![]() |
Quote:
Persze nem adok ötleteket :S Szerintem a random emailes verzió a legjobb, de mást is támogatnék, nekem semmi problémám nem volt még ezzel. |
Quote:
Ezek ösztönöznék a tiltó opció használatát, kockázat növelés nélkül. |
én is az email-es megoldás mellett vagyok
főoldalra egy újabb gomb :o a felhasználói név felejtős sor alá 'Ha elgépelted a jelszavad, vagy felhasználói neved kattints ide' - fölirattal habár a másik megoldás, a limitálható próbálkozások se lenne olyan rossz, csak igényelne egy kis önkritikát, hogy vajon mennyire vagyok 'ügyes', és hányszor fogom elcseszni a jelszavam :D |
Óriási hátrány, hogy a freemail rendszerek sokszor lassúak, és percek, rosszabb esetben órák múltán ér oda az e-mail. A játékosok pedig ilyenkor minket szídnak, holott az ő mailszolgáltatójuk a rossz. (Nem rossz, így működik. :))
|
Quote:
habár jelen esetben az órák múltán odaérő mail már nem oszt, nem szoroz, mert akkor már úgy is be tudunk lépni :o |
Quote:
|
Quote:
|
Minden levelezőrendszer behalhat, ideig-óráig :P
Unlock mail elvetése esetén ott a másik lehetőség, a többszöri próbálkozás tiltás előtt (már írtam, hogy szerintem a 3 elég, az első rontott után már nagyon figyel az illető). |
Quote:
|
Quote:
Már csak Atit kell valahogy meggyőzni róla hogy mégis jó lenne egy ilyen irányú fejlesztés:p |
én is támogatom:)
de csak ha abban az estben ha az új jelszót is elgépeli, 24 körig nem léphet be:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Takács Gyuri
Támogatom a javaslatot!!
|
Gondoltam, kicsit visszahozom ezt a javaslatot a köztudatba. Az lenne a kérdésem Ati, hogy tervezel-e valamit ez ügyben?
|
a mostani egy helyett 3 próbálkozás szerintem elfogadható és nem növeli nagy mértékben a kockázatot viszont mivel én használom és a munkahelyi ip fix ezért amikor néha sikerül elgépelnem jó lenne egy következő lehetőség:)
|
Quote:
|
én nem használom ezt az opciót,de ha ez bekerülne akkor használnám;)
|
én mindig regisztráció után kikapcsolom, mert gyakran van úgy, hogy benyomva marad a Caps Lock vagy elnyomok egy betűt...:o
támogatom;) |
én CSAK itthonról hódozok igy azért egy szűk körbe tartozok de a jelszó megjegyeztetése a böngészővel?hm?
|
Quote:
|
Nekem itthon meg van jegyezve, mert így kényelmesebb, és öcsémben megbízom (ennyire)
Viszont az egyetemen csak nem fogom megjegyeztetni, akkor inkább átülök egy másik géphez :D (persze ha tudok :o ) Szóval én örülnék, ha 3próbálkozásom lenne, akkor használnám a funkciót. |
nekem a kettő is elég lenne, de 3 is elfogadható még;):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ne offoljunk;) |
Quote:
|
Támogatom! Jó ötlet.
|
Támogatom, jó ötlet, csak nem biztos hogy használni fogom.
|
Igen ez nagyon hasznos lenne, de nem pukkód formájában...
Mivel kiértesít e-mailban a Hódító hogy bizony az orimba megpróbáltak belépni miért nem tesz oda egy linket, hogy erre kattintva a zárolást feloldhatod, amennyiben magad rontottad el... |
Quote:
eddig talán ez a legjobb. legalábbis sztem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor én is használnám.. a a PUK koddal a bajom h még1-vel több dolog amit meg kell jegyezni.. :D |
Quote:
|
Hát, nem igen tudom, hogy milyen biztosági hátránya van, ha valakinek van egy ún. puk kódja a saját orijaihoz:-) Én támogatom az ötletet egyébként.
Velem is megesett már párszor, hogy jó pár millányi tekit buktam egy nyamvadt elgépelés miatt! |
All times are GMT +1. The time now is 10:43. |