Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Fórum új arculat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1593)

Goldy 03-26-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 82525)
én is azt használtam. talán azért nem furcsa az új design. :D

eddig én is azt használtam, de erre hajlandó voltam átállni :)

bár ha Ati előbb szól hogy enyhén idegesíti hogy a dizájnal játszom... :)

Gyula 03-26-2007 18:38

nekem a Goldy zöld jobban teccet :-)

Ati 03-26-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 82534)
bár ha Ati előbb szól hogy enyhén idegesíti hogy a dizájnal játszom... :)

Nem idegesített. :p Nekem az alap kék jött be, de mninden második fórum olyan a neten, és nincs is semmi olyan, amiről felismerhető, hogy igen, ez a Hódító fóruma. Ebben most vannak ilyen elemek, és ez tetszik. :)

Cassandra 03-26-2007 18:43

Nekem meg oda a kék betűim, de ennyi áldozatot meghozok, csak hogy ne folyjon ki a szemetek.:P
(Hogy én milyen nagylelkű vagyok...:D)

Goldy 03-26-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82505)
2 okból nem lehet:
már zavart, hogy sokféle stílus van, és minden egyes fórumfrissítéskor annyiszorosan megnő a frissítéssel járó munka, ahány stílus van. Lassan több napos leállásoknál tartanánk, minden frissítéssel.

ezt én az enyhén idegesít kategóriába sorolnám :)

Szecsa 03-26-2007 18:48

en az eddigi kekemet akarom! :)
ez nem jo :(
ja igen, Roni-kék :)

Szemes224 03-26-2007 18:55

Nekem tetszik, szép lett:)
Gratu hozzá:)

Dragi 03-26-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 82547)
en az eddigi kekemet akarom! :)
ez nem jo :(
ja igen, Roni-kék :)

én is sok mindent akarok meg szeretnék de az élet kegyetlen :p :D

Szecsa 03-26-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82554)
én is sok mindent akarok meg szeretnék de az élet kegyetlen :p :D

De a forum skint még azért visszakaphatnám :)

Dragi 03-26-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 82565)
De a forum skint még azért visszakaphatnám :)

pár hsz-el ezelőtt rákérdeztem :) olvass vissza :)

BimmBimm 03-26-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 82543)
Nekem meg oda a kék betűim, de ennyi áldozatot meghozok, csak hogy ne folyjon ki a szemetek.:P
(Hogy én milyen nagylelkű vagyok...:D)

Aham rendes vagy, csak ne akarjunk visszaolvasni semmit tőled mert egy kicsit.. :):):)

Egyébként nekem jobban tetszett a régi, de ez jobban igazodik a hódos designhoz...

Cassandra 03-26-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 82588)
Aham rendes vagy, csak ne akarjunk visszaolvasni semmit tőled mert egy kicsit.. :):):)

Egyébként nekem jobban tetszett a régi, de ez jobban igazodik a hódos designhoz...

Jóvanna, de akkor sem fogok átszinezni 1400+ HSZ-t.:P

BimmBimm 03-26-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 82592)
Jóvanna, de akkor sem fogok átszinezni 1400+ HSZ-t.:P

nem is várom el:p

Hóhér 03-26-2007 19:58

szép lett...

kicsit nehezen olvasom a barna betűket, de remélem csak megszokás kérdése...

:)

persze írhatok más színnel is :D :D

igen a feketét sokkal jobban látom :P

Csokibácsi 03-26-2007 21:08

Jól összejött a fórum és a hód stílusa, gratula.
De az én öreg szemeim már nehezen szoknak meg bizonyos dolgokat, így visszaállítottam a régi default dizájnt.
Ha már lehetőség van rá :)

Ati 03-26-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 82635)
Jól összejött a fórum és a hód stílusa, gratula.
De az én öreg szemeim már nehezen szoknak meg bizonyos dolgokat, így visszaállítottam a régi default dizájnt.
Ha már lehetőség van rá :)

Hmm? Továbbra is azt írja, hogy a forum default-ot használod. Elvileg nem is választhatsz mást.

Csokibácsi 03-26-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82640)
Hmm? Továbbra is azt írja, hogy a forum default-ot használod. Elvileg nem is választhatsz mást.

Dehogynem :)

Firefox, userContent.css (benne @-moz-document url-prefix(http://forum.queosia.com) és a régi stílus css-e), adblock-al meg kicsit levágtam a sallangokat.
Jobb ez így, nekem :)

Ati 03-26-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 82643)
Dehogynem :)

Firefox, userContent.css (benne @-moz-document url-prefix(http://forum.queosia.com) és a régi stílus css-e), adblock-al meg kicsit levágtam a sallangokat.
Jobb ez így, nekem :)

Jujj. Hát nem garantálom, hogy az első frissítés után még élvezhetően fog kinézni a fórum. :D

Csokibácsi 03-26-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82645)
Jujj. Hát nem garantálom, hogy az első frissítés után még élvezhetően fog kinézni a fórum. :D

Semmi gond, majd hozzáigazítom az akkor aktuális css-hez a userstyle-t :)

Lyra 03-26-2007 21:52

He he he , nem rossz csak barna. :D Görcsberándult a gyomrom, és reflexből vetődtem a spykillerre. :eek: Kiváncsi vok még hanyan jártak hasonlóképpen. :D

laci 03-26-2007 22:02

Krisssztusss!!! Hazajövök néhány sör után, benézek ide... jajjj, mik ezek a színek??? Nakécc, erre még alunnom kell.

Stev 03-26-2007 23:34

Nekem tetszik. Egységes lett a Hóddal. Ati, ne hallgass az ellenzőkre!;)

Kutyuleee 03-27-2007 01:26

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 82664)
He he he , nem rossz csak barna. :D Görcsberándult a gyomrom, és reflexből vetődtem a spykillerre. :eek: Kiváncsi vok még hanyan jártak hasonlóképpen. :D

rögtön 3 strigulát is huzhacc;) 3 külön irtót probáltam ki (persze sikertelenül) mire rájöttem hogy talán bennem van a hiba:D

Madzin 03-27-2007 02:31

Tenyleg illik a hod vilagaba a szinek. Szep munka.
Sot meg hasznos is , mert igy nem a forumot fogom olvasni munka idoben mivel azzonnal kiszurja a fonok hogy mit nezek , hala az uj designnak.
De ez mar az en gondom....

casper 03-27-2007 06:44

Nekem teszik a többi ehhez hasonló forumot megkülömbözteti legalább és hasonul a játék világához:)

LotR 03-27-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 82685)
Tenyleg illik a hod vilagaba a szinek. Szep munka.
Sot meg hasznos is , mert igy nem a forumot fogom olvasni munka idoben mivel azzonnal kiszurja a fonok hogy mit nezek , hala az uj designnak.
De ez mar az en gondom....

Ezzel tökre egyet értek:):):)
Nálam szintén ez van:) Persze én pofátlanul nézegetek ide:D

Ati 03-27-2007 10:28

A kékről már messziről ránézésre lehetett tudni, hogy fórum. :D Aki már megnézett pár forgalmasabb fórumot az életében, biztos, hogy látta már azt a design-t. :D

LotR 03-27-2007 10:32

Spec. én egy outlook-os válaszható desing nagyon durván támogatnééék :D:D:D

Massza Rex 03-27-2007 17:44

Én személy szerint jobban szeretem a kék színt, mint a barnát, de hát ez van.
Valószínűleg nem okoz majd alvás zavart, vagy komoly fejbúvár számlát azért. :o

Szellszi 03-27-2007 19:58

Sztem is jó, hogy igazodik a két színvilág. Elegánsabb így :)

Hornet 03-28-2007 06:26

Amikor előszőr beléptem,azt hittem rossz helyen járok:eek::eek::eek:

DE nagyon KIRÁLY!!!!!!;);)

Gratulálok hozzá:)

Zsáni 03-29-2007 09:18

Lehet egy kérdésem? :)
van pár gomb (pl. a Szólj hozzá), ami nekem még mindig kék, és hát a barna meg a kék eléggé rombolja az összhatást :S
lehet ezzel valamit csinálni? :) vagy csak nekem ilyen? :)

Croissant 03-29-2007 09:30

Ati:

Azon lehet változtatni, h ne csak 10 privát üzenet lehessen? Néha elég kevésnek tűnik...

Ati 03-29-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 83424)
Lehet egy kérdésem? :)
van pár gomb (pl. a Szólj hozzá), ami nekem még mindig kék, és hát a barna meg a kék eléggé rombolja az összhatást :S
lehet ezzel valamit csinálni? :) vagy csak nekem ilyen? :)

Menj az érintett oldalra, és nyomd meg a shift gombot a billentyűzeten lenyomva tartva kattints a böngésző reload (újratölt) gombjára. Ezzel be is barnul. Ez csak böngészőhiba.

Ati 03-29-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83425)
Ati:

Azon lehet változtatni, h ne csak 10 privát üzenet lehessen? Néha elég kevésnek tűnik...

Alapvetően ezen nem nagyon tervezek változtatni... Elvégre ez egy fórum, aminek az a célja, hogy nyilvános beszélgetések legyenek... :D Ott van Hódban a korlátlan üzenetküldés, érdemesebb azt használni erre, ha valakivel huzamosabban beszélgetsz.

Zsáni 03-29-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83426)
Menj az érintett oldalra, és nyomd meg a shift gombot a billentyűzeten lenyomva tartva kattints a böngésző reload (újratölt) gombjára. Ezzel be is barnul. Ez csak böngészőhiba.

nagyon szépen köszönöm :)

Ati 03-29-2007 09:37

Most látom, hogy kicsit értelmetlen lett a mondat, sebaj. ;) Így járok, ha menet közben átfogalmazom a mondatot, de a régi felét benthagyom. :D:D:D Elég gyakori nálam... :D

Zsáni 03-29-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83431)
Most látom, hogy kicsit értelmetlen lett a mondat, sebaj. ;) Így járok, ha menet közben átfogalmazom a mondatot, de a régi felét benthagyom. :D:D:D Elég gyakori nálam... :D

igaz, hogy elolvastam 2szer, de megértettem, és meg is szűnt a problémám :)
mégegyszer köszi ;)

Croissant 03-29-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83428)
Alapvetően ezen nem nagyon tervezek változtatni... Elvégre ez egy fórum, aminek az a célja, hogy nyilvános beszélgetések legyenek... :D Ott van Hódban a korlátlan üzenetküldés, érdemesebb azt használni erre, ha valakivel huzamosabban beszélgetsz.

Értem... Kár, hogy nem lesz ebben pozitív változás... Ugyanis sokszor előfordulhat, hogy az ember szabin van a Hódban, ezt a fórumot viszont használja...

invisible 04-01-2007 13:52

Én csak most regiztem ide erre a fórumra nemrég, de örömmel nyugtáztam azt, hogy ez a fórum külsőleg is megeggyezik a hodito kinézetével.
Nem csak azért tetszik mert ha már hozzá készült, azon dolgok megbeszélésére mellyek ott a hoditón találhatók, akkor épüljön be a környezetébe, hanem azért is mert ez a környezet azon kívül, hogy tőkéletesen megfelel a játék időbeni környezetéhez, szerintem a szemet is kellemesen megnyugtatja.
Ez pedig véleményem szerint fontos egy ilyen játéknál amit szinte folyamatosan lehet játszani a nap 24 órájába:D
Igaz nekem a monitorom is olyan ami a szemre nem bocsát ki káros sugarakat, és mellette még a gépnél szemüveget is hordok ami direkt a számítógépnél sokat eltöltött idő eredményekénti szem fáradság kivédése érdekében készült, de ezek ellenére is ha a szín környezet nem megfelelő bizony 10-12 óra gépnél eltöltött idő után már nagyon fárasztóan hat a szemre.
Ebbem a játékban viszont ez a színkörnyezet a 18 óra folyamatos játékot is lehetővé teszi szem fáradás nélkül.;)
Én legalább is így tapasztaltam.
Ezért aztán most, hogy módom van ezt megköszönni ezzel a lehetőségemmel élve:
----Köszönöm a játék készítőjének, illetve tervezőjének ezt a csodálatos játék és fórum környezetet!----

All times are GMT +1. The time now is 01:53.