![]() |
A 9est kissé bonyolultnak találom, és talán visszaélésre is adhatna lehetőséget (éppen épülő tornyok előtt malusz nélkül lopkod).
A 8assal viszont egyetértek. Mivel az elf békés nép ne tudjon alacsony malusszal harcot kezdeményzni, de ha támadás alatt van, akkor tudjon támadni a régi maluszokkal. Javítaná az elfek helyzetét a szövetségekben, melyek védekeznek (a támadók 1 szövetségessel kevesebben vannak amíg az ellenfél nem támad vissza). Az előnytelen információszerzés pedig annyi készültségébe kerülne az elfnek, ami szerintem nem érné meg, vagy akár lehet adni még egy kis maluszt ha kevés lenne :) És hogy miért tudjon ártózni? Az elf mágikus lény (40%os varázstekercs bónusz is ezért van gondolom). Aki megszentelt erdőiket megrontja, attól nem tartják vissza sem mágikus pusztító erejüket, sem sunyi tolvajaikat :) Azt esetleg még be lehetne vonni, hogy ha ez elf kezdeményezi harcot, akkor ne csökkenjen a malusz, még ha az ellenfél visszatámad, akkor se (ha ez kivitelezhető). |
Quote:
|
Ati,szeretném,ha feloldanád az én topicomat is a szavazás végett...de nekem az is jó,ha te kanyarítsz ide egyet... csak hogy mégis lássuk a megoszlást ! :)
|
Azért itt már születnek elég jó, és elfogadható javaslatok, minkét fél számára.
Szerintem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
arról a javaslatról volt itt szó, hogy térjünk vissza az előző állapotra, adjunk X időt az elfeknek az átépülésre, és akkor vezessük be. csak a teljesség kedvéért szerepelt a felsorolásban. |
Quote:
Köszi :) |
Quote:
Imádom!!!! Ha járható, akkor: az elf szakszerv maxi |
Amíg nincs szavazás, addig csak így, "szóban" támogatom a 9-est. Jó megoldásnak tartom, vagy bunkerezek, de akkor nem ártózom, vagy ártózom, de könnyebben megtalálnak.
És nem hinném, hogy bármilyen gondot jelentene kiszámolni, hogy x% torony mellett mennyi a malusz: ugyebár a tornyok aránya %-ban ott van a Tanácsadóknál, onnantól meg nem nehéz kiszámolni a maluszt. |
Quote:
Ez nagyon tetszik nekem is ... bár kezdeményezés alatt mit értünk ... hogy csak viccből kezdi el a hatástalan és hasztalan ártózást,vagy a haszonszerzés is kezdeményezésnek vesszük ? Ez fontos !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én sem támogatom :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugyebár érinthetetlen ország nincs, de még mindig esélye lenne legalább 2 támadási forma ellen aránylag jól levédeni magát. |
Quote:
|
Quote:
|
Ismétlem magam egyik másik topicból.
50% malus és az ártók közül kivett térkapunyitás meg felfedés szerintem továbbra is tökéletes lenne. A többi vagy bonyolult, vagy egyéb problémák vannak vele. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó, Matador, és ha az elf szövetsége indítja a háborút, akkor az elf végig a mostani maluszok mellett küzd? Ez egy békés szövetségben nem számít, de más esetben nagyon lefogja az egész szövetséget.
|
Quote:
De ne hadizzunk, elfezzünk ;) |
Quote:
egyébiránt, ha viszzatámadnak, akkor ha jól veszem ki, máris a régi maluszok lépnek érvénybe, és szöviháborúban is használható marad az elf :) |
Quote:
Illetve egy nem túl békés szövinek is el kell gondolkodnia azon,hogy egy elfet akar-e bevenni ilyen hátrányokakkal ... elsődleges célja az elfnek a békés fejlődés...most azon elmélkedünk,hogyan tudjuk visszavágásra sarkallni,ha bántják :) |
Quote:
|
És még egy: mi számít támadásnak? Egy kristálygömb, egy térkapu, egy épületfelmérés már az lenne, vagy csak az, ami konkrétan kárt okoz?
|
Quote:
|
Quote:
csak a hadi eseményeknek, az ártóvarázslatoknak - kivéve akkor a felfedés - és az ártó toliakcióknak kellene ide tartoznia |
Szerintem minden olyan akció,ami megjelenik a Vipeknek 'fontos eseményként' ...ebbe benne van a hadi,vari és toli is ... bár ezekből kivenném a gömbkísérletet illetve a sikertelen ártó varit ... hisz ami nem sikerült,az nem is fáj ...
|
Quote:
|
Quote:
az én volnék ez nálam szimpla prevenció leszoktató folyamat imádom amikor egy félelf (mert máshova nem fér be), 3 napig tekizik egy óriást s ha kicsit meglátogatom, felháborodik persze az iljen szövi nem akadály általában én adom fel 7:3 után, mert nem értem, hogy ez miért jó nekik de visszatérve: sztem ez is belefér, az agresszor, az agresszor |
Quote:
|
Quote:
Ez lenne ezután :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |