![]() |
Nos törppel tolom 5szinten mit ne mondjak nekem baromira jól bevállt!! Eleinte lentébb voltak rossz tapasztalataim, de most már nagyon jól megy, nem lopnak nem fosztanak! És ennek örülök!!
|
Thörpe vhari
Quote:
200 hekin 9700 hadival azért lássuk be mégiscsak ütősebb tud lenni :o |
9700?? Az 156 barakkot jelentene 200 hekin...abszurd
|
Quote:
amúgy 120barakkal már bőven nagyon penge lehetsz 200on.. :) |
Törpöt nagyon ki lehet élezni...
Csak at kell gondolni elotte hogy mi hogyan. Jo taktika hogy nem csinalsz tanyát hanem rakibol eteted a törpét.Én 2 csoporton at siamn kihuztam.Es mostansag a nyersi marha draga meg eccerűbb. Olyna varis törpém volt hogy csak na. Bar jol lehurrogtak hogy hülye vagyok meg szarul jaccom, de a gömbe mikor buktak izgi volt :))) Amugy az jaccon törppel aki mar unja a sima fajokat, mert igy no a kihivas.Egy kezdonek elveszi a kedved ha szarralopjak mindig .:) |
Én még mindig azt tom mondani hogy eddig nekem a törpe vált be a legjobban!!! Sokan lehurrognak hogy így szar úgy szar! Igaz vannak hátrányai(vari, toli) de attól nekem nagyon jó hadisnak! A szövijeim pedig a hátrányokat ki egyenlítik! Sőt turbozzák:D Egy nagyon jó toli és egy nagyon jó vari!! És persze még egy hadi! ő se kutya és nagyon jó! Egy szó mint száz törpe 4ever!!!:D:D
|
Quote:
|
nos a költséggel nincs gond mivel törppel a 4ben nagyon lehet a nyersivel aratni szal semmi probléma!!
|
Jah ez igaz. Én 5ön voltam törp most ork és hülyézem is magam hogy mér nem forditva...:mad:
nayo néha amikor csak a bonuszok segítenek beütni vkit akkor nem panaszkodom:p :D De mindenesetre a törp télleg jó pl neki van a legtöbb embere is! |
egyet értek stevevel, de nem kell ezt túl ragozni a törpe jó biztos vannak még jó fajok, de ki kell ezt is próbálni és meglátjátok hogy annyira nem rosz! persze jó ha van tolid, hogy akárki ne tudjon lelopni!
|
Törpe...yeah!!!
Teljesen egyetértek az eddigiekkel. A törpe nagyon jó, igaz csak hadisnak. A legcsúnyább hátránya szerintem a tekikopás...szóval tekizni elég nehéz vele. :( (kivéve ha sok a könyvtárad) Amúgy aki jól játszik törpével, mindig tele van pénzzel, 5. szint fölött meg pláne. Ezért én fölöslegesnek tartom az ipari és gazdasági tekik írását. (Így meg jól lehet írni a többit). Varizni meg magára tökéletes, másra meg nem nagyon érdemes.
1 szó, mint 100, a törpe király faj!!! :D |
na ja és tényleg a vari része nekem is szúrja a szemem, de ez van:D nekem még 5ösön vaok a törpi orimal, és nem sokára fogok lépni a 4be de már nagyon várom mert tuti piacozni fogok 1000rel:D
|
a törpe a fenti csoportokban egyre erosodik egyreszt a love miatt marreszt meg a bonuszai egyre jobban kijönnek...
A legkevesebb haz kell neki és erosek a seregei. A legjobban eheztetheto faj a raktarak nagy kapactása miatt.Es nem gond a gabona vasarlasa hiszen a lovet megszerzi a banyakbol mg a kovacsbol... |
Quote:
|
Quote:
A törpével nem a seregekkel van a baj hanem a varikkal meg a tolikkal... |
hát igen és épp ez a baj! hiába van majdnem 1k val több tolim akkor se tok lopni pedig na mind1 jó a törpi!
|
De nem is kell lopnod mert a törpe nem arra való...
Hatalmas összegeket lehet szerezn a piacozással a fentebi csoportokban... Siman lehet éheztetni a törpöt.Megfelelő raktárszámmal és pénzzel - többezer bálát is elvisz siman.... Serege lesz szépen és vari toli annyi lesz hogy azert ne szivassa meg midenki. |
hát igen!
vki tud felírni egy ép listát hogy mi a jó monjuk 1000 hekire?? |
Volt szó arról, h nem erős a sereg. Szerintem meg az. Tényleg sokat számít a 40% hadügy. A variról meg annyit, h magadra jól tudsz varizni, toliból meg csak azért érdemes tartani 1 keveset, h a lopás mértékét csökkentsük. Ha meg gáz van akkor meg a sok lóvéval úgy is pótolod a hiányt...főleg felsőbb szinteken.
|
Quote:
|
Láma azert nincs igazad mert csak a hadugyet nezed!De azt nem veszed hozza hogy a törpe rendelkezik a legtobb lakihelyzet bonusszal.Neki több serege johet ki joval mint a többinek, igy nezd meg ki milyen eros.
|
Quote:
|
Quote:
|
azért 200 hekin is eléred már törpével akár a 6k feletti sereget ami azért baráti :D
|
Élezni lehet durván, de minek? Egy köváltás előtti tekilopás és a sereged egy része megy a levesbe :D
|
Törpét élezni? max 5ös szinten. Mert ugye ha már termelni akarunk, azt nemárt bevédeni, amihez kell a specvari meg azért pár toli is, a varihoz vari kell (ki hitte volna...:D ) és azért én szeretek ütni is a törppel:cool:
Vagy én csinálom rosszul hogy összetett orit építek?:p |
1000hekis termelgető törpnek melyik a jobb személyiség szerintetek?A gazdálkodó vagy a tudós?
|
attól függ hogy csendesen termelgeted a pézt vagy azért akciózni is akarsz? nos ha minden féle képpen csak termelés a cél akkor a gazdit ajánlom. Csak ezzel a gond az hogy ha termelni akarsz csak akkor több toli kell, és nem árt ha van védelmed is!! Szal dönts saját belátásod szerint!
|
Csak mer most vok előszöt törpel termelő:)Kocsmából maj kb hány %kell?
|
asszem tudós lezssek mégis mer aígyis kapok 5% bányászati tekit na meg még több mindenből is fontos 5%-ot.A gazdálkodónál pedig csak %-al többet kapnék és csak a bányászatnál,termelésnélé szal nem nagyon éri meg.
|
Mindvégig törpe
Szerintetek végig lehet nyomni törppel a játékot, úgy h közben ne lopjanak szét, mint az állat??? (Én elképzelhetőnek találom, de SZVSZ nem kell nagyon élezni, mert akkor gáz van. :( )
|
Nem akarlak elszomorítani de sztem nem lesznek maxon a tekijeid. Jópárszor le fognak húzni és nem fogja megérni újravenni az összes tekid. Az horribilis összeg lesz. Mondjuk ha az összes tolist kinyírod a közeledben akkor megéri tudósnak lenni. Az árakkal persze nem vagyok tisztában de 3500as tekiár felett húzós, a nyersanyag gondolom 3000 körül mozog. Sztem legyél gazdálkodó, ha ütni is akarsz a vándor se rossz.
|
Amíg nem lesz módosítás 5,4-es szinten nem ajánlom h törpe legyél ...
|
Váltás
És szerinted törpéről mire lehet jól átállni szintlépés után, persze hadisnak. Gondolom ork semmiképp, mert azt legalább annyira lopják...mint a törpöt. Én óriásra gondolnék, mert abból még akármi is lehet...de gnómra semmiképp, asszem azzal erős hadis orit nem nagyon lehet csinálni...bár ki tudja.
A törpét mindig is kedveltem, bár azzal még nem nyomtam végig soha. Lehet, h megpróbálom. :D |
az ork után a gnóm tudósból lehet a legjobb hadit csinálni. (az A-n kivül, mielőtt belémköt vki)
|
az óriás sokkal védettebb mindkettőnél...
|
Lehet hogy vedettebb de sokkal gagyibb a jateka fent...Egy gnom marhara tud lopni is mg egy oriasnak ez teljesen kiesik...
Szerintem egy gnom sokkal izgalmasabb. |
Quote:
Felette már nemnagyon, hiszen tolikkal nagyon sebezhető... |
az egy dolog, hogy sebezhető, és az egy másik, hogy jó nagyot tud ütni, ha nem figyelnek rá. :D
én mindenesetre ki fogom próbálni fennebb is az orkot. max restartolok, ha nem lehet boldogulni... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:43. |