Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Vipp taggá tétel! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1643)

Fefe013 04-07-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85642)
HAlli vissza térhetnénk a témához?

Szeritem te mentél el ebbe az irányba, mi csak reagáltunk rá.
De való igaz, hogy a téma nem erről szól és nem b........ttunk, csak véleményt mondtunk!

gyuri1995 04-07-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 85645)
Szeritem te mentél el ebbe az irányba, mi csak reagáltunk rá.
De való igaz, hogy a téma nem erről szól és nem b........ttunk, csak véleményt mondtunk!

Aha na folytassuk a témáT!

Fefe013 04-07-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85646)
Aha na folytassuk a témáT!

Majd jön Ati és elmondja, h miért nem v miért lehet ebből vmi...
Na meg persze a szavazást is figyeljük;)

gyuri1995 04-07-2007 13:01

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 85650)
Majd jön Ati és elmondja, h miért nem v miért lehet ebből vmi...
Na meg persze a szavazást is figyeljük;)

Pontosan, már csak ati kell!!

Ati 04-07-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85600)
Én egy uj dologra gondoltam, hogy vezetékes telefonról is lehessen vippé lenni! Pl: fel hivjuk a számot aztán kicsöng meg áll a csörgés és be ütyök a sorszámot vagy valahogy igaz ez ugy jött hogy el csesztem a mobilom nincs bankártyám stb.. és így gondoltam ki :D végülis az olyan idősek mint én és nincs vagy el rontotta a mobilját, akkor lehessen valahogy vezetékes telefonról. Vélemény vag is Mit szólsz Admin/Ati?

Nem hiszem, hogy ezt használnák minimum annyian, amennyi ennek a havidíja, úgyhogy ilyen irányba nem tervezzük a VIP bővítését.

gyuri1995 04-07-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85807)
Nem hiszem, hogy ezt használnák minimum annyian, amennyi ennek a havidíja, úgyhogy ilyen irányba nem tervezzük a VIP bővítését.

Okés!!!!!!

Ati 04-07-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 85613)
Talán valahol olvastam, h a vodával nem sikerült jó szerződést kötni, vagy vmi ilyesmi, de nem biztos

Amugy meg sztem vmi oka van, h vezetékesről sincs mód vipelni, mert nem hiszem, hogy most született meg először ez a gondolat.

Igazából a vezetékes fizetési rendszerek iránt nem olyan nagy a kereslet. Az ilyen szolgáltatásokat elsősorban sms-képes szolgáltatóknál szokták, és bár a vezetékes telefon is sms képes már, azért ez mégsem olyan jellemző.

Fefe013 04-07-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85811)
Igazából a vezetékes fizetési rendszerek iránt nem olyan nagy a kereslet. Az ilyen szolgáltatásokat elsősorban sms-képes szolgáltatóknál szokták, és bár a vezetékes telefon is sms képes már, azért ez mégsem olyan jellemző.

Értem:)
Köszi a magyarázatot:)

di_liwio 04-09-2007 13:28

ez nem hülyeség... csakhogy ilyen alapon miért nem lehet vodafone-os számról VIPelni. érted :confused:

Cece 04-09-2007 13:32

Manapság az óvodások is mobillal rohangálnak, ugyhogy ... Sztem fölösleges.

Ati 04-09-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86232)
ez nem hülyeség... csakhogy ilyen alapon miért nem lehet vodafone-os számról VIPelni. érted :confused:

Ez már egy párszor ki lett fejtve, szerinten keress rá oitt a fórumon, most halálosan lusta vagyok négyezerhuszonharmadszor is leírni. :)

Valezius 04-10-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86302)
Ez már egy párszor ki lett fejtve, szerinten keress rá oitt a fórumon, most halálosan lusta vagyok négyezerhuszonharmadszor is leírni. :)

Azt hittem, hogy erre a kérdésre már sablon üzeneted van, és csak be kell illeszteni. :D

Ja egyébként ezt így írják: négyezer-huszonharmadszor. :D

Dus 04-11-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86467)
Azt hittem, hogy erre a kérdésre már sablon üzeneted van, és csak be kell illeszteni. :D

Ja egyébként ezt így írják: négyezer-huszonharmadszor. :D

:)...a kis kötöszködős:D

belas 04-17-2007 07:00

Vipp taggá tétel!

--------------------------------------------------------------------------------

Én egy uj dologra gondoltam, hogy vezetékes telefonról is lehessen vippé lenni! Pl: fel hivjuk a számot aztán kicsöng meg áll a csörgés és be ütyök a sorszámot vagy valahogy igaz ez ugy jött hogy el csesztem a mobilom nincs bankártyám stb.. és így gondoltam ki végülis az olyan idősek mint én és nincs vagy el rontotta a mobilját, akkor lehessen valahogy vezetékes telefonról. Vélemény vag is Mit szólsz Admin/Ati?

A szülők mit szolnának mikor a gyerekek több kilot el telóznának!!!
Nem támogatom...

Fransisco 04-17-2007 07:22

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85600)
Én egy uj dologra gondoltam, hogy vezetékes telefonról is lehessen vippé lenni! Pl: fel hivjuk a számot aztán kicsöng meg áll a csörgés és be ütyök a sorszámot vagy valahogy igaz ez ugy jött hogy el csesztem a mobilom nincs bankártyám stb.. és így gondoltam ki :D végülis az olyan idősek mint én és nincs vagy el rontotta a mobilját, akkor lehessen valahogy vezetékes telefonról. Vélemény vag is Mit szólsz Admin/Ati?

Hát ez nagyon nem így működik...

Synkel 04-17-2007 19:40

Csatlakozom

-Fegya- 04-17-2007 21:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 88369)
Csatlakozom

Kihez? :) :)

richardka 04-18-2007 07:38

na ez a topik is megy az elvetettek közé:)))

Nekem 9 éves a gyerköc de ..

1. értelmesebben ir
2. Neki még nincs mobilja

luis enrique 04-19-2007 09:10

Azért nem kell átmenni inkvizitorba, felvetett egy témát, aminek a hátterét nem ismerte, senkinek sem a privilégiuma őt ezért bírálni, élt a fórum adta lehetőségeivel, a többi meg már tisztázott:)

lll 04-20-2007 11:42

én támogatom ezt a lehetőséget.
nekem ugyan nem okozna olyan dolog problémát, hogy nincs a telón pénz, mert előfizetéses vagyok, de ugye nagyon sokak nem előfizetésesek így nekik jól jönne néha ha lehetne vezetékes telefonról is vippelni.

Dus 04-20-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 89019)
én támogatom ezt a lehetőséget.
nekem ugyan nem okozna olyan dolog problémát, hogy nincs a telón pénz, mert előfizetéses vagyok, de ugye nagyon sokak nem előfizetésesek így nekik jól jönne néha ha lehetne vezetékes telefonról is vippelni.

speciel nem arrol volt szo hogy nincs pénz a telefonon hanem hogy tönkremet stb.

lll 04-20-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 89024)
speciel nem arrol volt szo hogy nincs pénz a telefonon hanem hogy tönkremet stb.

jó az most végülis tök mind1, hogy miért nemtud küldeni sms-t szerintem:)
egyébként meg nagyobb esélye van annak hogy nincs pénz a kártyán minthogy tönkre megy a teló

All times are GMT +1. The time now is 01:31.