![]() |
Quote:
|
Quote:
No meg ezzel az is a baj, hogy... nézd csak meg ennek a topiknak a címe hány másikéhoz hasonlít... Pedig ilyen még tuti nincs.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne legyen teszt, igaza van Remynek, bőven elég ha nem tudnak topicot nyitni az általános besz. hódos témákban és a megbeszélések közé. Ha lesz teszt, ne legyen hibalehetőség. Ha félreolvasta, másodjára menni fog. |
amúgy a teszthez hozzászólva úgy kéne hogy témákban lennének kérdések, így pl mindenkinek jutna fajos, varis, piacos stb. kérdés:D
|
Végigolvastam amiket írtatok. Én úgy gondolom, hogy csak ahhoz kelljen tesztet kitölteni (nem csak bizonyos számú hszt összeszedni), ha az ember komolyabb témába, mondjuk a fejlesztésekbe akar nem csak témát nyitni, hanem egyáltalán hozzászólni.
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy ilyen emberi tulajdonsag, a lustasag. Ezen valtoztatni semmilyen teszttel nem fogsz tudni, max senki nem jon a forumra.... (ha mar regisztraciokor hulye kerdeseket tesznek fel neki :) Tudod, ugy tanul a gyerek, ha kerdez... :) |
Üdv mindenkinek!
Engem speciel nem zavar, ha valaki olyan topikot nyit, aminek számomra nem sok haszna, vagy értelme van, mert azt nem olvasgatom. :) Mivel nem kötelező minden topikot elolvasni. ;) És tudjátok "izlések és pofonok...". :) A hozzászólásokkal kapcsolatban meg annyit, hogy aki hülyeéget kérdez, vagy mond, azt úgy is helyreteszik a többiek. :) A topikokkal kapcsolatban pedig, mint tudjátok Ati tesz rendet, illetve az érdektelenség, ha rossz a topik. :) Számomra a konklúzió: felesleges a korlátozása a fórumnak, de ez csak egy vélemény a sok közül! ;) |
Bocs a sok smile-ért csak a lendület vitt magával és nem figyeltem :)
|
Quote:
És gondolj csak vissza... sok kérdésre mi a mai napig a reakció? "Súgó..." Őszintén hányszor írtad le ezt a szót itt le?:) Én értem mire gondolsz, de őszintén szólva szerintem az alap dolgokat igenis minenkinek illik tudni ha meg nem tudja ne legyen lusta kikeresni. |
Quote:
Jó, ott a kereső, de sokszor a kulcsszavakra az is hülyeséget dob ki.:o |
Üdv
Én csak a megbeszélés topik témanyitását, hozzászólásait korlátoznám. Akár valamilyen "meghívásos" alapon is működhetne. :confused: Bár így is az a gond, hogy aránylag kevesen vesznek részt aktívan a megbeszélésekben. A teszt, bár érdekes lenne, nem hinném, hogy gyakorlatban beválna. Mondjuk hobbyból szívesen kitölteném. Sőt, pár kérdést is meg tudnék fogalmazni. :D |
Quote:
|
Szerintem is jó ötlet a teszt. :)
És a korlátozással is egyet értek. |
Szerintem meg egyszerűen csak a felvetett javaslatokat kell korlátozni...
először az adminnak kéne megírni az ötletet, és ha ő engedélyezi, akkor mehet a topic nyitás, ha nem engedi, nem lehet topicot nyitni... de mehet ez a többi témában is... szerintem... engem is zavar néha a sok értelmetlen topic... |
Jó lenne lassan meghalgatni Ati véleményét is az ügyben:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
szerintem jelenleg nem is az a célja az ötlet felvetésének, hogy az adminnak kevesebb munkája legyen...már bocsi :) hanem, hogy kevesebb olyan topic legyen, ami már van, vagy ami iszonyat butaság... priviben leírja valaki az ötletet, és az csak egy gömb Atinak, hogy törölje... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az is munka, hogy a topicot törli, szerintem kevesebb munka visszaírni, hogy nem, és törölni a privit :) |
Quote:
|
Quote:
ha erre nem ér rá... |
Mondja már meg valaki, hogy ebben Atinak mi a plusz munka?
mert ha nyithat valaki topicot, és azt írja vissza, igen, akkor a delikvens megnyitja a topicot, és kész... nem kell neki válaszolnia minden topicban... |
Quote:
|
Sztem a topic elsődleges célja, hogy a megbeszélések közé, legalább kis mértékben is de csak az életképes ötletek kerüljenek csak be. és nem az hogy az adminokat tehermentesitsük. de ha egy topic megnyitása oda ,csak egy gombnyomás nekik, akkor sztem nekik is könnyebb, mert 1nap csak párszor kell megnézni az új témákat, és egyszerre nézhetik, nem pedig egész nap fárasztják magukat hogy már megint vki 4x nyitott új témát a megbeszélésekbe ugyanannak a hülyeségnek...
|
Quote:
|
Quote:
Az hogy jelen pillanatban azt olvassa el és akkor, amit és amikor akar, ha magánban kezdenék el bombázni, arra válaszolni, elindítani a témát, stb, stb... szerintem felesleges bonyolítás. Ha ebbe az irányba megyünk el, akkor már jobb a meg nem jelenő, frissen indított topik ötlete. |
Quote:
mint pl hogy "figy ati változtatni kéne a klán támadásoknál" vagy pedig mondjuk mellékeljük monro ötletét... nem úgyanaz a 2, neki sem... |
Quote:
ha igen, legfeljebb egy gombbal még engedélyt ad a megcsinálásra... nem tudom hogy zajlik ez, de csak nem lehet olyan bonyolult, mint azt keresgélni melyik a hülye topic, és melyik nem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az olyan kérdésekkel kapcsolatban, pedig amit már ezerszer feltettek, azokra meg nem veszem a fáradságot, hogy válaszoljak mert, ha ő se vette akkor magára vessen. A topikokal kapcsolatban, ahogy már egyszer leírtam, ha olyan úgy is kihal és lesüllyed a topikok listájában. De ahhoz, hogy szelektáció jól működjön minden külső beavatkozás nélkül, ahhoz következetesnek kell lenni a fórumozóknak és nem minden hozzászólásra kell válszolni és nem minden topikba kell írni, ami számára hülyeség. Meg szerintem elég gyenge kifogás az, hogy mennyi új topik van és nekem kell ezek között szelektálni és ez milyen fárasztó... És erre a megoldás az, hogy szóljunk Atinak, hogy szelektáljon helyettünk, mivel ez milyen kényelmes és jó. (Hát nem tudom.) Akkor hol a döntés szabadsága, ha helyettem akarják páran megmondani, hogy engem mi érdekelhet és mi nem. (Még, ha másnak az hülyeségnek is számít az a téma, ami engem esetleg érdekel.) |
teszttel ne hülyeskedjünk már, tök idiótaság. a topicnyitást korlátoznám csak, de felesleges, hogy admin engedélyezze, elég ha mondjuk ahogy synk mondja member legyen
|
All times are GMT +1. The time now is 00:10. |