![]() |
Nos úgy látom, hogy mindenki tud mindent :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mester azért annyira ne szállj el nélkülem sehol se lennél:P
:D:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
itt vagyok
segíccsé Phoenix :p szóval sztem a kezdőknek egy jó fajt kéne mondani és ahoz egy jó kezdeti ori felállást
tolisnak melyik a legjobb faj Hadisnak melyik a legjobb faj varisnak melyik a legjobb és hogy egy kezdőnek mit ajánlasz!!!!!!:cool: |
höhö, Phoenix ---> Mester :D
|
Azé nem jön ide senki, mert a kezdőknek biztos bonyolult ez a fórum... Regisztárlni a játékba na ok...de egy fórumba is regisztrálni? Aztán ha regisztrált ott az a sok link, és akkor minden angolul van! Nehéz a kezdetekben kiigazodni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Toto: amúgy ja :) Dragon: először jöjjenek ide a kezdők, és tegyenek fel kérdéseket, mert inkább elmondom többször, de nem akarom, hogy az legyen, hogy csak úgy írogatok, hogy senki nem is olvassa |
Sziasztok! Egy teljesen kezdő gazdálkodó óriásnak tudtok tanáncsot adni? Mire figyeljek? Mire erősítsek? a lopkodósokkal mit tudok kezdeni. Előre is köszönöm.
|
Quote:
csinalj varikat 10 templomnyit kezdetnek mondjuk azzal eleg sok korre feltudod rakni a varikat. pl a faki varazslatot es akkor az eleg erosen nyengiti a lopasokat. a gazdalkodo szemelyiseget nem ajnlom oriasnak. Tovabba tekiket irj legyen sok konyvtarrad az elejen. Es keress valami profi ugyes jatekosokat akik bevesznek a szovijukbe. Es akkor majd segitenek a tovabbiakban. |
Köszi a választ. A személyiséget a legelején tudatlanságból elszúrtam, azzal nem tudok már mit csinálni.
|
Quote:
|
Hali!
Segítséget szeretnék kérni. Védett az országom, de nem tudom hogyan lett az, s azt se tudom hogy vegyem ki a védelem alól. |
Quote:
mikor kezdted az országot??? |
Quote:
Tündi: a védelem magától elmúlik, az ország indításától számított 72. óra után. |
Igen! Nem tudtam, hogy az elején ez alapba jár. Köszönöm!
|
hello, elf szivesen elfogadna nehany jotanacsot :) nem vagyok kezdo, de ezzel a fajjal most jatszok eloszor. ha valaki ugy erzi hogy felelni tudna a millioegy kerdesemre azzal szivesen messengerezgetnek egyet :D
|
sziasztok!a fellépés menünél megjelent egy olyan is,hogy újraindulás az 5 ik szinten..ez mit jelent ha arra kattintok?? 0 rol kezdek mindent? és lessz egy kis kék 2 es az országom nevénél??
|
Quote:
Amennyiben kiakarod hagyni az 1/A-t. Ha megvan a top 336 köröd + a 2000 köröd, illetve van az 1/A-ban orid amelyik megfelel a fordulás feltételeinek. De alatta a sugóban pontosan levan irva:cool: |
Quote:
|
Quote:
De ha már megkérdezte illendő válaszolni:) Nemigaz? |
Quote:
Én szívesen segítek elffel kapcsolatban :) |
mar segitettel :D
beszeltunk msn-en emlexel? :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Kérdések
Sziasztok,
élőhalott-specifikus kérdéseim volnának:
Köszi Orsi |
könyvtárat érdemes tartani, mert a tekercsekből lesz pénz
|
Quote:
A tekercseknek pedig csak tudományos hatásfokuk nincsen (mert hulla ugye), a piac egy teljesen független dolog, ott mindent csinálhatsz... A foglalkoztatottság pedig nem szokott gondot okozni, biztos találsz valami nagyon hasznos épületet, amivel növelheted a dolgozó népesség arányát :) |
Hullák
Köszi, Geri és Xeper! Hasznos épületre van tippem bőven, épp számolgatom, mire helyezzem a hangsúlyt...
A kérdésemből kifelejtettem: kórházra meg aztán végképp nincs szüksége a hullának, ugye? Ha jól értem, semmi haszna... |
De bizony ám, hogy nincs. Nem tudsz megbetegedni, tehát nincs miből kigyógyulni. Illetve van a kórháznak valami másodlagos funkciója a bevándorlással kapcsolatban, de az meg elhanyagolható.
|
kórház
Igen, Edu, köszi, ez az a tényező, ami elbizonytalanított, de ezzel együtt is gyanús volt, hogy felesleges a hulláim munkája ezekbe a gyógyházakba...
|
Ámbár, jobban belegondolva, ha törik a hulla csontja, egy alapos kötözés után máris kész
az upgraid-elt múmia. :D És erre csak a Hulla Hospital képes. ;) (Bocsi. :)) |
:)
:)))))))
:eek: |
Csalás?
Full kezdő vagyok, csak pár napja van orim (5. szint). Van egy szövetségesem. Egy új ország is jelentkezett szövetségbe, amiről az első ország tulaja megsúgta, hogy az is ő.
Ha 2 országa van 5. szinten, az mindenképp csalás? Az egyiket "másodszor kezdte", vagy mi, ezeket én még nem annyira értem. Hogyan tudhatom meg, csalás-e? (Nem akarok kockáztatni :cool: .) Köszi Orsi |
All times are GMT +1. The time now is 08:43. |