Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Penya 03-30-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83733)
Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket!

Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni...

Ez nekem szólt? Ha igen akkor már kettő van amit nem értek. :) Én nem szidtam sehol senkit. Javasoltam két lehetőséget.

Wizard 03-30-2007 21:18

Üdv!

off: Első bele kotyogás, rem nem az utolsó...
on

Attól, hogy lassú a csoport, nem jelenti azt, hogy a játékosok is hasonlóan működnének :D . Az egész beszélgetés azért indult, hogy az állóvizet felkavarjuk, kicsit frissítsük a jelenlegi játékosokat. Szerintem lehet ezt a játékot lassan is játszáni. Kezdőkenk, igahúzókank és minden embernek ideális, akinek számítógép nélkül is van élete.
Mivel a csoport igen nagy része a védekezésre épít, elég kevés a harc. Sokan csak feltöltik itt az országukat és tovább állnak. Ezen akarunk változtatni. Aki meg nem kíván ebben részt venni, hát istenem, ne vegyen.

Bogár 03-30-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 83735)
Üdv!
Mivel a csoport igen nagy része a védekezésre épít, elég kevés a harc. Sokan csak feltöltik itt az országukat és tovább állnak. Ezen akarunk változtatni. Aki meg nem kíván ebben részt venni, hát istenem, ne vegyen.

az még a jobbik eset, hogy beállnak védekezni... de azokból a játékosokból is kevés van, akik normális védelmet építenek ki. 10 gömbből 9 siralmas a csoport bármelyik részén. az ilyen orik ellen nem érdemes harcolni, mivel semmijük sincs.

Wizard 03-30-2007 21:43

Ez nem teljesen igaz. Ha már valaki túl jutott a 250 hektáron, akkor felesleges földje már biztos van :D . És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a tekercsekből vastagszanak meg...

Bogár 03-30-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 83737)
Ez nem teljesen igaz. Ha már valaki túl jutott a 250 hektáron, akkor felesleges földje már biztos van :D . És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a tekercsekből vastagszanak meg...

biztos, hogy ugyanarról a Q csoportról beszélünk?

Wizard 03-30-2007 21:53

Szerintem ja :D . Vannak olyan országok, ahol nagyban megy a fegyver meg a tekercs írás, ott van pénz is. Mert mire is költené szegény? Katona piac a japánoknál is nagyobb volt a két atom bomba után. Szóval biztos lehetsz benne, hogy vannak gazdag helyek ebben a kicsit lassúcska 5/Q-ban is.

Liza itt is... 03-30-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 83734)
Ez nekem szólt? Ha igen akkor már kettő van amit nem értek. :) Én nem szidtam sehol senkit. Javasoltam két lehetőséget.

Nem Neked szólt:)
Azoknak szólt, akik bántják a csoportunkat!:)

Liza itt is... 03-30-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 83735)
Üdv!

Ezzel egyetértek!
Majd felhúzom mindenkine az agyát, és beindulnak a dolgok:)
Tenni kell valamit ez ellen...
És minek annyi teki? Azt nem értem...
Mit kezd vele máshol?
Minek annyi lóvé, ha nincs mire elkölteni?
Na jó... 2-3 md kell tartalékba, de több minek???

Liza itt is... 03-30-2007 22:56

És megoldjuk a katonapiacot is, ha kell...
idő kérdése, és mindenki lassúba jön majd:);)

Dragi 03-30-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83746)
És megoldjuk a katonapiacot is, ha kell...
idő kérdése, és mindenki lassúba jön majd:);)

2-3 évezred és mindenki ott lesz :DD

Liza itt is... 03-30-2007 23:04

Ha rajtam múlik max 1 év:)

lll 03-31-2007 11:02

igen mondjuk nem mondta senkise, hogy kötelező a profiknak ide jönniük
én személy szerint első dolog ami miatt a profikat várnám a csoportba az azért van, mert ugye az X fórumot Ati bezárta a sok szabálytalankodás miatt:(

lehetne a Q csoport az X utódja, de persze csak a régi X fórumosok akik egyben valszeg elég profi játékosok is, és akkor még szabálytalankodás se lenne, és végre lenne egy normális fórum ahol a régi X fórumosok tudnának beszélgetni
és persze közben jókat háborúzgatni igaz lassan:)

az ötlet pedig tényleg hülyeség...:) Synkel megmondta miért, erre nem is gondoltam amikor felvetzettem:) ötlet törölve:)

Dragi 03-31-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 83760)
igen mondjuk nem mondta senkise, hogy kötelező a profiknak ide jönniük
én személy szerint első dolog ami miatt a profikat várnám a csoportba az azért van, mert ugye az X fórumot Ati bezárta a sok szabálytalankodás miatt:(

lehetne a Q csoport az X utódja, de persze csak a régi X fórumosok akik egyben valszeg elég profi játékosok is, és akkor még szabálytalankodás se lenne, és végre lenne egy normális fórum ahol a régi X fórumosok tudnának beszélgetni
és persze közben jókat háborúzgatni igaz lassan:)

az ötlet pedig tényleg hülyeség...:) Synkel megmondta miért, erre nem is gondoltam amikor felvetzettem:) ötlet törölve:)

Egyre rosszabb :)
Boszi az X az nem lassú csoport ezért ez így megint hülyeségnek tűnik :) És csak azért mert X-be nincs fórum szerintem senki nem fog csak a fórum miatt lassúbba menni hogy ott öregedjen meg inkább a legminimálisabb idő alatt fellép X-ből L-be és ott a közös fórum.... Normál csopit feladni a lassúért, tényleg öregszel és belegondolok hogy ez egyre csak rosszabb lesz:rolleyes: :)

lll 03-31-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 83767)
Egyre rosszabb :)
Boszi az X az nem lassú csoport ezért ez így megint hülyeségnek tűnik :) És csak azért mert X-be nincs fórum szerintem senki nem fog csak a fórum miatt lassúbba menni hogy ott öregedjen meg inkább a legminimálisabb idő alatt fellép X-ből L-be és ott a közös fórum.... Normál csopit feladni a lassúért, tényleg öregszel és belegondolok hogy ez egyre csak rosszabb lesz:rolleyes: :)

há jóvana:D
egyre hülébb leszek azt tudsom:D és még helesen se tudok majd mán írogatni:)
de a közös fórum az sem X csapat
ottvannak a sok több személyiséges orik, azokat meg nem szeressük, nagyon sokat legalábbis én nem szeretek de vannak kivételek
nem akarok én neveket mondani:)
de téged Dragika várnálak a Q-ba:)

Dragi 03-31-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 83781)
de téged Dragika várnálak a Q-ba:)

Most erre mit mondjak ?:D Várjál :D:D:D De ahhoz hogy én lassú csopiba menjek nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sok sok sok sok sok sok idő fog eltelni szal: SOHA :D :D:D:D

Harcosok 03-31-2007 13:41

Mondjuk van még egy elönye a Q csopinak:)(a többszemélyiségüeknek)
itt mondjuk Tuvalu gyorsabban kijárná a Q+a J+az E csopit
mint X+L+G
a top1-en olyan kis értékek vannak;)

Remedy 03-31-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 83820)
Mondjuk van még egy elönye a Q csopinak:)(a többszemélyiségüeknek)
itt mondjuk Tuvalu gyorsabban kijárná a Q+a J+az E csopit
mint X+L+G
a top1-en olyan kis értékek vannak;)

Ez eddig rendben van, de ide profi jatekosokat varnak, nem? ;)

Harcosok 03-31-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 83822)
Ez eddig rendben van, de ide profi jatekosokat varnak, nem? ;)

Én személy szerint mindenkit várok:)
de megvagyok ugy is ha senki se jön:D

Toto 03-31-2007 14:46

Nagyobb pörgés van ebben a fórumban, mint az említett csoportban :p

lll 03-31-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 83827)
Nagyobb pörgés van ebben a fórumban, mint az említett csoportban :p

hát ott a fórumon van azért élet már:)
legalábbis mai témák amióta ébren vagyok:
Zámbo Jimmy disco version szám:) saját készítésü:) sokan meghalgatták:D
aztán elmentem filmezni és a filemkről beszéltek kb 2 órát:)
szal jah:D :D

Wanax 03-31-2007 21:32

mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel... :D
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!

Synkel 03-31-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 83921)
mig jaccottam, addig a par hetig en speciel szerettem azt a csopit! Volt ott egy ket igen kedves jatekos akik szemelyiseg nelkul is 200k koruli oriszammal rendelkeztek es eloszeretettel fogadtak a kek kettesemmel... :D
Arrol nem is beszelve hogy olyan tavolsagbol kaptam artokat ahova fel se lattam a pontlistaban... es a forumon se szolaltam meg es utni se utottem! Ezektol eltekintve jo csoport, mindkinek csak ajanlani tudom!!!!!!!!!!

Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged:) Nem kell egyből rosszra gondolni:D

Puppi 03-31-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83733)
Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket!

Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni...

Udv
Ha csaladi hangulatban akarok hacolni akkor leverem a gyereket vagy az asszonyt :D Azzal meg nem ertek eggyet hogy ott lehet igazan megtanulni jatszani.Igazabol a porgosebb csopikban tudsz tanulni tobb az akcio tobb a hiba lehetosege>De sok sikert a lassuban remelem idovel sem megy el a kedved tole :DDD Hoppa hogy szalad az ido reggel elkuldtem a sereget nezzem mar meg feluton jar e :DDDD

Wanax 04-01-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 83930)
Mer ők profik voltak, és amúgy is tápos pontlistájuk volt, mer ők meg láttak téged:) Nem kell egyből rosszra gondolni:D

En absolut nem gondoltam rosszra! Tenyleg jol ereztem magamat abban a csoportban azok utan hogy rengeteg idot toltottem a gyors csoportban meg az 1/A-ban ahol orankent kellett figyelni! Nyugdijas csoport! :D A lassu csoportos orimat sajnalom legjobban! Ha nem szurta volna egyesek szemet az hogy faj es szemelyiseg nelkul jatszottam hetekig akkor talan maradtam volna ott...
Tenyleg csak ajanlani tudom csata szempontjabol azt a csoportot!!!!

Liza itt is... 04-01-2007 11:57

Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...

Dragi 04-01-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 84058)
Tényleg jó a csoport...
Normálba az ember észre se veszi mindig, hogy hoppá! haza kéne kísérni valakit...

az nem a csoport hibája :)

Liza itt is... 04-01-2007 12:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84060)
az nem a csoport hibája :)

Hanem az enyém?:)

Dragi 04-01-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 84062)
Hanem az enyém?:)

hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen :)

Liza itt is... 04-01-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 84064)
hát ha gépnél vagy és nem veszed észre akkor igen :)

(Ebédeltünk)
Gépnél? Hát éppen nem:)
Na mindegy:)
Megy a bosszúhadjárat:)

Liza itt is... 04-01-2007 23:03

Nem tudja valaki hogy lehet innen törölni?
Írjon egy üzenetet lehetőleg, mert nincs kedvem itt többet olvasgatni:)
Hálás köszönetem:)
További jó játékot:)

Atiii 04-02-2007 03:38

Ismét a Q csopi van terítéken és ismét Liza aki a népet gerjeszti:D
Még jó,hogy erre jártam.
Pár gondolatot cáfolnék!
1.Az ütés lassú csopiban nem reggeltől estig tart,mert mondjuk 05:25-kor kilökök egy bandát és 08:26-ra csapódik..tehát nem kellett estig várnom!
2.Nincs nyüzsgés lassúban?Nincs háború?Nézzetek néha teljest vagy próbáljon meg pár emberke aki unalmában sírogat/írogat belekötni egy vélhetően jó játékosba..tippek(hírnév alapján keresgéljen magának az unatkozó vagy gömböljön felfelé-lefelél mindenkit és aki nem megy azzal már lehet kötözködni)
nem kell unalmában meghalni senkinek:p :p
Vagy lépjetek szintet esetleg ahogy páran mondták ne is regeljetek oda,mert minek,ha ennyire uncsi.

Aki akar egy nagy harcot azért én javaslom támadja meg Lizát vagy Harcosokat esetleg Boszit:D
További szép napot és jó játékot.Ja és hajrá Fradi;)

Szecsa 04-02-2007 09:18

alapjaba veve teljesen maskepp kell jatszani a lassu es a normal csoportokat :)
Nyilvanvaloan tobb csata van es nehezebb is jatszani, hiszen magas morallal 0 tanya-0 raki parositas is megoldhato ha van kaja a piacon.
Lehet egysegeket gyujtogetni, azokat kepzesben tartani, igy vegulis katipiac nelkul is folyamatosan potolhato a katihullas.
Ha egyszer lesz idom, oda fordulok es nyugdijasan leelem az eletem :)

Pax Hungaricum 04-02-2007 12:16

kezdőknek

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani egyik osztálytársam noszogatására. A játék megtetszett, bár nekem még picit szokatlan a felület.
Sokat olvastam súgót, és most fórumra is regisztráltam, hogy sok hasznos információt találjak! :)

Mivel csak a suliból tudok fellépni, mert otthon még nem lehet internetem kb fél évig amig nem építik ki a hálózatot :( ezért én is lassú játékot választottam.

Engem SZECSA üzenete érdekelne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy 0 tanyával játsz?
Nekem mindig kevés az ételem:((
Ha 1 tanyám sem lenne, nem mennének el a katonáim???

Köszi!

Remedy 04-02-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84277)
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani egyik osztálytársam noszogatására. A játék megtetszett, bár nekem még picit szokatlan a felület.
Sokat olvastam súgót, és most fórumra is regisztráltam, hogy sok hasznos információt találjak! :)

Mivel csak a suliból tudok fellépni, mert otthon még nem lehet internetem kb fél évig amig nem építik ki a hálózatot :( ezért én is lassú játékot választottam.

Engem SZECSA üzenete érdekelne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy 0 tanyával játsz?
Nekem mindig kevés az ételem:((
Ha 1 tanyám sem lenne, nem mennének el a katonáim???

Köszi!

Ez kezdoknek egyaltalan nem ajanlott, kell hozza sok raktar, es folyamatosan venni kell a piacon a kajat, azaz sok penz kell hozza, esetleg az sem art ha a szovik is besegitenek karavannal :)

Grabi 04-02-2007 12:26

lassúban talán még 0 rakival 0 tanyával, 85% körüli foglalkoztatottsággal is megoldható rengeteg pénzzel. 5 piaccal 10 kör etetést meg lehet oldani, 2-2 körös éhezésekkel és kiegészíthető karavánolással ha kell. az éhezések alatt meg simán lehet aludni. pont 8:59 órát :)

de ehhez rendkívül aktív, ügyes és gazdag szövi kell.

Szecsa 04-02-2007 12:26

Szoval, HA van elerheto aron kaja a piacon, akkor vegulis is fogod magad es lenyegeben minden 3. korben veszel a piacon annyi kajat, hogy ne ehezz. Varazsolsz 100% moralt, így abban a körben jönnek be emberek, kivéve ha nincs rajtad vihar. (akkor ezt nem erdemes jatszani, ha konnyen viharozhato vagy)
S vegulis, amennyi elmegy ehezes miatt, annyi vissza is jon amikor van ellatas.
X körönként érdemes egyszer nem várni 3. körig, hanem a 2.-ba feltölteni a raktarat, hogy toltodjon jobban az ori nepessegszinten.

Arra figyelni kell, ha meglopnak emberrel, akkor gond van, mert akkor koronkent kell venni annyi kajat. (ezt erdemes pont korvaltas elott csinalni, nehogy belopjanak kajara)

Egyebketn, errol jobban erdemes Wanax-ot kerdezni, ő vetette fel ennek az elvi lehetőségét, fogalmam sincs, hogy mukodik e lassu csoportban....kivitelezhető a piacra lepesekkel, stb stb.
Anarchba neztem, ott 6db 3 körös etetés után kell 2x2 körönte kajaltatni, es akkor a bevandorlas megoldodik.

nyilvan ehhez sok penz kell.

Atiii 04-02-2007 13:25

Én azért tartok rakikat,mert sose lehet tudni mit hoz a hétvége és lehet nem lépek 2 napig:) Az normálban ,majdnem 1 nap ami nem is olyan vészes)
De a kaját úgy is meglehet oldani,hogy kiküldök 2-3 sereget fosztani és még a piacról is pótolom az élelmet.Esetleg a karaván amit írtatok.
Bár amikor sokan nyomják tanyák nélkű akkor az meglátszik rendessen a gabona árán!Olyan húzós lesz,hogy nincs értelme éhezni onnantól.Én is annó azért kezdtem lassúban,mert nem volt itthon net közbe meg megkedveltem és ezt szeretem.Jó móka a lassú csopi:o
Én mondjuk gyorsba nem mernék regelni pedig lenne időm rá,de néha a normál tempóo pl. 1/A-ban is kiakasztó,de normálból jött klántársak is így vélekednek,mert képben kell lenni minden órában..lassúban a 3 óra az pont jó:)

Pax Hungaricum 04-02-2007 13:31

kérdés

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
Nem szeretném kipróbálni, örülök, ha valahogy talpon maradok. Talán majd ha kicsit jobban belejövök, kipróbálom.
Bár matematikailag kivitelezhető, mert ha jól néztem, a gabona olcsó szokott lenni (Nem mindig) És van amiből lehet sok pénzt csinálni.

De nem nagyon akarom ezt most így kipróbálni!
Csak elvben érdekelt a dolog, mert meglepődtem, hogy ilyet is lehet.
:rolleyes:
De ti biztos sokkal ügyesebbek vagytok, mint én;) Szóval csak érdeklődöm, hogy mit hogyan lehet itt, hogy egyszer majd lehessek én is jó játékos!
:)

Atiii 04-02-2007 13:40

Azért egyszer,ha kipróbálod akkor mindenképp legyen egy jó szövid,mert sokat tudnak segíteni:)

Bogár 04-02-2007 13:51

nem érdemes 0 tanyás 0 rakis orit csinálni, mivel nem annyira jövedelmező. tele van lufikkal a csoport, és egy sima éheztetős orival is könnyedén lehet boldogulni.

2-3 éve még nem lehetett volna bohóc orikkal ennyire simán végigmenni a csopin, most meg... :)

All times are GMT +1. The time now is 13:41.