Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kényelmi ujitas toli es varihasznalatkor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1715)

Synkel 04-23-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89775)
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...

Te jöttél az A-ban való tolizással. Ott létkérdés, hogy legyenek idegeid az utolsó 5 mp-ben akciózni... És aki ott megteszi, az szerintem lentebb is a beidegződés miatt.

Lik-lak 04-23-2007 20:08

es ha mar rossz analogiaknal tartunk, koszonom nem, nem akarok szamoloprogramot, sem seregosszeallitast, sem "megnyerem a jatekot" gombot. Tapasztalatokat es eszmecseret akarok, eleg lett volna ha valaki megirja ertelmesen, ugyanis nehez a felfogasom, hogy legutobb valaki az utso 3 masodpercben ugy de ugy szetlopta, hogy szetesett az orszaga, ezert ezt nemigazan kellene beletenni, mert akkor 2 masodperc lenne, es meginkabb szetesne. Szerintem az hogy kinek van jobb idege hogy kesobb vegyen/lopjon tekercset korvaltas elott, az kevesbe mulik egy gombon... viszont az hogy ha hardkor felelf vagy ne unjad el az eleted naponta 3x a lopasok soran, az biztos tokjo :)
A kezem pedig koszoni szepen, meg nem akar lerohadni, csak ma amikor a felelfem lopott, ippeg feltunt, hogy jo unalmas mindig valogatni a listabol...

Kutyuleee 04-23-2007 20:11

hardkór fél-elfel unalmas a játék??? sok fél-elf nem mondhatja ezt magáról el:D:D:D

Lik-lak 04-23-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89781)
hardkór fél-elfel unalmas a játék??? sok fél-elf nem mondhatja ezt magáról el:D:D:D

fatol az erdot, kerlek ertsd jol ;)

Kutyuleee 04-23-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89783)
fatol az erdot, kerlek ertsd jol ;)

értem én,csak ha észreveszed, a többirészre már régi hszeim is választ adnak, hogy én mit gondolok erről...

Lik-lak 04-23-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89784)
értem én,csak ha észreveszed, a többirészre már régi hszeim is választ adnak, hogy én mit gondolok erről...

igen, megvannak a valaszaid, koszonom szepen a relevans hozzaszolasaidat.
Mivel en A-ban meg nem jatszottam, igy nehez megitelnem, hogy mifolyik ott, de igazabol mindenbol a legrosszabbra szamitok, eppen ezert SZERINTEM a hadas a legvegso masodpercben vesz tekit, toli meg a legvegso masodpercben lop... mivel tolinak tobbszor kell lopnia, igyis ugyis hadas van elonyben (meg mindig, valamint EBBEN IS), mert neki meg csak egyszer kell tekit venni...
tehat SZERINTEM ez igazabol nem befolyasolna a csata kimenetelet...

Kubbi 04-23-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89775)
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...

Hát ez az. Ha csak 1x kell megnyomni a gombot, akkor kv elött megnyomod 1cer, és örülsz milyen ügyes tolis vagy. :p
DE ha úgy kell számolni, hgoy 10x akarsz lopni kv elött, akkor azért nem hagyhatod az utolsó mp-re, az akciód kezdetéd.
És ha egy ork támad, akkor ütés elött szorgosan nyomkodja az országod menüpontot. :D
De vicces azért hogy halytod az igazad. ;)

Lik-lak 04-23-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 89788)
Hát ez az. Ha csak 1x kell megnyomni a gombot, akkor kv elött megnyomod 1cer, és örülsz milyen ügyes tolis vagy. :p

igazabol itt (mar reg) nem arrol van szo hogy egyszer megnyomni a gombot, ha kicsit visszaolvastal volna lathatnad... masreszrol igen, enis kezdem erezni hogy feleslegesen hajtom az igazam, otlet volt, nemkell, ennyi, koszonom a relevans hozzaszolasokat mindenki reszerol.
UI: azert ha valaki egyetert velem, nyugodtan jelezze :rolleyes:

Ditke 04-23-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89660)
Valoszinuleg velem van a baj, valamint a lustasagommal, de nekem mindig kenyelmetlen tolizas vagy varazslatfelrakaskor mindig ujra kivalasztani a listabol, hogy akkor milyen akciot is szeretnek (vagy hany korrre).
Eppen ezert tolinal pl. baratsagos lenne 'beultetni' egy uj mezot, ami tartalmazna a legutobbi akciot, teszem azt xy orszagtol nyersanyag lopasa, es alatta lenne a kuldes gomb, tehat ha felelffel leakarnek lopni valakit teljes mertekben, nemkellene vagy 16x valasztani ujra a listabol, hanem csak katt-katt-katt (esetleg, bar ez mar talan tul extrem, meglehetne adni, hogy tolik kuldese 12x raktaratlopni...). Ugyanakkor alatta meg megmaradhatna a teljes akciolista is, ahol egybol lehetne valtani akciot, ha eppen az kell.
Ugyanigy varazslonal is lehetne hozzaadni dolgokat, bar itt egy fokkal mar komplikaltabb, de szentem ezis megoldhato.
Velemenyek?

Sztem teljesen felesleges, és amíg fáradnak az ujjaid a sok kattintástól, talán felébred a lelkiismereted is, és nem teszel tönkre egy orit ész nélkül...

Andrew 04-23-2007 20:44

viszont a másik oldalt nem is nézitek?
amikor szépen végignézed az éplistet, szövilistet, sereget, tekiket, raktárat, tehát végigpróbálsz mindent (már ha van kedved:D) akkor az mennyivel nehezebb lenne
fogadjátok el, hogy fölösleges, és már most is meg lehet csinálni ha gyorsan akarsz lopni - a többit lopást pedig ne tegyük körülményesebbé!!
számtalanszor loptam már, és sosem okozott nagy fáradságot rábökni a frissítésre meg az enterre

Lik-lak 04-23-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 89795)
Sztem teljesen felesleges, és amíg fáradnak az ujjaid a sok kattintástól, talán felébred a lelkiismereted is, és nem teszel tönkre egy orit ész nélkül...

Koszonom, hogy megint nem az elkepzelesem hanem az eszetlen lelkiismeretlen szemelyem a tema. Koszonom.

Ditke 04-23-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89798)
Koszonom, hogy megint nem az elkepzelesem hanem az eszetlen lelkiismeretlen szemelyem a tema. Koszonom.

Bocsánat, ha félreérthetően fogalmaztam, nem konkrétan Rád gondoltam, hanem, aki használja... bocsi, mégegyszer!

Grabi 04-23-2007 20:53

és ha bevernek földre, akkor is szégyelljem magamat? ne hülyeskedjetek már! A-ban meg ezt ugyanúgy meg lehet 3-4 mp alatt csinálni synk amit leírtál. kicsit gonoszabb lenne a tolvajlás, én nem érezném ilyen hatalmas problémának, ha ez megtörténne. de elhiszem, hogy sokaknak hatalmas probléma lenne a tekizhetőségük/emberlopásuk, ezért nem támogatom

Lik-lak 04-23-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89800)
és ha bevernek földre, akkor is szégyelljem magamat? ne hülyeskedjetek már! A-ban meg ezt ugyanúgy meg lehet 3-4 mp alatt csinálni synk amit leírtál. kicsit gonoszabb lenne a tolvajlás, én nem érezném ilyen hatalmas problémának, ha ez megtörténne

ha tudnek, ezert bittos adnek egy zodet ;)

Peter 04-23-2007 21:59

én nem látok benne semmi kivetni valót...
aki akarja, most is lelopja ugyanolyan gyorsan az ellenfelét, tehát ez tényleg csak egy kénylemi bővítés/újítás lenne...
(másik módszer a frissítgetés helyett: firefox ugyanugy, de most lopsz egyet, majd Backspace, és katt újra a lopásra, szinte ugyanaz a hatás/eredményesség)
az ellenzőktől kérdeném, akkor miért nem játszottatok ellenlábast, mikor pl a fentebb már emlitett teki%ok Tanácsadók alatti feltüntetése, vagy a térkapus dolog volt soron? bármennyire is hihetetlen, ez egy ugyanolyan kényelmi dolog lenne csak (pontosan mivel már most is meg lehet tenni, gond nélkül)

Csuri 04-23-2007 22:00

Sziasztok mióta csak játszok mindig hadis voltam. szövikbe meg stb. Elég sok szövi harcot vivtam már. De: Észrevételem szerint egy hadisnak nem sok esélye van egy tolissal szemben. CSak számoljátok ki. Én mire beütök és haza érek majd megint beütök az 5 óra ha "ügyesen" körváltás eött ütök. Én a komfrontációkat mindig mészárral oldottam meg. (mivel hülye az aki egy tolist maga alá enged) És egyszer se tudtam annyi emberét megölni amenyit megérzett volna. Mert mivel tolis tele van tartalékkal. Így nem nagy kunszt gyorsan ujra venni a katikat. És ha egy kicsit okos akkor alámbont mielött beérek. így aztán tényleg keveset ölök. Szerintem ezen változtatni kellene. Mi az hogy mivel alattam van kevesebbet mészárolhatok???? Ez nem fer. Ő meg simán lelop meg a többi. Teljesen függetlenül attol hogy hol vagyok a rangsorba. Vagy teszem azt elmegy 4 körre. ki az a hülye aki betámadja? Szerintem a mészárnak sokkal nagyobb hatást kellene elérnie fügetlenül attol hogy alattam v. felettem van. Vagy azon kellene változtatni hogy gyorsabban oda érjenek a katik. Pl: nem visznek magukkal málhás lovakat mert ugyse hoznak semmit. :) Így egy v. 2 körrel elöbb ott vannak. Mindig ijenek miatt szüneteltetem a játékot. Mert annyira felhúzom magam rajta.
Várom a véleményeteket.

Stev 04-23-2007 22:05

Ezt én is ellenzem! A tolizás így is a leggyorsabb, legalattomosabb, és sokszor a legbiztonságosabb módja a vagyonszerzésnek. A hadisnak minimum két óra, míg odaér, és még nem biztos hogy zsákmányol valamit. Ne akarjuk már ezt a 10 másodpercet, amíg egy készüli tekizés tart, mégtovább csökkenteni a játék keretein belül! Az hogy aki akarja meg tudja oldani, megint más!

És nem hajlok részre, van hadi és toli orim is!

Peter 04-23-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89829)
Ezt én is ellenzem! A tolizás így is a leggyorsabb, legalattomosabb, és sokszor a legbiztonságosabb módja a vagyonszerzésnek. A hadisnak minimum két óra, míg odaér, és még nem biztos hogy zsákmányol valamit. Ne akarjuk már ezt a 10 másodpercet, amíg egy készüli tekizés tart, mégtovább csökkenteni a játék keretein belül! Az hogy aki akarja meg tudja oldani, megint más!

És nem hajlok részre, van hadi és toli orim is!

én annak ellenére támogatom (ha a fent emlitett, sztem sokkal lényegtelenebb kényelmi dolgok már bekerültek), hogy ki nem állhatom a tolisokat...

(kiegészités: hadisnak jobb esetben csak 1 óra míg odaér, és ilyen alapon ő meg könnyen jut földhöz, ami pedig szintén elég jelentős (anyagi) előny az ő részéről)

Stev 04-23-2007 22:24

A nem VIP kényelmi dolgok pont azért kényelmi dolgok, mert nem lényegesek a játék menetét illetően. Bármilyen akció gyorsítása, azaz a játék menetének változtatása már nem kényelmi funkció, azaz össze sem hasonlítható azzal hogy pár számadatot több helyen is meg tudok nézni az országomról.

Sőt, akkor már kényelmetlen az is, hogy a varázslatoknál megjegyzi az utolsó akciót, mikor felmérek egy országot (gömb, mágia felderítése, krónika, tk nyitása kombó)!

Peter 04-23-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89833)
A nem VIP kényelmi dolgok pont azért kényelmi dolgok, mert nem lényegesek a játék menetét illetően. Bármilyen akció gyorsítása, azaz a játék menetének változtatása már nem kényelmi funkció, azaz össze sem hasonlítható azzal hogy pár számadatot több helyen is meg tudok nézni az országomról.

Sőt, akkor már kényelmetlen az is, hogy a varázslatoknál megjegyzi az utolsó akciót, mikor felmérek egy országot (gömb, mágia felderítése, krónika, tk nyitása kombó)!

de ez már most is lehetsége, vipeseknek és nem vipeseknek egyaránt...
aki ilyen komolyan foglalkozik vele, hogy az utolso másodpercekben akar lopni, az ugyis alkalmazza valamilyen formában már régóta... javítsatok ki ha tévedek

Stev 04-23-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 89832)
(kiegészités: hadisnak jobb esetben csak 1 óra míg odaér, és ilyen alapon ő meg könnyen jut földhöz, ami pedig szintén elég jelentős (anyagi) előny az ő részéről)

Igaz, a két óra egy kezdőre igaz, aki még nincs otthon a last-minute utak szervezésében. :) De a szenvedő alanynak akkor is van egy órája, hogy kitaláljon valamit, vagy legalább piacra tegye az értékeit, míg a tolis ellen így is alig van idő védekezni!

Peter 04-23-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89836)
...míg a tolis ellen így is alig van idő védekezni!

épp ezt mondom, már vagy 3 postom óta... most is ez van már, akkor nem mind1?

Stev 04-23-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 89834)
de ez már most is lehetsége, vipeseknek és nem vipeseknek egyaránt...
aki ilyen komolyan foglalkozik vele, hogy az utolso másodpercekben akar lopni, az ugyis alkalmazza valamilyen formában már régóta... javítsatok ki ha tévedek

Alkalmazza-alkalmazza...

A piacot is raktárnak használja mindenki aki komolyan foglalkozik a játékkal, mégsem gondolkodunk érdemi könnyítéseken vele kapcsolatban.

Peter 04-23-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89839)
Alkalmazza-alkalmazza...

A piacot is raktárnak használja mindenki aki komolyan foglalkozik a játékkal, mégsem gondolkodunk érdemi könnyítéseken vele kapcsolatban.

igen, már nem: egy ideje nekem már percre kiírja (vip esetén), hogy mikor jön vissza az árum, sőt, kategóriákra vannak bontva, nem ömlesztve, mint régen stb...

Stev 04-23-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 89840)
igen, már nem: egy ideje nekem már percre kiírja (vip esetén), hogy mikor jön vissza az árum, sőt, kategóriákra vannak bontva, nem ömlesztve, mint régen stb...

Nyertél, ebben igazad, van erről megfeledkeztem. Bár megint ott a kulcsszó - VIP - (nem tudom nemvipnél kiírja-e).

De én továbbra is azt mondom nem kéne tovább gyorsítani a lopási procedúrát. Most visszanéztem a délutáni eseménylistámat, a sima lopkodást 4mp-nként rögzítette, a F5;Enter kombóst 2mp-nként. Ha most csak egy kattintás az egérrel a köv. akció, az 1mp-en belüli eredményt jelent, ami négyszer olyan gyors mint a jelenlegi mód.

Kutyuleee 04-23-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89850)
Nyertél, ebben igazad, van erről megfeledkeztem. Bár megint ott a kulcsszó - VIP - (nem tudom nemvipnél kiírja-e).

De én továbbra is azt mondom nem kéne tovább gyorsítani a lopási procedúrát. Most visszanéztem a délutáni eseménylistámat, a sima lopkodást 4mp-nként rögzítette, a F5;Enter kombóst 2mp-nként. Ha most csak egy kattintás az egérrel a köv. akció, az 1mp-en belüli eredményt jelent, ami négyszer olyan gyors mint a jelenlegi mód.

és 2x mint a mostani leggyorsabb... így 10-12mp alatt ki lehet tekizni valakit... azért a mostani 10-12mp plusz pont elég arra hogyha valaki veszi a fáradtságot és folyamatosan kattingat az országok menüpontra támadás elötti kv elött(esetleg másodpercenkénti frissitést állit be), közben pedig élesitve a piac,hogy vissza vásárolja a fő tekijeit másodpercek alatt, ha lelopják. az megérdemli hogy megmaradjanak neki. ráadásul ha már ésszel használja az ember akkor semmivel sem kell lustábbnak lenni mint az ötlet annyi hogy balkézzel is kell egyet kattintani mellette...

Kutyuleee 04-23-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89850)

jah én gyorsabb voltam:P
2007-04-24 00:27:44 xxx (#00000)
Sikerült 33.289 aranyat lopni.
2007-04-24 00:27:43 xxx (#00000)
Sikerült 34.253 aranyat lopni.
2007-04-24 00:27:42 xxx (#00000)
Sikerült 35.246 aranyat lopni.

ne a zsákmányt nézzétek csak kipróbáltam a legközelebbi hullán hogy milyen gyors... amúgy firefoxal backspace-katt páros:D

Stev 04-23-2007 23:51

Grat! Azt a gyorsbillentyűt nem tudom most megnézni!:D

Lik-lak 04-23-2007 23:56

őőőő

Uraim, csak nekem tunik ugy, hogy ez mar gyakorlatilag megvalosithato, megfelelo bongeszovel, tehat valami olyan ellen hadakoztok, ami MAR bennevan a jatekban, csak eddig felsem tunt? de ezekutan biztosan sokkal masabb lenne a helyzet... :rolleyes:
es ha mar ez igyvan, akkor miert fajna az, hogy nem bekszpesz-enter kombot kellene alkalmazni, hanem egy gombot nyomogatni? Nekunk semmibe nemkerulne, hogy aza gomb odakeruljon, igaz gondolom igenyel egy kis programozast, de az nem a jatekosok dolga...

Kutyuleee 04-24-2007 00:04

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89877)
Uraim, csak nekem tunik ugy, hogy ez mar gyakorlatilag megvalosithato, megfelelo bongeszovel, tehat valami olyan ellen hadakoztok, ami MAR bennevan a jatekban, csak eddig felsem tunt? de ezekutan biztosan sokkal masabb lenne a helyzet... :rolleyes:
es ha mar ez igyvan, akkor miert fajna az, hogy nem bekszpesz-enter kombot kellene alkalmazni, hanem egy gombot nyomogatni? Nekunk semmibe nemkerulne, hogy aza gomb odakeruljon, igaz gondolom igenyel egy kis programozast, de az nem a jatekosok dolga...

de legalább a kombót nem mindenki használja:D amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás:D

Lik-lak 04-24-2007 00:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89881)
de legalább a kombót nem mindenki használja:D amúgy van egy még gyorsabb módszerem aminél kicsit macerásabb a beállitás de még gyorsabb és a végén csak 12kattintás:D

ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza ;) bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.

az meg, hogy nem mindenki hasznalja, mostmar, hogy ittvan a forumon, nemolyan bitti...

Kutyuleee 04-24-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89882)
ajaj, nah tehat ha mast nemis sikerult elernem, de csak megnyilt a korvaltas-elotti-tolvajlas tortenelmenek uj korszaka... egyelore meg nem intezmenyesitett formaban, de ami kesik talan nem mulik...
Kutyuleee, te eddig a "masik oldalon" alltal, hess vissza ;) bar inkabb maradj, mostmar hogy latod mi a helyzet.

kimondta hogy ezen az oldalon állok:D csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...:D:D

Stev 04-24-2007 00:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89881)

Van egy tippem, mi lehet az a módszer! De ott tényleg legalább a hangolás időigényes előtte!

Stev 04-24-2007 00:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89883)
kimondta hogy ezen az oldalon állok:D csak mondtam hogy tudok módszereket a tolvajlás lehető leggyorsabb elvégzésére, de örülök neki hogy ezek külön praktitkák, és hogy a legtöbben nem ezt alkalmazzák... azért a te javaslatod még az én módszeremnél is gyorsabb lenne:P legalább 3mp had legyen a hadisoknak egérút...:D:D

Azt hiszem itt a közös pont!

Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!

Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!

Peter 04-24-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89885)
Azt hiszem itt a közös pont!

Lik-Lak ahogy már említettem a sima lopás kb 4mp-s ciklusban hajtható végre. A jelenlegi praktikákkal 1-2 mp a ciklus viszont a te ötleteddel simán 0,5-1 mp lenne egy lopás. Vagyis leloptad 10szer mire egyáltalán reagálni tud rá!

Most teszteltem, ha 5 másodpercet számolok rá, hogy betöltsön a főmenü, akkor is 20 másodperc késéssel jelent meg az első értesítés a lopásról. Én közben 4x loptam 2 mp alatt. Lehet hogy így is vannak rá taktikai trükkök, de azért nem kéne bevezetni a játékba az ilyen gyors lopást!

én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...

Steve 04-24-2007 10:02

Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.

Lik-lak 04-24-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 89906)
Szerintem ha egy toli nem csinál mást csak lop, akkor arra legalább legyen már annyi energiája hogy klikkel párat.

Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.

Stev 04-24-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 89905)
én is teszteltem az imént, a jelenlegi módszerrel is bőven lehetséges 1 másodperc alatt többször (2-3) lopni, a sima backspace, kattintás kombóval...
ezek után nem tudom miről beszélünk, milyen jelenlegi 4 másodperc? az alatt teljesen le is lophatod, már most is...

A gyorsbillentyűvel igen. De a normál módon, amit a tolvajok többsége használ -sőt ha nem sürgős a dolog, én is- (azaz akciót listából kiválaszt, gombra kattint) kb átlag 4 másodperc egy lopás. Ezt a normál módot nem kellene 1 másodperc alá vinni csak azért mert egyesek lusták annyit kattintgatni.

Kutyuleee 04-24-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 89905)

de hányan is olvasnak külső fórumot és hány játékos is van???:D és amig a tolvajok nagytöbbsége nem 1mp lop 3at, mert nincs ennyi sütni valója, addig nem támogatom ezt az ötlete, mert a nagytöbbség számára változtatna a játékmeneten... rendben pár embernek megkönnyitené azt amig eddig is megtud csinálni, de fogadd el hogy a többségnek annyira nem...
inkább örülök hogy a legtöbb toli még mindig körközepén lopkod, és aki kv elött akkor is általában még pont visszatom venni a lakitekit... idáéig egyszer szedtek úgy le hogy mpenként volt 1 ciklus, és akkor már nem sikerült kiérnem a piacra időben...

Stev 04-24-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89911)
Nyugtazva, mindazonaltal ez nem igazan kizaro ok szerintem, mert ezek szerint szerinted is ez egy kenyelmi funkcio, ha csak a par pluszklikkeleshez tartozo energiavonzataval van baj. Tovabba szerintem meg ne legyunk mar annyira nemtommik hogy megcsipje a szemunket hogy hulye buta tolvajnak mostmar kevesebbet kellene kattintani, nemertem ez miert fajna akarkinek is.

Lik-Lak érsd már meg, nem tudom hány hozzászólás óta magyarázzuk Kutyuleeeval, hogy nem a kattintgatás energiavonzatáról van szó, hanem az idővonzatáról, ami közben esetleg tenni tud valamit az áldozat. Ha benn vagy és vip vagy amikor lopnak, akkor is jó 15-20 másodperc, míg feltűnik a villogó, hogy lopnak. Nem mindegy hogy ennyi idő alatt egy átlagos tolvaj 4-5-ször, vagy 17szer lop le!

All times are GMT +1. The time now is 02:05.