Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

skiti 03-19-2007 20:33

nekem nem tetszik ez a felvetés...
igaz hogy baromi drága az építkezés
de ez végülis a törpik zsebébe megy, és szerintem rájuk fér:)

Kisbér 03-19-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 81022)
mivel ebbe a topicba írtad, itt válaszolok.
ezzel egyáltalán nem értek egyet. az óriás így is a hadi meg a mágia tekiket használja, amikre bónuszt kap. még nagyobb előnyt jelentene ez nekik.
és az sem jó, hogy kivülről nem látszik, melyik tudományt választottad, mert az további tápolás lenne.
max azt tartanám elfogadhatónak, ha nem +5%, hanem +3% bónuszt adna... de az 5-ös szebb szám, mint a 3-as. :)

Az óriás használja a mezőt is szerintem... 5+5+5=15 :D
És ki tudja, lehet valaki tolis óriást játszik :D:D:D:D:D

Hóhér 03-19-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 81023)
nekem nem tetszik ez a felvetés...
igaz hogy baromi drága az építkezés
de ez végülis a törpik zsebébe megy, és szerintem rájuk fér:)

offf

akkor te megszüntetnéd a gazdálkodó személyiséget, sőt a tudóst is , mert ezek is mind a törpök zsebére mennek...

sőőtt

az orktól is vegyük el tábinál a + 10 % ot , a tábinál, mert a törpét így könnyen beüti, és az is a törpe zsebére megy...
a tolik se tudjanak lopni a törpétől, mert az is a zsebükre megy
stb stb stb...

:confused: :confused: :confused:

Hóhér 03-19-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 80978)
Latod ezt mondom, tovabb erositeni egy 3 szemelyiseges orit.
Minek?
Szo mi szo nagyon sok az a gyujtas es rengetes elleni bonusz. Az nem kellene bele.

a túlélőnél :

Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó.

kapásból 5 akció típus elleni bónusz.

ezt nem sokallod??

skiti 03-19-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 81033)
offf

akkor te megszüntetnéd a gazdálkodó személyiséget, sőt a tudóst is , mert ezek is mind a törpök zsebére mennek...

sőőtt

az orktól is vegyük el tábinál a + 10 % ot , a tábinál, mert a törpét így könnyen beüti, és az is a törpe zsebére megy...
a tolik se tudjanak lopni a törpétől, mert az is a zsebükre megy
stb stb stb...

:confused: :confused: :confused:

ennek fuss neki mégegyszer:)
ezek pont jók a törpinek is:)
de te a nyersanyagkeresletet akarod csökkenteni:)
nem várom hogy értsd miről beszélek, mert magaddal is ellentmondásban vagy ahogy látom:D
hogy mi alapján jutottál arra hogy a gazdálkodó vagy tudós személyiség nem jó a törpinek?:D

Hóhér 03-19-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 81035)
ennek fuss neki mégegyszer:)
ezek pont jók a törpinek is:)
de te a nyersanyagkeresletet akarod csökkenteni:)
nem várom hogy értsd miről beszélek, mert magaddal is ellentmondásban vagy ahogy látom:D
hogy mi alapján jutottál arra hogy a gazdálkodó vagy tudós személyiség nem jó a törpinek?:D

mondjuk olyan törpinek nem jó a gazdálkodó aki nem az...

:p

de tényleg akkora frankó csávó vagy olyan magas röptű, hogy nem foglak megérteni, és csak ilyen butácska maradok...

amúgy meg ha egy csöpnyit is értenéd, akkor rájöhetnél , hogy annak a beírásomnak semmi érteleme sincs, mint ahogy a tiednek sem

;)

órákon át lehetne vitatkozni rajta melyik személyiség, melyik fajnak nem kedvez...

skiti 03-19-2007 23:02

nem akartam vitatkozni, szavaztam, és megindokoltam a szavazásom:)
az előttem szólókkal javarész nem értek egyet, de nem is minősítettem a hozzászólásaikat, szabad véleményt nyílvánítani nem?:)
gúnyolódni pedig te kezdtél...

Hóhér 03-19-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 81038)
nem akartam vitatkozni, szavaztam, és megindokoltam a szavazásom:)
az előttem szólókkal javarész nem értek egyet, de nem is minősítettem a hozzászólásaikat, szabad véleményt nyílvánítani nem?:)
gúnyolódni pedig te kezdtél...

ez kicsit off már...

nem gúnyolódtam, de az érveddel egy csomó személyiséget kellene módosítani, nehogy már a törpicsek kevesebbet keressen...

lassan az összes topic arról szól, hogy lehet a törpit még jobban tápolni.

Madzin 03-20-2007 01:01

Szemelyiseg bonusz ellen van kifogasom:
Jatszuk le akkor mi tortenik egy 3+ szemelyiseges orias orszag eseten.
Bevalasztja a Tudos, Tulelo, Epitesz szemelyiseget es teljessen vedve van mindenfele tolvaj es magikus tamadas ellen. Magyaran legyozhetetlen mivel lehetne alsobb szinteken is min +60% barakja.

Szoval ha van egy 3 -as orim eselytelen ellen egy 1 -es orszag Mig jelenleg meg van az esely gyozelemre. Nagyon nem tudok egyet erteni a tobb szemelyiseges orik tovabbi tapolassaval.

Az epuletek fentartasi koltsege nincs az OK, akkar meg epithet olcsobban es kevesebb nyersbol az is jo .

Zsáni 03-20-2007 07:30

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 81045)
Bevalasztja a Tudos, Tulelo, Epitesz szemelyiseget es teljessen vedve van mindenfele tolvaj es magikus tamadas ellen. Magyaran legyozhetetlen mivel lehetne alsobb szinteken is min +60% barakja.

Szoval ha van egy 3 -as orim eselytelen ellen egy 1 -es orszag Mig jelenleg meg van az esely gyozelemre. Nagyon nem tudok egyet erteni a tobb szemelyiseges orik tovabbi tapolassaval.

Az epuletek fentartasi koltsege nincs az OK, akkar meg epithet olcsobban es kevesebb nyersbol az is jo .

Először is nincs legyőzhetetlen ori, akármilyen személyiségeket is választ..
és igenis le lehet győzni egy 3-as orit :)
másodszor pedig kell még egy személyiség, és ez egy ötlet...az összes személyiség arra van, hogy némi bónusszal szolgáljon annak, aki azt választja...
siess végig a játékon, és lehetsz te is több személyiségű...

Szecsa 03-20-2007 07:42

Alapvetoen azon is elgondolkodtam mostmar, tenyleg szukseg e van uj szemelyisegre..illetve szukseg e van -e pont ILYEN szemelyisegre plusszban a jelenlegiek mellett...
Nem hinnem, hogy (4) vagy (5) alatti orik ezt bevalasztanak, esetleg az elohalott tulelovel kombinalva.

Madzin 03-20-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 81049)
Először is nincs legyőzhetetlen ori, akármilyen személyiségeket is választ..
és igenis le lehet győzni egy 3-as orit :)
másodszor pedig kell még egy személyiség, és ez egy ötlet...az összes személyiség arra van, hogy némi bónusszal szolgáljon annak, aki azt választja...
siess végig a játékon, és lehetsz te is több személyiségű...

1. Jellenleg le lehet gyozni barkit. Azt szeretnem ha ez igy is maradna.
2. Az epulet vedelme tull nagy bonusz. Mit tudnak csinalni a varik vagy a tolik a hadik ellen ? Rengetni es gyujtani. Ha bejon az epitesz akkor ezt se. En erre gondoltam mikor azt irtam.
3. Erdekes hogy az osszes tobbszemelyisegu ori tulajdonos tamogatja a felvetest. Rajtam kivult azt hiszem.
4. Szemelyiseg bonuszok igy is eleg sokat adhatnak egy orinak ha jol el veluk.
5. Valakinek volt a tulelo peldaja. No igen de van 3 faj ami kifejezetten kell a tulelo a nagyobb veszteseg miatt. Masreszt azokat csak a gyujtas rengetessel lehet megleckeztetni.

LotR 03-20-2007 09:06

Szerintem új személyiségre szükség van!

Az építész nem rossz ötlet (csak jó ötleteim vannak :p),
de nem támogatnék védekező személyiséget,
mivel felfelé egyre nehezebb csatázni. Másrészt ha építész alatt kitalál valaki vmit akkor NE
tegye!!! Adjon neki más nevet, találjon ki más nevet!
Így, a védelem helyett inkább még mindig azt mondom, h vagy kapjon vissza nyersanyagot a bontásból vagy eleve kevesebb építőanyagot igényeljenek az építések!!!

Ati 03-20-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81070)
Szerintem új személyiségre szükség van!

Anélkül, hogy a témához érdemben hozzászólnék, erre muszáj vagyok reagálni.

Mi indokolja, hogy feltétlen kell egy új személyiség? Tök mindegy, hogy mi, csak legyen valami.

Mi az az ok, amiért álmatlanul forgolódsz éjszaka, azon rágódva, hogy "te jó ég, nem jó ez így, kell mégegy személyiség, bármi, csak valami legyen"?

Kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy a javaslatok többsége mögött nincs valós igény.

LotR 03-20-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81072)

Mi indokolja, hogy feltétlen kell egy új személyiség? Tök mindegy, hogy mi, csak legyen valami.

Mi az az ok, amiért álmatlanul forgolódsz éjszaka, azon rágódva, hogy "te jó ég, nem jó ez így, kell mégegy személyiség, bármi, csak valami legyen"?

Kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy a javaslatok többsége mögött nincs valós igény.

JElen pillanatban Tuvalura való tekintettel...
De ha ő jelezte feléd , hogy nem igényelné akkor jó, belátom nincs.
Spec beleképzeltem magam a helyébe, és lehet számára félig értelmét vesztette a játék???

Másrészt szerintem szinesítené a jelenszemélyiségek sorát...

Ati 03-20-2007 09:22

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81075)
JElen pillanatban Tuvalura való tekintettel...

Mert neki valamiért rosszabb a helyzete, mint másnak, és segíteni kell rajta? Hiányol valami konkrét dolgot a játékból, amire feltétlenül új személyiség kell? Ha igen, akkor majd javaslatot tesz rá.

Szerinted mivel segítsük az ő játékát, így 7-8 éves játéktapasztalattal a háta mögött? Milyen olyan új személyiséget találjunk ki csak neki, amivel könnyebb dolgal lesz a kezdőkkel szemben?

Valezius 03-20-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81078)
Mert neki valamiért rosszabb a helyzete, mint másnak, és segíteni kell rajta? Hiányol valami konkrét dolgot a játékból, amire feltétlenül új személyiség kell? Ha igen, akkor majd javaslatot tesz rá.

Szerinted mivel segítsük az ő játékát, így 7-8 éves játéktapasztalattal a háta mögött? Milyen olyan új személyiséget találjunk ki csak neki, amivel könnyebb dolgal lesz a kezdőkkel szemben?

Erre már volt egy topic, de azt is elvetetted. :D

LotR 03-20-2007 09:28

Quote:

Ati erre kérdésre nem tudok választ adni, vagyis tudok.
Adok:
Nem kell segíteni az ő játékát, mivel nem erről van szó mikor rá hivatkoztam,
hanem arról, hogy éveken át gyüjtötte a személyiségeket és most vége...
Nincs több... nincs cél mely évekig hajtotta..stb..

De igazad van. Ez kevés indok, belátom...

Ati ,ha tehát Tuvalu hiányol vmit majd a játékból(spec. 1 új személyiséget)
és javaslatot tesz, akkor foglalkozol a kérdéssel?

Ati 03-20-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81081)
Ati erre kérdésre nem tudok választ adni, vagyis tudok.
Adok:
Nem kell segíteni az ő játékát, mivel nem erről van szó mikor rá hivatkoztam,
hanem arról, hogy éveken át gyüjtötte a személyiségeket és most vége...
Nincs több... nincs cél mely évekig hajtotta..stb..

A Hódítóval töltött átlagos idő nem 8 év. A legtöbb ember nem játszik ennyi ideig, bármennyire tetszik is neki a játék.

Csak azért, mert egy-két extrém esetben van, aki ennyi ideig játszik, teljesen felesleges valós igény nélkül bonyolítani a játékot.

Azt hiszem már mondtam máshol is: további lényeges bonyolítások nem fognak bekerülni a Hódítóba, mivel elért egy olyan szintet, ahol a bonyolítás már játékos-vesztéssel jár.

Emiatt nem látom valós indoknak egy új személyiség bevezeteésére azt, hogy "csak hogy legyen mégegy, igazából nem is tudom mi, de biztos jobb lenne, ha lenne mégegy".

Azt meg, hogy nincs mit csinálni... Tuvalu, vagy bárki más, aki hamarosan kifogy a felvehető személyiségekből, hányszor jutott el szerinted önerőből az 1/A top klánja pozícióba?

Ha erre az a válasz, hogy annyiszor, ahány személyisége van, akkor elhiszem, hogy nincs már mit csinálnia.

Szecsa 03-20-2007 09:39

jap :) menjen Tuvalu 1/A-zni...lejjebb ahogy nezem, ugyse nagyon halad tisztesseges jatekkal :)

Valezius 03-20-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 81087)
jap :) menjen Tuvalu 1/A-zni...lejjebb ahogy nezem, ugyse nagyon halad tisztesseges jatekkal :)

Ha nem lenne tisztességes a játék már anarchban lenne. :p

Remedy 03-20-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81139)
Ha nem lenne tisztességes a játék már anarchban lenne. :p

Meg ahogy azt Moricka elkepzeli :P

Valezius 03-20-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 81141)
Meg ahogy azt Moricka elkepzeli :P

Jogrendünk alapja: mindenki ártatlan, míg be nem bizonyosodik a bűnössége, és a az bebozonyosodott, akkor a büntetés se marad el.
Én ehhez az elvhez tartom magam. :)

Valezius 03-20-2007 13:01

Na témához szólva: nem kell mégegy töltelék személyiség,pláne azért nem, hogy legyen. Mert azt csak a kezdők és a kékszámosok használnák.

Ha lesz új személyiség, akkor olyan legyen, amit akár elsőnek is beválasztanál.

Ugyanakkor egyetértek a tudós gyengítésével, és a tábi erősítésével.
De tudósnál azt mondanám, hogy: a két extrát nem választhatod lakásra, és arra a tudományra, amiből alapból pluszod van. A 8% elfogadhatónak tűnik.
Tábinál is elég lenne 8% (A 17% bónusz nem orkra kicsit sok), és ekkor a 7. tábornok bónuszát 12%-ra kéne növelni.

LotR 03-20-2007 13:03

itt alapjában az építészről szólna a csevej, hamár új személyiséget szeretnénk..

Nem a régiek módosításáról...

Dragi 03-20-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81144)
Na témához szólva: nem kell mégegy töltelék személyiség,pláne azért nem, hogy legyen. Mert azt csak a kezdők és a kékszámosok használnák.

Ha lesz új személyiség, akkor olyan legyen, amit akár elsőnek is beválasztanál.

Ugyanakkor egyetértek a tudós gyengítésével, és a tábi erősítésével.
De tudósnál azt mondanám, hogy: a két extrát nem választhatod lakásra, és arra a tudományra, amiből alapból pluszod van. A 8% elfogadhatónak tűnik.
Tábinál is elég lenne 8% (A 17% bónusz nem orkra kicsit sok), és ekkor a 7. tábornok bónuszát 12%-ra kéne növelni.

Miért kell töltelék személyiségnek nevezni azokat amiket nagy létszámú csoportba nem választasz be ????? Ezt magyarázzátok meg :) van egy marha kis létszámú csoport ahol a piacon kevés a nyersi de viszonylag ewgymás mellett vannak az orik lehet ütni mit választanál ? Gazdálkodó esetleg Harcos mert hogy jól jön a nyersi és jól jöhet a + föld :) ugyanilyen csopiba kereskedő tartassz pár bankot és van alaptőkéd

Nem kell minden személyiséget tölteléknek hívni csak azért mert mindenki ahhoz van szokva hogy tudós, vándor És az építész színesíteni a játékot ahogyan már kismilliószor leírta kismillió ember :) és unom már hogy mindenki töltelék személyiségnek nevezi azt amit ő nem szokott használni :p

Monaco 03-20-2007 17:02

Felesleges új személyiség....

Hunor a sirály 03-20-2007 17:26

Eleinte jó 5letnek tartottam az új személyiséget....
De rájöttem, hogy felesleges lenne, a többi személyiség pont elég.
A legmacerásabb és a legveszélyesebb belenyúlni a fajokba és a személyiségekbe, egyik faj és személyiség se jobb mint a többi...ki van egyensúlyozva és ezt nem szabad felborítani!
Sokan mondják, hogy a tudós a legjobb, de nézőpont kérdése, ott van a vándor, jókat lehet vele taktikázni, lecsökkenti a visszatámadás esélyét, ha
(3) 2 körre támadsz. A harcos is nagyon hasznos személyiség, szivesebben választanám ezeket mint a tudóst.

DE EZ NÉZŐPONT KÉRDÉSE...!

Hóhér 03-20-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 81045)

vazze Peti ne gyerekeskedj má
:D

keress nekem légyszi valahol ien országot...
olyan óriást aki 2-3 személyiségű és túlélő !!

( nekem volt egy angolban 1000 körig, de csak viccből semmi jelentősége nem volt :D )

de tovább megyek a játék csúcsa az A.

hány ország van ott túlélő személyiséggel szerinted??
ha lenne építész hány ország választaná be a tudóst, meg mindent kihagyva az építészt és a túlélőt??

ha felvinnék A ba egy olyan orkot

ami tábornok, tudós... nah ezek után mit válasszak?

harcos : többet hozzak ha már beütök?
vándor : kevesebbet keljen oda fokoznom, illetve könnyebben tudjak elbontani 1-1 támadásnál?
varázsló: annyira ki vagyok élezve, hogy kell a készüli , mert ritkán sikerül a vérszomj ?
kereskedő: több éves lassú komoly munka után feljutok 2xk hekire, ahol kiépítek 10k bankot és örülök a lémnek?
építész: anyira élezve megyek, ha megrengetnek, akkor el megy annyi egységem, hogy nem férek be a seregemmel, ezért minimalizálni akarom a dezertáló seregemet ?

( személyes véleményem a gyújtogatás marhára túl lihegett valami csak bolha csípés, hadisnak nem igen okoz kárt, csak többet kell gépnél lenni...
A ban ugye nem tartod benn az összes sereget ( de még b ben sem), max alúra teszed a barakkot, amíg nincs embered, amíg nem épülsz fel újra, ha támadnak fokozol le egységet komoly károkat nem tud okozni, csak ha nem vagy gépnél. )

szóval azt hiszem még jócskán maradna mit választani, és az igazi hadis orik nem az építészt választanák, vagyis nyugodtan csípkelődhetsz a tolidal 8-10 körről ettől függetlenül...

Peter 03-20-2007 18:54

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 81274)
egyik faj és személyiség se jobb mint a többi...

akkor a hulla nem egy faj? :D

Hunor a sirály 03-20-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 81302)
akkor a hulla nem egy faj? :D

A hullának is van előnye, csak fel kell ismerni...:p
Nagyon tetszik, hogy nem kell kaja, meg nem hullik, meg ilyesmik, csak hát, nagy hátrány hogy nincs tudománya.

Hóhér 03-20-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81072)

nekem egyetlen ok : a játék színesítése... ( nem feltéltenül szükséges !)

de azt kétlem hogy + 1-2 személyiség bevezetése játékos vesztéssel járna
...

de !!
szándéskosan nem idézek, de egyre nagyobb balgaságok kerülnek elő a személyiségek módosításaival kapcsolatban, amitől el megy a kedve az embernek attól , hogy akámien változáson is gondolkozzon...

azt hiszem nem véletlen fog minden úgy maradni ahogy van, és jól is van ez így...

Peter 03-20-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 81305)
A hullának is van előnye, csak fel kell ismerni...:p
Nagyon tetszik, hogy nem kell kaja, meg nem hullik, meg ilyesmik, csak hát, nagy hátrány hogy nincs tudománya.

tökmindegy, hogy miként ragozod, a hulla egy másik fajjal sem veszi fel a versenyt, sőt, sokkal gyengébb mint az összes többi

Synkel 03-20-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 81306)
nekem egyetlen ok : a játék színesítése... ( nem feltéltenül szükséges !)

de azt kétlem hogy + 1-2 személyiség bevezetése játékos vesztéssel járna
...

de !!
szándéskosan nem idézek, de egyre nagyobb balgaságok kerülnek elő a személyiségek módosításaival kapcsolatban, amitől el megy a kedve az embernek attól , hogy akámien változáson is gondolkozzon...

azt hiszem nem véletlen fog minden úgy maradni ahogy van, és jól is van ez így...

Megintcsak egyetértek.
Újabban kicsit túlteng a változtatási láz, sőt egypár ötlettel magam is hozzájárulok, mert semmi rossznak nem vagyok az elrontója. De ha már változás van, olyanra változtassunk, ami nem borítja fel az egyensúlyt, ráadásul értelme is van neki. Merthogy láttam egészen khm... érdekes ötleteket is:)

A magam részéről nem tartanám töltelék személyiségnek az Építészt (bár LoTR levédte a nevet egy másik variációra). Jól beleillik a személyiségek mostani sorába, és nem túl tápos. Attól még nem szúrom zacsin magam ha nem valósul meg:)

Hóhér 03-20-2007 21:49

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 81323)
Megintcsak egyetértek.
Újabban kicsit túlteng a változtatási láz, sőt egypár ötlettel magam is hozzájárulok, mert semmi rossznak nem vagyok az elrontója. De ha már változás van, olyanra változtassunk, ami nem borítja fel az egyensúlyt, ráadásul értelme is van neki. Merthogy láttam egészen khm... érdekes ötleteket is:)

A magam részéről nem tartanám töltelék személyiségnek az Építészt (bár LoTR levédte a nevet egy másik variációra). Jól beleillik a személyiségek mostani sorába, és nem túl tápos. Attól még nem szúrom zacsin magam ha nem valósul meg:)

:)

pontosan
abszulút nem létfontosságú módosítás, e nélkül is elvegetálok, elfedezgetek majd a tábornok, tudós,vándor,harcos, varázsló orkommal ( ha lesz ebben a sorrendben :D :D )

-Fegya- 03-20-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 81331)
:)

pontosan
abszulút nem létfontosságú módosítás, e nélkül is elvegetálok, elfedezgetek majd a tábornok, tudós,vándor,harcos, varázsló orkommal ( ha lesz ebben a sorrendben :D :D )

Szerintem jobb a harcos, mint a vándor! :D

Hóhér 03-20-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 81344)

offolunk

:S

mindkettő másra való...

a vándorral főleg 2/ b ig lehet nagyon játszani.

ha nem vándor orit támadsz B ben, igen csak sokat kell lebontania , hogy szembe jöjjön veled, és B ben tudjuk ez mennyibe kerül...

inkább hozzunk kevesebb földet, de tutira tudjak annyira elbontani tőle, hogy eszébe se jusson utánam bontani...

a harcos kicsit sokat akar a farka személyiség...

:p

de ezt mind jól tudod Te is :D

Wanax 03-20-2007 23:05

Quote:

OFF:
Javaslom az atomfizikus vagy a kemikus szemelyiseget, hogy Tuvalunak tovabra is erdekes legyen a jatek! :D:D:D

LotR 03-21-2007 08:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 81344)

Fegya:p ne OFFold széét.. és ha lehet Harcost hagyjuk ki ebből:p

LotR 03-21-2007 08:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 81323)
Megintcsak egyetértek.

Köszönöm, hogy végre valaki észrevette, a szabadalmi jogomat!
Én szeretném az építész félre rakni és ha tetszik nektek ez a:
XXXXX: Minden, az épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a földrengés és a gyújtogatás.

Akkor nyugodtan találjatok ki nevet, de én nem támogaték védekező személyiséget, ja és az éppfenntartás dolgot akkor már nem vonnám bele.. Nem is illik hozzá....
Meg az hadd maradjon meg az építésznek. Köszönöm.

Atinak belátom igaza van. Nincs rá szükség, majdha elég sokan rohangálnak A-ban úgy, hogy minden személyiséget kigyüjtöttek, akkor én újra előveszem
az ötletemet. De örülök, hogy most is volt vizhangja a dolognak, ebből látszik,
hogy pár év mulva talán lenne értelme. Én itt leszek akkor is;)

All times are GMT +1. The time now is 20:51.