![]() |
Quote:
nem az üres ori a lényeg el mondom mire gondolok,hogy megértsd, szépen folyamatban 1.van 1 ori ami nem beteg eddig világos 2.betámad egy hullát vagy egy beteg országot eddig is stimm 3. az ütést meglátja egy sunyi krónikás, meggömbözzi az 1. orit és mit lát szinte nincs otthon senki 4. elindul felé hiszen 2körre van a serege és ő is 2kör múlva csapodik és mivel a csata elöbb zajlik le mint ahogy hazaér a sereg be is üt 5. és itt van kérdésem tárgya, ugyebár a sereg hazaérkezésekor beteg lesz az ori, de a csata a sereg hazaérkezése elött zajlik éppen, a kérdésem tárgya az volt hogy így már hazahurcolod a trippert vagy így még nem fertözz... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mondjuk a logika is ezt diktálja.. :o
|
nem értem: mit nem lehetett ezen érteni?:confused:
|
Quote:
ha pedig följebb, akkor ott lesznek oylanok, akik végigmérik a hadist is, és ha látják, hogy a toli nem hívott be helpet, akkor kapni fog pár sereget, akár krónikásoktól, akár szembemenetelből a hulla szövisétől;) mondjuk ötösön én is ütöttem már be hullát elf tolival 5 sereggel, de ezt most hagyjuk:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
visszább olvastam hogy ha nem tolizok, csak emberlopásra használom a tolikat nem kell kórház...
erre mit mondhatnék...? lol:D mondjuk 1k hekin megütsz egy hullát, akkor 1k körön át embert lopsz?:D és az elég?:) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk fél-elffel megoldhatja: 2 lopi/kör:D:D:D csak neki fenn lenne tartva egy 100% házas ori, akitől kedvére lophatna nem?:D:D:D |
gonoszok vagyunk:)
lehet úgy értette hogy akkor nem kell állandóan kórház, elég akkor építeni ha lebetegedik. bár azzal sem értek egyet:) személy szerint sajnálnám azt a 2%-ot állandóan kórházra:) |
Quote:
|
Nekem sem jó a szövegértésem... :( Nem értem, hogyan lehet tolival betegséget elkapni, de majdcsak talál rá valaki valamilyen megoldást!;)
Viszont tapasztaltam, ha pótlom kieső embereim, a következő körben nagyobb arányú az elhullás. Nem célszerűbb kórházakat építgetni, s miután lecsengett a járvány, tolvajkodni? S esetenként a lefokozás is segít - bár szerintem csak katonát éri meg, a többi mehet piacra, s a különbözetből több lefokozandó katonát venni.:cool: |
Quote:
|
Quote:
ami valljuk be, hasznos egy dolog |
Végülis... Csak éppen akkor kellemetlen, ha a támadott hulla esetleg körökkel visszább esik, s csekély mennyiségű emberke jön be. Volt már rá példa!
|
Quote:
egyedül óriással lehetsz gondban... velük már elég bajos olyat találni, akitől rendesen jön az ember |
Quote:
|
Quote:
|
Ez igaz. Viszont inkább megvárom, míg lecseng a dolog, varikat amúgy sem fokozok, s utána, mivel alacsony a pontszám - pont az emberhiány miatt - könnyebb megfelelő embert találni. Végül is csak jót tesz neki, ha minuszba megy, aki ránéz, azt gondolja, beteg..:rolleyes:
|
:confused: Dehát hogyha én a kórházakat csak ideiglenesen tartom akkor azokból ugysem lesz hasznom...nem építhetek a helyére pl.barrakot mert ha jön a betegség akkor megint kell a kórház,vmit bontani kell,mert megint kell a terület kórházra.Tehát csak vmi olyan épületet építhetek a kórházak helyére ami az én orim beállítottsága alapján nem olyan fontos.:eek: :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha meg sikertelen: "Tolvajaid lebuktak, 134 embert vesztettél. De mivel beteg országot támadtál, a kitörő járványnak áldozatul esett 200 ember, 123 elit, 144 tolvaj" :rolleyes: Lehet fokozni!:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bazz többe kerül felépíteni most egy drágakőbányát 600-on mint amennyit egy teljes nap alatt megtermel:eek: :D |
Quote:
a többiek szegények:):p |
Quote:
csak szóbeszéd, hogy annyi arany legyen egy helyen, hazudsz!! :eek: beszélték, hogy volt olyan, akinek 467000 aranya volt, de azt is elvitték a varjak:D:D |
Quote:
amúgy:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
De hogy megértsd: 1.beteg lett az országod-Húzol fel kórházakat. 2.elmúlik a betegség-lebontod a kórházat építesz barakkot. mondjuk 20barakkot tudsz felhúzni a kórházak helyére. Azt belakod védőkkel, és támadókkal :D 3. Csatázol mint a veszett embör, foszti, mészár, puszti 4 600kör elteltével, megint beteg leszel -ó a francba- Húzol fel megint egy rakat kórházat... Az eltelt 600kör alatt erősebb volt az országod, 20barakknyi katonával.;) Érted? |
Quote:
Mert azt értem hogy akkor 20barrakkal erősebb voltam 600körrel,de aztán csak elkell adnom a katikat és az éncspoimban pl.döglött az egész vagy 3hete,ennek már szaga van :D Így a katikat nem veszik meg jönnek vissza pl.este ,nemvok fenn és mennek erre meg arra...akkor meg 20barrakkal gyengébb leszek :D |
Quote:
Úgy meg időlegesen erősebb leszel 20barakkal. DE akár bonthatsz Ahogy említve lett tanyát is. És többször veszel gabcsit. :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |