![]() |
Olyan opció nincs amire igazán szavaznék. :(
Az egyszeri névváltoztatást támogatom, egy ideig jelzéssel a név mellett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Szerintem, lehet túl sokat kívánok, de 2 jelet megkülönböztetni nem olyan nehéz dolog, nekem megy legalábbis. Amelyik orival meg nincs dolgod, annak a névváltoztatása valószínűleg nem fog különösebben befolyásolni a játékban, nem mindegy hogy józsika 33 orija van 200 hellyel alattad vagy béluka vidám birodalma? De igen! Akkor meg miről beszélünk? Ami meg azt illeti, mivel erre 1 hónap lenne, és az orik neve valószínűleg egyszerre lenne megváltoztatva a hónap végén ( szerintem ez a legpraktikusabb ) így ilyen szempontból sem lenne túl zavaró, ha esetleg számodra gondot okozna megjegyezni két jelet. Ilyen esetben 1 hónapig egy jelet kell észben tarts majd egy másikat. Ha ez is gondot okoz, akkor nem tudok mit tanácsolni:) És megkérnélek hogy ne kössél bele mindenbe amit mondok, csak ha tényleg zavar:) |
Hmm? Semmi jelet nem kell észbentartani, ha az ország sorszámát megjegyzed, márpedig azt megjegyzed, mert az alapján hivatkozol rá, akkor továbbra is tökéletesen be tudod azonosítani.
|
Quote:
Értem ezalatt hogy nem biztos hogy pot az ugrana be, hogy jé ez az xy volt, csak megváltoztatta a nevét. És szerintem nem lenne olyan bonyolult a jelzéses dolog. Nekem speciel nem okozna problémát de egyik verzió sem zavarna :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért amit mondtam azt sem taltom olyan húdebonyolultnak:) |
Quote:
Szóval egy lista szerintem senkit nem zavarna, ha már Ati úgyis betervezte. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet te mint programozó így működsz, én a neveket jegyzem meg, és évek múlva is emlékszem rá. Ráadásul sorszámot karácsonykor lehet változtatni, szal így lehetővé válna egy ori úgymond teljes eltüntetése. |
Quote:
|
Quote:
A szemem is belefájdult. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Támogatnám a névváltoztatást, a teljes névre. Nem feltétlenül persze
Indoklás: Részleges névváltoztatás technikailag is túl bonyolult lenne, ezért annak értelmét nem látom... Feltételek: - Tulajdonosváltáskor (email átíráskor), anarchista csoportban (Ha majd ez funkció lesz remélem nem sokára) - Idö és/vagy számbeli korlátozás, pl egy oriban maximum 1x de legalább olyan feltételhez kötni mint a zérózást. - az ország elsö 24órás azonosításáig vagy amig le nem jár a lila, 3 napon belül (elírást javítani stb stb) ez szerintem megvalósítható és nem is lenne gond. - Ha felszólították rá a tulajt mert sértö az ország neve, megtévesztö, vagy mert valaki másnak adja ki vele magát |
Őőő...
nem értem:) miért bonyolult a részleges? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erre írtam hogy jo, de csak speciális esetekben, pl a tulajváltós dolog |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én a névváltoztatást továbbra is egy egyszeri, speciális alkalomként képzelem el. |
Quote:
én valami olyan rendszerre gondoltam mint a karácsonyi licit... vagy húsvéti licit :D a nyuszika hozza az új nevet;) esetleg február 29-e :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel a témával kapcsolatban szavazzon, aki még akar, illetve az érveket pro és kontra hónap végéig írhatjátok, aztán április elején valami lesz ezzel kezdve. Valószínüleg jófej leszek ;), és lesz valamilyen szintű változtatás engedve egy nagyon korlátozott ideig, egyszeri alkalommal, de a változtatás mértéke még igencsak kérdéses.
|
Quote:
szóval nekem ok:) |
Quote:
Jaja, ilyenek miatt támogatom a dolgot. Aki elírta véletlen a nevét, annak legyen egy lehetősége kijavítani egyéni elbírálás alapján. Az nyilván nem javítás ha valaki a Királ-t nem Király-ra hanem pl brutál mészárosra akarja változtatni:) |
Egyszerübb megoldani a teljes névcserét, mint a részlegeset, egy alkalomra, minden vackot kitalálni. Szerintem. Most az egyszer van úgyis.
|
Quote:
Ráadásul szerintem még mindig nem egy nyerő ötlet teljes neveket lecserélni, még akkor se, ha X ideig jelezve van valamilyen módon. Mert lehet, hogy megtámadom kispistikét és 3 hónap múlva nagygéza kezd el ártózgatni, lövésem nem lesz róla, hogy nagygéza tulajdonképp kispistike más néven. |
All times are GMT +1. The time now is 02:59. |