![]() |
Quote:
|
Quote:
|
:p
Sztem nem hülyeség amit artál Sakkmester csak valahogy azért pl. a mocsarat lehessen kivédeni pl. mikor elindul a sereg egy körön belül fel kell rakni mondjuk a mocsarat áthídaló varázshídat!:D:cool: Vagy valami hasonlót!:D
|
Quote:
Ezért nézem,hogy vannak-e jobbnál jobb ötletek, de látom csak Flame van folyamatosan, az értelmes hozzászólások száma csekély :) Nem kell csak kritizálni, lehet fejlesztő ötletek adni is :P |
Quote:
|
Quote:
A mocsárnál meg ki mondta, hogy visszafele is érvényes? Addigra már az ellenfél katonái új útvonalon mennek haza, szal visszafele normális lenne a körtávolság. |
Quote:
|
Quote:
tehát a fejlesztésnek-változtatásnak van értelme, csak a játék jelenlegi bonyolultsága mellett fokozottan át kel gondolni, hogy bevezetés esetén minél kisebb tűzoltásra legyen szükség. így aztán nem mondanám hogy a mocsár feletti híd, azaz ellenvarázslat "flame" típusú hozzászólás lenne, hiszen egyensúly irányába tolja a játékot. ettől függetlenül én sem támogatnék egy ilyen mocsár varázslatot. ismét azok javára szólna, akik sokat vannak bent. a katonai akció - a tolissal és varissal szemben - nem azonnali, így is a támadások zöme 2 körös, és ezeknek is nagy része kvázi egykörös kategória. ez valóban nagyon csökkentené a hadi taktika sikerességét, és főleg kiszámíthatóságát. a jégesőnek lehet értelme, szerintem levlistán felmerült már korábban is. hasonló fegyver enne ez, mint a tolikkal való tekilopás támadó ellen. esetleg lehetne kombinálni a davalon köd javaslatával, azaz nem a teljes sereg fordulna vissza, csak kis része tévedne el, illetve a másik irányból megközelítve nem meghalnának ezek a katonák, hanem egy részük visszafordulna. |
de mért kéne változtatni?szerintem kb jó a vari-toli-hadi egyensúly a játékban..:cool:
|
Quote:
Jön Pistike, aki kitalálja a Charon mérgezése tolvajakciót (hogy ne csak varázslatok legyenek), az ellenfél serege újra beleragad a mocsárba. Jön Pistike 2.0, megemlíti, hogy ott a napsütés varázslat, lehessen már seregre is varázsolni és akkor a mocsár megszikkad, simán menetel tovább a sereg. Lehet ezt még folytatni sokáig ... Javaslom a mágikus hőpajzs varázslat bevezetését, mely a jégesőt csendes záporrá alakítja, ezáltal jégeső esetén a tanyák termelését megnöveli 10%-al. |
najó..megvan kedvenc hozzászólásom egy jó időre..szeretlek csokibácsi!:D..de jót nevettem úristen..:p
|
Quote:
|
csokibácsi adsz msnt?:p mert ha mindig ilyenekt találsz ki jó leszel házibohócnak:D
|
Belegondolva a témába egy ötletet egy barátom búgta itt: térkapuk bezárása :rolleyes: ez jó poén lehet... ha sokat nem is ér de azért jó lenne rácsukni a tolikra lopás közben :)
|
:)
van ebben a topicban minden.. a kiküldött seregekre vmi varázslat nem lenne hülyeség... de jo igy szerintem ahogy van! szárazság helyett sáskajárás :P Növekedés helyett meg esőtánc?? :)
|
Quote:
|
És meg is van az új faj: indián személyiség: sámán :)
|
Quote:
|
Bejöttem,erre látom itt senki sem komplett,de nekem nagyon tetszik a térkapuk bezárása varázslat. :) Itt mindenki fog zöldet kapni :)
|
héé! nem látom a zöldemet :D
mondjuk el tudom képzelni.. bezárogatod a térkapukat... fel lehe húzni a tolist rendesen. két lopás után eltűnik a kapuja :D már látom magam előtt a térkapuk eltűnedezését... persze úgy kellene megoldani hogy mindenki csak a rá nyitot térkaput zárhassa be. a sajátot nem. mert így kicsit könnyű lenne lopni megtévesztéssel együtt... duplán nincs bukás... (tényleg, működik az a vari egyáltalán, mert sok értelme amúgy sincs a kapuk miatt, de amikor loptam úgy hogy fent volt és a 4.nél bebuktam... aztán bezért a kapu... és a zárás után jött egy zöld, hogy nem kellene lopnom... ehh... :confused: ) |
a sámán tud néhány vudu trükköt, vért spriccel szanaszét, és eltünteti az ellen wc papir készletét, amitől ugyibár rndkivül szomoru sereg érkezne a országba, és csak a heji borkészlet felvedelése után látna neki prédálozni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a kapucsukogatás a legjob ötlet eddig ami ebben a topicban volt, persze téllegcsak akkor, ha a rád nyitptt kaput lehet becsukni.És ha már itt tartunk ha éppen kiküldött tolvajt, amikor becsukódott a kapu akkor azokkal mi lesz? mert ők csak a kapun keresztül tudnak közlekedni,nem? Ezekszerint akkor a tolvajok elvesznek az éterben?mert ez elég gázos lenn, mondjuk egy fél-elf tolis, orinak, ha ugy hopp eltűnne 12K varija....:confused:
|
A vari minek tűnne el??? :confused:
|
hát azért, mert a félelf tolioknak szinte mindegyiknek 12k varija van.
és ha tolikat bezárják a térkapuba, eltünnek a varik..... most mit nem ért ezen kollega?? :D:D |
Szerintem nem kéne több elönyt adni a varis tolis országoknak így is elég, hogy 5-6 kör távolból is "szépen" tudnak ártani egy hadis orinak.
Ennyi elönnyel minden varis és tolis ország vállalja be a támadó csapatok elleni varázslat nélkülözését. |
Quote:
|
áááá, semmiség, csak elmagyaráztam lyrának hogy a uccasöprők és közterületesek között van összfügggés...
|
Nem is tudtam,hogy van közöttünk ilyen okos ember :)
|
és akko még egyéb közhivatalnokokat bele se számoltam....:D
|
na ennyi nevetés után rátokszabadítottam a zöldeket potyogatú vadhúsvéti nyulakat!
És a 12k vari azért tűnik el a bezáródó térkapuval mert az utcaseprők sztrájkolnak és nem hajlandók tartani a térkapuk peremét mert sok szemetet áthordanak a tolik, így a variknak kell azt tartani, és amikor odacsukják rájuk, akkor belesnek és ott maradnak a tolikkal, de mivel nincs náluk rúnaa, nem tudják újra megnyitni :eek: :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |