![]() |
Quote:
Ha józan ésszel gondolkodsz, nem nekiállsz tolikkal varikat ölni, hanem diplomatikusan írsz neki egy üzit, hogy talán nem érdemelted meg az ártózást, és legyen kedves abbahagyni :) nem? :) nekem legalábbis ez lenne az evidens :) |
Quote:
és szerintem esetedben az első... ekkor annyit kell csak tenned, hogy hirtelen beépítessz mindent, és máris két körre leszel, esetleg lefokozol pár katit, és lám, ott vagy mellette akkor küldessz rá egy pusztítást, és máris nem fogtok egymástól eltávolodni ha valami nem megy, ne a játékot próbáld meg rögtön változtatni;) |
Quote:
én a 'ha megdobnak, kővel dobj vissza atommal' híve vagyok:D - aztán jöhet a diplomácia |
Quote:
természetesen ehhez kell egy fajta tapasztalat is, ami úgy látom jelen esetben a problémát észlelő személyt nem jellemez :) még :) |
Quote:
|
Quote:
de amíg nem szerez elég tapasztalatot, kérdem én, miért kezd el rögötn újítani?:p jelenleg úgy érzem minden helyzetre megvan a megfelelő mód, hogy kezeljük... ha nem tudjuk, ne akarjuk már megváltoztatni a dolgokat :o |
Quote:
én is ott vagyok, és éppen építkezek, minimális bányával, ugyanis 2, az majdnem 0 :D |
Quote:
ráadásul 6 körre úgy fogy a készüli, hogy öröm nézni |
Quote:
beszélje meg az illetővel :) |
Quote:
|
Quote:
mondjuk ahol ilyen előfordul ott általában még sok fincsi kezdő mf is tanyázik :D én inkább lefele ütnék egyet földre és úgy teremnék melette... hasznosabb megoldás a fokozásnál, és gyorsabb a beépitésnél... |
Quote:
mondjuk gondolom MF vagy, ha meg tényleg durva varis, akkor vszinü szövis, tehát mindenkép a diplomáciát ajánlom... |
Quote:
na de most már aztán higgyél nekünk, mert ha 5 percenként visszarohangálok, sose leszek készen a mákos gubával:D:D |
Quote:
|
Quote:
meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni. oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki... Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között. jó ez így ahogy most van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és a varázslatok hatékonyságát kitűnően enyhíti a túlélő;) mondjuk a rengetést nem, de a 3-4 épület az nem olyan vészes |
Quote:
De mondjuk kereshetne egy-két hullát v fosszon pár millát v vmi;) Mindenki kerül ilyen helyzetbe /én minden héten:D:D/, mégse akarja rögtön a játékot megváltoztatni:) |
Quote:
a regenerálódás sem segít sokat, csak egy kis számolás kell pluszban... félre értés ne essék, én sem támogatom az ötletet |
Quote:
és ennyivel le is zártam a hozzáfűzendőimet :) csináljanak belőle szavazást, gyorsan eldönthető a dolog :) |
Quote:
tudom mi az, ha rengetnek :) |
Quote:
én nem is értelek komolyan mondom... van tolis orim, és nagyon simán varázsolok vele 36 körre, úgyhogy fogalmam nincs miről beszélsz... bármilyen más varázslatot fel tudok mellette tenni... előbb indíts egy jó vagy közel jó tolis orit, aztán mondd, hogy mire képes... |
Quote:
|
Nekem is járt már ilyesmin az agyam, de mélyen belegondolva... erre nincs szükség. Valóban így is elég sok a baj a tolikkal. nemhogymég akkor mi lenne :confused:
|
Quote:
|
A véleményem:Nem támogatom.
Előző érvek és még sok más hasonló miatt, amit most nem kezdek el lepötyögni. Korábban már el lett vetve, talán jogosan... |
Nekem se nagyon tetszik
|
Nem véletlenül van most ez úgy,ahogy...a tolik tudnak nagy gondot okozni annak,akinek akarnak,főleg ha nem kezdő az illető...
Az sem elhanyagolható,hogy értesüléseim szerint kezd kimenni a divatból a régebbiek körében a full vari felállás,inkább hadi/vari...azzal pedig egy jó tolis is megbirkózik,hisz variban Ő is ott van... A kezdő full varis meg nyilván nem fog azért felkelni hajnalban,hogy az akkor,szerencsés esetben elvó tolit szekírozza. Nem támogatom,akinek gondja van,az oldja meg...ha nem tudja,akkor egy kicsit tűrjön,aztán kérjen tanácsot vagy segítséget itt a fórumon! :D:D |
Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...
|
[quote=laci;86809]Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenén[quote=laci;86809]
nem értek ele eggyet,bár ez az én gondolatom,a tolik igy is nagyon sok kátz tudnak okozni,plána ha még beraknánk egy új tolvajakciót:)... |
Quote:
le a tolvajokkal!!! :D |
Quote:
de hány hekin is pakolsz magadra 36 köröket?:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:37. |