![]() |
Quote:
De való igaz, hogy a téma nem erről szól és nem b........ttunk, csak véleményt mondtunk! |
Quote:
|
Quote:
Na meg persze a szavazást is figyeljük;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi a magyarázatot:) |
ez nem hülyeség... csakhogy ilyen alapon miért nem lehet vodafone-os számról VIPelni. érted :confused:
|
Manapság az óvodások is mobillal rohangálnak, ugyhogy ... Sztem fölösleges.
|
Quote:
|
Quote:
Ja egyébként ezt így írják: négyezer-huszonharmadszor. :D |
Quote:
|
Vipp taggá tétel!
-------------------------------------------------------------------------------- Én egy uj dologra gondoltam, hogy vezetékes telefonról is lehessen vippé lenni! Pl: fel hivjuk a számot aztán kicsöng meg áll a csörgés és be ütyök a sorszámot vagy valahogy igaz ez ugy jött hogy el csesztem a mobilom nincs bankártyám stb.. és így gondoltam ki végülis az olyan idősek mint én és nincs vagy el rontotta a mobilját, akkor lehessen valahogy vezetékes telefonról. Vélemény vag is Mit szólsz Admin/Ati? A szülők mit szolnának mikor a gyerekek több kilot el telóznának!!! Nem támogatom... |
Quote:
|
Csatlakozom
|
Quote:
|
na ez a topik is megy az elvetettek közé:)))
Nekem 9 éves a gyerköc de .. 1. értelmesebben ir 2. Neki még nincs mobilja |
Azért nem kell átmenni inkvizitorba, felvetett egy témát, aminek a hátterét nem ismerte, senkinek sem a privilégiuma őt ezért bírálni, élt a fórum adta lehetőségeivel, a többi meg már tisztázott:)
|
én támogatom ezt a lehetőséget.
nekem ugyan nem okozna olyan dolog problémát, hogy nincs a telón pénz, mert előfizetéses vagyok, de ugye nagyon sokak nem előfizetésesek így nekik jól jönne néha ha lehetne vezetékes telefonról is vippelni. |
Quote:
speciel nem arrol volt szo hogy nincs pénz a telefonon hanem hogy tönkremet stb. |
Quote:
egyébként meg nagyobb esélye van annak hogy nincs pénz a kártyán minthogy tönkre megy a teló |
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |