![]() |
Quote:
1. akiknek nincsenek ismerősei, 2. akik nagyon ritkán lépnek be az orijukba, 3. akik nem VIP-ek. az egyszemélyes klánokat könnyen beverik az ork egyszemélyes klánok, viszont azzal nagy valószínűséggel feláldoznak 1 klánbalépési lehetőséget. néhány ki-be lépegetés után már meggondolandó, hogy mennyire éri meg újból megcsinálni a dolgot. egyébként elméletileg a 4-5 fős "kis" klánok sem védettek ilyen szempontból... |
Quote:
Ha hadis vagy, beverni nem tudod vagy csak ahogy Hóhér is írta átépítés jó nagy költségek és rizikó árán full kimenve, az ártózásról meg toli akcióról ne is álmodj... Ha békésen bebetonozva fedezgetve akar játszani akkor tegye, de akkor legyen valóban békés huzza meg magát a tornyaiban és ha már varira és tolira is kap +20%-ot hogy véletlenül se árthass neki akkor ő se gyújtogasson és ártózzon, hogy kicsalogasson vagy ellehetelenítse hogy nekimenj. És nagyon frankó a békés elftől olyan üzit kapni mikor megkérded tőle hogy úgyan már miért is gyújtogat 1 hete, válasz: Nehéz abbahagyni.... |
Még itt az elfet megutáljátok, hogy ilyen tápos toli... Ott van neki a -20% toli hatékonyság, az elég nagy hátrány:p :p
OFF/ Most én is utálom az elfeket, mert már 6 napja tekizik az a szemét és nem tudok ellene mit csinálni:mad: /ON Háát az óriás, az a kedvenc fajom. Annyira mondják, hogy a gnóm sokkal jobb, pedig a sok teki jobban kopik, és ha rászáll egy tolis akkor kampó... Én is kipróbáltam az elfet és megtetszett, nem lehet bántani, és jönnek a 100 millák, de ettől se lehet sokat várni ha 1 szövi full elites és nekedmegy...:mad: Az ork is tök jó, lehet vele haladni, amíg valaki nem bírta átütni az elfet, én simán átmentem rajta:p Nálam etzek a favorit fajok:D |
Quote:
|
Quote:
egy elf szerintem 3 hadis és 1 hadi varis társaságában simán beverhető sztem legalábbis 3-ba többször leteszteltük :p mindegy részlet kérdés Gnómnak kopik a tekije rendben ebben egyetértünk de majd persze valószínű végignézni ahogy egy tolis szétszedi :) És az ork az orknak nem kopik a tekije csak ellopják :p:p:p:p:p:p:p:p:p |
Quote:
Viszont ha tanyafree es mondjuk egy 30-30as elf (vagy jobb), akkor az eletbe nem vered be :( |
Quote:
mellesleg én utálok mindenkit...:) és off. Fegyának meg gratula, hogy a hullával körbement...:) |
Azért itt elég sokan félreértésben élnek. Sohasem egy faj sunyi, alattomos, stb., hanem a gazdájuk az.
Bármelyik fajjal lehet alattomosan játszani. |
Quote:
|
Quote:
Sokféle stratégiával lehet játszani elfet, én nem 30/30-ra szavaznék. Igaz nem lehet általánosítani, mert attól is függ, h ki mennyit van gép előtt. Ha nem veszi észre a támadást, akkor teljesen mind1 milyen a felépítése. Egy biztos, nem mondanám "gerinctelen"-nek azt az elfet, aki ki mer támadni, és nem bunkert játszik. ;) |
Quote:
|
Írtam egy hosszú HSZ-t erre nem kiléptetett? :D
(Másnaposan 2x) Élőhalottal nem játszanék sosem... + tolis se lennék ,így nem lennék se fél-elf, se elf, se ember. Ember: anno támogattam az ember faj tatarozását.... De ugy emlékszem Bubba javasolta a 4x, 4,5x-es tükörpajszt... Javítsatok ki ha tévedek, de nem értem hogy lett 5x-ös végül? A nagy átka, hogy létrejött egy faj ami 4-5-6-7 körről úgy tud ártani, hogy a játék nagyrészében nem tud vele mit kezdeni egy egész szövi se mert sérthetetlen... Bontani meg sokkal drágább lenne a közelébe, így marad az ima hogy verje már be vki földre, hogy végképp ne tudjon ártani.. Elf: sztem nem táp. Persze én nálam az alap a szövetség, és nem az mf. Így már máris sebezhető , mert tekizhető... Szval sztem nem táp... Mi szövinkbe 5.-en fél-elf a tolis, 4.-en fél-elf, de volt elf is... 4-től felfelé nekem az elf tolis jobban tetszik a szövetségben... 1 jó varis + 1 elf és a fél szövetség seregéről hirtelen nem tud semmit az ellen, hogy épp hol van.. és lát két pitbull orit.. elég nagy visszatartó erő szerintem. Aszem másnaposan elég ennyit elmélkedni:D ( elkezdett beleszédülni , kapaszkodik a klaviaturába) Ez magánvélemény! Lehet osztani , nem osztani, de kulturáltan. Ilyenkor érzékeny az ember a beszólásokra! :D |
Én ellenfélként a bebetonozott óriást utálom a legjobban -abszurdnak tartom a létüket. A beton elf legalább lophat, míg ezzel az óriással semmit nem lehet csinálni piacoláson kívül. Rontja az összképet :)
Játszani meg hullával nem játszanék -egyszer teszteltem, de soha többet hulla :) |
Hát persze, hogy az óriást :D
Mindig örömmel bántom őket. :D |
szerintem az elfnek éppen elég nagy hátrány a fedezési korlát. a megalománok nem is viszik :)
elffet nem szeretem amikor spontán jön, ha háború van és úgy lop messziről akkor Istenem ez van, megyek és ott csapom szét. egy elf azért ha hadis könnyen sebezhető, mert több sereg is befér egy oritól, ha meg tolis akkor egy full hadi fér be. a variról ne beszéljünk mert az abszurd :D |
Quote:
|
szerintem te olvasol félre:)
|
Quote:
Hát szerintem meg nem igen fér be többsereg :) Egy elf ha hadis, az én véleményem szerint kivesebb védőt kell hogy otthon hagyjon :) |
az én véleményem szerint az elf ha hadis akkor simán zúzható egy 45%-os óriás varis-hadival
és nem számít h az elfnek kis 5-öse van vagy 4-ese. |
Quote:
tegyél egy hadis elfbe csak 50% barackot, meg 10% tornyot, számold ki hogy beijjazva mekkorát véd :) Majd számold ki hogy a te 45% os óriásod, ha 100% támadóbarakkal kitámad akkor mekkora a támadópontja :) és meg fogod látni hogy meg se közeliti az elf védőpontját :)) és azt nem is emlitem hogy jobb esetben tudós az az elf :)) |
1. ha az elf hadis akkor nem fog otthon ülni
2. ha az elf hadis akkor gyenge variban 3. ha az elf hadis akkor gyenge toliban 4. mivel az elf kitámad mert csak így tud ártani már mész is rá minimum 2-3 (ha nem több ) sereggel. :cool: gondold át te is |
Quote:
1. Hát a többi hadis se ül otthon, szóval hadisként ebböl a szempontbol nem sebezhetőbb mint az összes többi hadis :) 2.valóban gyenge variban mint a többi hadis faj, tehát semmi hátrányát nem élvezi ennek a többi hadissal szemben, sőtt mivel jó mágus könyebben leszedi az ártót mint pl egy ork :) 3.egy hadis elfbe azért bele lehet tenni 8-10% kocsmát, a tolisok átlopják, de még se lopja át minden jött ment hadi vagy félkész toli. 4. nah ez egy nagyon nagy butaság :) az elf kitámad hagy otthon 3k tornyos ijjat, hasonló gnóm ha kitámad szintén hagy otthon 3k tornyos ijjat, és megkockáztatom hogy az elf 3k ijja nagyobbat véd mint a másik hadié. ugye bár a torony bonusz az üres tornyokra is meg van neki ha jól sejtem. Szóval ezt a 4. pontot gondold át mégegyszer :) Mellékesen megjegyzem az elf jobban tartja a kat morált mint a többi faj :) szóval, én amondó vagyok hogy az a sebezhető hadis elf nem is olyan sebezhető :) |
hopciri:D
szájkarate?:eek: amúgy tilleg az elf hadis többet ér ua a hekin mint a gnóm. cakk-pakk szótam és uff;) |
:)
látom nem vagyunk egy húron. akkor mondom ismét a lakiteki miatt az elfnek többet kell áldozni toliból és variból h ütőképes serege legyen. persze ha neked 30% tám barack sok akkor értem az ellenállásod +egy hadisnak nem is kérdés h a morálja 95-100% között mozog puma menj a bárkába :) és mondj egy imát az elfedre |
summasummarum az elf egy mocskos tápos faj és utálom ha lentibb csopiban kisorival meglátom.... :)
|
Quote:
Hát kedves admin accony akkor szójjál az admin kollégának hogy gyengitsen az elfen egy cseppet :)) |
Quote:
|
Quote:
jesszusom... :confused: most már csak azt mond meg légyszi... ha kitámadt az elfed, amit be akarsz verni az óriás hadisoddal 2-3 sereggel lesből... honnan tudod meg mie maradt otthon ???? talán az óriásod még tolizásban is jobb ?? :confused: vagy mint a betegség súgójában van , " hallgathatsz a szóbeszédekre " ?? :D:D |
És sakk-matt:D :D :D
Napi maraatál volna Ilona szigetén szvsz:D |
elf hadi
45% barakk 15% tornyos 30% ló elég neki, nem a bunkerorikat kell ütnie:) hadd ne számoljam ki mennyivel fog nagyobbat az elf 15% tornyosa mint bárki másé:) ha valaki rámegy 2-3 sereggel ... talán még vesztesége sincs a csatában:) |
Quote:
amelyik orit az elf beüt 30 % barakknyi lóval, nem hogy nem bunker ori, hanem egy nagy kalap... (vagy épp kitámadott... ) fentebbi szinteken, magasabb hekin tuti nem talál ilyent egy elf. |
Quote:
mindíg lesznek krónikások:mad: |
Quote:
ember gondolkozz már jézusom kitámad az elf. azt tudod h mennyi pacija van akkor barakkba beszámolod. házat is körülbelül tudod és így tovább. összedobsz egy épet és kész ha beüt a sereg mészire onnan meg leszázalékolod h miből mennyije van . 100-as diferenciával meg lehet belőle állapítani. puma neked már mondtam :D-és msnen megmondom az infótami érdekel - Gyula sajnálom de nem tudok küldeni privátot :D szval ha elküldenéd az msn címed akkor megvitathatjuk |
Quote:
szövihelppel, pedig már nem is 30% hanem 45% lóval megy... számolj kicsit:) mf-ként pedig pláne beüt egy szövist. |
off
Itt már hosszú idő óta az elf hadisról van szó... arra meg van egy külön topic ;)
|
Quote:
|
nem valószínű :D
ha az elf komolyan gondolja és reális sereggel támad mert kiszámolta, akkor ahhoz már kell ám paci :) és akkor már nem fér el más. 2 bontott sereg alulról viszi |
Quote:
|
Quote:
nem ők dezertálnának;) |
Quote:
viszont ha nem ők dezertálnának, akkor elvileg van otthon 15%-nyi toronyíj, azon meg rohadtul nem mennek át (vagy legalább is nem annyira mint ugyanennyi óriás védelmen) ugye te sem gondolod komolyan amiket mostanában írogatsz?:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 21:13. |