Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   elfet ért malluszok -- szavazás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1781)

Davalon 05-08-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94153)
Hogyne, valamivel több, mint 10% játszik elffel.

Azért mondom...

Valezius 05-08-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94147)
általában az elfet az választja, aki keveset tud lenni, akár tolizni akart eddíg, akár bármit csinálni...

Ez ötödiken biztos, hogy nem igaz, szerintem följebb sem.
Eddig az is az elfet választotta, aki egy biztonságos tolvajt akart, aminek nem sokan mennek neki csak úgy.

Ezután marad az ember és a fél-elf tolizásra.
Szerintem a félelfek szét fogják lopni az embereket, szóval utána márcsak 1tolis faj lesz, de ez csak spekuláció :)

Hóhér 05-08-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94156)
Ez ötödiken biztos, hogy nem igaz, szerintem följebb sem.
Eddig az is az elfet választotta, aki egy biztonságos tolvajt akart, aminek nem sokan mennek neki csak úgy.

Ezután marad az ember és a fél-elf tolizásra.
Szerintem a félelfek szét fogják lopni az embereket, szóval utána márcsak 1tolis faj lesz, de ez csak spekuláció :)

a fél elf faj eddíg is létezett, eddíg is lopták az embert

;)

biztonságos tolvaj mi??

röhej ez az egész

:D

nekem kéne egy biztonságos hadi

ha kitámadok biztosan ne tudjanak ártózni, vagy lopni, de ha nem tudnának beütni az sem lenne nagy gond...

biztonságos tolvaj...
ez itt a lényeg.
:cool:

Valezius 05-08-2007 09:38

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94160)
biztonságos tolvaj...
ez itt a lényeg.

Mert ha lop egy elf, akkor nem tudsz vele mit csinálni? :eek:

Hóhér 05-08-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94163)
Mert ha lop egy elf, akkor nem tudsz vele mit csinálni? :eek:

ez neked meglepő?

:eek:

Everlasting 05-08-2007 10:27

Ákos van tolis orid? estleg termelőd? vagy elfed?

Miért van az hogy mindíg csak azt kell nézni mi jó a hadisnak? minden változtatás ami történik a hadison kívül (ha nem elf) mindíg másokat gyengít, mert azok ooollllyyyan erősek, és ártani tudnak a világ közepe hadisnak. biztos ezért van olyan kevés hadis ori játékban mert életképtelen...

Hóhér 05-08-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94228)
Ákos van tolis orid? estleg termelőd? vagy elfed?

Miért van az hogy mindíg csak azt kell nézni mi jó a hadisnak? minden változtatás ami történik a hadison kívül (ha nem elf) mindíg másokat gyengít, mert azok ooollllyyyan erősek, és ártani tudnak a világ közepe hadisnak. biztos ezért van olyan kevés hadis ori játékban mert életképtelen...

mint írtam párszor a 20 % ról 30 % ra voksoltam.

gondolom erre érted, ami jó a hadisnak...

én olvastam az összes beírást

mindenki?

Everlasting 05-08-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94231)

mindenki?

nem, nem erre értettem.
A hadisnak nem csak az jó ha az ellenfelét könnyen be lehet ütni, hanem az is ha semmit sem tud ellene tenni a megtámadott. Ha nem fér be egy szövi valahová, dacára a 30% védelemnek akkor ott rosszul csinálják.Viszont fel sem veszik amit a beütött elf ártani tud nekik az is biztos. Már pedig szövitagnak így nem jó az elf, és az mfről meg ugyanaz a véleményem: egy hadis szövi mindent be tud verni,de nem kell félni a retorziótól.

Az A kicsit más de egy tanyafree ork lovassereget nagyon nehéz az elfeknek is fogni. Ha meg kicsit többet termelne-mert ugye neki mint tamagocsi faj ezt kellene- akkor meg még tanyások is ütik.

Pax Hungaricum 05-08-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94231)

mindenki?

Én többnyire hadis vagyok.
És én is az elf védelem 30%-ra való korrigálására (direkt en mírtam erősítést) voksoltam!

De a tény, az tény.
Eddig még soha, egyetlen elf sem ártózott le, csak úgy, poénból...
Azok az elfek, akik eddig leártóztak, azokat előtte jól meg is csapkodtam lovasokkal meg elitekkel...

Most annyi a változás, hogy a megcsapkodott elf nem csinál semmit.

Ingyen pénz, heki, rúna, vagy akármi más...

És aki azt mondja, hogy az elf gyorsan helyreáll, hiszen majd visszalopkodja a pénzt... Kötve hiszem.

nem tud mit csinálni, ha nincsenek milliárdjai tartalékban...

Már a 4. (NEGYEDIK) szinten is nem ritka, hogy 30-40 EZER arany 1 darab nyersanyag...

Ha leverek róla teszemazt 50 hektárt... És mondjuk egy épület felépítéséhez kell minden nyersből TÖBBSZÁZ darab... (mondjuk legyen a 3-ból együttvéve 500 nyersanyag- ez csak példa)

Ez kell hozzá (ha egyáltalán tud fedezni még!!!):
50 hektár felfedezése : kb 1000 katona...
Az 50 hektárból lesznek bányák is, amiket fel kell építeni, majd lebontani, hogy torony legyen a helyén. (tehát dupla nyersanyagköltség!)
50 hektárból nagyjából 10 lesz bánya.
tehát 60 épületet kell felépíteni...

Ez aranyban (mindenhol olcsó egységáron számolva)
1.000 katona * 20.000 arany = 20.000.000 arany
60 épület * 500 nyersanyag * 35.000 arany = 1.050.000.000 arany
- - - - - - - - - - - - - - - - - - összesen - - - 1.070.000.000 arany.

És ehhez még nem számoltuk hozzá azokat a napokat, amíg ezek fel is épülnek! Mert ugye nem 1 kör az építkezés...

És itt nem az a baj, hogy károkat okoznak az elfnek. hiszen minden fajnak lehet károkat okozni. súlyosakat is.
csakhogy az elfnek NINCS esélye visszavágni!

Sőt!
Ellehetetlenítették a játékot!
Mert ha teszem azt a TOP30 alján szintet lépni akaró elfre rászáll valaki, és kiüti a TOP 30-ból, minimum 20 kör, mire oda vissza tud fedezni...
20 kör alatt 60 TOP30 kört veszít el.

Tehát ha jól számolok, pár ütéssel MEGÖLTEM az elfet, ugyanis NEM KÉPES szintet lépni! Soha többé! (Illetve addig, amíg ütöm, biztos nem!)

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:04

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 94146)
Borzasztó lett az elf... Gondolom, szinte mindenki elf volt már, ezért muszáj volt gyengíteni rajta, hogy más fajokat is válasszanak a népek...

No comment..... NO COMMENT!...

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94147)
aki nem mf szeretne lenne, válasszon olyan fajt, amit szívesen látnak szövibe.

általában az elfet az választja, aki keveset tud lenni, akár tolizni akart eddíg, akár bármit csinálni...

ezt egyik komoly szövi se tolerálja...

ha meg 2-3 óránként gépnél tudsz lenni, minek lennél elffel????

Közlöm, hogy ANARCH-ban jelenleg 4 elfem van többek között.
Naponta 8 bejelentkezésem van, és mivel alszom, nem 3 óránként jelentkezek be, hanem inkább 2 óránként...

Azért akarTAM elffel lenni, mert varizni, tolizni jó volt (bár nem lopott sokat, mitn a félelef) de a betevőm megvolt.
Mindig is nehéz volt beütni, úgyhogy aki azzal érvel, hgoy 'milyen nehéz beütni' és ezért akarja gyengíteni, azzal nem tudok mit kezdeni... értelmetlen 'érv'.

Én csak annyit mondtam, és modok, hogy tulajdonképpen most már képtelen vagyok kijönni az 5. szintről.
Mind a 4 országom VIP.
Ha csak 1 haragos orkot vagy óriást összeszedek, meg fog tudni gátolni a szintlépésben, mert képtelen leszek TOP30-ba kerülni.

Tehát ha nem akarok örök életemre 5/Y-os lenni, akkor törölhetek 4 országot.

Nem 200 hekisek. nem most indultak.
Rengeteg játékidő van bennük, nagyon sok odafigyelés és törődés.

És akkor mgé enm beszéltem a konkrét anyagi kárról, hogy sokezer forintomba került eddig VIPelgetni őket...

A radikális elfgyengítők örülhetnek.
Ez nekem most konkrétan, igazi életben is sokba került. nem csak a játékban.

És hozzáteszem, ez csak 4 ország, az országaim többsége NEM ELF! Sőt!.. Pont a másik oldalon állnak... hadisok, varisok...

Egy elf, eddig se gyújtogatott fel senkit POÉNBÓL, UNALOMBÓL. De ha akart, tudott ártani!
Tehát a hadis MEGGONDOLTA, hogy mit nyer, és mit veszít, ha emgtámad egy elfet.

Most NEM gondolkodnak! Támadnak! Ez lett a különbség!

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:19

Ja, és mindenkit kérek, hogy mielőtt megkapom az arcomba a
"Na még egy elfmániás sírógörcsös hülye..."

Azoknak üzenem, hogy az országaim 80%-a NEM ELF.
Sőt.
Az elf gyengítésével EGYET értettem! (Most is egyet értek)

Én a MÉRTÉKÉT kifogásolom. Ez egy halott, játszhatatlan, 0 játékélményűre csökkentett 'sohatöbbénemválasztomsehol' faj lett...

Hóhér 05-08-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94257)
nem, nem erre értettem.
A hadisnak nem csak az jó ha az ellenfelét könnyen be lehet ütni, hanem az is ha semmit sem tud ellene tenni a megtámadott. Ha nem fér be egy szövi valahová, dacára a 30% védelemnek akkor ott rosszul csinálják.Viszont fel sem veszik amit a beütött elf ártani tud nekik az is biztos. Már pedig szövitagnak így nem jó az elf, és az mfről meg ugyanaz a véleményem: egy hadis szövi mindent be tud verni,de nem kell félni a retorziótól.

Az A kicsit más de egy tanyafree ork lovassereget nagyon nehéz az elfeknek is fogni. Ha meg kicsit többet termelne-mert ugye neki mint tamagocsi faj ezt kellene- akkor meg még tanyások is ütik.

erről kérdezd meg Xepit, hogy lehet az A ban beverni...

mindannyiunknál többet tud a játéknál...

elffel játszik ő is, nem csak A ban...

de vajon miért nem nyavajog itt???

Xeper 05-08-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94288)
erről kérdezd meg Xepit, hogy lehet az A ban beverni...

mindannyiunknál többet tud a játéknál...

elffel játszik ő is, nem csak A ban...

de vajon miért nem nyavajog itt???

Rendkívül hízelgő, de visszautasítanám a 'legnagyobb tudású' titulust... messze van az még :)

A lejjebbi csoportokban tényleg nagyobb a gyengítés a kelleténél szerintem is, de fölös vitázni, én inkább megpróbálom így kihozni a legtöbbet a helyzetből :D

laci 05-08-2007 11:31

off

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94293)
...de fölös vitázni, én inkább megpróbálom így kihozni a legtöbbet a helyzetből :D

Ez viszont rokonszenves hozzállás :)

Hóhér 05-08-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94293)
Rendkívül hízelgő, de visszautasítanám a 'legnagyobb tudású' titulust... messze van az még :)

A lejjebbi csoportokban tényleg nagyobb a gyengítés a kelleténél szerintem is, de fölös vitázni, én inkább megpróbálom így kihozni a legtöbbet a helyzetből :D

és mond csak barátom...
:)
voltál már olyan helyzetben, hogy nem volt se tolid, se varid csak minimális, szóval megvoltál lőve, el voltál lehetetlenítve, tönkre volt téve a játékod...

még sem szedtek szanaszét darabokra?

esetleg volt olyan is hogy ütni is tudtál??
ne adj isten szembe menni a támadóval??

;)

Xeper 05-08-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94302)
és mond csak barátom...
:)
voltál már olyan helyzetben, hogy nem volt se tolid, se varid csak minimális, szóval megvoltál lőve, el voltál lehetetlenítve, tönkre volt téve a játékod...

még sem szedtek szanaszét darabokra?

esetleg volt olyan is hogy ütni is tudtál??
ne adj isten szembe menni a támadóval??

;)

Ha toli vari minimális, akkor nyilván nem szednek szét -mint egy óriást ;)
Viszon ekkor ártózni sem tudsz senkit, tehát fölösleges gyengíteni a támadó akciókat...
Ha meg sok a tolim varim, akkor sereggel lehet bevinni nem kicsit, de most már nem lehet túl hatékonyan védekezni ez ellen.
Csak az A csoportban érzem jogosnak a gyengítést.

Volt hogy ütöttem... de akkor engem is lophattak.
Szembemenni meg mindenki tud, még egy félelf is akár :D

Kutyuleee 05-08-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94307)
Szembemenni meg mindenki tud, még egy félelf is akár :D

off... az mf hulla nem tud szembemenni... :D

Synkel 05-08-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 93714)
De miért 20%-ot kértek vissza, mikor 30% volt??

Nem értem ez miért erősítés. Ha a sugóban leírnak valamit, azt sztem a játékosok 99,9% elhiszi, tehát úgy is van és azzal számol. Ezekután ha mégis kibukik, hogy nem annyi, nah akkor éppen az ellnekezője, mert nyílvánoságra kerül, hogy csak 20%-a van. Egész egyszerűen abban a pillanatban gyengült az elf 10%-ot!!

Bevallom, nem olvastam végig a teljes siránkozást, ez a hsz viszont megtetszett.

Anno jött a klántársamnak Lyra. Számoltunk, nem kell bontani, simán védi. Bement, vitte zsákjában a földet. Egész éjjel számoltunk, suppra jelentettük, nem történt semmi.

2 hónappal később engem támadott Kisbér. Számoltunk, ha alábontok, simán védem. Elfnél nem probléma egy fullos orknak alábontani. 1300 tanyát leszedtem, és szerencsére építésbe is tettem rögtön, merthogy Kisbér is befért, így legalább kevesebbet vitt.

Lyra és Kisbér egy klánban voltak. Nálunk megindult az összeesküvés-elmélet gyártás, meg hasonlók.

Most kiderült, nem volt összeesküvés. Jöttek vakon, mint az állat, és rosszul számoltunk. Most nem férne be egyik se, ha azokat a csatákat újrajátszhatnánk. Ne mondja nekem senki, hogy az elf nem lett erősebb...

Everlasting 05-08-2007 21:53

[quote=Synkel;94584
Lyra és Kisbér egy klánban voltak. Nálunk megindult az összeesküvés-elmélet gyártás, meg hasonlók.

/QUOTE]

az én összeesküvés elméletem az lenne, hogy ők azon kevesek közé tartoztak akik már tudták (tapasztalat,füles bármi) mik az elf valós értékei.
A te példád azt mutatja, hogy az elf eddig is szívhatott mert azt hitte erős, és mostantól is fog, mert mindenki tudja hogy nem az...

Synkel 05-08-2007 21:56

[quote=Everlasting;94593]
Quote:

Originally Posted by Synkel;94584

/QUOTE

az én összeesküvés elméletem az lenne, hogy ők azon kevesek közé tartoztak akik már tudták (tapasztalat,füles bármi) mik az elf valós értékei.
A te példád azt mutatja, hogy az elf eddig is szívhatott mert azt hitte erős, és mostantól is fog, mert mindenki tudja hogy nem az...

Lyra vakon jött, Kisbérnek engem felmért a klánja. Lyra ráadásul pattant volna így is ha alábontunk.

Everlasting 05-08-2007 22:17

[quote=Synkel;94597]
Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94593)

Lyra vakon jött, Kisbérnek engem felmért a klánja. Lyra ráadásul pattant volna így is ha alábontunk.

HA fel is mért a klánja, nekem az jött le a leírásodból, hogy nem fért volna be,ha nem 20 hanem 30% védőd van, de lehet rosszul értem.

egyébként a mai napot kb azzal töltöttem, hogy átolvastam az elffel kapcsoltos változás előzményeit és az új hozzászólásokat.
De sehol valódi érv nincsen rá, hogy amikor korrigálásra kerül egy elírás, az miért jár szankcióval, miért kellett változtatni az elfet.
(független attól, hogy a súgó az elírás vagy program hiba volt, 5 perces igazítás kellett volna bármely irányba és egy bocsánatkérés hogy eddig nem lett észrevéve)

Én csak egy dolgot tudok elképzelni ami miatt változtatni kell: Ati pl tökéletesen tisztában volt a 20%-os bonusszal és túl nagy erősítésnek érezte a növkedést. Sajnos sokan nem tudjuk minek mennyi a valódi értéke a játékban, mi jobb nincs a súgóból indulunk ki erre épülnek a tapasztalataink.

felhívnám mindenki figyelmét Ati és Goldíy érvelgetésére az Ati által nyitott melyik fajt utáljuk legjobban témában. Ati akkor még az óriást tartotta túl erősnek,goldynak meg eleve tamagocsinak gondolta az elfet. Ehhez képest a támadási lehetősége lett csökkentve a fajnak... pedig ha eddig is tamagocsi volt és nem is a legerősebb minek kellett piszkálni????

Alba 05-09-2007 09:34

Nah szavaztam. Nekem egyértelműen tetszik.

Az elfnél nagy erősítée a 30% megha eddig mindenki úgy is számolt. Szeritem nagy sok az elfeket ért vakon ütés. Akkor pedig nem mind hogy 20 vagy 30.

A gyengítések meg hol jelentenek gondot. Szeriintem sehol. Miert jo ha a biztos védelem mögül valaki szemétkedik.

A ba volt sok elf egymas mellett 1 klanban es csak gyujtogattam ártótak. Marha korrekt :))

Valezius 05-09-2007 09:45

Hát ever, szerintem nem sokáig fogják tolerálni ezt a paranoiát ;)

Én úgy vettem ki, hogy tervben volt az elf gyengítése, és most itt volt az alkalom.

Deni 05-09-2007 10:00

Quote:

Sztem ezt Te sem gondolod komolyan :rolleyes:

valamint annyit tennék még hozzá, hogy az elf, MÉG MINDIG erős..

-Fegya- 05-09-2007 10:48

Quote:

Ez nagy marhaság.
Lyra tényleg vakon ment és amikor szóltak neki, hogy nem kellett volna beférnie, akkor azt hitte, hogy ellenfelei elnéztek valamit.
Kisbér tudta, hogy csak alulról férne be, de próbálkozott.

Egyébként egy picit túl erősnek érzem az elf mostani gyengítését a lentebbi szinteken, de nagy bajom nincs vele. Viszont nem tetszett a tálalása, de nem ragozom. Nem is akartam hozzászólni, de hát a klántársaimat sértegették....

laci 05-09-2007 12:47

[quote=Everlasting;94593]
Quote:

Originally Posted by Synkel;94584

/QUOTE

...az én összeesküvés elméletem az lenne, hogy ők azon kevesek közé tartoztak akik már tudták (tapasztalat,füles bármi) mik az elf valós értékei...

Pffff... na ez még nekem is sok... tedd még hozzá, hogy igazából Goldy miatt történt az egész, és valójában azért van a nagy kavar, hogy végül mindenki boldogan beleegyezzen a 20%-os védelembe, mert ez a cél, csak elsőre nem sikerült.
Volt még néhány hasonlóan paranoid ötlet ezeken kívül is, azokat is gyűjtsük egybe, hadd szóljon nagyot a dolog ;)

Valezius 05-09-2007 12:50

Off

Tudom, hogyha valaki elrontotta az idézést, akkor onnan már elég ramaty az egész, de azért megpróbálhatnátok kijavítani :)

/off

laci 05-09-2007 12:52

off

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94778)
Off

Tudom, hogyha valaki elrontotta az idézést, akkor onnan már elég ramaty az egész, de azért megpróbálhatnátok kijavítani :)

/off

Próbáltam, de nem sikerült :o

Everlasting 05-09-2007 13:19

Bocs kisbéréktől és barátaitól ha félrérthető volt írásom, tényleg nem annak szántam. (és mivel többen megjegyezték én írhattam rosszul:))

Úgy értettem hogy a gyakorlottabb játékosok rájöhettek -főleg a vázolt több elfet ért támadás esetén- hogy valami nem stimmel az erősséggel. Nem piszkálódás, vagy paranoia, hiszon most is úgy lett a dolog javítva,hogy felfigyeltek rá, nem? Akár az is lehet hogy épp ők szóltak, nem tudom,de a hibákat meglepő mód a sokat játszó játkosok képesek észrevenni.

A felvetésem arra irányult hogy a 2. ütésnél és estleg közben mások tapasztalatai hosonlítva már lehetett sejtés, valami nem ok. Mint az eredetben is olvasni, a szenvedő alanyok meg mindenféle összeesküvésre gyanakodtak.

Mégegyszer sorry, ebben megjegyzésemben semmi rossz szándék nem vezetett,csak a felvetett elméletre reagáltam.

TDK 05-09-2007 15:00

Nem tudom ki milyen játékot játszik, nem is érdekel. 4 orim van, mind vippes. ebböl az A-s orim volt elf, és valószinüleg még marad is, de csak azért, mert egyelöre olyan körülöttem a pontlista, hogy nem jelent gondot a negativ gyengités.
Ugyanakkor már most elmondható tapasztalat sajnos, hogy lejjebb lévö elf klántársamat, naponta 2*3 ártózza valaki passzióból minden cél nélkül a változtatás óta. (lejjebb még vannak varira gyurt óriások)
Hirnév alapján kiderithetnénk ki az, de mi a fenének, hisz a társam amugyis csak nézheti, hogy hogyan szivatják az oriját.

A 2-es számu orimat 1 héttel a módisitásások elött vittem a b szintre, és mivel a szövi érdekei azt kivánták fajt váltottam és elf lettem, de elötte hosszas töprengés elözte meg, melyik tolis fajt is válasszuk.
2k kört kéne ott eltöltenem, az ujrázásig még minimum 250 kör. de ha ujrázok, akkor azóta elért 150 hekis lemaradást behozni, hogy utolérjem a társakat elég sok lovéba lenne, a másik meg, ök 500 körrel elöbb végeznének, és én mi a fenét kezdhetnék ott 500 körig egyedül egy emberrel, vagy félelffel. Ja persze lehetek sok tolis hadignóm is, igen.
A változtatás nekünk, eddig CSAK ennyit jelent.
Meg annyit, ha bbelefutunk egy másik szövibe, akkor még ha nyerünk is, az olyan gyözelem lesz, ami felér egy vereséggel

Remedy 05-09-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 94787)
Nem tudom ki milyen játékot játszik, nem is érdekel. 4 orim van, mind vippes. ebböl az A-s orim volt elf, és valószinüleg még marad is, de csak azért, mert egyelöre olyan körülöttem a pontlista, hogy nem jelent gondot a negativ gyengités.

Szoval a te elfed erositve lett? :)

Burning 05-09-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93506)
Vedd légyszi hozzá az elfet ért erősítést is, hogy teljes legyen a kép, mert afölött valahogy minden elffel játszó elsiklott. :)

Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel;), annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...

Tsobi 05-09-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 94864)
Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel;), annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...

Szerintem ezen kár rágódni .. Ati szerint erősítés. Snitt .
Inkább sírás helyett tényleg próbáljunk mindenkinek jó megoldást taláni a helyzetre ...

Tomas-bpm 05-09-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 94887)
Szerintem ezen kár rágódni .. Ati szerint erősítés. Snitt .
Inkább sírás helyett tényleg próbáljunk mindenkinek jó megoldást taláni a helyzetre ...

Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...

Tsobi 05-10-2007 00:34

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 94962)
Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...

Én azért bízom abban,hogy Ati is belátja az inkorrekt részét a dolognak,hogy minden különösebb értesítés nélkül ekkora változtatást hajtott végre egy olyan fajon,amivel semmi baj nem volt,csak pár A-s gurunak nem tetszett a kontrakészsége... Észérvek és jó ötletek kellenek ... a főtopicban épp erről folyik a szó... kitárgyalunk egy nagyon szimpatikus lehetőségekből álló listát,és párunk szerint van reális esély arra,hogy ne kelljen azonnal minden mostani elfnek fajtváltani,törölni,de legfőképpen kétségbeesni...
Ezeken kell sürgölködni...mert a úgy érzem a negatív oldalát minden szemszögből kiveséztük ... akit érdekel,tessék visszaolvasni,ahogy Ati is mondja ...

TDK 05-10-2007 01:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 94850)
Szoval a te elfed erositve lett? :)

nem egészen vagyok biztos benne, milyen irányú is a tréfád, de ezt ma olvastam a v fórumán:

Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív. Az angolban viszont a
kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol a
kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang:
- Aha, persze.

Nos én nem az angol nyelvtant használtam, hanem a magyart, a kétszeresen negatív állitásom vagyis a negatív gyengités nem lett pozitiv:)

Remedy 05-10-2007 01:51

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 94996)
nem egészen vagyok biztos benne, milyen irányú is a tréfád, de ezt ma olvastam a v fórumán:

Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív. Az angolban viszont a
kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol a
kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang:
- Aha, persze.

Nos én nem az angol nyelvtant használtam, hanem a magyart, a kétszeresen negatív állitásom vagyis a negatív gyengités nem lett pozitiv:)

Hat ez cseppet off, de ezzel nem ertek egyet.

Pelda: "nem vagy nem okos"
Ez ugye ketszeresen negativ allitas?
Ugye pozitiv, mivel azt jelenti okos vagy? :)
Ugye magyarul van? :)

Kedvencem, amikor ez van kiirva a bolt kirakataban:

"akció, -50% árengedmény"

Franc se fog venni ilyet, ha 50%-al dragabb :)

Alba 05-10-2007 08:16

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 94864)

Akkor is erősítették mert 20 volt es 30 lett.Akarhogy is nézem ez erosítés.
Es a 30% os védelem a tornyokkal meg a hadügyi tekivel hatalamas védelem ..

laci 05-10-2007 08:22

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 95018)
Akkor is erősítették mert 20 volt es 30 lett.Akarhogy is nézem ez erosítés.
Es a 30% os védelem a tornyokkal meg a hadügyi tekivel hatalamas védelem ..

Ha kiderül, hogy valamiért az ork támadóbónusza csak 20%-on működött, és visszaállítják 30%-ra, akkor azt erősítésnek veszed?

Másképp: ha kiderül, hogy az autód nem 100%-t nyújtja annak a teljesítménynek, amit alapból tudnia kellene, hanem csak 80%-át, és ezt megjavítják, akkor te ezt turbózásnak fogod fel, vagy sima javításnak?

De ezt már annyiszor elmondtuk, az egyik oldal a te szövegedet, a másik meg az enyémet...

All times are GMT +1. The time now is 02:51.