Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

Kancsendzönga 06-03-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88550)
de mindenképp megkell, mert ha nincs megjelenítve, akkor te nekimész mint sima szövisnek, és nem számolsz bónusszal és ez pattanáshoz vezethet;):eek:
mondjuk, akkor Atiéknak kéne két új oldalt csinálni, hogy triumvirátus, és duó vagy akárhogy is neveznénk...

de ha nincs megjelenítve és azthiszed, hogy 4 tagú, akkoris lehet modjuk 2 szabin, és akkor ugyan ott vagy, mintha 2 tagú éenne, ha meg felméred, akkorlátod azt is, ha szabi,meg azt is, hogy ha 2 tagú. szal sztem nem kéne megjeleníteni, és egyszerűen az is szövetség tagjakén lenne feltüntetve. az ötlet egyébként tetszik, és az idő korlát fontos, (természetesen akkor külön doó, meg trió, vagy mittomén milyen opciók szövetségi státusz alatt)

-Ede- 06-03-2007 15:07

szerintem ez nem normális ötlet
aki azért nem akar a havrjával szövibe lenni, mert akkor 2 idegent be kéne venni, akkor az ne is jáccon szöviben! én minden barátom itt úgy ismertem meg h egy szöviben voltunk, vadidegenkét
SZVSZ ez nagyon gyenge indok

az meg hogy 2,3 fős szövik bónuszokkal?!?!
most is csinálhatsz 2/3 fős szövit de nem kapsz bónuszt, szerintem a 4 fős szöviken nem kell változtatni, nem véletlenül 4 fős egy szövi

arról a szövetségi tag státuszról, de mégsincs szövetségben, pedig tudok mesélni 2/B-ből is, varisként jó tolissal sokmindent lát az ember!ilyennekkel, akik nagyon okosnak hiszik magukat és így próbálnak elvegetálva megbújni, mindenhol lehet találkozni

Andrew 06-03-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 100485)
Nekem tetszene a 2tagú+a 3tagú szövi:)
én támogatom

ajjaj, akkor ilyen sem lesz :(:(:mad:
:D:D

maccos 07-21-2007 18:16

Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.

Redback 07-21-2007 18:25

Sztem nem jó mert akkor egy mf-nek semmi esélye nem lenne a szövik ellen.

Andrew 07-21-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 110987)
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121

ezt a játékot travian-nak hívják...
de ez itt a Hódító, kicsit más koncepcióval, amibe ez nem fér bele, mert teljesen eltérő módon kezeli a földterületet :)

Synkel 07-21-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 110987)
Így kezdődne ez:
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121

Sőt, szerintem tegyük Quake motorra az egészet...
( ötlet by Csokibácsi)

Andrew 07-21-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 111030)
Sőt, szerintem tegyük Quake motorra az egészet...
( ötlet by Csokibácsi)

ma harmadjára nem tudok Neked ződet adni :p
és Csokibácsinak sem :(
a nyavalya törjön ki az elismertség adó rendszeren :D

Pepa 07-21-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 100514)
szerintem ez nem normális ötlet
aki azért nem akar a havrjával szövibe lenni, mert akkor 2 idegent be kéne venni, akkor az ne is jáccon szöviben! én minden barátom itt úgy ismertem meg h egy szöviben voltunk, vadidegenkét
SZVSZ ez nagyon gyenge indok

az meg hogy 2,3 fős szövik bónuszokkal?!?!
most is csinálhatsz 2/3 fős szövit de nem kapsz bónuszt, szerintem a 4 fős szöviken nem kell változtatni, nem véletlenül 4 fős egy szövi

Én eredeileg úgy terveztem, hogy a mesteremmel leszek egy szövibe 2-en. Meg is csináltuk. 1 varisabb toli, meg egy tolisabb varis. Láttuk akit kell. nem állt szándékunkban szétverni senkit, csak lopkodni akartunk. sokáig beszéltük ezt a 2 fős szövit, mert lehetünk volna egymás mellett és a tekibányákat meg megosszuk, de ez etikátlan lett volna, így vállaltuk a -40% védelmi bónuszt, hogy ne legyen jksz-ünk. Nagyon meg kell válogatni, hogy kit lopunk, mert egy szövi simán szét kap minket. DE ha ezek a kis szövetségek kapnának CSAK + 1\2-1\3 védelmi bonuszt akkor sokkalta több eséllyel mehetnének neki a világnak.

Van olyan mf elfen akin nem jön át csak kiélezett szövi. Azzal nem is áll szándékomba szövibe lépni.

Fusio 07-21-2007 23:44

Hát engem ezaz ötlet nem fogodt meg...:o

(átolvastam ki mit javasolt..)Sztem ugy jó ahogy van ezaz egész..:)

Valezius 07-23-2007 09:18

Hogy tudnám elképzelni?

Felsőbb szinteken nehéz értelmes szövit találni, mfként. Szóval belegondolva, akár még valami értelmes dolog is kisülhet ebből a javaslatból.

Ahogy elképzelem:
Valaki szövivezérré állítja magát. Ekkor kész az 1fős szövi: bónusz nem jár.
Felvesz mégegy tagot. Két fős szövi. Ekkor megjelenik egy olyan lehetőség, hogy nem akarok több tagot felvenni. Ha benyomja, akkor kapja meg a 20% hadibónuszt mindkét tag. (Szerintem az éppen az ország felé tartó seregekre ne vonatkozzon! Ha a felmérés pillanatában 3fős, de csak ketten vannak, akkor a már elindult sereg ellen, továbbra is 10% védelem járjon.)
Ugyanígy 3tagra.

Ahhoz, hogy váltani lehessen fel kell bontani a szövetséget: Tehát ha most 2fős szöviben vagyok, de áttérnék 4-re, akkor a vezér bontja a szövit, és 24kör múlva újraalakítja 4taggal.

Érdekes kérdés, hogy mi van, ha kilép valaki?
Ekkor ha a vezér egyedül marad, akkor vehessen fel 1-3tagot.
Ha 4fős volt a szövi és 2-en maradtak, akkor legyen lehetőség 0-2tag felvételére, és utána "lemondani" több tag felvételéről.
Ha 3fős volt, és 2-en maradtak, akkor legyen lehetőség 0-1tag felvételére.

Szövifelmérés:
Mutassa, hogy kik vannak a szöviben, illetve, hogy hány szabad hely van, amit nem fognak betölteni.

Mi változik:
Eddig, ha valaki begömbözött egy szövitagot, és kiment rá, az esetek nagy többségében nem volt védőbónusz. (Legalábbis részemről még nem koppantam azért, mert nem tudtam felmérni, és volt szabadságos szövitársa.)
Ezután ha gömbözöl valakit, nem tudhatod, hogy van-e 20% bónusza.

Persze, ha kiírná a gömbön, hogy 2 vagy 3fős szövi, akkor igen. (1 vagy 4fősnél azt írná ki, mint most.) Ez a kiszámíthatóság felé hatna, szóval meggondolandó.

Synkel 07-23-2007 13:26

Az a gáz, hogy így megszűnne az mf mint olyan. Márpedig a bónuszért cserébe volt egy olyan feltétel is, hogy ha mf-re váltod magad, minimum 72 körig ezt nem változtathatod meg.
Jó szövit nem csak magsabb szinteken, lentebb is nehéz találni. Ha te csak jó szöviben vagy hajlandó játszani, majd próbálkozol addig míg sikerül összehozni azt az ideális állapotot mikor mind a 4 tag nagyon ott van a szeren, vagy leszel mf, és legalább tudod, miért nem veszed fel a versenyt minden téren a többiekkel. A szövi nem csak előnyökkel jár ám, hanem hátrányokkal is. Ezeket a hátrányokat most egycsapásra ki akarnátok dobni, holott ettől szép az élet:)

Valezius 07-23-2007 13:31

Miért szűnne meg az mf?

Igen mfként játszom, jobbat nem tudok, ezzel is tudok szépen haladni, csak uncsi.
Azért egy 4fős szövinek egy 2vagy 3főstől nem lesz túl nehéz földet hoznia, tehát nem igazán érné meg olyanba állni.
Előbb ütnék be egy ilyet, mint egy mf-et. Persze ha látszik a gömbön, hogy ilyen-e.

Gaben 07-23-2007 16:25

Szerintem lehet jó szöviket találni, csak nehéz....
Az ember vagy arra vár, hogy találjon egy jó orit a szövijébe, vagy elkezdi tanítani őket :)
Én speciel a tanítás mellett döntöttem, bár tény, hogy a jó pap is... én meg pláne, de legalább az alap dolgokat meg tudom tanítani neki :D

Redback 07-24-2007 05:48

Vale javaslata elég értelmes, meg kéne fontolni és csiszolgatni egy kicsit:

Dus 07-25-2007 11:11

Az én véleményem ,hogy nem kell ezt változtatni,mindenki átment azon,hogy szövuit keres és 1 vagy 2 fős szöviben volt pár hétig,akkor akik mostantol akarnak szövit keresni,azoknak miért ne kelljen ezt megcsinálni?...
Ha én szövit akarok alapítani,akkor igenis kell pár hetet várnom míg jönnek a jelentkezők,addig kibírom ,hogy nem vagyok 4 fős szöviben,és nem kapok bónuszt...
sztem jó így ahogy van!:)

Andrew 07-25-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 111749)
Az én véleményem ,hogy nem kell ezt változtatni,mindenki átment azon,hogy szövuit keres és 1 vagy 2 fős szöviben volt pár hétig,akkor akik mostantol akarnak szövit keresni,azoknak miért ne kelljen ezt megcsinálni?...
Ha én szövit akarok alapítani,akkor igenis kell pár hetet várnom míg jönnek a jelentkezők,addig kibírom ,hogy nem vagyok 4 fős szöviben,és nem kapok bónuszt...
sztem jó így ahogy van!:)

itt talán nem is ez a lényeg, hanem hogy ha valaki csak bizonyos 1-2 emberrel szeretne együtt játszani, akkor ezt most eredményesen nem teheti meg...

Quote:

na ezt beidézem mégegyszer... ha nekem rossz volt, akkor ezentúl legyen másnak is ugyan ilyen rossz? Rémes mentalitás :S :(

Valezius 07-25-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111754)
na ezt beidézem mégegyszer... ha nekem rossz volt, akkor ezentúl legyen másnak is ugyan ilyen rossz? Rémes mentalitás :S :(

Én is pont ezt akartam írni :p
De félreértés ne essék, én tökéletesen elvagyok ezekkel a szabályokkal is.

Akkor éri meg bevezetni ezt a dolgot, ha színesítené a játékot.
De a szövetségforma átváltásokat rendesen át kell gondolni.

Betelgeuse 07-25-2007 18:51

Szerintem nagyon jó ötlet lenne kicsit életképesebbé tenni a csonka szöviket, de kár lenne tulbonyolítani a dolgokat. Kapjanak ugyanúgy 10-20-30% bónuszt ezek a szövik mint ahogy a szabis szövitag után van de ez járjon a támadásra is. Még így is gyengébbek hisz jóval kisebb a seregük mint a 4 tagu szövinek de legalább van némi esélyük. Tudom, hogy a szövetségi rendszer 4 tagra van kitalálva de amíg összeáll egy jó 4 tagu szövi tudjanak haladni. Úgy is rákényszerülnek egy idő után több tag összeszedésére mert ez a bónusz felsőbb szinteken kevés.

Valezius 07-25-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111912)
Szerintem nagyon jó ötlet lenne kicsit életképesebbé tenni a csonka szöviket, de kár lenne tulbonyolítani a dolgokat. Kapjanak ugyanúgy 10-20-30% bónuszt ezek a szövik mint ahogy a szabis szövitag után van de ez járjon a támadásra is. Még így is gyengébbek hisz jóval kisebb a seregük mint a 4 tagu szövinek de legalább van némi esélyük. Tudom, hogy a szövetségi rendszer 4 tagra van kitalálva de amíg összeáll egy jó 4 tagu szövi tudjanak haladni. Úgy is rákényszerülnek egy idő után több tag összeszedésére mert ez a bónusz felsőbb szinteken kevés.

A 30-ra semmi szükség. Aki nem akar egyfős szöviben lenni, az váltson mf-re.

Betelgeuse 07-25-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111914)
A 30-ra semmi szükség. Aki nem akar egyfős szöviben lenni, az váltson mf-re.

Ehhez nem ragaszkodom:)

Synkel 07-25-2007 20:02

Itt a gondom. Szabis szövitag esetén jogos, hogy járjon 10% védelem a szövitagoknak, elvégre kiszolgáltatottabbak. Támadásra most se jár, és ne is járjon.

A másik gondom. Vannak igen jó szövik, és vannak gyengébbek. Nem ritka, hogy két jó játékos két gyengébbel megy együtt, mert csak jobb a szövi mint mf-nek lenni. Ezáltal a gyengébbek is tanulnak, aztán majd ők fogják húzni a szájukat ha náluk kezdőbbekkel hozza őket össze a sors. Nem tartanám jó dolognak, ha összeáll két jó játékos, és különféle bónuszokkal felvértezve teljes értékű szöviként működhetnének. Akkor már kellene a kisebb létszámú szövik védelme, és ugyanoda lyukadnánk ki, ahol A-ban tartunk annyi különbséggel, hogy A-ban 10 fős szövik is lehetnek, nem csak 4 fősek.

wand 07-25-2007 20:18

Uraim, belegondolt valaki abba, hogyha egy 4 fős szövi megunván, hogy folyamatosan mészárolják a varijukat vagy a tolisukat, akkor azokat kirakva a 2 hadinak 1.8 lesz az ütőereje, szemben mondjuk egy mf 1.4-ével (ráadásul ezestben neki semmi védelme nem marad a 2 fős szövinek meg még orinként 0.3), vagy egy átlag szövi 1.5-ével? :cool:
max akkor támogatom, hogyha az emelések mellé kapnak maluszt is, pl, a 3 fős szövi nem viheti a szövetségeseinek az 50%át csak a 40-et, a kétfős meg 30%-ot. (bár még ezekkel is baromi erős...)

Betelgeuse 07-26-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 111934)
Itt a gondom. Szabis szövitag esetén jogos, hogy járjon 10% védelem a szövitagoknak, elvégre kiszolgáltatottabbak. Támadásra most se jár, és ne is járjon.

A másik gondom. Vannak igen jó szövik, és vannak gyengébbek. Nem ritka, hogy két jó játékos két gyengébbel megy együtt, mert csak jobb a szövi mint mf-nek lenni. Ezáltal a gyengébbek is tanulnak, aztán majd ők fogják húzni a szájukat ha náluk kezdőbbekkel hozza őket össze a sors. Nem tartanám jó dolognak, ha összeáll két jó játékos, és különféle bónuszokkal felvértezve teljes értékű szöviként működhetnének. Akkor már kellene a kisebb létszámú szövik védelme, és ugyanoda lyukadnánk ki, ahol A-ban tartunk annyi különbséggel, hogy A-ban 10 fős szövik is lehetnek, nem csak 4 fősek.

Azért a 20 % bónusszal nem lesz teljes értékű szövi... A 4 tagú még mindig jóval erőssebb.

Betelgeuse 07-26-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by wand (Post 111948)
Uraim, belegondolt valaki abba, hogyha egy 4 fős szövi megunván, hogy folyamatosan mészárolják a varijukat vagy a tolisukat, akkor azokat kirakva a 2 hadinak 1.8 lesz az ütőereje, szemben mondjuk egy mf 1.4-ével (ráadásul ezestben neki semmi védelme nem marad a 2 fős szövinek meg még orinként 0.3), vagy egy átlag szövi 1.5-ével? :cool:
max akkor támogatom, hogyha az emelések mellé kapnak maluszt is, pl, a 3 fős szövi nem viheti a szövetségeseinek az 50%át csak a 40-et, a kétfős meg 30%-ot. (bár még ezekkel is baromi erős...)

bele
Ha neked nem kell a szövibe vari meg toli akkor mér nem hadisokkal állsz össze? Máris több jóval az ütőerő. Nem véletlenül van 1 varis meg 1 tolis kell az infó is, és azért egy jó tolisnak vagy varisnak is van serege...

Valezius 07-26-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by wand (Post 111948)

Én nem tartom olyan vészesnek ezt az 1,8-at.
Négy a kettő ellen továbbra se lenne sok esély.

amikor pedig kiválasztják a 2fős szövit, akkor azt 72körig nem lehet bontani, mint a normált, további 24kör kell, hogy bontódjon. Tehát ezt max egyszer lehet eljátszani. (És persze az ellenfélnek is megvan ugyanerre a lehetősége.)

Viszont lehet, hogy valóban túl nagy a 10 és 20%.
ugyanakkor felmerült bennem egy kérdés: mi van ha a 3fős szövi egyik tagja szabadságra megy?

Andrew 07-26-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112164)

amikor pedig kiválasztják a 2fős szövit, akkor azt 72körig nem lehet bontani, mint a normált, további 24kör kell, hogy bontódjon. Tehát ezt max egyszer lehet eljátszani. (És persze az ellenfélnek is megvan ugyanerre a lehetősége.)

ugyanakkor felmerült bennem egy kérdés: mi van ha a 3fős szövi egyik tagja szabadságra megy?

én nem tartanám túlzásnak a 10 és 20%-ot...
ha szabira megy, akkor úgy kezelném, hogy a támadóbónusz nem növekedne, viszont a védő 10 helyett 20% lenne ;)

Betelgeuse 07-26-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112164)

Szerintem a 10 és 20 nem olyan sok legalább lenne pár életképes csonka szövi is...
A szabadságos dolgot tényleg át kellene gondolni...
Vagy meghagyni a mostani rendszert és +10% védőbónusz hisz elég nagy sereg kiesik a szabis ori miatt vagy semmi plussz...

Synkel 07-26-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112167)
Szerintem a 10 és 20 nem olyan sok legalább lenne pár életképes csonka szövi is...
A szabadságos dolgot tényleg át kellene gondolni...
Vagy meghagyni a mostani rendszert és +10% védőbónusz hisz elég nagy sereg kiesik a szabis ori miatt vagy semmi plussz...

Én láttam a jelenlegi rendszerben is pár életképes csonka szövit:) Játszottam is ilyenben.

Most mi abban a jó, ha valaki nem tud vagy nem akar egy normális szövit összerakni, és erre még meg is dicsérjük őket? Mi lesz a 4 fős szövikkel? Nekik nem jár valami bónusz, amiért varit, esetleg tolit hurcolnak a hátukon?

Andrew 07-26-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112173)
Én láttam a jelenlegi rendszerben is pár életképes csonka szövit:) Játszottam is ilyenben.

Most mi abban a jó, ha valaki nem tud vagy nem akar egy normális szövit összerakni, és erre még meg is dicsérjük őket? Mi lesz a 4 fős szövikkel? Nekik nem jár valami bónusz, amiért varit, esetleg tolit hurcolnak a hátukon?

de... egy kétfős szövinek az egyik tagját seperc alatt szétszedi a varis és a tolis, a másik tagra pedig még minidg ott van a két hadis :D:D:D

Betelgeuse 07-26-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112173)

Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani... És ez nem a dícséretről szól, valamivel több esélyük lesz a csonka szöviknek. Egy jó szövi összeszedése nem megy gyorsan szerintem senkinek sem az a célja, hogy 2-3 taggal menjen végig de addig is kapjanak valami kis segítséget

Synkel 07-26-2007 14:42

Két óriás, feltápolva bónuszokkal... Az életbe nem szeded szét őket.

Betelgeuse 07-26-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112176)
Két óriás, feltápolva bónuszokkal... Az életbe nem szeded szét őket.

a 4 fős szöviben van 2 ugyanolyan 2 feltápolt óriás a varis meg a tolis mellett... és még varázslót se kell tartsanak ott a varisuk. Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről

Synkel 07-26-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112175)
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani... És ez nem a dícséretről szól, valamivel több esélyük lesz a csonka szöviknek. Egy jó szövi összeszedése nem megy gyorsan szerintem senkinek sem az a célja, hogy 2-3 taggal menjen végig de addig is kapjanak valami kis segítséget

Ha van két jó játékos, vegyen fel maga mellé két másikat, és tanítsa meg játszani úgy ahogy illik. Ha a két játékos teljes értékű szöviben dolgozhat, sőt, erősebbek mintha fullos 4 fős szöviben játszanának, akkor nem lesznek érdekeltek abban, hogy növeljék a szövilétszámot, azaz a közepes tudású, de aktív játékosok esélyt se kapnak arra, hogy valaha is jók legyenek. Mifenét gyengítsem én magam egy bizonytalan szövissel?

Synkel 07-26-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112177)
a 4 fős szöviben van 2 ugyanolyan 2 feltápolt óriás a varis meg a tolis mellett... és még varázslót se kell tartsanak ott a varisuk. Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről

Óriást simán szétkapni eleve hiú ábránd:) Ott az óriás valamit nagyon elrontott. Lényegesen nagyobb sereg kell az átütésükhöz, ők meg jóval kisebbel is odaférnek. Egy tolis tehetetlen ellenük, és a seregüket se állítja meg, mikor beverik némi földre, és szépen leszakítják a szövitől őket. A varissal szintén ez a helyzet, bár az tud rengetni míg hirtelen nem kell egy rengésért 19% készülit fizetni...

Ha az a 20% nem sokat ér, akkor miért is regélnek legendákat az ork tábornokbónuszáról?
Szerintem ezt azért gondold át alaposabban:)
626 támadópontot jelentene egy óriás barakk, míg a "normál" szövinek csak 522-t Ne mondd nekem, hogy ezt kompenzálod azzal, hogy varistól sé tolistól hozol lovakat...

Betelgeuse 07-26-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112178)
Ha van két jó játékos, vegyen fel maga mellé két másikat, és tanítsa meg játszani úgy ahogy illik. Ha a két játékos teljes értékű szöviben dolgozhat, sőt, erősebbek mintha fullos 4 fős szöviben játszanának, akkor nem lesznek érdekeltek abban, hogy növeljék a szövilétszámot, azaz a közepes tudású, de aktív játékosok esélyt se kapnak arra, hogy valaha is jók legyenek. Mifenét gyengítsem én magam egy bizonytalan szövissel?

Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol:)

Andrew 07-26-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112179)
Óriást simán szétkapni eleve hiú ábránd:) Ott az óriás valamit nagyon elrontott. Lényegesen nagyobb sereg kell az átütésükhöz, ők meg jóval kisebbel is odaférnek. Egy tolis tehetetlen ellenük, és a seregüket se állítja meg, mikor beverik némi földre, és szépen leszakítják a szövitől őket. A varissal szintén ez a helyzet, bár az tud rengetni míg hirtelen nem kell egy rengésért 19% készülit fizetni...

Ha az a 20% nem sokat ér, akkor miért is regélnek legendákat az ork tábornokbónuszáról?
626 támadópontot jelentene egy óriás barakk, míg a "normál" szövinek csak 522-t Ne mondd nekem, hogy ezt kompenzálod azzal, hogy varistól sé tolistól hozol lovakat...

már hogy ne lehetne szétszedni az óriásokat tolival... láttad Te már Harcit embert lopni óriástól? :D:D:D (mondjuk én még nem, de a legendák szerint fölülmúlhatatlan:D)

Betelgeuse 07-26-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112179)

Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...Legendákat meg már hallottam kis zöld emberkékről is:) A két fős szövinek eleve kevesebb a barakkja mert kell tartsanak több varit vakon nem tudnak mozogni... de tényleg kár ezt itt megvitatni, hogy papíron ki kit tud szétkapni. Úgy se fogsz meggyőzni, hogy egy 2 fős óriás szövi erőssebb a 4 fősnél:) Akkor vegyük el az óriás mf-ek bónuszát is hisz azok még erőssebbek:) De talán szinesebb lenne a játék ha a csonka szövik erősödnének.

Valezius 07-26-2007 15:49

Ha két játékos nem akar maga mellé venni még 2-őt, akkor miért kéne belekényszeríteni őket? Aki nem akar magától segíteni, az úgyse fog.

A tolisra és varisra tett kijelentésed nem nagyon tetszik.
Senki nem kényszerít rá, hogy vigyél a hátadon egy tolist meg egy varist. Mehetsz 4hadival is, vagy gondolom már van annyi ismerősöd, hogy 2szabis tagot bevegyél a szövibe, ha az neked jobb.

Valezius 07-26-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112184)
Úgy se fogsz meggyőzni, hogy egy 2 fős óriás szövi erőssebb a 4 fősnél:)

Valami teszt jó lenne :)

All times are GMT +1. The time now is 16:36.