![]() |
Quote:
bár ha Ati előbb szól hogy enyhén idegesíti hogy a dizájnal játszom... :) |
nekem a Goldy zöld jobban teccet :-)
|
Quote:
|
Nekem meg oda a kék betűim, de ennyi áldozatot meghozok, csak hogy ne folyjon ki a szemetek.:P
(Hogy én milyen nagylelkű vagyok...:D) |
Quote:
|
en az eddigi kekemet akarom! :)
ez nem jo :( ja igen, Roni-kék :) |
Nekem tetszik, szép lett:)
Gratu hozzá:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nekem jobban tetszett a régi, de ez jobban igazodik a hódos designhoz... |
Quote:
|
Quote:
|
szép lett...
kicsit nehezen olvasom a barna betűket, de remélem csak megszokás kérdése... :) persze írhatok más színnel is :D :D igen a feketét sokkal jobban látom :P |
Jól összejött a fórum és a hód stílusa, gratula.
De az én öreg szemeim már nehezen szoknak meg bizonyos dolgokat, így visszaállítottam a régi default dizájnt. Ha már lehetőség van rá :) |
Quote:
|
Quote:
Firefox, userContent.css (benne @-moz-document url-prefix(http://forum.queosia.com) és a régi stílus css-e), adblock-al meg kicsit levágtam a sallangokat. Jobb ez így, nekem :) |
Quote:
|
Quote:
|
He he he , nem rossz csak barna. :D Görcsberándult a gyomrom, és reflexből vetődtem a spykillerre. :eek: Kiváncsi vok még hanyan jártak hasonlóképpen. :D
|
Krisssztusss!!! Hazajövök néhány sör után, benézek ide... jajjj, mik ezek a színek??? Nakécc, erre még alunnom kell.
|
Nekem tetszik. Egységes lett a Hóddal. Ati, ne hallgass az ellenzőkre!;)
|
Quote:
|
Tenyleg illik a hod vilagaba a szinek. Szep munka.
Sot meg hasznos is , mert igy nem a forumot fogom olvasni munka idoben mivel azzonnal kiszurja a fonok hogy mit nezek , hala az uj designnak. De ez mar az en gondom.... |
Nekem teszik a többi ehhez hasonló forumot megkülömbözteti legalább és hasonul a játék világához:)
|
Quote:
Nálam szintén ez van:) Persze én pofátlanul nézegetek ide:D |
A kékről már messziről ránézésre lehetett tudni, hogy fórum. :D Aki már megnézett pár forgalmasabb fórumot az életében, biztos, hogy látta már azt a design-t. :D
|
Spec. én egy outlook-os válaszható desing nagyon durván támogatnééék :D:D:D
|
Én személy szerint jobban szeretem a kék színt, mint a barnát, de hát ez van.
Valószínűleg nem okoz majd alvás zavart, vagy komoly fejbúvár számlát azért. :o |
Sztem is jó, hogy igazodik a két színvilág. Elegánsabb így :)
|
Amikor előszőr beléptem,azt hittem rossz helyen járok:eek::eek::eek:
DE nagyon KIRÁLY!!!!!!;);) Gratulálok hozzá:) |
Lehet egy kérdésem? :)
van pár gomb (pl. a Szólj hozzá), ami nekem még mindig kék, és hát a barna meg a kék eléggé rombolja az összhatást :S lehet ezzel valamit csinálni? :) vagy csak nekem ilyen? :) |
Ati:
Azon lehet változtatni, h ne csak 10 privát üzenet lehessen? Néha elég kevésnek tűnik... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most látom, hogy kicsit értelmetlen lett a mondat, sebaj. ;) Így járok, ha menet közben átfogalmazom a mondatot, de a régi felét benthagyom. :D:D:D Elég gyakori nálam... :D
|
Quote:
mégegyszer köszi ;) |
Quote:
|
Én csak most regiztem ide erre a fórumra nemrég, de örömmel nyugtáztam azt, hogy ez a fórum külsőleg is megeggyezik a hodito kinézetével.
Nem csak azért tetszik mert ha már hozzá készült, azon dolgok megbeszélésére mellyek ott a hoditón találhatók, akkor épüljön be a környezetébe, hanem azért is mert ez a környezet azon kívül, hogy tőkéletesen megfelel a játék időbeni környezetéhez, szerintem a szemet is kellemesen megnyugtatja. Ez pedig véleményem szerint fontos egy ilyen játéknál amit szinte folyamatosan lehet játszani a nap 24 órájába:D Igaz nekem a monitorom is olyan ami a szemre nem bocsát ki káros sugarakat, és mellette még a gépnél szemüveget is hordok ami direkt a számítógépnél sokat eltöltött idő eredményekénti szem fáradság kivédése érdekében készült, de ezek ellenére is ha a szín környezet nem megfelelő bizony 10-12 óra gépnél eltöltött idő után már nagyon fárasztóan hat a szemre. Ebbem a játékban viszont ez a színkörnyezet a 18 óra folyamatos játékot is lehetővé teszi szem fáradás nélkül.;) Én legalább is így tapasztaltam. Ezért aztán most, hogy módom van ezt megköszönni ezzel a lehetőségemmel élve: ----Köszönöm a játék készítőjének, illetve tervezőjének ezt a csodálatos játék és fórum környezetet!---- |
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |