![]() |
Quote:
A szavazásom kissé pontatlan volt, mivel ismétlem az alapötletet támogatom, csak ezt a bonyolultabb megoldást nem. ...de ez is csak a saját, személyes véleményem! :rolleyes: |
Quote:
|
Mindenképpen támogatnám.:):)
Sokszor venném hasznát;) |
Quote:
abban nyilván igazad van, hogy a téma nem egetrengetően fontos, de egyébként nem hiszem, hogy nagyon nagy meló a karavánokat eseménybe, vagy tanácsadókra rakni de nem a mi dolgunk eldönteni, hogy mennyi munka van vele, csak hogy értelmes-e az ötlet |
Quote:
Mint írtam, az egy durva példa volt, meglátásom az, ha arra van időd, hogy a tanácsadói oldalát valakinek megnézd, akkor arra is van, hogy bemásold egy egyszerű copy-val a szövifórumra a karavánt. Gondolom ezt is olvastad, a lényeg amire reflektálni akartam, hogy legyen kommunikáció a szövitagok között....ne csak egy automatizált gépezetként működjön minden....és mint írtam, nem ellene vagyok, de nem támogatom .. |
Támogatom az ötletet, mégpedig:
Reninek igaza van abban, hogy egyszerűbb bekopizni a szfórira, de pl. nálunk ez átláthatatlanná tesz a szf-ot, és eltapossa a fontos bejelentéseket. Támogatom. |
Quote:
|
üdv
támogatom. Gergő, van az úgy, hogy lemarad a beírás ugye? :) volt egy szövim akinek hiába könyörögtem, rendszeresen elfelejtette bemásolni, tudom meg kell szabadulni az ilyen szövitől, de ez nem ilyen egyszerű... meg is lehetne nevelni, de se pedagógus, se állatidomár nem vagyok :D |
Quote:
gondolom ez a szövid a támadásai előtt azt is rendszeresen elfelejtette szövifórumra kiírni, hogy elrántja a ti seregeiteket is :D:D LOL :) |
azzal nem volt gond, de reggelente munkába menet előtt, ébredés után küldött karavánokról nem sok infót adott :)
tény, ez nem egy egetrengető újítás lenne, de előbb, vagy utóbb mindenkinek jól jönne, mert néha hibázik az ember. |
Quote:
nem menne kárba a nyers mer rögtön 3-an küldtük.....ez az egyik legjobb dolog amit ma olvastam:cool: gratula |
igen,én is néha idegeskedek amiatt mert 3 an is küldtünk karavánt.
támogatom. |
Quote:
Egyébiránt azt az elvet vallom,hogy inkább több,mint kevesebb .. :) |
Nekem teljesen mindegy hogy bekerül v sem. Előttem páran megírták h ott van a szövifórum. Nem gond oda bármit is bemásolni. Az ember beírja h mit kér és kitől. Ezzel meg van oldva. Ha többjön az sem baj :D
|
Quote:
|
[quote=Matador;102042]Sosem értettem,minek idegeskedni apróságok miatt :)[quote]
apróság?...egy csomószór volt már olyan ,hogy egy rakat cuccot rlvesztettünk emiatt:( |
Quote:
Mindemellett támogatom az ötletet, ártani biztosan nem árt, és ha tényleg vannak, akiknek fontos lenne, akkor miért ne? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindhárman megnézitek, hogy megy-e karaván, nem megy. A következő pillanatban már 3is ;) Előbb utóbb az ember csak megtanulja, hogyan kell megbeszélni a karaván küldést ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ha csak annyiból áll a kommunikáció, hogy "He, küldj már bálát, mert éhezek!" akkor simán lehet karaván ütközés. (Mondjuk általában csak egy szövi termel gabonát, vagy egy se. :) 5 piac meg sokmindenre elég...)
Lehet célzottan is kérni. pl. X kéne 1000 fegyver, látom most nagyon nálad már kifele folyik a raktárból. Ilyenkor a másik minek küldene karavánt? Annak nem lenne értelme. Ha mindenki fent van, akkor meg nem kell kapkodni (csak néha :D). fél perc alatt lehet egyeztetni, hogy ki kinek és mit küld. Szóval nekem nem létfontosságú ez az újítás. |
Quote:
|
Quote:
idézzem Goldy véleményét a megnyertem a játékot gombról? :D |
Quote:
Viszont ez már könnyen lehet, hogy túl kényelmes lenne. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |