![]() |
Akkor maradok az SMS-nél. :)
ti melyik fizetési módból kapjátok a legtöbbet? (Melyikkel lehet a legjobban támogatni a fenntartést? :) ) |
Quote:
|
Mielőtt feledésbe merülne, jelzem, hogy még mindig van az akciós VIP tagságból. :)
|
sziasztok,erröl a paypalröl vki adna nekem egy bövebb tájékoztatót,h h s mint müködik,mennyibe kerül(bár eddig ugy vettem le h ingyenes)vagy egy olyan linket ami tájékoztat....
|
Quote:
am nem igyenes csak van egy akció h 1,5szer annyi vip kört kapsz mint egy normál sms-nél |
Quote:
|
Quote:
éves dijra gndoltam apaypalnál nem a hoditoba ingyenességre...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez? |
Quote:
Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel. Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik. |
Quote:
utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam |
Quote:
Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor marad, hogy a paypalon keresztül vipelik az orimat |
Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni :(
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt :( Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat :( |
Quote:
|
Quote:
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival :) Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta :) Jó lessz az szerintem is. |
Quote:
A PayPal-t ismerik és megszokták már. |
Quote:
Nincs ebben semmi titok... a Raiffeisen bank ezüst szinű dombornyomott VISA hitelkártyájával próbálkoztam erősen, de nem jött össze. Van Master Card-om is, de annak nem tom a kódját :( ... nah majd megoldom :) Mondjuk olyan cselek voltak már, hogy véletlenül elírtam az E-mail címet és nem sikerült a fizetés. Nos a kariról amiről szó van ott a banknál nincs megadva e-mail cím, mert az értesítések SMS-ben jönnek. A rendszerben viszont kéri. Mindegy. Hétvégéig megoldódik a gond szerintem :) Ha meg nem , akkor taposom a mellék orit tovább VIP nélkül, amig nem lövök egy feltöltőkarit és ismét zaklatni fogok valakit, hogy belőjje az orimat :D |
Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...
El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. :D |
Quote:
kicsit alkudozok:) |
Quote:
Vagyis küldeni lehetett már előbb is, azt végülis elég régóta. A fogadási oldal van pár hónapja. Quote:
|
Quote:
Minden esetre meg van oldva a gondom... szerintem egy életre :) |
Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi :) |
Quote:
légyszi nézz utána mert megint furán jön be kártyaszámot is akar, meg adatokat A multkor nem kért ilyeneket. kb 4x probáltam ma különböző idöpontokban de ugyanaz az eredmény. nem tudom de ahogy láttom cimet is meg jopár dolgot |
Quote:
|
Quote:
Eddig katt a paypal ikonra bejött a bejelentkezés bejelentkeztem és elküldtem a pénzt:)) és secc perc alatt meg is jött a zöld hogy meg van hosszabitba |
Nem látom, hogy ez változott volna, nekem minden ugyanolyan, mint eddig. Volt ma, aki használta is, úgyhogy szerintem működik ez jól.
|
Quote:
|
na most nekem is katt- katt volt:))
de előtte nem mert cimet, kártyaszámot meg miegymást kért:)) és még 50% hozzájárulást is kaptam:)) |
A Hódítóban már csak 6 (hat) darab van az akciós VIP-ből.
|
Quote:
|
Quote:
Bár ez előző bejelentésemre, hogy már csak 6 darab van, mindenki megtorpant, és ez a 6 ez azóta is megvan. :) Queosiában pont félúton járunk, ott még 50 van belőle. |
3 darab maradt az akciós VIP-ből.
|
Kettő darab.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |