Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   tekiirasos tartalekgyujtes 200 hekin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1592)

Andrew 03-28-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 83242)
Tippelj hány kört töltöttem el elfként alacsonyabb szinten!
Tippelj hány orit loptam szét!
Tippelj hányan próbáltak akár csupán visszagömbölni!
Tippelj hányszor jött úgy tűzgolyó, hogy nem én kezdeményeztem előtte!
Tippelj hány tekit írtam meg 199 hekin!
Tippelj ezen idők alatt mennyi tűzgolyó jött!
Próbálj tovább látni az orrodnál!

gyerünk gyerünk, itt az új Xeper-lottó :D
nyit neki valaki egy topicot ahova mehetnek a tippek? ;)

richardka 03-29-2007 08:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 83030)
Gondolkodtam az elfen, hát én nagy hülyeségnek tartom. Ha a gömb befér, akkor a tűzgolyó a minimum. Onnantól meg halott ügy. Másrészt 2gömbből kiderül, hogy valószínűleg nincs templom.

Továbbra is azt mondom, ha tekit kell írni, akkor a lehető legkevesebb ráfordítással érdemes csak. Gnóm 199hekin, napi 2*5perc (első 5perc piacra vinni valamit, második 5perc a pénzből tekit írni).

Másrészt hogyan jussunk 200heki alá?
Én 2módszert tudok. 1, várni kell, egy kezdő csak beüt. Esetleg lehet kevés varival ártózni a környéket, hogy valaki megharagudjon.
2, 2felfedezéssel felmenni 240hekire, képezni 200támadót, és beütni valakit, akinek nagy a hírneve, ha 5sereggel beüt alulról máris a jó helyen vagyunk. :D

nem kell felmenni, elég ha csak le akarod ártozni a környéket és fix hogy leütnek, de az is elég ha elkezded osztani az észt. :)) mostanában beválik ez is. Csak arra kell figyizni nehogy tükörpajzs legyen fenn:))

Főleg ha lekicsinyled az országot aztán csak meg akarja mutatni .
Vagy mégjobb.
Anno én követtem el hogy irtam egy országnak
" Te figyi itt ugratnak a szövitársaim, hogy gyenge vagyok és még a te gyenge országod is bejutna hozzám és elvinné a főldjeimet.
Nagyon bosszant az egész főleg hogy tégedet is ocsárolnak. Mutsad meg nekik hogy erös vagy. Ha nem jön össze akkor egy Vipre a vendégem vagy!!!
Komolyan mondom"

Sose sikerült Vipet küdenem mert mindig beütöttek.

hmm de jo régen volt ez:))
Igaz akkor nem volt még szokás alacsony hekin sok pénzt gyüjteni, vagy legalábbis nem volt elterjedve

Synkel 03-30-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 83081)
Eleg a Szecsa fele 1 varazslos artozas a kornyekre.... :D Az is mukodik es kepezni se kell semmit :D

Ezt speciel kipróbáltam. Rengeteg fosztás, pusztítás, és mészárlás jött válaszul, meg egy kazal zöld, hogy ehhez én kevés vagyok, építsek tisztességes orit, aztán próbálkozzak. A mészárokat speciel nem értettem, csak civilt öltek, de morálozni jó voltam. Az enyimé meg lement a béka sejhaja alá, és továbbra is 200 hekin voltam...

Szecsa 03-30-2007 20:52

Synkel, nem mondtam, hogy celravezeto teljes mertekben.
Csupan mint lehetoseg :)

Nekem eddig mindig bejott....nyilvanvaloan ezeket en is megkaptam.

Survivor 03-31-2007 12:40

Jó az összeállításod. Mondjuk nyilván a 720 tolival simán lophat is magának fegyvert a gnóm, nem kell hozzá piacoznia. Egyébként én is így tolom az 5-ben, egy tekiíró gnóm szövinek 3 hónap alatt összejöhet együtt 10 milliárd értékű teki is szerintem úgy, hogy 199 hekin maradnak. 200 hekin tudtommal már kopik a tekercs. Mi is a tekiírásig lent maradtunk, utána meg gyí :)

Ezután már csak egy dologra kell nagyon vigyázni, hogy ne rakd ki a tekiket annyiért, hogy megvegyék és annyiért, hogy elvesszen, valamint lehetőleg ha visszatér a piacról a teki, lépj be mielőtt kopik (ez utóbbiról most nyitottam témát itt).

Andrew 03-31-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Survivor (Post 83766)
Jó az összeállításod. Mondjuk nyilván a 720 tolival simán lophat is magának fegyvert a gnóm, nem kell hozzá piacoznia. Egyébként én is így tolom az 5-ben, egy tekiíró gnóm szövinek 3 hónap alatt összejöhet együtt 10 milliárd értékű teki is szerintem úgy, hogy 199 hekin maradnak. 200 hekin tudtommal már kopik a tekercs. Mi is a tekiírásig lent maradtunk, utána meg gyí :)

Ezután már csak egy dologra kell nagyon vigyázni, hogy ne rakd ki a tekiket annyiért, hogy megvegyék és annyiért, hogy elvesszen, valamint lehetőleg ha visszatér a piacról a teki, lépj be mielőtt kopik (ez utóbbiról most nyitottam témát itt).

alig több, mint másfél hónap is bőven elég hozzá, ha négyen vannak
és a gnómnak az a lényege, hogy 200 hekin időtlen időkig benttarthatod azt a sokszázezer tekercset :) rgó nem kell óvatosan piacra pakolnod
és ezt 190 hekis orikra számoltam

Grabi 03-31-2007 13:00

hmmmm másfél hónap? na akkor jöjjenek a számok:
3 hónap 108 tekiírás. 13000 20 körönte a szövinek*4, mivel négyen vannak=5.6 misi teki.
1,5 hónap alatt ennek a fele 2,8 misi.

a helyes szám a kettő között van :)

Andrew 03-31-2007 13:20

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 83789)
hmmmm másfél hónap? na akkor jöjjenek a számok:
3 hónap 108 tekiírás. 13000 20 körönte a szövinek*4, mivel négyen vannak=5.6 misi teki.
1,5 hónap alatt ennek a fele 2,8 misi.

a helyes szám a kettő között van :)

akkor mutatom a számokat
190 hektár - a maradék épület kiegészítő
40 ház - 300 kati képzésen, 20 körönte
110 könyvtár - 11000 tekercs
legyenek az árak kati 40k + a képzési költség :D
legyen a teki ára 2500 + az írás költsége

egy nap alatt 1 tag termel (40000*300+11000*2500*1,3)*1.2=57.300.000 értéket
10mrd/57,3milla/4= 44 nap :) ez tudtommal egy csöppet kevesebb mint a másfél hónap

nehogy már a tekiírás mellett ne képezz katit :)

Grabi 03-31-2007 13:23

a végén az 1,2-t nem értem és most csak tekiírásrol volt szó

Andrew 03-31-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 83811)
a végén az 1,2-t nem értem és most csak tekiírásrol volt szó

hááát tudod, 24/20=1.2 mert nem az ynevi időszámítás szerint telnek a napjaink
szóval ugyan 20 kör alatt írod a tekkit, de egy napon akkor még marad 4 extra óra

a katipénzt meg tekibe pakolod, és máris minden tekiben van, ha a végeredmény nézzük, is mi mást is kellene ha másfél hónap alatt van 10 mrd-tek? :D

Kutyuleee 04-01-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 84158)
Ember, itt arról volt szó, hogy tekercsíró elf, 0varival, mintha fenn lenne a faji varázslat.

És én nem látok tovább az orromnál???

Hát csak gratulálnok tudok...

öszintén, te minden elfet tűzgolyózol akit meggömbölsz és fent van a faji varija???
Anarchba nekem van spec olyan elfem ami csak tanya, ház(99% foglalkoztatottság) és templom meg kocsma. és idáig egyszer mentek át rajta, akkor is csak mert elfelejtettem fel rakni a faji varit este fáradtan. pedig sikerült már 1-2 oritól szép mennyiségü tekit lopnom, amikor ép bent volt a tarcsija és tőlük is kaptam egy sikertelen gömb üzenetet és ennyi, semmi probálkozás. ráadásul szinte mindig 2körre lopkodok...

Valezius 04-02-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 84168)
öszintén, te minden elfet tűzgolyózol akit meggömbölsz és fent van a faji varija???

Őszintén? igen. Kockázat ugye nincs, ha meg blöffölt, akkor viselje a következményeit.

Szecsa 04-02-2007 09:12

Quote:

Megtippeljem mennnyi ideig irtal tekit eddig osszesen kezdesekkor? :)
Megtippeljem hany erosebb szovibe kotottel bele?

Hóhér 04-02-2007 18:13

Quote:

nincs annál elkeserítőbb, amikor valamit kipróbálsz, működik, jól működik, és jön pár igen tapasztalt játékos, és leírja neked, hogy ez tuti nem működik így, amit látsz az nem a Te országod, csak kitalátlad az egészet, és lóg a kezed a bilibe...

:p

Valezius 04-03-2007 07:47

Quote:

Te leírtad a 0varázslós, 0tolvajos ötletedet, aztán ilyen kérdéseket teszel fel:

Ennek mi köze a dologhoz? :confused:

Nem éri meg a befektetett időt egy ilyen elf, nekem tuti nem. Gnómmal napi 10percet kell rászánni az orira, míg a másikkal (többivel) lehet rendesen játszani. Ez az elf meg elég sok idegeskedést és foglalkozást követel, szerintem.

Nem játszanék arra, hogy a környéken mindenki hülye, mégha így van is. Sőt volt olyan, hogy 199hekin voltam 40tolival, és valaki próbált lopkodni, ráadásul be is bukott. Szóval a 0tolvajt még pár kezdő is átlopja, aki nem tud semmit.

Xeper 04-03-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 84491)
Te leírtad a 0varázslós, 0tolvajos ötletedet, aztán ilyen kérdéseket teszel fel:

Ennek mi köze a dologhoz? :confused:

Nem éri meg a befektetett időt egy ilyen elf, nekem tuti nem. Gnómmal napi 10percet kell rászánni az orira, míg a másikkal (többivel) lehet rendesen játszani. Ez az elf meg elég sok idegeskedést és foglalkozást követel, szerintem.

Nem játszanék arra, hogy a környéken mindenki hülye, mégha így van is. Sőt volt olyan, hogy 199hekin voltam 40tolival, és valaki próbált lopkodni, ráadásul be is bukott. Szóval a 0tolvajt még pár kezdő is átlopja, aki nem tud semmit.

Kutyuleee tapintott rá a lényegre. ;)
A kérdések eleje arra vonatkozott, hogy mikor okot szolgáltatok tolis elffel egy tűzgolyóra (ami esetlegesen be is férne), akkor sem tesz a játékosok 99%-a semmit, mert félti a piciny országát mnden nemű ártalomtól. Pusztán az utolsó kettő kérdésem vonatkozik a konkrét 0 toli/vari/sereges elfre, mely felépítés az előző kérdéseket megválaszolva máris értelmet nyer.
Abban igazad van, hogy nem napi 2 percet igényel, mert piacolni kell vele kicsit, de még így is megoldható napi 10 perc alatt. (azt mondjuk nem tudom hogy mit szöszölsz 10 percig a gnómban :) )

Valezius 04-03-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 84521)
(azt mondjuk nem tudom hogy mit szöszölsz 10 percig a gnómban :) )

Lassú vagyok! :D

Artúr 05-03-2007 08:22

Kb 1 éve 4/L-ben próbáltam leüttetni magam 450-ről 200 heki alá és keményen meg kellett dolgozni érte. :D Próbáltam mindent, de 10-ből 8-an csak fosztani jöttek. Kutyának sem kellett a föld. :D
3 napomba került mire lentvoltam. :rolleyes:

Valezius 05-03-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 92275)
Kb 1 éve 4/L-ben próbáltam leüttetni magam 450-ről 200 heki alá és keményen meg kellett dolgozni érte. :D Próbáltam mindent, de 10-ből 8-an csak fosztani jöttek. Kutyának sem kellett a föld. :D

Az még elég gyors szerintem :D

Remedy 05-03-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 92275)

Azert ezzel ovatosan, ugye aki direkt enged be sereget, az jksznek minosul, es anarch jar erte...

tdomo 05-03-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 92297)
Azert ezzel ovatosan, ugye aki direkt enged be sereget, az jksznek minosul, es anarch jar erte...

Gondolom nem csak egyvalaki seregét akarta beengedni, hanem mindenkiét kérés nélkül.

bitboss 05-08-2007 17:48

visszatérve a fantomseregesnek látszó elfre:
friss tapasztalatbol tudom, hogy néhány kezdönek mondható játékos rendszeresen mindenfajta gömb és épületfelmérés nélkül vakon térkaput nyit környékbeli országokra nyersi és tekilopás céljábol (persze 500 fölötti tolival)
...énis csodálkoztam, milyen jó arányban van sikerük :p

nyolcvan 05-12-2007 13:08

ha óriással akarok tekercseket írni, akkor is érdemes kocsmákat tartani a katonai morálhoz? mert amúgy egy óriásnak teljesen felesleges a kocsma.
óriással mennyi könyvtárat lehetne kihozni 200 hekin, úgy, hogy maradjon azért némi védelem is?
esetleg tudna valaki éplistát 200 hekire?

Andrew 05-12-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 95760)
ha óriással akarok tekercseket írni, akkor is érdemes kocsmákat tartani a katonai morálhoz? mert amúgy egy óriásnak teljesen felesleges a kocsma.
óriással mennyi könyvtárat lehetne kihozni 200 hekin, úgy, hogy maradjon azért némi védelem is?
esetleg tudna valaki éplistát 200 hekire?

egy tekiírónak nem kell semmiféle védelem;) - épp ezért se kocsma, se morál nem kell
hogy ha 200 hektár alatt vagy, az többet ér mint tornyos íjászok ezrei
tehát jó 110-120 könyvtárat simán ki tudsz izzadni, szerintem próbáld meg Te megcsinálni az éplistát, nem olyan nagy művészet az
csak tekercset sose tarts bent lakin és mezőgazdin kívül, és amit írtál, azt is pakold ki naponta

nyolcvan 05-12-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95763)
egy tekiírónak nem kell semmiféle védelem;) - épp ezért se kocsma, se morál nem kell
tehát jó 110-120 könyvtárat simán ki tudsz izzadni, szerintem próbáld meg Te megcsinálni az éplistát, nem olyan nagy művészet az
csak tekercset sose tarts bent lakin és mezőgazdin kívül, és amit írtál, azt is pakold ki naponta

akkor majd összeállítom

az íjászos védelemre azért gondoltam, mert Smooth Scroller is úgy állította össze, és egész jónak tűnik. (Igaz, ő 200 hektárra írta, és ha sikerül valahogy 200 hektár alá kerülni, akkor télleg már nem is kellene védelem)

a morálra azért kérdeztem, mert a katonai morál a varázslatokat is befolyásolja (gnómnál könyvtárkulcs, óriásnál szieszta). Nyilván tekiíró gnómnál kell kocsma, mert így katonai morál magas lesz nála, és úgy könyeben felteszi a könyvtárkulcsot.
Óriásnál azért nem tudtam eldönteni, mert ha mondjuk kocsma nélkül beáll 75%-ra a katona morál, de a varázslói meg 10%al erősebbek, akkor még mindig nehezebben teszi fel a sziesztát (több körre), mintha 99-100% körül lenne a katonai morálja. Viszont ha ahelyett a kevés kocsma helyett templom lenne, akkor lehet hogy (több varázslóval, alacsonyabb morállal) ugyani eséllyel teszii fel a sziesztát.

Andrew 05-12-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 95764)
akkor majd összeállítom

az íjászos védelemre azért gondoltam, mert Smooth Scroller is úgy állította össze, és egész jónak tűnik. (Igaz, ő 200 hektárra írta, és ha sikerül valahogy 200 hektár alá kerülni, akkor télleg már nem is kellene védelem)

a morálra azért kérdeztem, mert a katonai morál a varázslatokat is befolyásolja (gnómnál könyvtárkulcs, óriásnál szieszta). Nyilván tekiíró gnómnál kell kocsma, mert így katonai morál magas lesz nála, és úgy könyeben felteszi a könyvtárkulcsot.
Óriásnál azért nem tudtam eldönteni, mert ha mondjuk kocsma nélkül beáll 75%-ra a katona morál, de a varázslói meg 10%al erősebbek, akkor még mindig nehezebben teszi fel a sziesztát (több körre), mintha 99-100% körül lenne a katonai morálja. Viszont ha ahelyett a kevés kocsma helyett templom lenne, akkor lehet hogy (több varázslóval, alacsonyabb morállal) ugyani eséllyel teszii fel a sziesztát.

ehh, nem kell ennyire belemenni a részletekbe
600 gnóm vari 95-ös morállal 190 hekin 21 körre 90%-os eséllyel teszi föl a kulcsot
alacsony hekin annyira nem oszt, nem szoroz mennyi varid van, hogy ihaj
8 templommal, 75-ös morállal és 0 tekivel is fölteszed a sziesztát jónéhány körre - de ha vipes vagy, elég 6 körökre tenni, és máris mind1 mennyi varid van
de ha nagyon szeretnél, akkor tarts kb 4 kocsmát, annak fedeznie kell a katonk számát, ugyanis fölösleges világverő hadsereget tartani

ha egy kezdőt elég sokáig cukkolsz, szerintem simán bever földre
én kemény 300 elitet tartok védelem gyanánt, és senki sem támad

Valezius 05-12-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95763)

Ezt mondom én is, szerintem nincs szükség egy darab katonára és tolvajra sem.
Másrészt ha lemegy a morál 75-re szerintem azzal sincs semmi gond. Többet ér, ha 6kocsma helyett még 3templom van.

otto500 05-12-2007 21:37

Én arra lennék kiváncsi, hogy ha 199 hekin irogatod a tekiket (gnom) 150könyvtárral 500 ijjassal meg vagy 500 varival és valaki nekiáll legyilkolni a varikat, mit tudnál csinálni? Már jó pár hete, hónapja dolgozol a tekiken.
Valami javaslat kéne.:confused:

nyolcvan 05-12-2007 21:46

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 95811)
Én arra lennék kiváncsi, hogy ha 199 hekin irogatod a tekiket (gnom) 150könyvtárral 500 ijjassal meg vagy 500 varival és valaki nekiáll legyilkolni a varikat, mit tudnál csinálni? Már jó pár hete, hónapja dolgozol a tekiken.

Attól hogy akkor még éppen leölik a varikat, a könyvtárkulcs nem esik le, még rajtamard jópár körig, addig van időd ránézni az országodra és pótolni a varázslókat, vagy elmenni szabizni.
Ezért érdemes mondjuk 12 óránként ránézni (reggel és este), mert addig még rajta marad a könyvtárkulcs (ha mondjuk mindig 24 körre teszed), és észreveszed időben, hogy leölték a varázslókat.

Ha pedig vip is van rajta, akkor érdemes még kevesebb körre gyakrabban feltenni a kulcsot a helytartóval (pl 2 körönte), mert azt még a megmaradt kevés varázsló is simán meg tudja tenni, és következő ellenőrzéskor minél hamarabb pótlod a varászlókat.

Meg ugye az is lényeg, hogy a tekercseket a piacon kell tartani, így a nagy tartalékot sem tudják ellopni, mert valószinüleg a tolizáskor éppen nincs bent az országodban a tekercs

Remedy 05-12-2007 21:47

Quote:

Felrakod 36 korre a kulcsot, kirakod a varikat, amikor letelik, beveszed a varikat, megint felrakod, es nevetsz rajta :)

Andrew 05-12-2007 21:47

Quote:

kirakod a tekiket a piacra, áron felül, kipakolod a varikat és a tolikat is
beütni nincs értelme, lopni nem tud mit - csak figyelned kell a tekikre, hogy mikor jönnek vissza
le fog állni, garantálhatóan ;)

Valezius 05-13-2007 09:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 95814)
Felrakod 36 korre a kulcsot, kirakod a varikat, amikor letelik, beveszed a varikat, megint felrakod, es nevetsz rajta :)

Hú, de cseles vagy :)

Én felraknám 36körre, aztán 24óránként benéznék (Van 12óra átfedés, hátha elkések :D). Ha meg leöli, akkor mindent ki a piacra :D

tdomo 05-13-2007 09:42

Quote:

Amit Remedy írt az is jó, de javaslom küldj neki üzenetet, hogy mire eléri a célját már az összes teki kinnt lesz a piacon, úgyhogy feleslegesen csinálja.:)

Phoenix 05-19-2007 08:14

Sztem az ilyen tipusú orifelépítésből egyértelműen feltűnik, hogy tekiíró az ori. Bár leírtátok, hogyan tudnátok megvédeni a felhalmozott pénzeteket, tekijeiteket, de én másban látom a megoldást :)

Valszeg következő oriként egy olyan orit hozok létre, ami teljesen úgy néz ki mint egy kezdőnek az orija :D
Tornyos ijjak helyett, támadó, védő, ijj, elit, paci, varázsló, tolvaj :)
Mindegyikből kb 100-200 darabot tartani, a többi helyre pedig könyvtárat.
Ja és persze a faji varit kell feltenni.
Érvek:
1, ha meggömböz bárki, nem valószínű, hogy éplistát nézne vagy lopással próbálkozna :)
2, nem kell sok tekit benttartani, max 5-7% ot a többit a piacra eladási ár felett kicsivel, így se lopni nem tudnak és sok pénz sem lesz bent az oridban, amiből kiderülne, hogy tekiíró vagy :)

Ellenérvek:
várom őket ;)

tdomo 05-19-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 96893)
Sztem az ilyen tipusú orifelépítésből egyértelműen feltűnik, hogy tekiíró az ori. Bár leírtátok, hogyan tudnátok megvédeni a felhalmozott pénzeteket, tekijeiteket, de én másban látom a megoldást :)

Valszeg következő oriként egy olyan orit hozok létre, ami teljesen úgy néz ki mint egy kezdőnek az orija :D
Tornyos ijjak helyett, támadó, védő, ijj, elit, paci, varázsló, tolvaj :)
Mindegyikből kb 100-200 darabot tartani, a többi helyre pedig könyvtárat.
Ja és persze a faji varit kell feltenni.
Érvek:
1, ha meggömböz bárki, nem valószínű, hogy éplistát nézne vagy lopással próbálkozna :)
2, nem kell sok tekit benttartani, max 5-7% ot a többit a piacra eladási ár felett kicsivel, így se lopni nem tudnak és sok pénz sem lesz bent az oridban, amiből kiderülne, hogy tekiíró vagy :)

Ellenérvek:
várom őket ;)

Ez jó lehet, bár mint sok minden ez is a környezettől függ. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

Én most egy ilyen országgal írom a tekercseket:

tudos gnom 199 hektár
34 haz (2550 lakos, 97% foglalkoztatottsag)
15 barakk (max 900 fős sereg)
15 tanya
105 konyvtar
10 torony (max 600 ijasz tornyosan, +15% vedobonusz)
12 kocsma (max 720 toli)
8 templom (max 1200 vari)

Mivel nincs raktár, és igazán pénz sincs bennt az országban, csak amikor indul a tekercsírás így nincs mit ellopni, fosztani. Földért meg vannak sokkal könyebb célpontok a környéken.

sasa 05-19-2007 10:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 96893)

Szerintem, ha valki a tekiírokra utazik, nem fog éplista nélkül távozni az országból. Aki meg nem a lopásokkal akar kezdőtőkét kovácsolni, úgyis békénhagyja a tekercselőket. Meg van olyan csopi is ahol, ha az lenne az ország neve, hogy 'Nagybani tekercs írás', akkor sem lopnának többen :D

Andrew 05-19-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 96895)
Mivel nincs raktár, és igazán pénz sincs bennt az országban, csak amikor indul a tekercsírás így nincs mit ellopni, fosztani. Földért meg vannak sokkal könyebb célpontok a környéken.

de ha nincs aki támadjon, lopni nem tudnak semmit, akkor mi rettenetnek van 15 barakk 10 torony meg az a halom toli/vari? :D:D:D

nyolcvan 05-19-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96909)
de ha nincs aki támadjon, lopni nem tudnak semmit, akkor mi rettenetnek van 15 barakk 10 torony meg az a halom toli/vari? :D:D:D

a varik kellenek, valahogy fel kell tenni a könyvtárkulcsot/sziesztát

Andrew 05-19-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 96912)
a varik kellenek, valahogy fel kell tenni a könyvtárkulcsot/sziesztát

arra 4 templomnyi vari is bőven elég, még 12 körre is bőven 99% ;)

Valezius 05-19-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96914)
arra 4 templomnyi vari is bőven elég, még 12 körre is bőven 99% ;)

Jobb az ha 36körre felmegy, és 24óránként benéz az ember.
Én ennyiért szívesen lemondok 6könyvtárról :)

All times are GMT +1. The time now is 00:21.