![]() |
A félelf könnyen kitekiz egy embert és most lécci ne gyere azzal, hogy az embernek akkor több toli kell és kész, mert a hajam tépem ki...:)
|
magasabb hekiszámon meg egyre jobban kijön a félelf azon plusz előnye is, hogy 40% lakástekije van, és az ember nem tudja ellensúlyozni a végtelenségig, hogy elég neki pár vari, ha csak nem 5 körökre akarja felpakolni a mágiáit.
|
szerintem..én nem szeretem tolis orikat..ez tény..de azért egy van és sokat gondolkoztam h mi legyen..kb 1000 hekiig jobb fél elf szerintem,és utánan is sérülékenyebb a fél elf koma..szerintem..pápá:D
|
Mindenkinek más a jó:) Most képzeld el, ha mindenki egyértelműen egy faj, egy személyiség mellett tenné le a voksát és mindenki ugyanazzal játszana:) De szerencsére különbözőek vagyunk és különböző fajokkal, különböző módon játszunk:)
|
Quote:
|
Ide is csak azt tudom írni, ha a gnóm nem tolizik, lényegében muszáj, hogy a túlélő személyiséget válassza. Okosan lehet jól játszani a gnómmal tolis ellen. Hozzá lehet tenni, hogy ha egy gnóm áll szembe 1 tolis valamivel, lehet félelf, lehet ember, nagy eséllyel mindkettőt gömböli és sereggel csak párszor kell fordulni;)
|
Különben is meddő vita, melyik jobb, tolis vagy varis. Mindkettőt játszottam évekig, sok esetben már ott eldől, ki kezdi el a másik molesztálását, és kinek mennyi ideje van. Persze főleg a pénz számít. Sose lépek jó pár milliárd nélkül még a 4. szintre sem.
|
Quote:
(hozzáteszem, az új emberrel még sohasem játszottam pl:D) hja, nm:) |
Quote:
És valóban jó a sereges gnóm...de az nem varis :) |
kicsit nagy itt a káosz az elírások miatt:p
|
Quote:
nem beszéltem varis gnómról. Hadis gnóm még meggömbözhet egy embert, azért a hadist ne már úgy képzeljük el, hogy 3 vari és 2 millió elit.... Vagy neked ilyen van? :) A gnóm esetében azért nem szokás a végletekig egy irányba kihegyezni, mert sérülékeny, és az 50%-lakásteki miatt azért másból is tud normális mennyiséget tartani, nem csak a választott egységben. Ha lényegében nagyon durván sereges orit akarok, nem választok gnómot. Még annyit, sokan játszanak olyan hadist, hogy lényegében csak sereg. Mi is találkoztunk most ilyennel. 4-en rengettük egyszerre, és azért az komoly veszteség, pedig nem is vagyunk mind "hadisak". Több hekije szabadult fel, mintha beütöttem volna pusztításra. |
Quote:
Gnómként én a 10% templom mellett teszem le a voksomat :) Az más kérdés hogy egy korábbi hozzászólásra reagáltam (valami miatt nem frissítette a böngészőm az oldalt rendesen :( ) |
Quote:
10% templom... mondom, attól függ, milyen gnómot akarsz:) |
Quote:
|
hadisból is lehet millió. Ha neked 10% templom, akkor egészségedre. Megint parttalan vitatéma. Mert hozzátehetném, milyen személyiséggel? Tudóssal? Túlélővel? Vagy mindkettővel? Ja és melyik csopiban, me asse mindegy.
|
mintha kicsit elbeszélnétek egymás mellett:P
|
Hát
Én azt gondolom az emberekről hogy elég sunyik és egy tolinak fő erénye a sunyiság!:D tudom magamról!:D és szerintem az ember egy olyan világban amilyen a Hódító ugye a faj leírásban az van hogy elnyomták őket és sztem az emberi faj miután szétesett gyenge Hadis viszont mivel ismeri a saját világát könnyen kiigazódik benne toliként!:D:cool: Nekem ez a véleményem lehet hogy egyeseknek nem fog tetszeni de ez van a világ se lehet tökéletes!
|
Igazad van, tényleg nem tetszik:D
|
davalonnak semmi nem teccik ami kicsit is ellent mond neki:P öntudatos emberke:):D
|
hmmm... ezt bóknak vettem, köszönöm:)
|
akkro dibj meg egy plusz raputatonnel:) csúnya bácsik levitték minus 13ra:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és az elfek tényleg sunyik, de róluk mindenki tudja, ezért annyira nem sunyi a sunyiságuk.. :P |
Quote:
ordítva sunnyognak be a célországba még a tolik is :D |
Quote:
|
Hát azért az az ember olyan nagyon nem tudja molesztálni azt az 5-6 körre lévő óriást a tolvajaival;) Meg nem is értem, miért tenné:) Meggazdagodni nem fog belőle, ha háború van, akkor nem sok kárt okoz, őbenne meg kárt nem tesznek, szal szerintem az ilyen nézeteltérések ember és óriás között, ekkora távolság esetén, hamar megbékélésbe esnek át:)
|
Quote:
mert eddig nem akartak az átépítéssel szenvedni( kórházak), de a következő után szankciók lesznek... Elszabadult a dolog a másik szövetség nem túl nagy diplomáciai képességről tett tanulságot. Mégsem a hullát vették célba, hanem az ember tolvajuktól foglaltak földet, a tolvaj le is került 7-8 körre, és ezek után 3 napon át a tolvaj készültségét arra pazarolta, hogy varázslókat gyilkoljon, ez jelent némi tehetetlenséget, úgy gondolom. A következtetést le is vonta a szövetség , nem elég figyelmeztetni, megpróbálni jobb belátásra téríteni az ellenfelett, hanem kőkeményen tönkre kell tenni adott esetben az ember orit, hogy ez ne fordulhasson elő.. |
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni:) Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról:D Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik;) Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti. |
Quote:
A tanulság és a lényeg Bubba 4* pajzs javaslata lehet job lett volna, mint a mostani. A szövetségesei 4-5 körre lettek rakva, csak sajnos a környezet, olyan silány volt, hogy mégsem kezdett egyikükkel sem a környezetük, top 100-ban így mennek a dolgok... Nem volt mást tenni várni és néha írogatni, közben imádkozni, hogy valaki kapja már le azt a gyenge ember orit, aki csak 6-7 körre tudott érvényesülni... |
Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?;) Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent:D Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot;)
|
Quote:
A lényeg felőlem jöhet a félszerzet, az 5*-ös pajzsával ,de akkor 4 körtávon belül legyenek hatékonyak az ártó tolvaj akciói ( gyilkolásra gondolok főként), így nem okozna gondot és nem tudná megkeseríteni mások játékát( játéktudás nélkül) , emellett a 2 körön belli lopásokhoz meg kaphatna némi díjazást, hatékonyabban lop ( értem itt: többet bír elhozni a raktárból, mint egy fél-elf) Dav hidd el hemzsegnek az emberek a változtatás óta, de normálisan kiépítetettel még nem nagyon találkoztam. |
Félszerzet
A félszerzet doog jó is ahogy van.
Az embernek meg adnék egy egyszerű módosítást. 40% teki mindenből. Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható. Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú. Specialitásnak meg valamit ki lehetne találni. Ezt rátok bíznám... Darton kedvére lenne ez, igaz Dav?:) |
LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem:)
|
Quote:
|
Quote:
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp... Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta:D Nem megoldás mindenre a pontkülönbség;) |
Quote:
|
Quote:
Te, a szövim meg ne add ki:D |
Quote:
Dav ezzel nem értek egyet, mert nem így van nem elég hatékonyan egy olyan fajjal szemben amit nem lehet 6-7 körröl bántani, egyedüli megoldás a bontás lenne , de ne viccelődjünk már hogy bontsak többszáz hektárt (ez már eleve abszurd!) meggyengítve ezáltal az orimat és míg elintézem azt az ember tolvajt addig a környezetemben lévő orik majd nem hinném, hogy békésen figyelik az eseményeket ... :p |
All times are GMT +1. The time now is 01:06. |