Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Elf specvari (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=151)

Mephisto 02-15-2006 09:42

Istenem, néha rohamom van egy két ember hülyeségétől...
Ne lehessen szabis orikat gömbölni:
Menj már valahol úgy feljebb, hogy én ott vagyok szabin, majd kiugrom szabiról, amikor felém mentél. Kijövök szabiról és szétgyaklak... Míg most ez kivédhető, mert ha a varisod legömböl, akkor tudtok arra az eshetőségre készülni, hogy én kijövök egyszer a szabiról. Mondjatok egy épkézláb ötletet, hogy miért ne lehessen gömbölni a szabist, aki mondjuk elmegy hétvégére szabira? Miért ne tudhassak arról, hogy mi vár rám ha hétfőn visszajön?
Elf fajija maradjon fent:
Ha már ezt bevezetjük, akkor legyen még az, hogy megkap minden tekiből 50%-ot, őt ne lehessen tekizni, és a torony modósítóját is vigyük feljebb, hogy az ork se férjen be hozzá. Nos?
Ha elf vagy, és szabizol, akkor tedd ki az egységeid a piacra, s ha visszajösz szabiról, vedd vissza. Ha ennyire fontos az országod, akkor tegyél érte, de ne azzal, hogy a lehetőség szerint minden védettséget bekértek/kisírtok magatoknak egy fajra.

Davalon 02-15-2006 10:15

Így is, úgy is előbb-utóbb megtud mindent egy elfről aki ügyes, ha fönt van a spec.vari, ha nincs...

Xeper 02-15-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Istenem, néha rohamom van egy két ember hülyeségétől...
Ne lehessen szabis orikat gömbölni:
Menj már valahol úgy feljebb, hogy én ott vagyok szabin, majd kiugrom szabiról, amikor felém mentél. Kijövök szabiról és szétgyaklak... Míg most ez kivédhető, mert ha a varisod legömböl, akkor tudtok arra az eshetőségre készülni, hogy én kijövök egyszer a szabiról. Mondjatok egy épkézláb ötletet, hogy miért ne lehessen gömbölni a szabist, aki mondjuk elmegy hétvégére szabira? Miért ne tudhassak arról, hogy mi vár rám ha hétfőn visszajön?
Elf fajija maradjon fent:
Ha már ezt bevezetjük, akkor legyen még az, hogy megkap minden tekiből 50%-ot, őt ne lehessen tekizni, és a torony modósítóját is vigyük feljebb, hogy az ork se férjen be hozzá. Nos?
Ha elf vagy, és szabizol, akkor tedd ki az egységeid a piacra, s ha visszajösz szabiról, vedd vissza. Ha ennyire fontos az országod, akkor tegyél érte, de ne azzal, hogy a lehetőség szerint minden védettséget bekértek/kisírtok magatoknak egy fajra.

Teljesen egyetértek :)
Szerintem senkinek nem fájna ha mégis bekerülne külön figyelmeztetésként a faji oldalra hogy a specvari is lehullik szabi alatt... egy kezdő játékos elfje első szabija után darabokkra hullhat a tapasztalatlansága miatt (a sikeres gömb miatt nagyobb eséllyel támadják be szabi után).... míg pl a sokat emlegetett gnóm könyvtárkulcsot simán felteszi, és ugyanakkora eséllyel mennek hozzá mint korábban

Colony 02-15-2006 10:27

Szerintem bármilyen ötlet is merül fel a témában, mindenképp az elfet jutatja tisztességtelen előnyhöz, igy is elég nagy bonusz neki a varázslata. Persze én is ésszerűnek tartanám, ha már úgy se telnek a körök, a varázslatok se essenek le.
Szívem szerint más okokból is kifolyólag az [SZ] országokat kiraknám a pontlistából az 1/A [SZK]-hoz hasonlóan. Talán az adott témában is lehetne egy alternatíva???
Persze ez elég kivitelezhetetlen…., de egy hozzászólást azért megért nem:) ?

Xeper 02-15-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by Davalon
Így is, úgy is előbb-utóbb megtud mindent egy elfről aki ügyes, ha fönt van a spec.vari, ha nincs...

Ha valaki nagyon akarja, akkor simán lehet mindenféle infót szerezni, de az esetek többségében inkább békén hagynák... míg ha van róla gömb, számolható, akkor nagy valószínűséggel beverik (már csak presztizsből is :) )

Mephisto 02-15-2006 10:28

Természetesen ha nem mentik az elf gömbjét, akkor mit sem ért az egész.
Ati anno azt mondta, hogy erre az elf dologra, hogy ha nem akarja, hogy legömbözzék, akkor tartson az elf annyi varit, hogy ne lássanak át rajta.
Nekem egyszerűen az nem fér a fejembe, hogy miért adjunk elönyt még pluszba egy olyan fajnak, aminek már idáig is a legjobb védelme van, a legjobb faji varija, és még egy csomó pluszt.
Természetesen ki lehet deríteni az elfről dolgokat, ha fent van a speciális varázslata is. De könyörgöm, ne essünk már a ló túlsó oldalára, holnap meg varázsoljon a hulla?
Ja Dav, hallgatod azért néha a DVD-t, amit anno írtam neked vagy már a kukában van?:)

Senki 02-15-2006 10:30

Jó, akkor lehessen gömbözni a szabis országokat. Rendben. az elf védője is járjon le. Végülis megoldható minden, ha nagyon védeni akarjuk az orit. Amúgy elfet beverni nem így nagy presztízs, hanem vakon. (amúgy egy elf elég gyenge és bármelyik szövi tolisa lelopja, vagy ha nem akkor a varis rátol egyet úgy hogy utána mégiscsak....)

*meghajlok közkívánatra*

(Meph: felhívom figyelmed a dühöngőben hagyott üzenetemre számodra, hogyha már kideríthetetlen a privát elérhetőséged... (erről nem is mondok véleményt....))

Xeper 02-15-2006 10:33

Quote:

Originally Posted by Colony
Szerintem bármilyen ötlet is merül fel a témában, mindenképp az elfet jutatja tisztességtelen előnyhöz, igy is elég nagy bonusz neki a varázslata. Persze én is ésszerűnek tartanám, ha már úgy se telnek a körök, a varázslatok se essenek le.
Szívem szerint más okokból is kifolyólag az [SZ] országokat kiraknám a pontlistából az 1/A [SZK]-hoz hasonlóan. Talán az adott témában is lehetne egy alternatíva???
Persze ez elég kivitelezhetetlen…., de egy hozzászólást azért megért nem:) ?

Hasonló lenne mint a gömbölhetetlen ország...csak talán még durvább... SZK emberek leadnak hekit, azzal ők is kicsit változnak, gyengülnek, a körülöttük állókat nem annyira ismerhetik a lefelé mozgás miatt... de egy szabiról váratlanul visszaugró ország az nagyon durva lenne szerintem..

Colony 02-15-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Xeper
Hasonló lenne mint a gömbölhetetlen ország...csak talán még durvább... SZK emberek leadnak hekit, azzal ők is kicsit változnak, gyengülnek, a körülöttük állókat nem annyira ismerhetik a lefelé mozgás miatt... de egy szabiról váratlanul visszaugró ország az nagyon durva lenne szerintem..

Lehetne itt is 3 kör?

Mephisto 02-15-2006 10:46

Na azért kezdek megnyugodni, hogy nem akarja mindenki az elfet szétgyúrni:)
Bár a szavazás még így is igen csak döntetlen közelében áll.

Colony 02-15-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by Colony
Lehetne itt is 3 kör?

Bocsi: Hirtelen felindulásból alkotott ötlet volt, már saját magam is elvetem:)

Frekazoid 02-15-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Senki
Jó, akkor lehessen gömbözni a szabis országokat. Rendben. az elf védője is járjon le. Végülis megoldható minden, ha nagyon védeni akarjuk az orit. Amúgy elfet beverni nem így nagy presztízs, hanem vakon. (amúgy egy elf elég gyenge és bármelyik szövi tolisa lelopja, vagy ha nem akkor a varis rátol egyet úgy hogy utána mégiscsak....)

*meghajlok közkívánatra*

(Meph: felhívom figyelmed a dühöngőben hagyott üzenetemre számodra, hogyha már kideríthetetlen a privát elérhetőséged... (erről nem is mondok véleményt....))

Figy ez nem feltétlen igyvan, azert azt nem mondanam hogy akarmelyik félelf lelopja vagy akarmelyik varis levarizza, mert kilehet durvan maxolni egy elf orit, es eppen ezert durva a faji varazslata, mert fingod sincs hogy mije van.. ha a tamadas is pattan meg az arto meg a felelf is akkor lehet nincs sok tanya, azaz food, akkor lehet hogy ez az info pl 1 nappal ezelott jobban jott volna szal erted.. az elf igyis tap MF nek egyik legjobb... azt nem vitatom hogy egy durvan kihuzott felelf lelopja vagy egy durva ork atuti 3hadi+1vari felallasu szöviben.. a szélsöséges megoldast csak szélsöséges megoldással lehet áthidalni :)
De ezert jo jatek ez a jatek mert sokmindent lehet benne csinalni, es az egyik leguniverzalisabb faj az az elf..
Ja és még hozzátennék annyit, hogy nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo :D

Davalon 02-15-2006 12:57

Quote:

Originally Posted by Frekazoid
Figy ez nem feltétlen igyvan, azert azt nem mondanam hogy akarmelyik félelf lelopja vagy akarmelyik varis levarizza, mert kilehet durvan maxolni egy elf orit, es eppen ezert durva a faji varazslata, mert fingod sincs hogy mije van.. ha a tamadas is pattan meg az arto meg a felelf is akkor lehet nincs sok tanya, azaz food, akkor lehet hogy ez az info pl 1 nappal ezelott jobban jott volna szal erted.. az elf igyis tap MF nek egyik legjobb... azt nem vitatom hogy egy durvan kihuzott felelf lelopja vagy egy durva ork atuti 3hadi+1vari felallasu szöviben.. a szélsöséges megoldast csak szélsöséges megoldással lehet áthidalni :)
De ezert jo jatek ez a jatek mert sokmindent lehet benne csinalni, es az egyik leguniverzalisabb faj az az elf..
Ja és még hozzátennék annyit, hogy nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo :D

A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Hogy mit? Beletelik egy kis időbe, és sok gömb kell hozzá, de azért nagyjából a templomszámát betudom lőni. Méghozzá a rúnatermelésből. Persze, közben rakhat föl varikat, ártózhat valakit, távolozhat sokat, amik rúnába kerülnek, de tartós megfigyeléssel, elég jól be tudom lőni. Ez ahhoz adalék, hogy SEMMIT nem tudok meg az elfről, ha nem fér be a toli vagy nem megy be az ártó. Úgy hogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.

Frekazoid 02-15-2006 13:03

Quote:

A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.

pedig dehogynem univerzalis az elf.. elf es gnom kozott a kulonbseg az hogy mig a gnom nem tekizheto az elf ugyebar igen de rejtett.. akar lehet azt is csinalni hogy annyi tolit tart mint egy felelf vagy akar tobbet is... es kb-ra valamennyi ijjat ha kap egy golyot akkor azert latszodjon hogy van ijja is.. és csak ugy varisok nem fogjak randomra szetszedni az elfet csak ha akarnak valamit tole.. jo de mondjuk ezt jatekosa valogatja.. lenyeg hogy elfel lehet szorakozni azaz sokkal univerzalisabb mint a gnom akarmit mondasz is..ha latjak hogy szinte semmi varid sincs gnommal mar csak poenbol is kapod a 36kor idojaras kombot.. mig elfel rossebb se tudja igy elsore hogy mijje van.. es ha latja azt hogy szovis es bebukja az artot akkor meg attol retteg hogy haboru tor ki es alulmarad.. vagy akarmi erted..

Davalon 02-15-2006 13:42

Ha az elfnek annyi tolija van csak, mint a félelfnek, régen rossz... És a gnóm az igazán univerzális. Miért gondolkodsz tekiben? Tolikkal csak tekizni lehet? Máshogy ártani nem? És 50% lakástekin sokkal jobban rakosgatható a gnóm, mint az elf a maga 30%-án. Én szeretem a tolis gnómot, és már rég nem érdekelt amikor használtam, hogy tekit nem tudo vele lopni. Az enyémet se tudta senki... És simán szétszedhetik randomra a varisok az elfet. Ha elfet akarsz, kell a toli. Muszáj. Muszáj, mert bent kell tartanod a tekiket, hogy kijöjjön pl. az a kiváló gabonatermelése ami van. Ha bent a teki, meg kell védeni. Toli kell. Ennyit az univerzalitásáról. Az elf valószínűleg íjakat tart, toronyban, hiszen baromi nagyot véd. Ennyit az univerzalitásáról... Ha beütik és nincs elég lóvéja, hogy cseréljen támadóegységre, védekezésre kényszerül. Eleve nem tartok attól, hogy visszajön. És ha egyszer beütöm és elkezdem leamortizálni, akkor vége. Ennyit még az elf univerzalitásáról...

Westie 02-15-2006 13:49

Dav lehet, hogy Te be tudod lőni, de a hódosok kb 70%-a nem biztos, hogy gondol ezekre. Én is találtam már olyan elfet, h volt neki 52 tolija. De ezt nem feltételezi senki. Mondjuk szegénykémet nem szabi alatt sikerült meggömbiznem, de ez már más kérdés :D

Davalon 02-15-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by Westie
Dav lehet, hogy Te be tudod lőni, de a hódosok kb 70%-a nem biztos, hogy gondol ezekre. Én is találtam már olyan elfet, h volt neki 52 tolija. De ezt nem feltételezi senki. Mondjuk szegénykémet nem szabi alatt sikerült meggömbiznem, de ez már más kérdés :D

Ha valaki elfet akar molesztálni, gondoljon ezekre, vagy különben ne molesztáljon elfet:)

Westie 02-15-2006 13:52

Sajnos túúúl kevés ember molesztál elfet, és még kevesebben fogják, ha nem járna le a specvari :)

Davalon 02-15-2006 13:53

Quote:

Sajnos túúúl kevés ember molesztál elfet, és még kevesebben fogják, ha nem járna le a specvari :)

Így a végkövetkeztetésünk az, hogy maradjon minden úgy, ahogy van, azaz járjon csak szépen le az a spec.vari:)

Westie 02-15-2006 13:54

Pontosan :)
Ezért töröm itt magam, mert mindenki mindent csak változtatni akar, még azt is ami jól működik.

director 02-15-2006 15:53

én továbbra is jogosnak érezném, ha szabi alatt maradnának a varik.

szintén jogosnak érezném, ha szabin lévő orit fel lehetne mérni tolikkal.. vagy éppen ellenkezőleg, ne lehessen gömbözni sem.

Senki 02-15-2006 18:36

Quote:

nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo

arra gondoltam hogy elfogadom a véleményeteket :)

Westie 02-15-2006 18:37

Éljen, éljen :) :)
Remélem szavaztál is jó helyre :)

Senki 02-15-2006 18:40

Quote:

engem nem tudott meggömbözni fantomsereg alól senki mégis folyton gyaknak... lopnak mint a vízfolyás pedig egyáltalán nem kevés tolit tartok... sőőőt... nagyon picit kellene módosítanom hogy jó tolis lehessek de ahoz már szövi kell... szóval azért nem látom ezt, hogy ez így lenne... annyian ölnek tolit ha befért a gömb próba mintha csak egy törp lennék akit jól le kell szüretelni.... (nem feltételezem ugyanis hogy csak negem molesztálnak MF elfségemben :rolleyes: )

Szigibabe 02-15-2006 19:07

Quote:

engem nem tudott meggömbözni fantomsereg alól senki mégis folyton gyaknak... lopnak mint a vízfolyás pedig egyáltalán nem kevés tolit tartok... sőőőt... nagyon picit kellene módosítanom hogy jó tolis lehessek de ahoz már szövi kell... szóval azért nem látom ezt, hogy ez így lenne... annyian ölnek tolit ha befért a gömb próba mintha csak egy törp lennék akit jól le kell szüretelni.... (nem feltételezem ugyanis hogy csak negem molesztálnak MF elfségemben :rolleyes: )

meg nem jatszom tul regota, Senki, de engem erdekes mod reg bantottak... igazabol akkor tudtak bejonni, mikor lejott rolam a vedelem; azota elegge feltaposodtam. Nem mondom, hogy barkit kivedek; de gombot rolam ritkan tudnak kesziteni, lopni mar legalabb ket hete nem loptak (ma is kaptam el tolikat egy felelftol), sereg pedig meg sose jott at. Ja, es MF-kent nyomulok. hihi. :D (lefogadom,hogy eddig csak mazlim volt :))

Senki 02-15-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
meg nem jatszom tul regota, Senki, de engem erdekes mod reg bantottak... igazabol akkor tudtak bejonni, mikor lejott rolam a vedelem; azota elegge feltaposodtam. Nem mondom, hogy barkit kivedek; de gombot rolam ritkan tudnak kesziteni, lopni mar legalabb ket hete nem loptak (ma is kaptam el tolikat egy felelftol), sereg pedig meg sose jott at. Ja, es MF-kent nyomulok. hihi. :D (lefogadom,hogy eddig csak mazlim volt :))

melyik szint? 2/Bben valahogy nincs mázlim :rolleyes: :)

Szigibabe 02-15-2006 22:04

Quote:

melyik szint? 2/Bben valahogy nincs mázlim :rolleyes: :)

ah, meg kozel sem tartok ott... mint mondtam, nem jatszom tul regota: 5 :)

Senki 02-15-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
ah, meg kozel sem tartok ott... mint mondtam, nem jatszom tul regota: 5 :)

ott még sok dolog egyszerű ám! :D majd fent már keresni fogják hogy hol lehet megütni téged ha MF vagy.... meg sem állnak addig kuatnak tolival varival hogy mi fér be, vagy a sereg.... nagyon fognak fúrni ám! :rolleyes:

Pagi 02-15-2006 22:21

Hat en mar L-ben is ugy vagyok vele toliskent hogy ha en meg tudom gombozni az elf mf-et, akkor tolikkal mar nem is probalkozok, mert nincs kedvem elbukni par szazat a fiaimbol...

Artúr 02-15-2006 22:24

Quote:

ott még sok dolog egyszerű ám! :D majd fent már keresni fogják hogy hol lehet megütni téged ha MF vagy.... meg sem állnak addig kuatnak tolival varival hogy mi fér be, vagy a sereg.... nagyon fognak fúrni ám! :rolleyes:

Azért ne vedd el a kedvét! :) 25% kocsma, 15 % barakk, íjászokal full toronyban, 15% templom, ház kb 19%, tanya kb 10% elég az alapokhoz. Aztán persze lehet élezni még alaposan, de arányaiban ez egy kellemes, önellátó ori. :)

Szigibabe 02-15-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by Artúr
Azért ne vedd el a kedvét! :) 25% kocsma, 15 % barakk, íjászokal full toronyban, 15% templom, ház kb 19%, tanya kb 10% elég az alapokhoz. Aztán persze lehet élezni még alaposan, de arányaiban ez egy kellemes, önellátó ori. :)

ez egy nagyon kedves jotanacs... :) ossze is hasonlitottam a mostani allassal, es egy kivetelevel egyeznek :D

Senki 02-15-2006 22:37

Quote:

óóó.. .hamég csak ennyiből elég lenne... nade mire felérsz a 2/Bbe addigra elég ravasz leszel, nem kell aggódni az ilyenek miatt.... ;)

Sakkmester 02-16-2006 09:09

Quote:

Anyám ez már 99% :)

Békés 02-16-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by Sakkmester
Anyám ez már 99% :)

Valamit kellene kezdeni avval a felesleges 1%-al is, nemár kihasználatlanul heverjen parlagon:D

Frekazoid 02-16-2006 10:03

ahahaha..

Quote:

Ha az elfnek annyi tolija van csak, mint a félelfnek, régen rossz... És a gnóm az igazán univerzális. Miért gondolkodsz tekiben? Tolikkal csak tekizni lehet? Máshogy ártani nem? És 50% lakástekin sokkal jobban rakosgatható a gnóm, mint az elf a maga 30%-án. Én szeretem a tolis gnómot, és már rég nem érdekelt amikor használtam, hogy tekit nem tudo vele lopni. Az enyémet se tudta senki... És simán szétszedhetik randomra a varisok az elfet. Ha elfet akarsz, kell a toli. Muszáj. Muszáj, mert bent kell tartanod a tekiket, hogy kijöjjön pl. az a kiváló gabonatermelése ami van. Ha bent a teki, meg kell védeni. Toli kell. Ennyit az univerzalitásáról. Az elf valószínűleg íjakat tart, toronyban, hiszen baromi nagyot véd. Ennyit az univerzalitásáról... Ha beütik és nincs elég lóvéja, hogy cseréljen támadóegységre, védekezésre kényszerül. Eleve nem tartok attól, hogy visszajön. És ha egyszer beütöm és elkezdem leamortizálni, akkor vége. Ennyit még az elf univerzalitásáról...

Miaz hogy miert gondolkodok tekiben? Gondolj bele az elsodleges penzszerzesi lehetoseg az ha lelopod a tekijet az ellenfelnek vagy a pénzét, rakiját a többi mar csak artas.. es gnommal tekizni nemlehet csak masik gnomot.. esha egy elfnek annyi tolija van egy felelfnek miert lenne rossz? hisz senkise latja, nem azt mondom hogy minden elfnek tonna toli kell mert az elf arra jo hogy mindenbol tartson annyit hogy pont ne ussék át.. de lehet e lfbol hadist is csinalni, hogy keves vari, valamennyi toli és haderő.. érted..
Gnomot meg mindigis eliteltem mint tolist.. hisz ugyanugy hal az egysege mint az elfnek, be is latnak hozzá, és még tekit se tud lopni.. jo tőle se tudnak de valamit valamiert..

Mephisto 02-16-2006 10:24

Quote:

Miaz hogy miert gondolkodok tekiben? Gondolj bele az elsodleges penzszerzesi lehetoseg az ha lelopod a tekijet az ellenfelnek vagy a pénzét, rakiját a többi mar csak artas.. es gnommal tekizni nemlehet csak masik gnomot.. esha egy elfnek annyi tolija van egy felelfnek miert lenne rossz? hisz senkise latja, nem azt mondom hogy minden elfnek tonna toli kell mert az elf arra jo hogy mindenbol tartson annyit hogy pont ne ussék át.. de lehet e lfbol hadist is csinalni, hogy keves vari, valamennyi toli és haderő.. érted..
Gnomot meg mindigis eliteltem mint tolist.. hisz ugyanugy hal az egysege mint az elfnek, be is latnak hozzá, és még tekit se tud lopni.. jo tőle se tudnak de valamit valamiert..

Láttál már tolis gnómot, aki mondjuk tanyamentes, vagy 4-8 körös? Az elfed szükölve fut el ha meglátja. Aki gnóm az tudja, hogy tekilopásból nem szerezhet pénzt, hát szerez másból.
Mit tudsz ártani egy gnómnak? Tekire nem tudod lopni, pénzre se, raktárban nem tart semmit. Az elftől mindig lehet tekit lopni. Csak kell egy varis, és egy tolis.
De ez megint értelmetlen beszélgetés, mert mindenki a magáét fogja fújni:)
Amúgy Davnál a piros pont...

Senki 02-16-2006 10:40

ha jól veszem ki, akkor itt már az a téma hogy az elfet milyen könnyű szétszedni (ami igaz is, csak nem merik megpróbálni vaktában :rolleyes: )
de akkor meg miért túl táp, ha akkor mégsem jár le a varija szabi alatt, legyen az akármilyen módon megoldva? (nem azt mondom már hogy ne járjon le, csak akkor gondolkodjunk el rajta megint...)

Davalon 02-16-2006 13:44

Quote:

Már mondtam. Nincsenek pénzügyi gondjaim, amikor tolis gnómot választok. Milliárdok vannak már tekikben, és nem így szerzem a pénzem. Máshogy... Tény, hogy a tekilopással nyilván csúnyán ártani is lehet, hiszen érzékeny veszteség. De erre más módszerek is vannak.
Mephisto, vigyázz, mert a piros pont emlegetése itt azt jelenti, hogy lenyomod a repemet , nem pedig, hogy egyet értesz:-DD
Ha az elfnek annyi a tolija, mint egy félelfnek, az azért nagyon rossz, mert nagy eséllyel a félelf bemegy épületet nézni, majd rommá lopja a drága pici elfet. Amúgy tényleg felesleges ezen vitatkozni, lehet itt mondani bármit Frekazoidnak Mindenesetre szívesen megcincálnám egy elfedet. Csak azért is...

Frekazoid 02-16-2006 13:48

Davalon:
"Ha az elfnek annyi a tolija, mint egy félelfnek, az azért nagyon rossz, mert nagy eséllyel a félelf bemegy épületet nézni, majd rommá lopja a drága pici elfet. Amúgy tényleg felesleges ezen vitatkozni, lehet itt mondani bármit Frekazoidnak Mindenesetre szívesen megcincálnám egy elfedet. Csak azért is..."

Eheheh ha annyi tolim van pl elfel mint neked felelfel akkor nemhinném hogy bejössz.. szal nemtom mirol beszelsz.. Es igy van fogja mindenki a kis igazát, én annyit mondtam hogy elfel azt csinalsz amit akarsz mert nehezen veszik eszre mint egy fedetlen gnomot.. Figy ha meglatok egy gnomot sok tolival lenyirom a fenebe es kesz.. gnom gyonyoruen hullik :P elf is persze csak azert megis ottvan az hogy nemlatod mije van es csak egy osszeallt szovi kezdi el cseszegetni..

Davalon 02-16-2006 13:52

Ne beszélj teljesen hüleségeket már, még a végén megmagyarázod, hogy az elf jobb tolis, mint a félelf...:mad:
40% lakásteki, 40% tolvajteki, Árnyak.
Ezzel szemben az elfnek milye van, 20% véderőtöbblete toliTÁMADÁSOKKAL szemben. :D
Gondolkodj már egy kicsit. És csak dédelgesd az univerzális elfedet. Ehh...

All times are GMT +1. The time now is 04:20.