![]() |
Tudom, hogy kicsit későn kapcsolódok be a témába, de ez az ötlet egy marhaság. Szerintem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor vessétek a kukába! :mad:
Csak egy kis színt akartam belerakni a játékba...:( |
Quote:
|
Quote:
A tolvajlás tényleg játékbontó lenne, az újfajta támadás is hülyeség mert akkor a bika orik lelegelnék az kis zsenge orikról a katonákat. :rolleyes: Most te ha neked lenne 13000 elited és beütnek, elvittek tőlled mit tom én 800 elit foglyot. Das pech, vered a gépet mert majdnem egy napi képzésnyi elitet elvittek egy hadjárat alatt.;) Maradjunk az eredeti ötletnél, kinek tetszik és kinek nem és ha nem akkor miért? |
Quote:
Ne legyünk konzernatívak! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem se tetszik az ötlet mert ha beütsz egy manust akkor lesznek foglyaid ez eddig oké, de ha engem ütnek be akkor meg szívhatom nem elég hogy megdöglött pár száz egységem még mellé elvittek foglyokat is...
Nem tetszik az ötlet! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Maradjunk az eredeti ötletnél, kinek tetszik és kinek nem és ha nem akkor miért?[/quote]
Csak úgy ha nem földszerzés mellett van. |
Quote:
|
Quote:
Pl: a mostani játékban 150 íjász 200 elit és 10 ló a veszeteség Amiról én dumálok: meghalt 130íjász, 150elit és 8 lovas, de foglyul ejtettek 20 íjászt 50 elitet és 2 lovast Na mostmár letisztáztam! Akkor kinek jön be? |
Quote:
|
Quote:
van egy olyan érzésem, hogy ha Ati vicces kedvében van, ez megy a megvalósultak közé... a régen megvalósultak közé :D:D |
Akkor legyen fosztás mellet.
DE ha én hadvezér lennék, leigáznák egy falut akkor ejtenék foglyokat és kidobnám őket a rabszolga piacra. |
Akkor tuningoljuk a hullát is :D Neki legyen egy +hadjárat amivel lehetne foglyokat ejteni. Annyi lenne a lényege hogy sokkal több feglyot ejthet.
A hulla (szerintem) úgyse olyan nagy szám, a szövik leggyengébb láncszeme stb... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na tetszen már nektek is!! Tök frankó lenne :D
Légy sziiii!! :) |
Quote:
a hulla így is ejt "foglyot", max abba egyeznék bele, hogy többet. viszont nem kell ennek külön hadjárat, mert ezt elég nehéz lenne megoldani, hogy a hullák tudjanak ilyen támadást indítani mások ne;) |
Quote:
|
Quote:
de tényleg felejtős a dolog, és ahogy Burning is mondta, itt most abba kéne hagyni :) Si tacuisses, philosophus mansisses. |
Quote:
|
Akkor ezt is elvetjük :(
|
Quote:
|
Quote:
Tök frankó ötlet :D:D Tegnap is volt egy ilyen szuppi ötlet. Az is ennyire tetszett :D:D:D:D Mennyünk! Csunáljuk meg!!! :D:D:D Őőőő.... nem találom, hol lehet szavazni az igenre? :D:D |
Quote:
|
Értam mi az irónia! :D
|
Bocsi a gyakori hyeJJesírás hibákért :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Látod hogy érti. :p |
Biztos te nem ismersz el! :mad:
Melyik csopiban és melyik orid van, meg fogom enni :D |
Quote:
Max tudom mi az irónia. Tényleg tudod? Vagy csak azt hiszed? :D |
Quote:
Hú de utálom az óriást :D :D :D |
Quote:
mert én sem ismerlek el ezen topik alapján:D |
15 és fél éves vagyok! És tudom, gúny, csipkelődés...
|
Quote:
de le merném fogadni, hogy Atitól kaptad az ügyes témanyitásért :D |
All times are GMT +1. The time now is 15:02. |