Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki melyik fajjal volt legesleg először?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1725)

LotR 04-27-2007 12:28

Én ember kereskedővel kezdtem az 5/V-ben.
még az 5x tükörpajzs előtt...

Synkel 04-27-2007 14:10

Ember harcos voltam. Eleinte sokat gondolkodtam a harcos meg a tábornok személyiség között, aztán úgy véltem, elég lesz nekem egyszerre 5 sereg...

Valezius 04-28-2007 01:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 91076)
Ember harcos voltam. Eleinte sokat gondolkodtam a harcos meg a tábornok személyiség között, aztán úgy véltem, elég lesz nekem egyszerre 5 sereg...

És elég volt? :D

sasa 06-14-2007 21:16

elf.
mert irtó jó előnyei voltak, meg a fantasy világ miatt. Kedvenc fajom minden játékban. Személyiség meg tűlélő, mert az 5. szintet túl akartam élni. (sikerült :) )

Deni 06-14-2007 21:27

nagyon nagyon csendben vallom be, hogy az első orim elf volt.. azóta se.. :D

BigPi 06-14-2007 21:34

Fél-elf, annak idején még nem voltak személyiségek, és jobban szeretem az akkori fajivarázst. (v.2.)

Hornet 06-14-2007 21:36

Ember Harcosként nyomtam.
Vagyis csak nyomtam volna,de nagyon döcögősre sikerült :)

bitboss 06-15-2007 00:01

törpe mágus

indulás után egy hétig nem választottam.
az elsö hetem arra ment, hogy végigolvastam a sugót, felfedeztem amennyit lehetett és küszködtem a pénzhiánnyal. a leirások alapján ugy gondoltam, hogy a törpe faji hátrányát a varázsló személyiség ki fogja egyenliteni, igy törpe varázsló lettem ... kb. még egy hónapig

Tsobi 06-15-2007 00:11

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 103221)
indulás után egy hétig nem választottam.
az elsö hetem arra ment, hogy végigolvastam a sugót, felfedeztem amennyit lehetett és küszködtem a pénzhiánnyal. a leirások alapján ugy gondoltam, hogy a törpe faji hátrányát a varázsló személyiség ki fogja egyenliteni, igy törpe varázsló lettem ... kb. még egy hónapig

Fura .. az első elfemmel én harcos voltam .. ott is a faji hátrányok kiegyenlítése volt a cél :)

Reni 06-15-2007 00:30

Óriás vándor, szerettem nagyon, szinte mindig kinn voltak a pacik, azt hittem legyőzhetetlen vagyok, majd nem sokkal miután felléptem L-ben leütött egy hulla...az volt az első pofon :D:D:D

J.Ati 06-15-2007 00:42

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 103223)
Óriás vándor, szerettem nagyon, szinte mindig kinn voltak a pacik, azt hittem legyőzhetetlen vagyok, majd nem sokkal miután felléptem L-ben leütött egy hulla...az volt az első pofon :D:D:D

Hulla:)húha az jó dolog hisz én hullával kezdtem ,de az még az őskórban volt amikor nem is volt itthon netem csak ismerkedtem a net fogalmával és ráakadtam a hódra valami másik honlapon na,de ez nem ide tartozik:)Szóval hulla voltam aztán az az orim eltünt a ködben sajna:(

Kutyuleee 06-15-2007 00:44

Én is jól nézhettem ki az óriásommal varis személyiséggel és hadisként:D (szövi miatt áltam át hadira:p)

Swiss 06-16-2007 14:17

szerinted?

fél-elf harcos azt hittem így jól kompenzálom

egyszer a topban valaki elküldte a bányáim számát hatalmas kérdőjelekkel zöldben

visszaírtam és:confused:

majd felvilágosított hogy nyugodtan bonthatok belőle hiszen építhetek mást is

a helyére:rolleyes:

szerintem hülyre röhögte magát :D

Dragi 06-16-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 103410)

egyszer a topban valaki elküldte a bányáim számát hatalmas kérdőjelekkel zöldben

Ez nem én voltam :D:D:D

Fusio 06-16-2007 15:56

Nekem a legelső orim ork volt,csak akkor még nem volt net itthon(szal könyvtárakba,ineternet helyekre jártam a reggeli pénzt elverni:D:D) és hát kapásból átragtak, pedig a 4es szintig elértem vele:p
Ut újra kezdtem egy oriásal ,megint átraktak anarchba(megint net gond volt:D) ut jött az anarch korszak(3/H-ig):p:p majd onnan pedig vissza hoztam normálba,azóta meg megtaláltam az igazit(ork & net is akad már:rolleyes:) mese vége ^^ :p

Redback 06-18-2007 21:47

Én először emberrel voltam mert annak semmi hátránya meg előnye sincs :D azóta rájöttem hogy nem jó :D

-Ede- 06-19-2007 12:15

Quote:

ez olyan ismerős:D:D
én emberrel kezdtem, varis szemályiséggel:D:D
feljutottam egészan az 5/V top 100ba, és engem ott tanítottak meg játszani:D:D(pl h a bánya helyére lehet mást is tenni, emberrel nem szabad varinak lenni, meg h érdemes a tekercseket max-on tartani:D)

mmartin 06-20-2007 09:33

én még most is emberrel vok.nem rég kezdtem!:D

Killer 06-20-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by mmartin (Post 104096)
én még most is emberrel vok.nem rég kezdtem!:D

nem rossz az ember!!tolinak kimondottan kellemes:D

---<[madár]>--- 06-20-2007 14:03

Én hullával kezdtem, mivel felcsillantotta a szemem a veszteség nélküli csata, a növekvő hadsereg, a pestis és a tanyafree. Aztán rá kellett jönnöm, h. ez mégsem van így... :rolleyes:
Igaz, a mai napig szeretem a hullákat: beütni :D:D:D:D

Lyra 06-21-2007 19:53

Quote:

Hát ha minden igaz akkor én vótam az elkövető czirka 2,5-3 éve 5/W csopiban. Akkor tényleg kegyetlenül röhögtem egy "bányász half-elfen"... De sokiszonyat orival leveleztem sokat. Toto Land orinak megtudtam a kódját, /unatkoztam nagyon/ felépítettem neki elég bikára. Sztem a skac csak figyelt hogy most mi történik. :D
Az első orim tulképpen fajnélkül múlt ki. Elfelejtettem a jelszót, az e-mail címem meg elmúlt. Azt lettem Orjás. Akkor szemcsi még nem volt. Asszem az az ori bőven 5 számjegyes volt még... :)

Kós00792 06-22-2007 09:35

Nekem az 1. orim elf volt tolvaj személyiséggel, jól is ment 1 ideig csak elkezdték lopni a tekiket és 1-ből töröltem.

szani 06-22-2007 20:07

Én először fél-elfel,de csak azért,mert nem olvastam a súgót.
Most legjobban a törpe,a gnóm és az élőhalott jött be.

Kill 06-22-2007 21:23

Sziasztok!:)

Azok a topicok amiket én nyitottam nem szoktak túl sikeresek lenni.:o
De úgy látom, hogy ide írosgattok rendesen, csak így tovább:D
Ja igen az én első orim ember-varázsló volt.
Az elején 500 pacival vakon ütösgettem:)
No hát igen elég amatőr voltam.

Rántotta 07-02-2007 12:42

Én törpe túlélő voltam, arra volt jó hogy megtanuljam hogy tekercset ne tartsak mert úgyis ellopják meghogy ne varázslókból legyen a legtöbb. Meg rájöttem hogy nem jó tartani támadókat meg védőket. Feljutottam vele a topba ott szétloptak rendesen, emiatt töröltem és gnóm tudósra váltottam, amiről majd a 4/n-ben emberre váltottam, amit egy szövi szétszedett mert kitekitem az egyik tagot :mad:

Brown 07-02-2007 12:58

Az első orim, szerintem ezt néhányan tudják elf volt, és az elején párszor töröltem és újragondoltam. Azóta van egy óriás, de megvallom őszintén nekem az elf a legkedvesebb. Talán mert ez volt az első? :) Na és a lényeg, hogy ez az ori már a maluszok után vagy közben született már nem emlékszem és nagyon szeretek vele játszani. :)

Burning 07-02-2007 13:48

én az elsőt hallásra választottam, meg szimpatikusságra, ezért ember tábornok volt:D

edu 07-08-2007 00:31

Hát én ork varázsló voltam:) Most lehet nyugodtan röhögni::))) De azt az orit tötöltem:) Miért is??

J.Ati 07-08-2007 01:50

Quote:

Originally Posted by edu (Post 108109)
Hát én ork varázsló voltam:) Most lehet nyugodtan röhögni::))) De azt az orit tötöltem:) Miért is??

Talán ,mert volt másik orid is és nem volt összekötve.
Vagy nem tom.
Miért kéne röhögni?

Nanahara 07-11-2007 10:20

élőhalott voltam.
nem kellett sokat gondolkodni éjjel kimentem s vártam reggel s remegve néztem az eseménylistát van-e benne piros:)

lukika 07-19-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 104156)
Én hullával kezdtem, mivel felcsillantotta a szemem a veszteség nélküli csata, a növekvő hadsereg, a pestis és a tanyafree. Aztán rá kellett jönnöm, h. ez mégsem van így... :rolleyes:
Igaz, a mai napig szeretem a hullákat: beütni :D:D:D:D

akk hozzám jöhetsz. én a mai napig szeretem a hullát

és azzal is kezdtem

Tavacska 07-20-2007 09:39

én ember-kereskedővel kezdtem, tetszett ez a párositás :-)
elolvastam előtte a súgót én is, de nagyon kezdő lévén nem értettem mik azok az előnyők meg hátrányok, az ember leirását meg azonnal megértettem :-)
nekem akkor ugy tünt a súgó kinai nyelven iródott, most már nincs vele gondom, megtanultam kinaiul :-))
de nekem nem jött be még sem az ember faj, kinszenvedés volt vele szintet lépni, de nem adtam föl, igaz rosszul volt fel épitve az orim és rosszul volt az egész összeállitva, de azon tanultam ki a hódot :-)))

maccos 07-25-2007 12:57

Én emberrel voltam.

szajonara 08-24-2007 23:50

Bár mindenhol azt olvastam kezdő ne menjen gyorsba föleg ne félelfel, mégis megtettem, nagyon jól müködött és müködik azóta is :)

NorB 08-25-2007 12:56

ember voltam, akkor még nem voltak személyiségek

fölfedezgettem vitézül 300 hekiig, és fel voltam háborodva, hogy átütötte vki az 1000 db ijászomat :)
aztán beléptem egy orkhoz, akinek sok varija volt !, és eltűnődtem, hogy az őrposztok talán mégsem olyan fontosak :D

Milán 08-29-2007 09:05

én ha jól emlékszem hulla kereskedő voltam de azt az orit töröltem 1 hét alatt. azé ez lettem mer tetszett a pénz a bankokból:) rájöttem hogy nem jó és 1 hét múlva újra csináltam egy orit ork kereskedőt. azzal jól elvoltam és ösztönösen értettem a játékot. tudtam hogy vakon nem lehet menni meg minden mást is:D azt gondoltam nagyon jó vagyok de a szövim elrontott és tűlélőt csináltak belőlem.:( azóta már óriás vagyok és végre a kereskedőről is leszoktam. az orkokat meg jól kinyírom:D

Sikoly 08-29-2007 18:44

Már valahogy ráéreztem az elején is az ideális fajra:)
Óriás kereskedővel kezdtem.Idővel arra is rájöttem hogy sziesztán keresztül nem viszik a tekim:) Értetlenül néztem amint a szövim óriási serege(1000 elit) fennakad egy orin:)Azóta kicsit megváltoztak az erőviszonyok:)))

Almafa 02-10-2011 16:10

Amikor először játszottam még nem is léteztek fajok a játékban.

Azaz gyakorlatilag mindenki ember volt, csak tükörvarázslat nélkül.

Nem tudom erre külön opció kellett volna-e a szavazásban, vagy ez is benne van az ember faj választásában jobb híján.

Jobb híján nyomok akkor az emberre, bár ugye az nem jelentett akkor választási lehetőséget és szerintem nem is erre kíváncsi a kérdező, ezért még egy választási lehetőség talán jobb lett volna.

Ati 02-10-2011 16:34

Quote:

Originally Posted by Almafa (Post 279454)
Amikor először játszottam még nem is léteztek fajok a játékban.

Azaz gyakorlatilag mindenki ember volt, csak tükörvarázslat nélkül.

Nem tudom erre külön opció kellett volna-e a szavazásban, vagy ez is benne van az ember faj választásában jobb híján.

Jobb híján nyomok akkor az emberre, bár ugye az nem jelentett akkor választási lehetőséget és szerintem nem is erre kíváncsi a kérdező, ezért még egy választási lehetőség talán jobb lett volna.

Viszonylag korán (az első pár évben már) bekerültek a fajok, úgyhogy a legtöbben nem tudják, hogy milyen volt az élet fajok nélkül. :) Nem is tudják, hogy volt olyan időszak. :)

vityu 02-10-2011 16:44

Gnóm

Bogár, otto500, Tulipán .............. 4 (szavazat) ,,,,,,,,,,,,,,3,25%

ÖÖÖÖ :)

Én hulla voltam, varázsló :)

All times are GMT +1. The time now is 01:31.