![]() |
Quote:
|
Az első említett ütésnél tuti nem ork volt a kedves támadó? Az befér... :)
Vagy máshogy nem lehet, csak ha a védővarin valamit elnéztetek, hiszen milliós haderő különbségnek kellene lennie mindkét esetben. Biztosan 2 körös volt a védelem mindkét esetben ütés előtti kv-kor? |
Quote:
Jó ebben igazad van Ati!Lehet hogy nem pont a tudós bónusz a titok nyitja.De nem is ez a topic cime:) De abban meg neked kell egyetérteni,hogy nincs jól,mert van valami,hiba és mivel Te látsz be a kulisszák mögé,ezéért Neked van a legnagyobb esélyed rájönni:) |
Quote:
Biztos hogy gnóm volt.És mivel amugy nincs védővari,csak ha támadnak akkor tesszük fel 2 körre ezért tuti hogy 2 körön volt.És mondom hogy ezt az orit ugyan az a gnóm 3 napon belül 2szer verte ugyan ugy.De ha gondolod mellékelem az éplistáját is:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati: a gnóm kijön az elhullott egységekből is
|
Quote:
fent tényleg ennyire ki vannak élezve, hogy egy elfnél 60% terület csak íjászos védekezésre van használva, és mégis átütik? |
igen, sőt van betonabb elf és több barakkú hadi is
|
Quote:
A többi csata nem esik ennyire neccesre,és ugy zajlik le ahogy kell.Vagy pedig nem reklamálnak a többiek csak a supportra inak:) Nem tudom,mi lehet a dolog nyitja,egyenlőre értetlenül állok a tények előtt és nagyon rontja a játék élvezhetőségét. |
Az első csata résztvevője gnóm volt és maxon jött.
Szabad terület: 0 Ház: 652 Barakk: 2980 Kovácsműhely: 0 Tanya: 0 Könyvtár: 0 Raktár: 0 Bányák: 0 Őrtorony: 0 Kocsma: 12 Templom: 242 Kórház: 1 Piac: 0 Bank: 22 Itt van rá egy bizonyiték. |
Quote:
Aztán ha még így is 5-nél több olyan csatád van, amit nem tudsz megmagyarázni, akkor küldd el minden egyes adatát, egy számítással, hogy mit hogy számoltál, és tesztkörnyezetben lefuttatom én is ugyanazokkal a számokkal a csatát. |
Quote:
És a 100K-s véderőtöbblet nem mulhatott %on,mert nem tudom mennyi volt a gnómnak,de 100%al számoltam,és annál több nem lehetett;) |
Quote:
De azért megnézhetnéd a tesztkörnyezetben mi a szitu:) |
"
pont a klántásammal is, román ismerősömmel is megesett ugyanez a csalafintaság, simán fognija kellett volna... de csak az elfre igaz. többen is kiszámoltuk :) " Ez pedig egy megint másik vélemény,és tipp. |
Quote:
|
Quote:
Az első csata 3975 hekin a második 7316on:) |
Quote:
Az első csatánál nekem 300K, a 2.-nál 100K volt a különbség a védő javára... Tekintve hogy ekkora területen vagy, feltételezem nem követtél el amatőr hibát, tehát egyértelmű a dolog: Szóval szerintem valaki nem szeret téged odafennt :D |
Quote:
|
Quote:
Na nem annyira éheztetősen, inkább háztakarékosan ;) |
Quote:
|
Quote:
A tanulópénzt meg kell fizetni ;) |
az ork támadása pontosan beférhetett, ha az elfnek ,0 volt a morálja az okrnak pedig ,99999 (tehát éppen nem 95,00)
|
Quote:
95-el sem fért volna be. De amugy stabil volt neki,mert a gömbön nem ment nyil semerre. És az ellenfél is megerősitette ezt az infót csata után. |
nálunk is volt már bukott csata elfnél, pedig nem kellett volna
nagyon határon volt a dolog, s én valamiféle véletlengenerátorra gondoltam |
Quote:
|
Quote:
Ati szerintem mellébeszélsz! Ahogy azt nagyon sokszor megteszed vagy te vagy a supportos, vagy a fórumon segítők. Én már ha felfedezek egy problémát fel sem vetem nektek, mert sosem magyarázzátok meg. Olyankor haverokkal összedugjuk a fejünket és tanakodunk. Sokszor rájövünk a tévedéseinkre, de gyarapodnak a megmagyarázhatatlan esetek is, amelyek egy részére a mai napig nem tudom a választ. Sőt olyan is van, hogy hál isten nem velem történt és inkább nem is foglalkozom vele. Példákat nem mondok, mert nem akarom, hogy rosz legyen az ismerőseimnek. pea |
Quote:
Esetleg látod, hogy nem számolódik a tudós bónusz, annak ellenére, hogy a jelzés kapcsán külön megnéztem és számolódik? Ez esetben is gratula, akkor már ezt is tudod, és nyilván nem leszel tudós személyiségű, hiszen szerinted ez rosszul működik. :) Sőt, ezentúl csak tudósokat fogsz támadni, mert tudod, hogy nem számolódik a +5%-uk. :) Más azért ezt ne higyje el, mert komoly csalódások fogják érni... :) |
Egyszerű a válasz. Valamit nem vettetel figyelembe. Mondjuk nem volt védelem vagy kopott a teki mas magyarazat nincsen...
|
Off:
Szerintem varrjátok rá Goldyra hogy bántja az elfeket:) Légyszi valaki mondja el hogy az az egy kórház az kabalából van vagy van bármi gyakorlati haszna:) |
Quote:
Alba ne magadból indulj ki pls:) Nekünk minden csata fontos és mindent többen megnézünk;) |
Amugy egyik ismerős szerint csak az elfeknél számol valamit rosszul a hód.
|
Védő ori:
Elf tudós: 7316 heki, 135460 ijász, 2355 torony, 96% katmorál,45% hadügyi teki,védelem 2 körösen,minden működik (135460*6+2355*52*8)*1,45*1,3*1,3*1.3*0,9600 = 5 481 683 Támadó ori: Ork tudós: 327900 ló,93% katmorál,45% teki, 7 tábornok,felfelé ütés,vérszomj varázslat 327900*6*1,45*1,1*1,1*1,3*1,3*0,9399 = 5 482 951 ha 96 %-ot lát, akkor minimum 96,00 % a morálja? ha 93 %-ot lát, akkor maximum 93,99 % a morálja? van hiba a számításban ? |
Quote:
|
Quote:
|
ertem. hat ebben az esetben a csata sikeressege elkepzelheto, viszont a gnomos csata nagyon lehetetlen. 100as morallal 189.300 lora lenne szuksege a gnomnak h azt az elfet bevigye. ami 10.500 pacival tobb mint amivel allitolag ment az elf fele. es az uton elpusztulo lovassagrol nem is esett szo
|
mondjuk elég necces mert ha az elfnek pont 96% a katmorálja akkor is az orknak 93,97-nek kell lennie és ebben nincs benne a hullás...
és 96,00ás és 93,99es morálnál pedig 76lovas ha elhullik már pattan emberünk, pontosabban orkunk aminél ha jól tudom azért többnek kéne elhullnia az úton |
Quote:
nekem is ez a dilemmám... és mekkora ennek a valószínűsége? hogy az elf pont 96,00% és az ork meg 93,97% vagy több ?? |
Quote:
2 kor alatt az elinditott sereg 0.0995%-a. ez ugyan tobb elhullott pacit jelent mint 76 darab, viszont a csata elott mind2 orszag moralja valtozhatott. az elfe lefele, esetleg 95,xx-re, az orke pedig 94,yy-ra. szoval a csata elkepzelheto. de a gnomos csatat ki magyarazza meg? |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |