![]() |
Quote:
|
szóval hogy ne legyen hiába a topic várom ide az olyan meglátásokat amik szerintetek ide illenek és ti éltétek meg vagy tudtok hasonlo dolgokat megosztani velünk:)
|
Quote:
|
Más véleményére is kiváncsi vagyok/vagyunk. Casper is írta, hogy kiváncsi más véleményére, de mind1. Én is befejeztem. Csak válaszoltam.
|
Ezt a ki multizik, ki kinek az országát viszi stb. részt tényleg érdemes lenne nem itt firtatni, mert ha én is beszállok, akkor hajajj... :D Emlékezetes eset volt, napokig jól mulattam rajta... :D:D:D
|
Quote:
|
A szabály elvileg megengedi, mivel a szövim belül a karaván mehet akármilyen összegben, minőségben, irányban, stb.
Igen, szövibe is akárki (akármilyen kondícióval a szinten belül) bevehető, ergo a kör bezárult. Más kérdés, hogy én kicsit vaskalapos vagyok, tehát nem csak az írott törvényeket tartom/tartatom be. (valszeg ezért (sem) vagyok (elég)sikeres az A-ban:o ) (a kiárusítást sem szeretem, nem is szoktam, olyan ez, mintha azt mondanák neked, hogy halálod előtt adj el mindent és a pénzt ad nekem, hisz úgyis feltámadsz és akkor visszaadom. Na ja, de biztos…???) „Adjál pénzt vagy megütlek”: olyan ez, mintha a sakkpartnerem azt mondaná, hogy fizessek neki egy sört, vagy leüti az egyik bábum. Ha-ha-ha kis huncut, hisz pont ezért ültünk le játszani, hogy egymás bábuit leüssük…nevetséges… A játék nekem arról szól, hogy indítok egy orit, fejlesztgetem, jókat hódítok, megismerek értelmes arcokat, szórakozom. Elvileg (mivel technikailag engedett a több ori) a pénz utaztatása, ha nem is írottan, de jóvá van hagyva, vagy inkább úgy kéne fogalmazni, hogy tudomásul van véve. Mivel ha van minden szinten orid (lehet) és van legalább 1 másik ori, amit nem te irányítasz (bár hallani olyan szövikről, ahol ismerik egymás kódjait…), akkor a pénzt utaztathatod vele pl.: szintlépéskor. Vagy ha törölsz, újra indulsz, ideig óráig parkoltathatod nála a pénzt, így visszakapva az egyébként elvesző pénzt.. (szerintem ez a játék nem erről szól, de hát ez van…) |
egyetértek masszával, bár a játék hogy miről szól az nem ilyen egyszerü.
vannak nagyratörö emberek, akik enyhe megalomániával arra törekednek hogy minél nagyobb és nagyobb hekin legyenek, vannak akik jó kapitalista szellemben a minél nagyobb jövedelmre törekszenek, vagy vannak akik a kis kék számocskára hajtanak, vannak az anarchosok akik azt élvezik hogy akár több 100országot irányitanak összehangoltan. vagy vannak akik tolvajkodást, a varizást, vagy ép a háborút élvezik. a játék mindenkinek arról szól amit ő jáccik/szeret benne jáccani, a legtöbb dologhoz adottak a feltételek,ha más nem anarchista csoportban. sajna az igaz, hogy vannak játék adta lehetőségek, amik szabályosak, csak számomra is kevésbé tetszők. mint mondottam azért nem zavar ez engem, mert jól nem jár ha töröl és új orit csinál,mert csak veszit rajta ha meg azért mert annyira a topban van és a morál miatt kell akkor általában ezt jksz-el teszik, ami pedig más miatt elitélendő |
Quote:
nem pedig a piaci sumákságok kiskapuin át...:):D |
Quote:
Köszönöm igy már jobb ez a topic:) |
tényleg ati nem nyitnál egy topicot ? mondjuk azzal a címmel,. hogy az admin meséi :D
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem abban, hogy törlés esetén átutalom a pénzt, az égvilágon semmi rossz, nincs. Valaki itt fentebb behozott egy elhalálozási példát; szerintem ez tényleg ahhoz hasonlít, de ki nevezi etikátlannak a végrendeletet? Ez ugyanez: "meghal" az országom, és nem akarom magammal vinni a vagyonomat, inkáb átadom annak, akit arra érdemesnek tartok. |
Quote:
|
Quote:
|
blasi szolj hozzá elvégre nektek lett nyitva a topic:)
|
Quote:
És a "hatalmas vagyon" nem csak kp lehet, állhat az több tízezer egységből, tekercsekből, ilyenek, még úgy is, hogy semmim nincs a piacon. |
mennnyetek a dühöngőbe:D
|
Én nem keresnék.
Csábítottak már a Lemuriába, hogy probáljam meg hasonloakba... De köszi ééén nem, nekem ez jó, ez van ezt szeressem... Már 1 éve nem vok túl aktív sőőt, de tudom, h ez átmeneti, amint meglesznek a körülmények újra aktivizálom magam... |
Quote:
(Még ha a topic nem arról szól is, amiről a szavazás... :)) |
Quote:
Idézd már be légyszíves, hol hőbörögtem. Szerintem csak vélemény nyilvánítások voltak. Ne érts férre, nem kötekedni akarok. Meggyőzni úgysem fogtok abban a kérdésben, hogy etikus-e. Abban sikerült, hogy szabályos-e, azt beláttam, hogy igen, annak ellenére, hogy itt van olyan, aki nem találkozott még nálam önfejűbbel ;) , ennyi. |
Quote:
|
Quote:
Én azt modntam, ha valaki meg akarja tartani a tartalékát, nyomjon zéró-startot. Ennyit szerintem megér. Az ellen vagyok, hogy törlés és új ország indítása. Az már nem az ország ujraéledése, hanem egy másik ori születése. |
A téma nyitó által felvetett dolgot bárki megteheti, ezért sem szabálytalan szerintem. Mindenki előtt ott a lehetőség, de szerintem senki nem törölget csak ezért orikat.
|
Quote:
más felvetés??? |
ha megmondjátok hol kell modositani a szavazást szivesen megteszem hogy senkit ne kavarjon be:))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
... mondom én csak a top termelők újrázását nézem furán jksz-es földleadásos mivolta miatt... |
" Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!?? "
több játékkal is próbálkoztam már, a hódítós éjszakák alatt, ugyebár sokszor vannak 1 órás szünetek éjjel , amikor unatkozik az ember :p ... lemuria: valahol szabin van 5 szinten semennyire nem köt le, és túl tamagocsis , meg mittutom én :p focis managgeres akármisok: túl sok a random , és ez idegesítő... galactika : nah ha ezt valaki kipróbálta , akkor tudja mi az hogy no comment... HÓDÍTÓ : élet stílus. ha kérdezik, hogy viseli el a barátnőm a borzasztó természetemet, akkor csak ezt válaszolom rá : az a legkevesebb, de hogy a Hódot elviseli... ez ám a nagy szó :D :D :D ha a hód megszűnne, vagy bármi okból nem játszhatnék tovább, nem néznék még netre sem, több hónapig az tuti... only hód forever :P |
van négy szép összekapcsolt orim, van is velük elég munka, meg a pénztárcám is ennyi vippet bir(kiprobálás után, már képtelen lennék anélkül élvezni a játékot). De multkor ugy esett, hogy pont az 5-n nem volt orim. gondoltam ha már 7-800 körig még biztos nem fordulok, hát elinditok egy orit(természetesen azzonnal összekapcsoltam:)) szépen- kényelmesen épüljön be, töltödjenek a barakkok stb., aztán ha üresen szükség lesz az 5-s szintre forduláshoz max kiárulok, átadom a pénzt, ha van ott ép ismerös és törlök.
Talán ha napi 10 extrapercet igényel az ori nevelgetése, szépen cseperedett is, ha kiárulom, gondolom lesz belöle 4-500 milla.(nem a nagy lové volt a cél) Esetemben ugy alakult, mégsem abba a csopiba fordulok le, igy valoszinüleg számomra a pénz elveszett, de nem bánom, mert volt alkalmam kiprobálni egy uj fajt, uj stratégiát a 200 hekiröl történö indulásban.(a hétvégi nekem nem jött be). meglátásom szerint, ha történetesen mégis abba a csopiba fordultam volna, és visszakaravánozzák hozzam a pénzt, az nem ütközik tudtommal a szabályokba, de a jövöre nézve szeretném, ha valaki megerösitene ebben a hitemben |
Quote:
|
Quote:
A fennakadás ennek az etikai vonzatán van, mert végülis szabályos úton de mégis egy másik országodat juttatod elönyhöz. Mert nem amiatt lett kitalálva az hogy több orid lehessen hogy több orival 1et felhúzz,hanem arra ha esetleg unatkoznál 1orival, szépen vihetsz többet is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezzel én is igy vagyok nem igazán találkoztam mással ami igylekötött volna:) annyira lehet nem rossz ez a szavazás sem igaz kicsit félre sikerült de felvet a topic is pár támát meg a szavazás is:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:24. |