![]()  | 

Én ember kereskedővel kezdtem az 5/V-ben. 
	még az 5x tükörpajzs előtt...  | 

Ember harcos voltam. Eleinte sokat gondolkodtam a harcos meg a tábornok személyiség között, aztán úgy véltem, elég lesz nekem egyszerre 5 sereg... 
	 | 

Quote: 

| 

elf. 
	mert irtó jó előnyei voltak, meg a fantasy világ miatt. Kedvenc fajom minden játékban. Személyiség meg tűlélő, mert az 5. szintet túl akartam élni. (sikerült :) )  | 

nagyon nagyon csendben vallom be, hogy az első orim elf volt.. azóta se.. :D 
	 | 

Fél-elf, annak idején még nem voltak személyiségek, és jobban szeretem az akkori fajivarázst. (v.2.) 
	 | 

Ember Harcosként nyomtam. 
	Vagyis csak nyomtam volna,de nagyon döcögősre sikerült :)  | 

törpe mágus 

indulás után egy hétig nem választottam. 
	az elsö hetem arra ment, hogy végigolvastam a sugót, felfedeztem amennyit lehetett és küszködtem a pénzhiánnyal. a leirások alapján ugy gondoltam, hogy a törpe faji hátrányát a varázsló személyiség ki fogja egyenliteni, igy törpe varázsló lettem ... kb. még egy hónapig  | 

Quote: 

| 

Óriás vándor, szerettem nagyon, szinte mindig kinn voltak a pacik, azt hittem legyőzhetetlen vagyok, majd nem sokkal miután felléptem L-ben leütött egy hulla...az volt az első pofon :D:D:D 
	 | 

Quote: 

Hulla:)húha az jó dolog hisz én hullával kezdtem ,de az még az őskórban volt amikor nem is volt itthon netem csak ismerkedtem a net fogalmával és ráakadtam a hódra valami másik honlapon na,de ez nem ide tartozik:)Szóval hulla voltam aztán az az orim eltünt a ködben sajna:(  | 

Én is jól nézhettem ki az óriásommal varis személyiséggel és hadisként:D (szövi miatt áltam át hadira:p) 
	 | 

szerinted? 

fél-elf harcos azt hittem így jól kompenzálom 
	egyszer a topban valaki elküldte a bányáim számát hatalmas kérdőjelekkel zöldben visszaírtam és:confused: majd felvilágosított hogy nyugodtan bonthatok belőle hiszen építhetek mást is a helyére:rolleyes: szerintem hülyre röhögte magát :D  | 

Quote: 

| 

Nekem a legelső orim ork volt,csak  akkor még nem volt net itthon(szal könyvtárakba,ineternet helyekre jártam a reggeli pénzt elverni:D:D) és hát kapásból átragtak,  pedig a 4es szintig elértem vele:p 
	Ut újra kezdtem egy oriásal ,megint átraktak anarchba(megint net gond volt:D) ut jött az anarch korszak(3/H-ig):p:p majd onnan pedig vissza hoztam normálba,azóta meg megtaláltam az igazit(ork & net is akad már:rolleyes:) mese vége ^^ :p  | 

Én először emberrel voltam mert annak semmi hátránya meg előnye sincs :D azóta rájöttem hogy nem jó :D 
	 | 

Quote: 

én emberrel kezdtem, varis szemályiséggel:D:D feljutottam egészan az 5/V top 100ba, és engem ott tanítottak meg játszani:D:D(pl h a bánya helyére lehet mást is tenni, emberrel nem szabad varinak lenni, meg h érdemes a tekercseket max-on tartani:D)  | 

én még most is emberrel vok.nem rég kezdtem!:D 
	 | 

Quote: 

| 

Én hullával kezdtem, mivel felcsillantotta a szemem a veszteség nélküli csata, a növekvő hadsereg, a pestis és a tanyafree. Aztán rá kellett jönnöm, h. ez mégsem van így... :rolleyes: 
	Igaz, a mai napig szeretem a hullákat: beütni :D:D:D:D  | 

Quote: 

Az első orim tulképpen fajnélkül múlt ki. Elfelejtettem a jelszót, az e-mail címem meg elmúlt. Azt lettem Orjás. Akkor szemcsi még nem volt. Asszem az az ori bőven 5 számjegyes volt még... :)  | 

Nekem az 1. orim elf volt tolvaj személyiséggel, jól is ment 1 ideig csak elkezdték lopni a tekiket és 1-ből töröltem. 
	 | 

Én először fél-elfel,de csak azért,mert nem olvastam a súgót. 
	Most legjobban a törpe,a gnóm és az élőhalott jött be.  | 

Sziasztok!:) 
	Azok a topicok amiket én nyitottam nem szoktak túl sikeresek lenni.:o De úgy látom, hogy ide írosgattok rendesen, csak így tovább:D Ja igen az én első orim ember-varázsló volt. Az elején 500 pacival vakon ütösgettem:) No hát igen elég amatőr voltam.  | 

Én törpe túlélő voltam, arra volt jó hogy megtanuljam hogy tekercset ne tartsak mert úgyis ellopják meghogy ne varázslókból legyen a legtöbb. Meg rájöttem hogy nem jó tartani támadókat meg védőket. Feljutottam vele a topba ott szétloptak rendesen, emiatt töröltem és gnóm tudósra váltottam, amiről majd a 4/n-ben emberre váltottam, amit egy szövi szétszedett mert kitekitem az egyik tagot :mad: 
	 | 

Az első orim, szerintem ezt néhányan tudják elf volt, és az elején párszor töröltem és újragondoltam. Azóta van egy óriás, de megvallom őszintén nekem az elf a legkedvesebb. Talán mert ez volt az első? :) Na és a lényeg, hogy ez az ori már a maluszok után vagy közben született már nem emlékszem és nagyon szeretek vele játszani. :) 
	 | 

én az elsőt hallásra választottam, meg szimpatikusságra, ezért ember tábornok volt:D 
	 | 

Hát én ork varázsló voltam:) Most lehet nyugodtan röhögni::))) De azt az orit tötöltem:) Miért is?? 
	 | 

Quote: 

Talán ,mert volt másik orid is és nem volt összekötve. Vagy nem tom. Miért kéne röhögni?  | 

élőhalott voltam. 
	nem kellett sokat gondolkodni éjjel kimentem s vártam reggel s remegve néztem az eseménylistát van-e benne piros:)  | 

Quote: 

és azzal is kezdtem  | 

én ember-kereskedővel kezdtem, tetszett ez a párositás :-) 
	elolvastam előtte a súgót én is, de nagyon kezdő lévén nem értettem mik azok az előnyők meg hátrányok, az ember leirását meg azonnal megértettem :-) nekem akkor ugy tünt a súgó kinai nyelven iródott, most már nincs vele gondom, megtanultam kinaiul :-)) de nekem nem jött be még sem az ember faj, kinszenvedés volt vele szintet lépni, de nem adtam föl, igaz rosszul volt fel épitve az orim és rosszul volt az egész összeállitva, de azon tanultam ki a hódot :-)))  | 

Én emberrel voltam. 
	 | 

Bár mindenhol azt olvastam kezdő ne menjen gyorsba föleg ne félelfel, mégis megtettem, nagyon jól müködött és müködik azóta is :) 
	 | 

ember voltam, akkor még nem voltak személyiségek  
	fölfedezgettem vitézül 300 hekiig, és fel voltam háborodva, hogy átütötte vki az 1000 db ijászomat :) aztán beléptem egy orkhoz, akinek sok varija volt !, és eltűnődtem, hogy az őrposztok talán mégsem olyan fontosak :D  | 

én ha jól emlékszem hulla kereskedő voltam de azt az orit töröltem 1 hét alatt. azé ez lettem mer tetszett a pénz a bankokból:) rájöttem hogy nem jó és 1 hét múlva újra csináltam egy orit ork kereskedőt. azzal jól elvoltam és ösztönösen értettem a játékot. tudtam hogy vakon nem lehet menni meg minden mást is:D azt gondoltam nagyon jó vagyok de a szövim elrontott és tűlélőt csináltak belőlem.:( azóta már óriás vagyok és végre a kereskedőről is leszoktam. az orkokat meg jól kinyírom:D 
	 | 

Már valahogy ráéreztem az elején is az ideális fajra:) 
	Óriás kereskedővel kezdtem.Idővel arra is rájöttem hogy sziesztán keresztül nem viszik a tekim:) Értetlenül néztem amint a szövim óriási serege(1000 elit) fennakad egy orin:)Azóta kicsit megváltoztak az erőviszonyok:)))  | 

Amikor először játszottam még nem is léteztek fajok a játékban. 
	Azaz gyakorlatilag mindenki ember volt, csak tükörvarázslat nélkül. Nem tudom erre külön opció kellett volna-e a szavazásban, vagy ez is benne van az ember faj választásában jobb híján. Jobb híján nyomok akkor az emberre, bár ugye az nem jelentett akkor választási lehetőséget és szerintem nem is erre kíváncsi a kérdező, ezért még egy választási lehetőség talán jobb lett volna.  | 

Quote: 

| 

Gnóm 
	Bogár, otto500, Tulipán .............. 4 (szavazat) ,,,,,,,,,,,,,,3,25% ÖÖÖÖ :) Én hulla voltam, varázsló :)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:31. |