![]() |
Sziasztok!
Mi lenne, ha a helytartó túltöltheti ideiglenesen a klánrakit? De csak a helytartó! Gondolok itt arra, visszajön 10 milla fa, a kör végén beteszi az 1 millás klánrakiba, amiből még 1 körig bármelyik klántárs kiveheti a plusz nyersit, ha nem teszi, a köv. körváltáskor elveszik. Ilyenkor esetleg jöhet egy esemény a klántársaknak, hogy a klánraktár túltöltődött! Azon gondolkozom, hogy ezzel vissza lehet-e élni, de egyenlőre csak annyit találtam, hogy így pattogtatni lehetne országok között pl a fémet, meg a fegyvert. Vélemény? :) (szerintem jóval könnyebb lekódolni, mint a másik helytartó-s utasítást :) ) *** Mondjuk maximalizálni lehetne a klánraktár 10x-ére a túltöltést |
ezzel korlátlan mennyiségű nyersanyagot biztosíthatsz a klántagok között ha itt vannak 24 órában. egyszer egyik veszi át, máskor másik. nem vagyok biztos, hogy ez jó megoldás.
|
Quote:
|
én azt olvastam, hogy arról van szó, hogy van x,y egy klánban,ynek hazajön a nyerije és pont nincsen, ezért x belépne y-hoz kirakni a nyersijét. de ha olyat csinálnánk, hogy mondjuk kör végéig ahogy írtad túlcsordul a raki, akkor kvig kiveheti x és kirakja y nélkül.
én a +1 köröddel voltam zavarban. |
Quote:
1: megszünne az indok, amiért belépnek a klántársak egymáshoz 2: feleslegesen nem bonyolítaná túl a dolgokat (gondolok itt a másik ht utasítására a pakolgatásra) |
Esetleg napi 3x lehetne túltölteni. Vagy napi 5x. :)
Kb mint a piacralépés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2: Azt nem tudja bepakolni a ht a klánrakiba És mi a baj azzal az 1 órával? Ha már változtatunk, akkor szerintem édesmind1, hogy 10 perce van a klánnak cselekedni, vagy 1 óráig... Ezzel a javaslattal megakadályozható az is, hogy bevásárolsz kv előtt, mert mondjuk építkezni akarsz, de közbe jön a körváltás, mert mondjuk rosszul megy az órád :D Ez korábban elveszett nyersi volt, most ezt is meg lehet menteni... Ha tovább visszük a dolgokat, akkor kevesebb nyersi fog elveszni, tehát kevesebb termelő ori kell, tehát a törpéket nem kell annyira védeni, tehát nem is kell a törpe változtatás/tuningolás topic :D 2 legyet 1 csapásra :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Különben a topic nyitó javaslat sem tetszik. |
Nem szóltam eddig bele, de... A Kisbér féle megoldás nagyon nemtetszik...
Eleve már az egy hatalmas könnyítés lenne, hogy a visszatérő árut bárki a klánból visszatehetné a piacra, de az mekkora pluszt jelentene, ha erre még egy órával több ideje lenne a klántagoknak.:S Az ötlet, miszerint más is kitehesse az árukat, már magában sem tetszik (Csak kicsit nyeljetek le keresztben)... az addig rendben, hogy csökkentené az egymáshoz belépések számát, de a kislétszámú, esetleg egyszemélyes klánokkal szemben (ahol nem biztos, hogy 24 órában oda tudnak figyelni a piacokra) pedig hatalmas előnyre juttatná a nagyobb klánokat, ahol szépen be tudják osztani, hogy ki mikor van gép elött... Aki meg eddig belépdelt a klántársakhoz, az ezután is be fog, csak más indokkal, beállítani a helytartót, elindítani egy nagyobb képzést, feltenni a varikat, kitenni a tekit a piacra, stb. |
Hát nem tudom, de per pill ígyis úgyis hátrányba van az 1fős klán. nem ez változtatna rajta, attól hogy emiatt nem lépnek be a másik orijába, még nem lesz nehezebb a kicsiknek.
ráadásul az 1órával nem tudom mi a gondotok, most is ennyi ideje van a klánnak, hogy orvosolja a problémát, hogy felébressze az ori gazdáját, vagy belépjen hozzá más. Azt az 1 dolgot nem támogatom, hogy csak a ht rakhassa így be. |
Quote:
Ennek a leprogramozását könnyítené az általam javasolt dolog... Ettől függetlenül már az nagy segítség lenne, ha esemény jönne arról, hogy mondjuk <3 körre van a nyersid a piacról... Ezt ugye lehet e-mail-ezni, amit lehet sms-ezni az egész klánnak, így lehet számolni vele... |
Quote:
Minek a raktárkapacitást növelni, ha ott vagy a gépnél és te is visszatehetnéd a cuccot?:) Ez már nem arról szólna, hogy a visszatérő áru ne vesszen el, hanem egyszerüen megkönnyítené a pénzmozgást a klánban. (Amúgy én szabályosan, egymáshoz be nem lépdelő klánokban gondolkodtam.;) Ha nekem visszaesne áru, és esetleg az nyersi, akkor nekem elveszne, mert hozzám nem lépdelhet be más.) Ps.:Az egyfős klán most is hátrányban van, való igaz, de nem kéne ezt fokozni... ismétlem én szabályosan játszó klánokban gondolkodok. |
Quote:
|
Quote:
(amúgy attól hogy nem lépnek be hozzád, még mindig ébreszthet a klánod hajnali 3kor, amit az 1fős klánnál senki sem tesz meg:D) |
Quote:
|
Quote:
XY-nak visszajön a fegyvere a piacrol, ha képes tultölteni a klánraktárat, egy laza mozdulattal át tudja adin azt egy másik klántagnak, az kiteszi eladási áron és tádám... Mennyivel egyszerübb, ha csak egyszer kell belépni a klántárshoz, mint az, ha 50* kéne, amíg átadod magadnak a pénzt vagy bármit....;) |
Quote:
Keljenek a nagyobb klánok tagjai is arra.;) |
Quote:
Csak a nyersanyagokat lehet túltölteni, és azt is csak a ht tudná. Tehát nem értelek titeket, na mind1... (egy 20-as raktárral, ami átlagosan azért van mindenkinél minimum, már 60e nyersi fér a rakiba - annyinként átpakolni nem olyan nehéz az) Viszont van egy aggasztó dolog... televeszi magát a haver, kör végén túltölti a klánrakit a ht, aztán kiveszem én, köv kör végén túltölti a ht, aztán kiveszi a haver, köv. kör végén túltölti a klánrakit a ht, stb, stb, stb... Tehát végtelen mennyiségű nyersi lehet nálad 0 kockázattal (piacról hazatérő áruk elveszése), pusztán annyi a lényege, hogy mindig legyen benn valaki :) Szóval ezt még módosítani kéne, hogy csak akkor tölt a ht, ha előző körben jön haza a nyersid, és csak annyit, amennyi hazajött a piacról. Mondjuk :) |
Quote:
Azért nem értesz, mert nem olvasod el, miket írunk ,vagy felületesen... Pontosan azt írtam, hogy ha SK túl tudod tölteni a klánrakit, azzal lehet egyszerübbé tenni a pénzmozgást... Már kezdek én is belebonyolódni, a lényeg én a magam részéről továbbra se támogatom. |
Quote:
Közben azért megválaszolta magának, hogy mi a gáz ezzel a túltöltéssel. Nem jó, ha a kapacitáson felüli áru túlél egy körváltást... |
helytartó se kiséreljen meg többet berakni, mint amennyi hely van
Én a magam részéről semmilyen modón nem értek egyet a klánraktár tultőltésével.
Sőt örülnék, ha a helytartóval támogatott mozgásoknál a helytartó se kisérelne meg többet berakni, mint amennyi oda befér. |
Quote:
Miert kell mindent futoszalagra tenni egyeseknek? :rolleyes: Ha piacozol akkor csinald okosan es ha bedoglik a neted akkor szaladj net kavezoba... Ha nincs kockazat es ha nem vagy hajlando kello aldozatot hozni azert h tartalekod legyen, akkor nem erdemled meg a tartalekot !!! :mad: Ugy h reszemrol tema lezarva es maradjon ugy ahogyan van ez a resze a jateknak :cool: |
Minél többet gondolkozom ezen a javaslaton, annál kevésbé tetszik...
Ha a szövetségesedtől valamit át szeretnél venni, akkor legyen ott a szövetségesed is. Ne te akard az ő országát is irányítani... Mi szükség arra, hogy egy ember irányítson 10 különböző országot az A-ban? |
Quote:
|
Van-e bármi olyan nyomós érv, ami felett elsiklottam, ami azt indokolja, hogy a szövetségesed országának raktárkészlete felett rendelkezni tudj akkor is, ha az illető nincs elérhető közelségben?
|
Senki többet?
|
Akkor ez a téma megy az elvetettek közé. Ha a szövetségesedre szükség van, hogy a nála levő anyagat megkaphasd, akkor kerítsd elő, ne egy ember akarja a 10 szövetségi tag teljes vagyonát és nyersanyagait használni.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:06. |