![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nehogy már szétgyújtsa a hadi fajokat amíg azok hozzá se tudnak érni a mégjobban megnövelt védelme miatt (amit egyébként határozottan ellenzek még mindig!) |
Quote:
|
Hadis leszek vagy varis,de elf semmiképp:rolleyes:
Vagy lehet megpróbálok egy hullát:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk a 80% kicsit tényleg durva, a másik meg, hogy az emberlopás nem teljesen ártó ugyanis amit ellop, azt meg is kapja (betegség esetén kifejezetten haszonszerző) - ilyen szempontból nagyjából annyira ártó, mint a tekercslopás |
Quote:
Simán beütjük az elfet. Egy 3hadis szövi, bárhol beüti az elfet. Ha meg nem, az óriás leártózza... Az elf ki lett herélve. :D |
Quote:
|
Quote:
ezzel a változtatással az lesz az érdekes, hogy pl egy elf nem tud semmit tenni egy félelf ellen mert ugye a félelf simán kitekizi, de az elf nem tud semmit csinálni a félelf ellen |
Quote:
|
Quote:
Asszem meghagyom a fajt a nálam passzívabb játékosoknak. Én is váltok...:cool: |
Quote:
|
Én elfként 430 hekin plafonon voltam ijjasokkal és tornyokkal mégsem tudtam kivédeni egy óriás támadását.
Mindketten mf-ek voltunk és neki dupla támadó ereje volt mint nekem védekező. Szóval szerintem az elf ijjasai elég gyenguszok. |
Quote:
|
Quote:
Ati végülis letudta ennyivel:) Bár lehet igaza van,de azért érdekes ekkora változás! |
Quote:
|
Quote:
3% :D:D:D:D |
Quote:
Jesszusom... |
Quote:
|
De ha ártóra kap 5x rúnamennyiséget, a védőre meg csak 10%-kal kevesebbet, ez így nagy eltérés!
Ha bunker faj, akkor nem kellene neki -30% a bányákra. |
Még annyit lehetne kérni, hogy most is lehessen fajt váltani?
Az elfeknek 1x szint közben? Mert totál amatőr kezdőket okítgatnék 5-ös szinten, de így elég blama lesz, ha jön egy félelf... |
Quote:
|
Quote:
Csak azért nem újrázom le az országot, mert iszonyat sok kör és munka van benne... Viszont a szintlépést marha hamar meg fogom ejteni....:( |
Quote:
Mi van??? Az elf életképtelen alsóbb szinteken?? Hát eddig minden volt, csak életképtelen nem... |
Quote:
Quote:
15% elf torony+barakk megfog 43.5% barakk óriás lovat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és a végén 2 faj marad a játékba :) az óriás és az óriás :) |
Quote:
|
Quote:
|
OFF/
piszok nehéz követni a témát, mert perncenként 4 oldalt írtok:o nem tudom, Ati van-e statisztikád, de szerintme ez a téma mozgatta meg eddig a legtöbb embert egyszerre;) 18 tag egyszerre egy topicban:D |
Quote:
Nem kell megijedni... Lehet hogy rossz játékos vagyok, de bármejik fajjal sokkal jobban boldogultam mint az elfel. Nem nagy só az a két pont ijjasonként. Én legalább is így éltem meg mind elf ként védekező, mind elfet támadó. |
Megkértem egy elfet, hogy gyújtson, 167házból 1et. 924hekin.
Kiváncsian várom, mit fog hozni az eredmény. :D Óriásból |
Kipróbáltam az elf ártóit 1500 hekit. Egy óriástnak nem tud felgyujtani egy házat, vari is csak 50db hullott, katonáról ne is beszéljünk, csak 8db!
|
Quote:
|
Mindjárt sajnálni kezdem az elfeket...
Tisztára olyanok a reakciók mintha minden elfet naponta 5ször vernének le földre de legalábbis a legkönnyebben üthető faj lenne... a 30%-os védelmével még a tábornok orkkal sincs egy szinten hadi erőben... |
All times are GMT +1. The time now is 16:00. |