egységeket. Semmi értelmét nem látom annak h küldjünk akkor is egységet ha nem akarunk.

-Ede- 05-21-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 96950)
Vannak olyan nemeslelkű emberek,akik néha néha felkarolnak egy-egy kezdőt,és azt bevéve a szövibe megtanítják játszani :)
A példa :)

már nem azért,de ha kezdőt karolsz fel, akkor megnézed az oriját, és látod h nullára van állítva a segítség, akkor egyszerűen szólsz neki, h védekezéshez íj/elit, támadáshoz ló/elit
ha a kezdő nem hajlandó kölcsönöen együttműködni akkor ne segítsen neki!
(erre az fog jönni, h mi van ha nincs fenn és támadás előtt látod csak, akkor erre az a válaszom, h a kezdő szövitag oriját rendszeresen kell nézni, nem csak úgy hébe hóba)

Alba 05-21-2007 12:59

Én akkor sem látok benne problémát.

Nagyon ritka szerintem az hogy valaki védelemmel tudjon megfogni valakit.Általában ugy inditja a támadó a sereget hogy mikor észreveszed akkor már 1 körre van.

-ha én támadok és kérek be védelmet természetesen akkor kérem be mikor mar nincsenek bent a lovak.
-ha valaki béna és mondjuk a kötvaltas elott 50 perccel inditja a támadást és észreveszem siman kérek be védelmet. És ugy se szamit a 10%

-Ede- 05-21-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 97127)
Én akkor sem látok benne problémát.

Nagyon ritka szerintem az hogy valaki védelemmel tudjon megfogni valakit.Általában ugy inditja a támadó a sereget hogy mikor észreveszed akkor már 1 körre van.

-ha én támadok és kérek be védelmet természetesen akkor kérem be mikor mar nincsenek bent a lovak.
-ha valaki béna és mondjuk a kötvaltas elott 50 perccel inditja a támadást és észreveszem siman kérek be védelmet. És ugy se szamit a 10%

hááát nem tudom, én nem szoktam megkockáztatni h a támadást 1 mp-el előtte indítom, hanem 1-2percel, és ezzel sokan vannak így
pl a mi szövnkben ha valaki ott van gép előtt körválti előtt(1-2perc) néz egy távolt, a biztonság kedvéért, és ilyenkor még tud az ember segítséget küldeni, visszatámadni már húzósabb, mert oda gömb kell meg miegymás, viszont ha elvittem a szövi elitjeit védeni, és bőven sok lett, akkor azokkat az eliteket már nem bírom támadáshoz segítségül hívni!

NorB 05-21-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 97065)
Na nezzuk. Tapasztalatod van Norb, ez vitathatatlan. De az pl nekem is van, megse jelent semmit :)
Egyreszt nem ertem, hogy mit irsz, masreszt logikai bukfencek vannak benne.
Epp azert nincsenek lovak segiteni az oridban, mert folyamatosan uton vannak a lovaid -> nincs otthon lo -> 0-nak a 10%-a is 0.
De gondolj bele abba, hogy tavolba nezel, es epp otthon vannak a lovaid, latod, hogy jonnek feled, es meg idod is van segitseget kerni, de mar tamadni nem. Mindjart lesz lo az oridban segiteni. A jatekidot, mint befolyasolo tenyezot, nem vagom miert keverted bele ebbe. Tehat ervnek nem igazan tudom elfogadni, vagy megerteni se...
Mi is pontosan az ellenerved? Miert elfogadhatatlan, hogy vki a lovainak a segitseget a vedekezeshez, vagy az ijai segitseget a tamadashoz 0-ra allitsa? Milyen hatranya lesz ebbol barkinek is?
Ha lehet, azt se keverjetek bele, hogy kezdo ez meg az, aki nem ugy allitja be a segitseget, ahogy szeretnem, az nem lesz a szovim sokaig, errol ennyit. :)

1. érvem
sztem a lovak nem mennek védekezni segíteni annál, akinek elemi technikai tudása van, előbb támadok, aztán kérek segítséget, ha az ellen olyan balfék, hogy nem indít pontosan
ha valaki előre - távolnézés nélkül - kér segítséget, az hibásan játszik, ha lovakat tart, az ilyen játszon elitekkel
2.
ahogy rátapintottál, az ijászoknál is értelmetlen a segítség 10%-ra való állítása (támadásnál), nem beszélve a védők, támadókról, vagyis ezen az alapon bármely egységet 0-50% között kéne változtatni, miért pont a lovakról van szó, amik nem is védekeznek a 2 pontjukkal olyan nagyon rosszul?
nos, az én véleményem szerint a szövetség kötelez is, ha vki szövetség tagja, akkor kell minimális szövisegítség értéknek lennie, a 10% nagyon is alacsony

NorB 05-21-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 97136)
hááát nem tudom, én nem szoktam megkockáztatni h a támadást 1 mp-el előtte indítom, hanem 1-2percel, és ezzel sokan vannak így
pl a mi szövnkben ha valaki ott van gép előtt körválti előtt(1-2perc) néz egy távolt, a biztonság kedvéért, és ilyenkor még tud az ember segítséget küldeni, visszatámadni már húzósabb, mert oda gömb kell meg miegymás, viszont ha elvittem a szövi elitjeit védeni, és bőven sok lett, akkor azokkat az eliteket már nem bírom támadáshoz segítségül hívni!

már ne haragudj Ede, de ha vki 1-2 perccel kv. előtt támad, annak mindegy, milyen segítséget hány %-ra állítgat

Synkel 05-21-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 97139)
már ne haragudj Ede, de ha vki 1-2 perccel kv. előtt támad, annak mindegy, milyen segítséget hány %-ra állítgat

A témából kicsit kiestem, de ezzel egyetértek.
Sőt, ha annyival korábban kimegy, akkor simán van idő szembetámadni, védelmet behívni meg még újságot is olvasni kv-ig:)

Alba 05-21-2007 13:50

Én is ezt mondom.
Siman megoldható hogy ne is jelentsen problémát a lovak megléte.
Aki meg ijjat visz támadni hogy lovat védedekezni az meg előbb utobb ugyis rajon hogy mit rontott el.

sema034 05-21-2007 14:32

Nézel egy távolt körváltás előtt 5 mp-el. Az esetek nagy részében (legalábbis azokon a szinteken ahol eddig én jártam) már lehet látni hogy kire jönnek, mert kiküldték a sereget. Az az 5 mp pont elég arra hogy a másik ablakban ahol meg van nyitva a szövetségesi segítség nyújtás bepipáld hogy kinek küldjed és elküld. Aztán köv körben nyilván szembe fogsz menni vele de könnyen előfordulhat hogy pont az a 10% ló hiányzik. Ha meg rád jön a sereg akkor 3 embertől is hívsz be és akkor már a 3x 10% érzékenyen érinthet. Ha már csak 1 körre van a sereg, és akkor látod meg akkor tényleg mind1 nagyjából hogy mennyire van állítva, mert akkor csak simán szembemész.

Penya 05-21-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 97137)
nos, az én véleményem szerint a szövetség kötelez is, ha vki szövetség tagja, akkor kell minimális szövisegítség értéknek lennie, a 10% nagyon is alacsony

Azt hagy döntse már el egy szövetség, hogy kell-e neki a segítség vagy nem. Nem értem miért kellene minden egységből küldeni? Nem elég abból ami kell? Képzeld el X ország kér tankot Y országtól és Y ország küld tankot repülőt csatahajót, amivel X ország nem tud mit kezdeni mert neki csak tank kellett. Akkor miért küldjön feleslegesen repülőt és csatahajót ha X országnak csak tankra van szüksége. Akkor már nem is szövetségesek ha nem küld 85647 féle egységet a mellé az egy mellé ami igazán kell? Miért inkább szövetség ami feleslegesen is küldd annál mint ami azt küldi ami kell? Én inkább fordítva mondanám, az nem szövetség ahol mindenfélét csinálnak csak azt nem amit kellene.

bodolur 05-21-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 95177)
Ez az én véleményem is kb.. Főleg, mikor elmegy véletlenül az íjászok 10%-a a tornyokból támadni.:D

Jaja. Annak sztem senki sem örül.

NorB 05-21-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 97226)
Azt hagy döntse már el egy szövetség, hogy kell-e neki a segítség vagy nem. Nem értem miért kellene minden egységből küldeni? Nem elég abból ami kell? Képzeld el X ország kér tankot Y országtól és Y ország küld tankot repülőt csatahajót, amivel X ország nem tud mit kezdeni mert neki csak tank kellett. Akkor miért küldjön feleslegesen repülőt és csatahajót ha X országnak csak tankra van szüksége. Akkor már nem is szövetségesek ha nem küld 85647 féle egységet a mellé az egy mellé ami igazán kell? Miért inkább szövetség ami feleslegesen is küldd annál mint ami azt küldi ami kell? Én inkább fordítva mondanám, az nem szövetség ahol mindenfélét csinálnak csak azt nem amit kellene.

-nem küldhetsz 85647 egységet 1 mellé
-feleslegesen csak a gyenge játékos küld bármit is

sztem ez egy stratégiai játék
ha hadban állok vkivel, sereget küldök, távolozok, és ha értelmes, akkor küldök, vagy hívok segit, így játszok, ha lovakkal játszok
valóban 10 mp. van mindenre
de az tökéletesen elég, ha gyorsabb vagyok, mint az ellen
ha nem, akkor meg édesmindegy, hogy mennyi a beállított %, az ütéseket nem fogom kivédeni, viszont a lovak kint lesznek, ergo nem segítenek sehol

NorB 05-21-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 97149)
Nézel egy távolt körváltás előtt 5 mp-el. Az esetek nagy részében (legalábbis azokon a szinteken ahol eddig én jártam) már lehet látni hogy kire jönnek, mert kiküldték a sereget. Az az 5 mp pont elég arra hogy a másik ablakban ahol meg van nyitva a szövetségesi segítség nyújtás bepipáld hogy kinek küldjed és elküld. Aztán köv körben nyilván szembe fogsz menni vele de könnyen előfordulhat hogy pont az a 10% ló hiányzik. Ha meg rád jön a sereg akkor 3 embertől is hívsz be és akkor már a 3x 10% érzékenyen érinthet. Ha már csak 1 körre van a sereg, és akkor látod meg akkor tényleg mind1 nagyjából hogy mennyire van állítva, mert akkor csak simán szembemész.

jelen esetben dönthetsz 5 mp. alatt, hogy védekezel, és a lovak egy része elmegy, vagy nem védekezel, hanem támadsz, mint atom

én az utóbbit választom speciel :)
ha már várod, hogy jönni fog, meg tudod előzni a támadással, és védekezhetsz is

Bogár 05-26-2007 12:20

szerintem semmi zavaró sem lenne abban, ha 0%-ra lehetne állítani a szövisegítséget... aki pacit akar küldeni védekezni, az ezután is meg fogja tudni tenni.
és igenis jelenleg bármikor előfordulhat, hogy a pacik mennek védekezni. gondoljunk csak arra, hogy nem full pacival támadsz, és kell majd szövisegítség védekezni...

de ebben a témában nem hiszem, hogy arról van szó, hogy szépen ki lehet kerülni most is azt, hogy a pacik ne mehessenek védekezni. úgy érzem, hogy ez nem megfelelő indoklás ahhoz, hogy ne lehessen ezután sem 0%-ra állítani a segítséget.

kg-- 05-27-2007 13:09

Maradjon

Én látom értelmét annak, hogy ez így van.
A játékos vagy támadásokkal oldja meg a harci problémáit, vagy védésekkel. Ha a kettőt kombinálni akarja, az áldozattal jár (vagy odafigyelés, vagy ló).
Tehát azért jó ez így, mert így nehezebb "dzsóker" országot/szövit csinálni, ami mindent beüt és mindent kivéd.

Kancsendzönga 05-27-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by kg-- (Post 99037)
Én látom értelmét annak, hogy ez így van.
A játékos vagy támadásokkal oldja meg a harci problémáit, vagy védésekkel. Ha a kettőt kombinálni akarja, az áldozattal jár (vagy odafigyelés, vagy ló).
Tehát azért jó ez így, mert így nehezebb "dzsóker" országot/szövit csinálni, ami mindent beüt és mindent kivéd.

mivel ezek a szbályok mindenkire vonatkoznak, és azok is mindenkire vonatkoznának,nemhiszem, hogy sokkal könnyebb lenne ilyen "dzsókert" csinálni

laziga 06-24-2007 14:52

támogatom főleg azért mert minél több a variációs lehetőség annál több stratégiát lehet kitalálni ráadásul akinek nem tetszik az nem használja.

LotR 06-24-2007 16:29

Nos én régen sem értettem, mért nem lehet 0-ra állítani?
Felvetődött már anno, sajna nem emléxem az érvekre melyek a min. 10% mellett szólnak...
Spec nem jut eszembe indok ellen, így inkább örülnék ha lenne mód a 0-ra állításra.
Mert igenis van rá példa, h hívsz be pacit segítségnek, pedig csak íjat v elitet szeretnél.
Egy érvet tudok, nem tudom mennyire állja meg a helyét, mégpadig aki paci/íjjal játszik annak ez egyfajta hátrány...
Ennek ellenére én örülnék ha lenne 0%, mert jobban lehetne játszani.
utáltam mikor a szövim támadó seregét kellett gyengítenem.

Ha nem tudtok rá példát, segítek:
Hajnalba beütik a varist a szöviben 1x... már látjuk, h jön, de védeni már nem lehet ,ugyanakkor tudjuk, h jönni fog megint, az egyik szövink visszakiséri, én meg mivel ujra jön majd védelmet hívok be, ilyekor jön ugye ló is mert a másik hadink éép alszik...
Na meg sorolhatnám a hasonló szitukat, ahol nem lehet épp megoldani a dolgot, pedig 1 háboru sorsa is mulhat rajta...

Kós00792 06-24-2007 18:00

Én is támogatom, mert nem szeretem ha az íjjaim kimennek támadni:S.

Valezius 06-24-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 105115)

Azért ha mi kimegyünk íjjal azt meg szoktuk előtte beszélni :D
Néha muszáj :)

Ati 06-24-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 105115)

Ööö, akkor talán beszéld meg a szöviddel, hogy ne küldjön íjakat támadni. :)

Pomi 06-24-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 105117)
Azért ha mi kimegyünk íjjal azt meg szoktuk előtte beszélni :D
Néha muszáj :)

Ja, 50 k íj mindig legyen az oridba támadni:D

sasa 06-24-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Pomi (Post 105119)
Ja, 50 k íj mindig legyen az oridba támadni:D

ja, 50k lovat már be tudsz vele ütni alulról :D

Az ötletet támogatom. Ló ne menjen védeni, nyilas meg ne menjen támadni, ha nem feltétlen szükséges. Ha valki szövin belül visszaél a 0%-kal, az meg rövidúton úgyis repül. Még elitekkel játszva is érdekes taktikai elem lehet a 0-10 közötti százalék.

Ati 06-24-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 105121)
Ha valki szövin belül visszaél a 0%-kal, az meg rövidúton úgyis repül.

Azért én azon elgondolkoznék, hogy ha szövin belül valaki visszaél azzal,hogy íjászokkal támad, akkor miért nem repül rövid úton... :)

Bogár 06-24-2007 19:14

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 105095)
Na meg sorolhatnám a hasonló szitukat, ahol nem lehet épp megoldani a dolgot, pedig 1 háboru sorsa is mulhat rajta...

ne feledjük, hogy az ellenfél sorsa is múlhat ezen a dolgon. ;)
ennek ellenére még mindig támogatom azt, hogy a segítségeket lehessen 0%-ra is állítani.

egyébként én megbízok a szövijeimben, és néhány orimban a támadásnál a nyilasokat is 50%-ra állítom. ha azokkal is akarnak támadni, biztos, hogy nyomós okuk van rá... ez a 10% minimum inkább a védekezésnél probléma, amikor a pacik is mennek védekezni...

LotR 06-24-2007 23:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 105125)
ne feledjük, hogy az ellenfél sorsa is múlhat ezen a dolgon. ;)
ennek ellenére még mindig támogatom azt, hogy a segítségeket lehessen 0%-ra is állítani.

egyébként én megbízok a szövijeimben, és néhány orimban a támadásnál a nyilasokat is 50%-ra állítom. ha azokkal is akarnak támadni, biztos, hogy nyomós okuk van rá... ez a 10% minimum inkább a védekezésnél probléma, amikor a pacik is mennek védekezni...

OFF
A háború sorsa= a szövetségem sorsa és az ellenség sorsa múlhat rajta.. ;)

All times are GMT +1. The time now is 07:39.