![]() |
határozott no comment...
beteg voltál? ergó támadtál hullát... biztos nem tettél ellenük semmit?:rolleyes: vannak agresszív emberek, de azért ilyeneket borzasztó nehéz kifogni, ráadásul mindenki fosik mostanában mióta állásfoglalás van elvileg aszerint akár jelenthetted is volna őket... ehelyett törölted az oridat, mert féltél látni, hogy bejönnek mégegyszer... de ott lett volna még az is, hogy írsz nekik zöldet, hogy ugyan már mi a bajuk... |
Quote:
|
Quote:
de nem kell messze menni, ilyen alap dolgok a súgóban is bennt vannak viszont gyújtani az ellen CSAK házat tud! az elégedetlen civil lakosság pedig házat és barakkot! lehet mást is állítani, de az vagy tévedés, vagy kamu;) |
Quote:
|
új sztár születik az égen!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
össze-vissza beszélsz , csupa hülyeséget, és ha valaki szépen szól, elmondja hogy félrebeszélsz, te még tovább kötöd az ebet a karóhoz, sőt, fel is vagy háborodva... |
Quote:
|
Nálam most érett meg a pirosad!
|
Ahogy ki jövök a védelemből egyből lopok és meg mutatom miket lehet gyujtani!
|
persze.. hogyne.. sejtettem :)
úgy látom, Neked az Ati egy másik hódítót programozott le.. így Nálad a szabályok is mások.. előfordul.. :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
amúgy 200-on gyújtani nem fogsz semmit, legfeljebb csak rengetni... ha meg beteget támadtál, lehet annak a szövije jött vissza nem?:rolleyes: |
De ezzel a topikkal sem lenne semmi gond ha az lenne a címe hogy Gyurica meséi...
|
Quote:
egész szép pénzt össze lehetne így szedni :P |
Quote:
este nyitok neki egy topikot majd :D |
Quote:
Quote:
Ez már nevetségesen túl van, ez már bosszantó:mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
halkan jegyzem meg hogy 200 hekin még házat sem nagyon tudsz gyujtani tolikkal...
rég jártam arra, de az én időmben még így volt:D persze mindjárt jön hogy nálad ott is négyesével gyújtják a tolik:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne hazudozz, mert olyanok is olvashatják akik nem tudják, és esetleg elhihetik! |
Quote:
|
Gyuri..
lényeg a lényeg.. a történetedben vannak olyan dolgok, amik szöges ellentétben állnak a súgóban (azaz Szentírásban) foglaltakkal.. Ennek következtében elég nagy az esély arra, hogy némelyik állításod valóságtartalma meglehetősen csekély.. szerintem itt nagyon szívesen segítenének/adnának tanácsot az emberek, az estimese körítés nélkül is.. |
Quote:
|
Meg ha ilyen stílusban írnád a zöldet nekem lehet, h én is megtámadnálak!!!
|
eltűnt?:D
LOL ez egy új varázslat lehet:D démontojásod is van?:D |
Quote:
Nem hazudok |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
200 hekin gyújtogatni, ehh... méghozzá kórházat meg piacot is... meg négyszeres vihar... ennyi zöldséget:eek: |
130 körösen 280 hekin?:D
az megint aranyos:) de ez legalább lehetséges, ugyan nem tudom mire jó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és 288 varázsló |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |