Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Valezius 03-15-2007 16:57

Akkor maradok az SMS-nél. :)
ti melyik fizetési módból kapjátok a legtöbbet? (Melyikkel lehet a legjobban támogatni a fenntartést? :) )

Ati 03-15-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80319)
Akkor maradok az SMS-nél. :)
ti melyik fizetési módból kapjátok a legtöbbet? (Melyikkel lehet a legjobban támogatni a fenntartést? :) )

Eddig a bankkártyás (WorldPay) volt a legjobb, most a PayPal. A kettő között annyi a különbség, hogy a WorldPay-nek van egy tetemes éves díja. Ha a PayPal-lel semmi gond nem lenne, akkor nem kizárt, hogy a WorldPay-t emiatt lemondanám. Van idő eldönteni, mert épp most aktuális egy éves díj, úgyhogy egy évig legalább meghagyom most már. :D

Ati 03-27-2007 13:31

Mielőtt feledésbe merülne, jelzem, hogy még mindig van az akciós VIP tagságból. :)

Cyby_ 03-27-2007 13:57

sziasztok,erröl a paypalröl vki adna nekem egy bövebb tájékoztatót,h h s mint müködik,mennyibe kerül(bár eddig ugy vettem le h ingyenes)vagy egy olyan linket ami tájékoztat....

dreaman68 03-27-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82778)
sziasztok,erröl a paypalröl vki adna nekem egy bövebb tájékoztatót,h h s mint müködik,mennyibe kerül(bár eddig ugy vettem le h ingyenes)vagy egy olyan linket ami tájékoztat....

ööö hód súgójában le van írva
am nem igyenes csak van egy akció h 1,5szer annyi vip kört kapsz mint egy normál sms-nél

Ati 03-27-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82778)

Hódító súgó. A PayPal maga ingyenes, de ha a VIP tagságot fizeted (vagy bármi mást ezen keresztül), akkor azt a bankkártyádról kell fizetned értelemszerűen.

Cyby_ 03-27-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82780)
ööö hód súgójában le van írva
am nem igyenes csak van egy akció h 1,5szer annyi vip kört kapsz mint egy normál sms-nél

éves dijra gndoltam apaypalnál nem a hoditoba ingyenességre...:D

dreaman68 03-27-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82784)

ja:D oksa akkor sorry:D

Ati 03-27-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82784)

Az nincsen. (A fogadó oldalon van ennek csak költségvonzata.)

Cyby_ 03-27-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82786)
Az nincsen. (A fogadó oldalon van ennek csak költségvonzata.)

Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez?

Ati 03-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82789)
Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez?

A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.

Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.

Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.

Cyby_ 03-27-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82792)
A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.

Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.

Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.

utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam

Ati 03-27-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82795)
utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam

Mint minden online fizetési rendszer. :)

Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).

Andrew 03-27-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82798)
Mint minden online fizetési rendszer. :)

Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).

akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?

Ati 03-27-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 82984)
akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?

Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.

Andrew 03-27-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82985)
Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.

köszi :)
akkor marad, hogy a paypalon keresztül vipelik az orimat

Cece 03-27-2007 22:34

Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni :(
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt :( Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat :(

Ati 03-27-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 83012)
Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni :(
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt :( Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat :(

Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).

Cece 03-27-2007 22:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83014)
Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).

Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival :) Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta :) Jó lessz az szerintem is.

Ati 03-27-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 83016)
Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival :) Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta :) Jó lessz az szerintem is.

Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat. :)))

A PayPal-t ismerik és megszokták már.

Cece 03-27-2007 23:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83019)
Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat. :)))

A PayPal-t ismerik és megszokták már.

Nos a PayPal-al az a gondom, hogy nálunk nincs. Legalább is fizetéskor az országok listájában nem szerepel sem Szerbia sem Jugoszlávia. Bevallom egyszer megpróbáltam Jemennel a hagyományos bankkártyás fizetést, de nem sikerült :D :D :D
Nincs ebben semmi titok... a Raiffeisen bank ezüst szinű dombornyomott VISA hitelkártyájával próbálkoztam erősen, de nem jött össze. Van Master Card-om is, de annak nem tom a kódját :( ... nah majd megoldom :)
Mondjuk olyan cselek voltak már, hogy véletlenül elírtam az E-mail címet és nem sikerült a fizetés. Nos a kariról amiről szó van ott a banknál nincs megadva e-mail cím, mert az értesítések SMS-ben jönnek. A rendszerben viszont kéri.
Mindegy. Hétvégéig megoldódik a gond szerintem :) Ha meg nem , akkor taposom a mellék orit tovább VIP nélkül, amig nem lövök egy feltöltőkarit és ismét zaklatni fogok valakit, hogy belőjje az orimat :D

Ati 03-28-2007 08:43

Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...

El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. :D

richardka 03-28-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83065)
Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...

El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. :D

Már majd 1 éve?? :) benne vagyunk:) ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt:))

kicsit alkudozok:)

Ati 03-28-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 83095)
Már majd 1 éve?? :) benne vagyunk:)

Tavaly év végén kerültünk fel, valamikor október, november környékén. Sokkal előbbre igérték, valamikor nyár végére, de csúszott nagyon sokat.

Vagyis küldeni lehetett már előbb is, azt végülis elég régóta. A fogadási oldal van pár hónapja.

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 83095)
ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt:))

kicsit alkudozok:)

Még van 34 darab a 100-ból. :)

Cece 04-05-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83065)

Lehet hogy Magyarország mégis utolsóként került fel, mert mi ugyan még nemzetközinek sem számítunk :D Sajnos... de én ezen már csak röhögni tudok :D
Minden esetre meg van oldva a gondom... szerintem egy életre :)

Ati 04-08-2007 10:06

Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.

Andrew 04-08-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85986)
Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.

A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?

Ati 04-08-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86000)
A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?

Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)

Andrew 04-08-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86001)
Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)

Huhh, még jó, hogy rákérdeztem előtte :o
Köszi :)

richardka 04-08-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86001)

Ma akartam paypal bulit nyomni de valami nem stimmel:))
légyszi nézz utána mert megint furán jön be kártyaszámot is akar, meg adatokat

A multkor nem kért ilyeneket.
kb 4x probáltam ma különböző idöpontokban de ugyanaz az eredmény.
nem tudom de ahogy láttom cimet is meg jopár dolgot

Ati 04-08-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 86137)
Ma akartam paypal bulit nyomni de valami nem stimmel:))
légyszi nézz utána mert megint furán jön be kártyaszámot is akar, meg adatokat

Ha bankkártyával akarsz fizetni akkor meg kell adni a számát, különben nem fog menni. Ha már megadtad, akkor jelentkezz be a PayPal azonosítóddal a fizető oldalon, és használhatod a már megadottat.

richardka 04-08-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86139)
Ha bankkártyával akarsz fizetni akkor meg kell adni a számát, különben nem fog menni. Ha már megadtad, akkor jelentkezz be a PayPal azonosítóddal a fizető oldalon, és használhatod a már megadottat.

Én paypal-t akarom használni mint eddig 2x vagy 3x, de most nem ugy megy mint eddig

Eddig katt a paypal ikonra bejött a bejelentkezés bejelentkeztem és elküldtem a pénzt:)) és secc perc alatt meg is jött a zöld hogy meg van hosszabitba

Ati 04-08-2007 21:15

Nem látom, hogy ez változott volna, nekem minden ugyanolyan, mint eddig. Volt ma, aki használta is, úgyhogy szerintem működik ez jól.

Andrew 04-08-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86144)
Nem látom, hogy ez változott volna, nekem minden ugyanolyan, mint eddig. Volt ma, aki használta is, úgyhogy szerintem működik ez jól.

jaja, tanúsíthatom, működik;) csak katt-katt-katt volt:D

richardka 04-08-2007 21:24

na most nekem is katt- katt volt:))
de előtte nem mert cimet, kártyaszámot meg miegymást kért:))

és még 50% hozzájárulást is kaptam:))

Ati 04-15-2007 16:10

A Hódítóban már csak 6 (hat) darab van az akciós VIP-ből.

richardka 04-18-2007 07:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 87987)
A Hódítóban már csak 6 (hat) darab van az akciós VIP-ből.

hosszabitsátok meg az akciot:)))

Ati 04-18-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 88456)
hosszabitsátok meg az akciot:)))

Ennyi idő alatt kiderült, hogy nincs gond ezzel a fizetési módozattal, úgyhogy az akcióhoz kapcsolódó teszt sikeres volt.

Bár ez előző bejelentésemre, hogy már csak 6 darab van, mindenki megtorpant, és ez a 6 ez azóta is megvan. :)

Queosiában pont félúton járunk, ott még 50 van belőle.

Ati 04-19-2007 22:27

3 darab maradt az akciós VIP-ből.

Ati 04-20-2007 11:06

Kettő darab.

All times are GMT +1. The time now is 20:58.