![]() |
Quote:
|
Segítség. :) Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi. :)
(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.) |
Quote:
Nekem az iskolában mindig azt tanították, hogy a lehető legkevesebbet kell kerekíteni :D |
Quote:
|
Egy hiba és egy kis kozmetika volna egyébként:
hiba: szövi felbontásnál jártam úgy, hogy azzal a szövimmel, akivel bontottam, nem láttam az események menüben (a hadi eseményeknél) az eseményeit (h összesen mennyit foglalt), holott a "szövetség fontos eseményi" alatt a katonai akciói zölddel ott figyeltek (a részletes adatok (3 barakk, 10 kocsma, stb). kozmetika: 1/A-ban a 1-3 személyes klánoknál a klán ki van egészítve kis kötőjelekkel 4 személyes klánig. ez gondolom az alsóbb szintekről maradt benne. nem zavaró, de minek ír ki egy személyes klánnál 3 kötőjelet. :) egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... :) |
Quote:
|
Még mindig valami gond van a törpik házatáján, a súgó nincs összhangban a valósággal.
"a varázslók 25%-kal gyengébbek" elvben, viszont a valóságban, ha egy törpe gömböz egy törpét, akkor ahhoz 33%-kal több varierővel kell rendelkeznie, hogy sikerüljön, mert a véő nem kapja meg a maluszt. (Lehet, hogy más esetekben sem, nekem ez szúrt szemet vip hv-n). Ha a hv-re gondolok, akkor az lenne a jobb, ha a törpe védő is megkapná a maluszt. (Mivel így az egymáshoz közel lévő orik nem tudják ütni egymást a tornyos íjak miatt, varázsolni sem a 4/3-os "szabály" miatt, innentől kezdve hiába van eleve több varija a másodiknak, az elsőt nem tudja megfogni, csak ha nagyon sokáig varázslót gyilkol) Viszont a normál játékban lévő törpék gondolom jobban örülnének, ha a súgó pontosan fejezné ki végre a valóságot. Ezt a dolgot mindenképp javításra ajánlom. |
Quote:
|
Esztétikai elírás.
Ha kiválasztok egy orit 1/A-ból, és rámegyek a szövetség felmérésére, akkor azt írja ki, hogy "NINCS ILYEN ORSZÁG!", nem azt kellene kiírni, hogy "NINCS ILYEN SZÖVETSÉG!"? |
most jött ki egy hiba, ha embert lopok, nem csinál semmit a készülicsökkentésemen kívül, eredményt sem ír...
Ati oriszám priviben megy. |
Quote:
|
esetleg messze van
|
Ati ha tudod nézd meg, mert ilyenkor régen annyit írt ki, h sikerült 0 embert ellopni. lépni nem lépett, mert mást tudtam tőle lopni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tények: 4500törpe varázsló nem tud meggömbözni egy 3500varival rendelkező törpét, max. tekerccsel és max morállal. Ha igaz lenne, hogy a törpe varázslói 25%-kal gyengébbek, akkor ez nem így lenne. Mert akkor védekezésnél is gyengébbeknek kéne lennük. Vagy a súgóban kéne szerepelnie, hogy "kivéve védekezésnél". De ha nem akarod kijavítan a hibát, akkor én leszálltam a témáról. Csak akkor mond azt. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jöttem én is szörszálat hasogatni baltával:D
a pontoknál van egy olyan gomb, hogy 'A legsikeresebb hódítósok' a menüknél, ha megnézzük ( a Hadsereg kivételével) mindegyiknél a gombbal megegyező szöveg van az általa megnyitott oldal pergamenjében is de a fent említett szövegre ha kattintunk, a megjelenő oldal pergamenjében a 'A legjobb Hódítósok' felirat díszeleg:rolleyes: és itt ütött szöget a fejembe, hogy akor hol itt a logika?:eek: :D:D:D |
Quote:
Ennek nagyon prózai oka van: a "legsikeresebb" az igazán kifejező szó, de az nem fér el a pergamenre. :) Ezért ott egy kis egyszerüsítés lett, viszont a pontoknál a link az mondjuk olyan jelzőt, ami jobban illik az ott szereplőkre. :) A "jó" az elég tág fogalom, a "sikeres" az specifikusabb. Ez lehet, hogy logikailag egy kicsit kilóg a többi oldal közül, de ez marad így. :) |
Quote:
de így már világos, köszi szépen :) |
Quote:
Tehát megpróbálom érthetően megfogalmazni: 1, a súgó jó, és mint kifejtetted ezen nem lesz javítva, amivel nincs is baj 2, a helyzet hasonló ahhoz ami az elfnél van csak fordítva elf: súgó: 30% védelem ----valóság: 20% védelem törpe: súgó: -25% mágia védelem----valóság: -0% mágia védelem (azaz 0,75 helyett 1 a faji szorzó) Kipróbálja? Ezt már mindenki érti, szerintem, de miért kéne bárkinek azt hinnie, hogy rossz? Akkor most próbáljak ki minden képletet a súgóból, mert hátha rossz? :confused: |
Quote:
A 17 darab lovast sokallod a 7500-ból? |
Quote:
|
Helytartó magas hektáron történő tekercsírása javítva, eddig előfordult, hogy irreálisan magas pénzösszeget vont le, mostantól nem teszi.
2007-04-24 22:44:11 HELYTARTÓ: 93329 tekercs írására utasítást adtam. 2007-04-24 22:44:04 HELYTARTÓ: 93329 tekercs írására utasítást adtam. 2007-04-24 22:14:10 HELYTARTÓ: 158864 tekercs írására utasítást adtam. csak tegnap vettem észre, szerintem megint nem jó összeget von le a Ht. ráadásul 2x 1 körben?? :D :D |
Kissé nagy lehet a kopásod, ha ennyit írsz. :-D
|
Én igazából hibának vélem azt, hogy a vip pontlistában nem törli a izonytalan infókat a rendszer, amennyiben az ori újrázik. Gömbölhetetlen élőhalott és ilyenek...
|
Quote:
Az élőhalott speciális példa, de egy gnómot ha egyszer meggömböztél, majd utána nem tudod, akkor nem tudhatod automatikusan, hogy több varázslót képzett, vagy esetleg újrázott, és most óriás. |
Quote:
|
Ha rossza adatokkal akarok belépni az országba, akkor azt írja "Ha a keresett oldalhoz tartozik súgó, azt az egyszerűség érdekében lent olvashatod:
" És bejön vmi súgó részlet. Szerintem ennek nincs semmi értelme, mert az egész súgót tudja használni akkor is ha rossz adatokkal akart belépni. Számomra ez hiba! |
Quote:
|
A felfedezési aránynál ezreselválasztó (pont) szerepel tizedesvessző helyett.
|
Quote:
Legalabbis asszem igyvan. Kis utanajaras megmondja. Tehat Queosia-ban mas a helyes mint hoditoban... szerintem. |
Quote:
Queosia tudtommal egy másik játék. Attól hogy az angoloknál tizedesvesszőként a pontot, ezreselválasztóként meg a vesszőt használják, miért kéne magyarban helytelenül írni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tapasztalataim szerint a wap jól működik, nincs vele gond, max. néha hajnalban 1-2 szolgáltatóval:p Ezért jó ha van 2 szolgáltatód 2 wappal:p |
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy köszi, bent is a változtatás. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |