![]() |
Quote:
|
Nem így értettem, az első fejezetre gondoltam, amit most adott le a tévé.
|
Quote:
|
Bezony, azt rebesgetik jó lesz, megy amcsiban a promozás.
|
itt az új évad,ma volt az első rész az USA-ban :)
|
hát igen a HEROES a legjobb,csak nem értem miért nem jön a következő évad!Nekem a kedvencem!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én a másodikat is,aztán berakták éjszakára így azóta nem láttam!De miért kell mindig a jó filmeket éjszakára tenni!Felőlem lehet szerbül is,akkor is nézném!De akkor is az egyik legjobb!Mind a zene,mind a szereplők,mind a történetben!
|
Quote:
|
mióta upc.köttettünk be,nem tudom egyszerűen használni:(
|
Quote:
|
Evvel a sorozattal egyetlen bajom van. Idegesít, hogy a szereplők a meglévő képességeiket mennyire nem használják ki jól.
|
Quote:
|
Quote:
|
mikor lesz már folytatás?
|
Quote:
Original Air Date—21 September 2009 |
Quote:
Quote:
|
Gondolom valami éjjeli 11-órakor fogják adni.Ne,hogy már tudják nézni az emberek!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nn sehol nem láttam,még azt sem,hogy tényleg lesz-e!Meg biztos reklámoznák már,egy reklámba csak belekadtam volna:)
|
Quote:
|
Na ha mar itt vagytok, en asszem csak az 1es sorozatot lattam. Erdemes megnezni a kettest is? :) Esetleg a 3ast? :)
|
Quote:
|
Igen érdemes megnézni őket,szerintem!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vszinü ha nem teccett volna az embereknek és nem volt nézettsége, akkor nem rendelnek újabb évadot, szal annyira szar nem lehetett... úgyhogy sztem igenis érdemes megnézni Amúgy meg azért nem reklámozzák, mert ez a dátum az amcsi premieré, amire megveszi egy magyar TV, szinkront készit és leadja, eltelik legalább 3/4év (eddig ez a rekord, amivel követett bármilyen sorozatot a magyar premier tudtommal) |
Quote:
|
Quote:
Ha azt szeretnéd, hogy neked ne árulja el, hogy mi lesz a harmadikban az, aki azt látta, akkor te se áruld el másoknak, hogy mi volt az első/másodikban, hiszen nem mindenki látta még ezeket! |
Quote:
|
Quote:
A gonosz emberek DVD-n árulják a teljes sorozatot, hogy ne kelljen tv-ben nézned, reklámokkal teletűzdelve, és bármikor megnézhesd, akár jövőre is. |
Quote:
|
hát szívesen megnézném,úgy sem tudom milyen nappal ilyen sorozatot nézniAmikor nem ragad le a szemed az álmosságtól.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi a különbség a kettő között? Megmondom: az, hogy fogalmam sincs mi van a harmadik évadban ;), úgyhogy nyugodtan nézd meg, valójában elképzelésem sincs mi történik benne a pompomlánnyal. :) De mivel láthatóan téged zavart, hogy elárultam a történetet, vélhetően másokat úgyanígy zavar, hogy te elárultad. Ezért kértelek, és ahogy nézem kért más is, hogy szerkeszd ki az üzenetedből az erre vonatkozó részt. |
All times are GMT +1. The time now is 03:58. |