![]() |
Quote:
|
ha anarchban akarsz menni ott a nyersi árak pl kiegyenlítettek(5ben 500arany 4ben 798)
ez attól függ ki tartja a kezében a piacot, és kinek van túl sok pénze |
Ja, az simán lehet, az anarchot nem ismerem :)
Viszont azt hiszem, a topicnyitó normál csoportra gondolt. |
Ti milyen személyiséget ajánlanátok törpéhez?
|
Quote:
ha termelgetni akarsz kereskedő, amúgy egy túlélő sztem nagyon jól jöhet neki(vari meg toli ellen nem túl erős) |
Quote:
sz-el kezdődik, k a vége, mondom szövetségesek:D:D |
Quote:
Ötödiken meg nyilván nem termelek. :) |
Quote:
a gazdálkodót nem tartom túl jó választásnak, mert a törpét lehet elég szépen éheztetni is, még akkor is ha gazdálkodó(én is teszek ilyen elvetemült dolgokat:D ) Quote:
|
Sziasztok. Én is törpével nyomom, tudós személyiséggel. 5. szinten vagyok, eddig elég jól működik a dolog. A termelésben a kovácsműhelyekre érdemes szerintem rámenni, abban mindig van lóvé és a fém olcsó hozzá. (műhelyből is elég 5-6 db)
Amúgy hadis-varis-tolis ország vagyok, íj-ló-elit felállással. Szóval van minden ami szem-száj ingere. Eddig nem nagyon tudtak betámadni és a földszerző akciókkal sem volt gond. Szerintem a törpe termelő tevékenysége inkább a fentebbi szinteken érvényesül, ahol minden nagyon drága. 5-ös szinten még nincsen sok értelme a termelésnek. |
Quote:
|
Rendben van, hogy a törpét lelopják. Ezért kell sok tolit tartani, viszonylag kevés varit és sok katonát.
A katona inkább íj legyen, ahogy haladunk felfelé. Szerintem egy tolis-íjas törp elég jó lehet. Vari meg maradhat olyan közepes mennyiségben. |
Quote:
Ehhez meg csak annyit, hogy a topic címe: Hadis törpök. Amit te elmondtál abban semmi nincs ami hadiorira utalna. |
5-ös szinten nagyon szépen le lehet lenni egy törppel, de amikor a 4-es szint top30%-ában leszel, akkor már nehezebb lesz, a 3-as szinthez nekem meg nincs elegendő idegrendszerem:(
4 térkapu? az semmi! nekem volt már 7~8 is és a 20k nyersikből mindenk jutott elég, egy délután alatt, csak nekem nem:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
h 5 szinten a törppel éppen h csak el vagy, mivel csak fegyóból v. kati-ból tud pénzt hozni. És állandóan tekiznek és sokkal többe kerül visszapótolni, mint föntebb 4 szint már kezd vidámabb lenni a helyzet mert jobban fizet a nyersi 3 szint ahol vagyok elég jól el van az ember. Nekem 40 % barakkom van 10% torony full íjjal és sajnos csak 7% bányám ( a cél a 10% - egy kicsit későn kaptam észbe h azért egy törp jó ha el tudja látni a szövijeit is) Ezzel a bábny mennyiséggel ellátom a szöviejeimet nyersivel az építkezéshez + tudok nekik lóvét adni + még nekem is marad pénzem tartalékra |
Quote:
vagy esetleg seregcserés orira gondolsz? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én mostanság kezdtem újra egy év szünet után, anno törpivel kezdtem, aztán mentem is vele egy darabig, de 4.csop top30%-ba abbamaradt a lelkesedés!
Azóta se tudtam elszakadni, most még védett vok, de ismét törp! 5/x en sztem megéri hadis """termelő""" törpinek lenni: személy szerint a fegyverre feküdtem rá 5000/egység ára miatt, agyag télleg nem kell, kő az kéne, fa is annyi amennyi saját építéshez, fém meg pont h fedezze a kovácsokat. Felállásról csak annyit, h elit-íjjat tervezek, közepes varival, sok tolival, hogy a tekizéseket mérsékeljem, remélem beválik, már csak jó csapattársak kellenek! |
Quote:
Inkább katonát képez arra nagyobb az igyény. Ez a fegyverár jelenleg egy kirívó eset hosszú távon nem fogja tartani magát. Az X-esek tudják ezt. |
feygo gyártással egy a baj 5ös csopiba sok kis kezdö ori kirakja olcson és magas áron nem birod tartani/nem vesznek annyit meg h termelj értelmes keresetet!
|
Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.
Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken. A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti. Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is. A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet. A segítséget előre is köszi. |
Quote:
Kocsma max bontashoz, templom csak annyi hogy stabil legyen a vedelem es a verszomj... Felutnem magam, amig lehet, es varnek a valtozasra :) Persze rizikos, mert mi van, ha nem jon... :) |
Quote:
Föld: 248 hektár Íjász: 1.000(toronyban) Elit: 3.500 Varázsló: 1.550 Tolvaj: 2.600 Faj: Törpe Na? ez már ér vmit mint törp hadis ennyi hekin? Nem akartam még több adatot kiadni, ebből aki akar kiszámolhat mindent szinte UI:pár dolgot kivettem mert még beazonosítanak |
Egy új kérdés merült fel bennem amiben még én is bizonytalan vagyok!
Most ugye aki visszaolvas rájön h hadis-tolis törpe vok, 600 hekin szintlépésnél 3k íjj 9k elit 3,5k vari és 7k toli a terv Namost ha váltanék törpéről és szeretnék hadi-toli maradni melyik faj még az alkalmas? Gnóm? Vagy egyszerűen legyek óriás és épüljek át hadi-varivá? Tehát végülis a kérdés: törpön kívül mivel játszható még jól a hadi-toli? |
Quote:
|
Quote:
(bvisszahúz a szívem:D) |
Quote:
|
Quote:
Ha érdekel vkit megmutathatom miből mennyit vettem stb... |
Quote:
|
Két éve voltam már abban a négyesben ahova (sztem) most is megyek...jobb a nyersi ár, de annyira nem érte meg anno törpével ott termelni!
|
Sokan azt mondják közületek, hogy a törpe nem jó hadis, de még is a hétvégi játékban a topban 98%-ban törpe hadisok vannak.
|
Quote:
Mivel ott gyakorlatilag nincs piac, így magadnak kell termelned-->törpe elég jól tud. És még gyorsabban is képez, meg sok helye is van. Egyébként az 1,56-hely és 1,4/1,45haditeki elég jó hadissá teszi. |
Hali.
Én is voltam hadis törpe és tényleg nem érte meg az alsóbb szinteken bányát tartani, de húzzd ki valahogy az 5. szintett és utánna király leszel. A 4. szinttől meredeken nő a nyersanyag ára, bármilyen bányád lehett. Ha kimaxolod a bányászati tudományt és 10-15 db bányát tartasz mindenből, kivéve a fém, mert az csak akkor kell ha fegyvert is gyártasz, akkor abnnyi pénzed lesz hogy nem győzzől felfedezni. Rendeszkedj be védelemre, vagy keres egy jó szövit ami megvéd és éld az életedet. Ja és 1/a-ban is király leszel. |
Quote:
Egyébként én alapjában hadis vok, beállítottságom, aktivitásom szerint...egyébként2: gnóm hadi-toli leszek a 4. szinten....kb még egy hét és lopom is a termelő törpöket...aztán nem tom mi lesz, A-ba bizti nem akarok visszatérni mert ott a törp nagyon a többiekre van utalva, viszont ő szolgál ki mindenkit |
Én is hadit játszok a törpével és nem termelőt csak annyi bányát tartok hogyha bekell építeni a területeket ne a piacon kelljen megvenni a nyersit! Csak annyi baj van, hogy a tekimet mindig lelopják pedig csak kétfélét tartok benn!
|
All times are GMT +1. The time now is 19:07. |