![]() |
Jesszusom, mekkora kemény ember vagy, ekkora balhét csinálni egy ütés miatt??? ha erős orid van akkor miért nem ütöttél vissza játékon belül?, ha meg nem tudod beütni, miért akarod életbe megverni ha ütött téged és te nem tudod... Ez egy játék vannak szabályok, mint mindenhol amiket be kell tartani ha jáccani akarsz, ráadásul egy olyan játék ami azért megkövetel egy minimális inteligencia szintet...
nem kell azzal jönni, hogy ő mit írt... te nem jelentetted téged nem zavart, ennyi. te irtál neki olyat amit felhasználhatott ellened, viseld a következményeit. De ilyen mentalitással inkább javaslom csinálj egy saját játékot "hóditok" cimmel... Vannak páran akik direkt provokálják a másikat zöldben hogy irjon olyat hogy jelenthessék, de asszem a te esetedben nem sok szükség volt rá... |
Quote:
|
Quote:
aki még hozzáír valami hasonló okosságot a témához, már csak koptatja a száját, mert előtte már leírták vagy 20-szor...;) |
Quote:
|
Quote:
Ha nem akkor téged nem zavart /de ezt már írta vki/, ha te betartod a szabályokat semmi gondod nincs!!!! |
Quote:
|
Quote:
Érdekes dolog ez. Feltételezem az életkorod miatt hiszed, hogy agresszív, vagy fenyegető levelet csak alpári stílusban lehet írni. Javaslom, járj el könyvtárba, szedj össze némi szókincset, és majd rájössz, hogy működik ez szétk**ás meg hasonlók nélkül is. Tudtommal agresszív levelet lehet írni, én legalábbis írtam már egy párat, és nem vagyok állandóan kitiltva mégse... |
Quote:
Erről jut eszembe: "A kimondott szó fegyver, a kimondatlan hatalom!!" Nem tudom már, hogy hol olvastam, de nagyon tetszik:) |
Minek írtok egyáltalán ződet? :)
|
Quote:
|
Quote:
Mert ha az ilyenek nem írkálnának, akkor te pl tök feleslegesé válnál, Ati kirúgna, összevesznétek, a stressz miatt libát libára halmoznál a munkahelyeden, és kirúgnának, éheznél, fáznál, ráadásul a rossz közérzeted miatt még az a Hollandus is elfordulna tőled... Szal hajrá fiatalok, menjenek a ződek, sőt ha jól belegondolok, talán az írásjogot se kéne megvonni:D:D:D |
Quote:
Most cseréltem le a kapát billentyűzetre, visszacserélni már nem nagyon szeretném:D:D:D:D:D |
Quote:
Amúgy semmi közöm a jelentet ződekhez... ne hozzál velük összefüggésbe mert mégmnagyobb morális válságba kerülök :) |
Quote:
Nem venném a lelkemre a morális válságod növelését:) |
Quote:
Mit csinálsz Te pontosan? :confused: :D :confused: |
Quote:
(fenti post teljes ironiaval atszove szuletett, keretik nem komolyan venni) :) |
Quote:
de a supporthoz, klán név átíráshoz, ori név elfogadáshoz és legfőképp a ződekhez!!! semmi közöm |
Quote:
|
Quote:
Hisz nem téged terhel... :p |
Quote:
miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...:( :) sztem ezt a topikot lehet töröltetni kellene... mulatságos... és csak a helyet foglalja...:):D :D :D |
Quote:
|
Quote:
miért kéne törölni??:) ez egy tök jó topic, itt meglehet bármit kérdezni, hogy miért???:D :D pl.: miért ennyire gyerekes a topic nyitó?? miért itt sírja ki magát? miért ebben a játékban tölti ki az idegbetegségét??:D :D :D és még lehetne pár miért??:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Pl: Hol? Vajon? Ki? Mi? Milyen? Vagy esetleg tovább fejleszti, egyszerűsíti: Mért? Mér? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, te multifunkciós személyiség vagy... :)
Óvóbácsiskodás mellett van időd bemutatni engem gyönyörűszép péklányoknak... :D:D:D Kedves srác vagy hallod! :D Attila ha az 1988 a zöletési éved, akkor valószínűleg az a gond, hogy még nem vagy érett a vereség méltóságteljes elviselésére. Ha pedig úgy gondolod, hogy azok akik téged támadnak szövetkeztek ellened, és ezt csalással teszik meg (tehát nem egy szövetség egyik tagja alattad a msáik feletted), akkor meg ne nyiss nekik 'csicskázó' topicot, hanem jelentsd fel őket JKSZ miatt, és ha csalnak, akkor az óvóbácsi nagyon csúnyán megbünteti őket. Ha meg nem csalnak, akkor meg peches vagy. És bevertek. Sírás helyett állj talpra! :D |
Quote:
|
Quote:
A stílusod is hagy azért némi kívánnivalót, szerintem gondolkozz el azon erősen, hogy vajon a Hódítós közösség részese szeretnél-e lenni, mert ha igen, akkor elég sokat kell változnod. |
Quote:
:D:D:D:D |
De ha már "Miért?" topic:
Miért van ma ekkora szönyeg dömpig Y-ban? :D Nem győzöm kapkodni őket. :D Máshogy megközelítve: Miért kell csalni srácok? :(:(:(:mad: |
Quote:
|
:d
Quote:
Akit átdobnak az vagy töröl, vagy visszazérózza magát, vagy visszahelyezteti magát, vagy átadja az oriját, vagy eladja, vagy csak amgára hagyja pusztulni... Lényegtelen melyik verzió. A lényeg, hogy 'új anarchista' nem lesz belőle. Nagyon nagyon kevés, szinte elenyésző az az ember, akit átdobnak, és ott játszik tovább, mintha 'mi sem történt volna'. :( Szóval ezért nem rétem minek csalni. Mert ha valaki csak és kizárólag azért csal, hogy mi kapjunk odaát szőnyeget, akkor az nagyon kedves tőle. :D:D:D:D De egyébként meg tessék szíves elnni nem csalni! Az csúnya dolog.! :mad: |
Quote:
|
Vettem a fáradtságot, és végigolvastam:(
Nem kellett volna. Mindíg meg tudok lepődni, hogy mennyi idióta ember játszik a hodban egy kevés ideig. Sajnos a népszerűségnek ára van. DE EKKORA???????:eek: A kérdezőnek üzenem, neveljen tevét. Az a nekivaló. Ha meg erősködni akar, keressen meg priviben. Kiokítom jómodorilag. |
Quote:
|
Quote:
Te is ilyen vagy? Beszólsz mindenkinek, és aztán csodálkozol ha büntetnek? Nem hinném. Vagy ha igen? |
Amúgy mindíg is elfogadom az építő kritikát.
Soha senkivel nem beszélek csúnyán, (bár néha nekem is elszáll az agyam). Egy játék miatt meg pláne nem borulok annyira, hogy tetleg lépjek fel, vagy fenyegetőzzek. Szerintem aki ilyen habitusú, az neveljen tevét, vagy fejtsen keresztet. De ne játszon stratégiai játékot.;) |
Quote:
|
Quote:
Ha olyat látok, ami nem tetszik, szólok, de KULTURÁLTAN!!!! Ez a lényeg. (Van orim, aminek nincs írásjoga) Sokat tanultam az esetből, és előbb sebességbe teszem az agyam, aztán beszélek, írok.;) |
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |