![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezért kell elég sokáig tapogatózni... PErsze mondhatnak valótlant, de az sztem ahogy nálad is jobb esetben 72 h-án belül kiderül. :D |
Quote:
Pont ez az... Én is sokat vagyok fennt, és hát mit ér ha a szövi egy tagja fennt van a játékba a többi meg csak hébe hóba. |
Rossz szövibe létek be:)
|
Quote:
Jó neked.;) Egyszer talán majd én is találok egy jó szövit:D |
valahogy mostanában akármerre nézek, mindenütt szövigondok vannak:D
|
Quote:
Nagyon nehéz megtalálni a jó szövetségest! MErt nem a jó játékost keressük , hanem a jó szövetségest! Nekem már volt szerencsém jó szövetségek tagjának lenni és jó szövetség vezérének is lenni. Együtt gondolkodás, azonos jelenlét, jó játékosok, problémák megbeszélésse megoldása, ha vki hibázik belátja, anyagi gondok nem okoznak viszályt, segítünk egymáson stb..stb.. sok más. Nos ezek mind érvényesüljenek, háát én nemcsodálom hogy szövi gondok vannak... |
azért én úgy gondolom, hogy egy szint felett ezek teljesen alapvető kérések egymástól és simán talál az ember szöviket. jó, mondjuk nem dipiben kell keresni :)
|
Quote:
Dehogy egy szint felett ez mind adott, azt kétlem... |
Ha már itt tartunk a jó, és nemjó szövetségnél akkor megkérdezem, hogy ha valaki meg akar lopni egy szövin belül olyat akinek több a varija és ezért nem tudta meggömbözni eddig, akkor ha meggömböz egy szövitagját, akkor képes lessz a szövitagjára nyitott térkapun keresztül őt is meglopni, és tudunk e valahogy infóhoz jutni a szövitagján keresztül róla?
És egy másik kérdés ehez kapcsolva, ha nem vagyunk képesek valakit meggömbizni, akkor térkaput sem tudunk rá nyitni?:confused: |
invisible:
1. a szövitagon keresztül lopni is lehet, s infóhoz jutni is tudtok. 2. Térkaput bárkire tudsz nyitni. |
Quote:
|
Quote:
Nektek nyitni kell rá egyet ha be akartok férni hozzá... |
Pontosítás
Igen bocs. Így helyes.
,,Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha: Te nyitottál térkaput az ellenfélre, az ellenfél nyitott Rád térkaput, ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra, ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre, ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput, ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd. FONTOS! Természetesen a térkapu csak a fent leírt mélységig működik, tehát ha a szövetségesed nyitott térkaput a célpont szövetségesére, az a Te szempontodból NEM számít nyitott térkapunak a célpont felé!" |
Ezeket úgy nagyjából értettem, mert átbogarásztam jópárszor a súgót, csak hát néha marad nyitott kérdés.:)
Így azonban már ezeket is megértettem.:) |
A HSZ-mel erre próbáltam célozni:)
Lehet nem sikerült:p rég olvastam már sugót... FONTOS! Természetesen a térkapu csak a fent leírt mélységig működik, tehát ha a szövetségesed nyitott térkaput a célpont szövetségesére, az a Te szempontodból NEM számít nyitott térkapunak a célpont felé!" |
Quote:
|
már azon gondolkodom, hogy itt is kéne csinálni egy diplomácia topikot:)
|
Quote:
|
Sajnos nekem még nem sikerült jó szövit kifognom. Pedig soha nem diplomáciából kötöttem, hanem hívtak. Vagy pont ez volt a gond...?!
|
Quote:
|
Valahogy azt az orimat amely rászorulna, nem bombázzák ajánlatokkal... :o
|
Quote:
Nekem jelenleg három aktív szövim van, mindhárom nagyon jól működik. Az egyikbe a krisálygömböm alapján hívtak, a másikat egy nagyonrégi szövimmel hoztuk össze úgy, hogy egy tagot a dipóban toboroztunk, a negyedik meg az ő ismerőse (elég szívós kis szövi lett.), a harmadikba pedig fórumos ismerettség alapján verbuválódtunk.:) Persze nekem is vannak negatív tapasztalataim, mint pládául az a szövi, akik felléptettek egy szinttel, hogy majd jönnek az én kis szétvert országom után, de a mai napig nem tették.:p :o |
Quote:
|
Quote:
De bizti az lecc a legjobb.;) |
Quote:
ahol a dipó alapján jött ,ott az a 2 elég nagy baj forrás lehet, kisebb anyagi problémánál már felmerülhetnek szövi gondok, meg attól is függ ki a vezér.. A kristélygömbösre passz, de akko tuti nem te vagy a varisuk:D |
A legelsô orimmal eddig azt teszteltem meddig lehet eljutni mf emberként.
8 év alatt - néhány év kihagyással persze -, a 3-as aljára sikerült. :D |
hát az ember nem a legszerencsésebb mf választás:D
|
ha már elég sokat játszol akkor sok embert fogsz ismerni és könnyen fogsz összehozni egy jó szövit :) + mfben is élvezetes a játék, sokkal rugalmasabb az időbeosztásod
|
Quote:
|
persze el lehet:)
pénz kérdése... de a fellépési határoknak a közelébe sem fog jutni egy ember toli:) |
Quote:
|
Én is tanúsítom :D De a B-be csakazértis felviszem :cool:
|
Quote:
|
Nem mondom, hogy életem minden vágya, de 2 orim arra vár, hogy kezdjek valamit ezzel a szerencsétlen harmadikkal :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Reménykedni kell, hogy a közeledbe se jönnek a bűz miatt... Bár a hullákat gondolom nem zavarja :D
|
Quote:
|
Quote:
- X-re mind a négyen vissza tudtok menni tolival (kérdés hogy érdemes-e) - Y vissza tud menni X-re is és az összes szövijére is |
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |