![]() |
Quote:
|
hát nem is tudom :)
|
Amúgy ez a számolóprogram mennyire megbízható! Mert elvileg azt írja ki, hogy ha a másik országra rányomok földrengést, akkor az 70%-os készültségig megtehetem, mert én vagyok fölényben. Gyakorlatilag meg 100%-os készültségen sem sikerül!
Ezt már rengetegszer észrevettem. Vagy ez azon múlik, hogy a játéknak éppen milyen kedve van?? |
Quote:
Ha még progival is elszámolod ( persze nem midnegy milyet használsz, a htools például szokott elszámolni ) akkor inkább ne is próbálkozz:) |
Quote:
Hogy a különböző számolóprogramok milyen képletet használnak erre, azt az adott program készítője tudja megmondani, ettől függ, hogy jól, vagy rosszul számolja a sikerességet. Ha rossz képletet használ a számolóprogram, akkor nem fog pontos eredményt jósolni. |
A másik érdekesség az volna, hogy két napja találtunk egy országot aki éppen kiárusította magát. Bent volt neki kb. 3.900.000.000 arany. Kaput nyitottunk rá a tolvajok be is mentek, de nem tudtak elhozni semmit pedig egy darab tolvaja nem volt. Utána dobtun rá egy tűzlabdát, hogy az működik-e, s az betalált Nála. S a szövetség felmérése is működött, egy tőle 50 körre lévő országgal volt szövibe. Gondolom ment a támogatás, vmilyen módon az újonnan kezdő havernak.:)
Miért nem tudtunk lopni?? |
Az én esetemben 8112 törp varázsló, van 3220 óriás varázsló ellen 3 kör távolságra. Ezt szerintem nem nagyon kell számolgatni, mégsem sikerült. Viszont amikor ő magányos farkas volt, akkor azért jöttek a földrengések, Neked ez nem fura??:)
|
Quote:
Idézetek a súgóból: " Nyilvánvaló, hogy minden tolvajbanda arra törekszik, hogy az általuk elcsent zsákmány minél nagyobb legyen. Ez persze nem csak tőlük függ, hanem különböző más tényezők is szerepet játszanak benne. A zsákmányszerzés mértéke a következő dolgoktól függ:
"BankA bank az országod pénztartalékainak megóvását szolgálja. Minél több bankod van, annál kevesebb pénzt tudnak országodból ellopni az ellenséges tolvajok. Mivel a hatalmas fizikai fölénynek a bankok sem képesek ellenállni, ezért a hadsereggel történő sikeres fosztogatáskor (lásd háború súgó) elvitt pénzmennyiséget a bankok száma nem befolyásolja. Minden egyes bank az országodban levő pénz 10%-át védi, a következők szerint. Ha építesz egy bankot, akkor egy pénzlopás esetén a tolvajok csak a pénz 90%-át látják, és csakis ebből lophatnak. Ha építesz mégegy bankot, akkor ennek a fennmaradó 90%-nak a 90%-át látják, vagyis csak a teljes pénzed 81%-ából tudnak lopni. Vagyis ahány bankod van, annyiszor 0.9-cel (ez a fennmaradó 90%) szorozd meg a pénzed, és a kapott eredmény az, ami lopható." |
Ami azért nem igazán lehetséges, h 3220 varázslóval rámrenget!!!!!:)
|
Quote:
Törpe: "a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek" Óriás: "a varázslók 10%-kal erősebbek", "a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%" Szerintem érdemes lenne egyszer átolvasnod a súgót. |
Quote:
2, honnan tudod, hogy ki rengetett? |
Az biztos, h nem Ő! Amint tegnap írtam, tegnap sok volt a szabadságolt 2-3 körre így lehetett szűkíteni a kört. Aztán már 4-7-ről jött a varázslat és csak egy országgal változott a távolságom ezek közül.
S mikor rákérdeztem ennél az országnál, hogy csak nem jksz ( a másik országot meg sem említve ), mit ad Isten következő körben már egymásra is találtak! Ez nem elég bizonyíték ahhoz, h ki is dobják Őket?? |
Mondjuk ez volt kb. 3 hete is, akkor még én is magányosban játszottam.
Jön az üzenet meggömböztek, ami még nem is szokatlan csak kör végén kiírja, hogy ugyanaz az ország akivel most vannak a bajok jön felém. Kérdeztem tőle, csak így vakon bejön? Az mondja sok a tolvajom jó leszek morált húzni.:) Kérdem én, hogy honnan tudja? Erre azt feleli megloptam.:) Néztem a pontlistát és nem voltak szines pöttyök az országa mellett, pedig a vipeseknek elvileg jelzi, ha már volt köze vmelyik országhoz. Pl. ez is érdekes.:) |
Látom az ilyen dolgokhoz nem igazán szól hozzá senki!
Pedig érdekelnének a vélemények, ha hülyeséget beszélek nyugodtan el lehet küldeni a ..... !:) De legalább akkor tudom, hogy alaptalan a gyanúm. |
Quote:
|
Elolvastad amit írtam, arra nem ad választ a súgó, arra csak az adhat választ aki elbírálja a bejelentéseket.:)
|
Quote:
|
Arra hol találom meg a választ, hogy két magányos farkas ország, az egyiket meglopom, a másik varázsolgat rám, megírom nekik, hogy ez nekem gyanús, s hipp-hopp szövetségre lépnek mikor nem is tudhatnak egymásról.
Erre hol találom meg a súgóban a választ? Vagy mondd azt hogy véletlen és le is zárhatjuk a dolgot. Bocsánat, ha fölöslegesen rabolom az idődet, ígérem nem írok többet. De ezt azért még válaszold meg légyszi. Köszönöm!!! |
Azért köszi!:rolleyes:
|
Quote:
hmm a te szöveggeddel van tele az utso pár lap.:D Mi lenne ha a felnyomosdi helyett inkább átalakitanád az orit és mindkettőt levernétek??? amiota ezt kérded azota én már levertem volna öket, főleg hacsak 2-en vannak:) Mondjuk csak egy lehetőség. A másik a sugot tényleg olvasd el |
Furcsa dolog!
Sziasztok!
Ők a szövijeim és már lassan két napja szabin vannak! De akkor miért küld ilyen üzenetet a rendszer, nem értem. Kicsit viccesnek találom, mert amúgy semmi nem változik. 2007-06-10 11:37:48 XXX (#XXX) Kevés a hely a templomokban! 150 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] 2007-06-10 10:37:48 YYY (#YYY) Kevés a hely a templomokban! 150 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] |
Quote:
Az elöző témát nem kommentálom, mert tőled is láttam furcsaságokat az elmult 1-2hétben...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jaja igazad van a fölött vagyunk! Köszi!
|
Quote:
|
Quote:
Látom, azért elvagytok:D Csak így tovább!!:D:D |
Amúgy nem naponta van az az egy hektár?
|
szerencsére nem :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:27. |