![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem. És utána, már te is máshogy fogsz vélekedni. :) |
Vissza az eredeti felvetéshez.... Ilyen agyament ötlettel ritkán találkozok. A viccekbe vele.:D
|
Quote:
Igazad van. Előre az érvekkel ellene, és mellette. :D Szerinem szép a mondatszerkezet, ezért jó. :D |
Quote:
Olyat már láttam, aki szentül meg volt győződve arról, hogy a hülyesége egyébként jó dolog, de olyat még nem, aki felvetett egy hülyeséget, aminek maga se látta értelmét...;) |
Quote:
|
Quote:
Az ötlet nem rossz egyébként, aki eléri ezt a határt, annak az legyen a büntetése, hogy nem csökkenhet tovább a hírneve. Jó lesz, ugye? |
Quote:
|
Quote:
|
Ez kifejezetten ostoba ötlet.
|
Quote:
|
te jó ég, milyen banzájból maradtam ki, csak mert nem figyeltem egy picit...:eek:
szégyelljétek magatokat, hogy nem vártatok meg!!:mad: rég láttam már ekkora ökörséget, de nem hagyom, hogy Kubbi egyedül legyen ott az igenre szavazók között:D:D |
Quote:
Asszem így már meg is lett szavazva az ötlet. :D:D:D:D |
Quote:
ez megmondom miért irtó nagy baromság: a hírnév pontot arra kapod, hogy akciózol. ha felfele, akkor plussz pont, ha lefele minusz. szerintem a hírnév pontnak semmi jelentősége, mert van, akinek nullához közelít és mégis akciózik nem is keveset. na mármost lehet, hogy egy alattad lévő ori 2* olyan erős mint te, de lehet, hogy aki feletted van kezdő és te folyton azt irtod. tehát ebben az esetben plusszban van többezer pontod, akkor ezt is lehetne büntetni. |
Arra nem is gondolva h pl top10 böl egy 2000ezres csopiban full üres orit lent a 1900hely környékén elkezdek "gyilkolni" és ugy 500000ével fog csökkenni akcionként szal a hírnév pont csak egy távpont....ne keverjünk bele zagyvaságokat!
|
Itt lehet beszélgetni a mínusz hírnévpontról? :D
Csúnya rossz dolog, szerintem hv-n külön díjat érdemelne, akinek a legtöbb hírnévpontja van :D Szóltam. :D |
Utálatos dolog ez a izé. Na. A rejtett szavazás. Én az igenre szavaztam, ne legyenek olyan kevesen:)
Egyébként az ötlet röhej... |
Quote:
de most nézem... ki szavazott még az igenre hármunkon kívül? és abból a kettőből kinek tetszett az ötlet igazán? ;) |
Még nem szavaztam (mint ha lenne bármi értelme :P).
Úgyhogy engemet kérem szépen, meg lehet vesztegetni. Szeretem a sört. Is. |
Quote:
a sört meg majd Kubbi állja:rolleyes: :D |
Quote:
Én állom a sört, ha tőőtik belém. :D |
Quote:
|
1-2 sört én is bevállalok, ha Kubbi fizeti.
Fene, 12-t rossz helyre ment a kötőjel:rolleyes: |
Quote:
|
Nah, ha ivászat lesz, bevállalom a hatodikat a 7 igen szavazatból! Bár a sört nem szeressem, de elvegetálok vbk-val is!:D Pedig mekkora ökörség az ötlet!:rolleyes:
|
Na odaszavaztam. Nekem is jó vbk, de kóla nélkül!
|
Ha jófajta édes, akkor én sem rontom el vele!
|
Quote:
Jó ez a titkos szavazás ;) (Bár én se nagyon fogok szavazni, nem szeretem ezt a fene nagy demokráciát :D) |
Quote:
bocs az offolásért, de ennek úgy is mindegy |
Hmm most látom nemcsak én vagyok ezen véleményen ezzel a kérdéssel kapcsolatban:D
|
Megváltozott a véleményem, szerintem is hülyeség, de azért nem számítottam ennyi hozzászólásra, jó sok embert megmozgatott :p :p :p
|
Quote:
|
Fokozás
Akinek 0 hírnévpontja van, ki kéne zárni, mert nem vesz részt aktívan a játékban, és nem áll helyt se a minuszosok, se a plusszosos mellett!!! Fúúj! Undorító kétszinűség! Pénzbírságot nekik! Ennek topicot fogok nyitni!
|
Quote:
|
Quote:
|
nem ám úgy!
AHA!!!!!!!!!!!!!!! Megtaláltad a rést a pajzson! Szigorítani kell, 100 és -100 hírnévpont közöttieknek anarch!!! Aki csak úgy tud szintet kezdeni, hogy egyetlen hírnévpontot se szerez 72 kör alatt, annak anarch! Akinek 666 hírnévpontja van, az büdös sátánista, anarch! Rendet kell itt teremteni!!!!:mad: :mad: :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:52. |