Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   minden ami nem metal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=148)

Mike zoostorm 02-12-2006 20:11

Most erre mit mondjak Ati? Embere valogatja... En szerettem azt is meg most az Eminemt es megse lett belolem (akkora) allat...szerintem nem befolyasolt engem annyira... Persze vannak akik elzullenek, de nem csak a zene okolhato...azoknak meg mar olyanmindegy... es ugy tom elvileg meg 18 ev felett lehetne csak oket venni nem? azok meg megse olyan fiatalok...

Half 02-12-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Ati
Így van, ugyanaz a kategória, nem értem, hogy miért az ilyen stílusra kell a mai fiatalokat tanítani.

szeretet az a fontos:D

Ati azért te se gondolod, hogy az egész stílus a fuckolásról szól??
szóval ez elég szük látókörü. Egy stilust zene fajtát igy leírni

Szigibabe 02-12-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by Half

ezzel azert is egyet ertek, Half, mert en peldaul ki nem allhatom a Gangstat es bandajat... szoval ebbol azt akarom kihozni, hogy egy bizonyos kategorian belul is vannak kulonbsegek, szerintem :cool:

Half 02-12-2006 20:29

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
ezzel azert is egyet ertek, Half, mert en peldaul ki nem allhatom a Gangstat es bandajat... szoval ebbol azt akarom kihozni, hogy egy bizonyos kategorian belul is vannak kulonbsegek, szerintem :cool:

Jah és Eminemnek pont vannak szinvonalas számai is.
Hozzáteszem nem mind de vanank amelyikek poén számok. Azokra minek azt mondani, hogy kakik valamit fikáznak.

Láttad a Corn klippet ahol Xzibit és Snoop Rocker???:DDDDDDDDD

Ati 02-12-2006 20:53

Quote:

szóval ez elég szük látókörü. Egy stilust zene fajtát igy leírni

Nem zenekategóriáról beszéltem, de eminem fuckol, Gangsta meg ......... had ne részletezzem.

Nem a zene fajtával van a bajom, hanem ezekkel az előadókkal.

Ati 02-12-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Most erre mit mondjak Ati? Embere valogatja... En szerettem azt is meg most az Eminemt es megse lett belolem (akkora) allat...

Ennek csak örülni lehet. Más nem ilyen szerencsés. Szerintem.

Half 02-12-2006 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem zenekategóriáról beszéltem, de eminem fuckol, Gangsta meg ......... had ne részletezzem.

Nem a zene fajtával van a bajom, hanem ezekkel az előadókkal.

Jah Gangsztát nem hallgatok nem véletlen, de Eminemnek vannak azért jó számai mellette kiálloK:D

Milán™ 02-13-2006 15:15

Én a rock híve vagyok mint pl az Iron Maiden, A Judas Priest.Az utóbbinak már a koncertjén is voltam:)Na meg most megjelent egy magyar eggyütes a Kárpátia:)az is jó:)

Szigibabe 02-13-2006 16:33

latom most mar kezdunk gyulni... :)

Szigibabe 02-13-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Ati
Ennek csak örülni lehet. Más nem ilyen szerencsés. Szerintem.

Ati, neked biztosan van valami nagyon rossz elmenyed ezzel kapcsolatban...szerintem.

Szigibabe 02-14-2006 17:33

Valentin Nap alkalmabol most eppen James Blunt-ot hallgatok... (Goodbye my lover) - a romantikus oldalam megnyilvanulasa :)

Ati 02-14-2006 18:01

Quote:

Valentin Nap alkalmabol most eppen James Blunt-ot hallgatok... (Goodbye my lover) - a romantikus oldalam megnyilvanulasa :)

Goodbye my lover? És romantika? És Valentin-nap? :) Ezek mennyire illenek össze? :))))

Szigibabe 02-14-2006 18:08

na nezzuk csak, hogyan is tudom magam kimagyarazni... :D Ugyebar ma van Valentin-nap, ebben mindannyian megegyezhetunk... a tobbi nem megy. pedig gondolkoztam sokat...
ah, megvan: romantika=lassu szam=tanc a paroddal kettesben... hihi, ez jo! :D

Ati 02-14-2006 18:10

Quote:

na nezzuk csak, hogyan is tudom magam kimagyarazni... :D Ugyebar ma van Valentin-nap, ebben mindannyian megegyezhetunk... a tobbi nem megy. pedig gondolkoztam sokat...
ah, megvan: romantika=lassu szam=tanc a paroddal kettesben... hihi, ez jo! :D

Ez már majdnem olyan, mint a kívánságműsorok, ahol betelefonálnak, hogy "A szerelmemnek szeretnék küldeni egy szép számot!", aztán leadnak neki egy szakításról szólót. :D

Szigibabe 02-14-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez már majdnem olyan, mint a kívánságműsorok, ahol betelefonálnak, hogy "A szerelmemnek szeretnék küldeni egy szép számot!", aztán leadnak neki egy szakításról szólót. :D

vegulis ha nem tudsz angolul, akkor egy gyonyoru szerelmes szam, nem igaz? :D (bar nagyon nem szabad tudni angolul, ahhoz hogy a goodbye-t ne ertse meg az ember...)
az a lenyeg, hogy szeretem ezt a szamot, es punktum... (istenem, hogy mindig ilyen helyzetbe hozom magam:rolleyes: )

Mike zoostorm 02-14-2006 18:31

Majd meg beszelunk errol...:)
Nekem speciel most a Clubbed to Death (Kurayamino Mix) szol.... egyszeruen nem tom megunni es tok megnyugtato...
(matrix 1 voros ruhas no )

Ati 02-14-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Majd meg beszelunk errol...:)
Nekem speciel most a Clubbed to Death (Kurayamino Mix) szol.... egyszeruen nem tom megunni es tok megnyugtato...
(matrix 1 voros ruhas no )

Te meg a halálról és egy másik nőről beszélsz... Összevesztetek? :))))))))))))))

Szigibabe 02-14-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Te meg a halálról és egy másik nőről beszélsz... Összevesztetek? :))))))))))))))

meg nem, de mar gyulnek a rossz pontok :D (egy no nem felejt:))

Szigibabe 02-16-2006 18:22

Rihanna: Pon de replay... szereti valaki? szerintem jo kis tancikolos szam.. :D

Half 02-16-2006 22:54

Quote:

meg nem, de mar gyulnek a rossz pontok :D (egy no nem felejt:))

Novel is lehet felejtetni tsak ugyinek kell lenni vagy tevedek??:D

Szigibabe 02-16-2006 23:14

Quote:

Novel is lehet felejtetni tsak ugyinek kell lenni vagy tevedek??:D

nem tevedsz... de nem arulom el a noi titkokat itt neked :D

Half 02-17-2006 09:33

Quote:

nem tevedsz... de nem arulom el a noi titkokat itt neked

Nem kell azokat mind tudom:D:D:D:D

Senki 02-17-2006 09:38

Quote:

Nem kell azokat mind tudom:D

huhúúúúúú! ez nagyon merész volt tőled Half... :D ezt nem bírom szónélkül hagyni.... új név esetleg? :D Half a nagyképű? :D

Half 02-17-2006 09:41

Quote:

Originally Posted by Senki
huhúúúúúú! ez nagyon merész volt tőled Haf... :D ezt nem bírom szónélkül hagyni.... új név esetleg? Half a nagyképű? :D

Senki azthittem azt akarod mondani:
-jah telleg ez igy van:D
Eeeen nagykepu??:D
nah mindegy nem ertelek, de lassan irany Tour Eiffel...

Senki 02-17-2006 09:52

Quote:

Senki azthittem azt akarod mondani:
-jah telleg ez igy van:D
Eeeen nagykepu??:D

Te is tudod hogy ez így van :D:D

Half 02-17-2006 09:57

Tessek legyen igazad a vilad lelki bekej veget:D

Senki 02-17-2006 10:22

Quote:

Tessek legyen igazad a vilad lelki bekej veget:D

Köszönöm nagylelkűséged :D

Szigibabe 02-17-2006 13:43

hey, fiukak, ne offoljatok szet teljesen a topicomat... :D annyit azert meg en is offolok, hogy: Half, kene nyitnod egy temat ahol tanacsokkal tudnad ellatni tobbi fiu tarsad... rajuk ferne :D (mar ugyis hianyoltam hogy meg senki sem inditott lelkisegely-szolgalatot...:D) Legalabb biztosan lenne egy tema, ami garantaltan kacagasra fakasztana szereny szemelyemet... hihi!

Kedves Holgyeim es Uraim!

A mai nap temaja a fiubandak!!! (beszelhetunk majd a lanybandakrol is, ha akarjatok) Szeretettel varom velemenyeteket, eleg atfogo tema ez, ugyhogy irjatok sokat sokan...
Kezdem en. Engem kifejezetten kiraz a hideg, ha barmelyik fiubandara is gondolok... foleg azert, mert nagyon bosszanto hogy minden alkalommal, mikor pl a radioban elkezdenek adni egy Take that (vagy akarmilyen mas) szamot, szaladhatok a legnagyobb torulkozoert hogy letakaritsam a hangszorokat... :D
Fiuk es lanyok velemenyet varom, vegyesen; hiszen ismerek olyan fiut, aki imadja a Backstreet Boys-t meg az NSyncet...

Half 02-18-2006 00:27

hat amiket soroltal nem is ismerem. De mondok jo fiu bandakat:
Cypress
D12
Wu Tang Clan
egy szemelyesen Busta Rhymes:D
en
Bunea Vista social club:D:D
The Roots

nah 6 bol 5 tuti jozene:D

Cassandra 02-18-2006 13:08

A nagy kedvenc nálam Ákos, a Bonanza és a Depeche Mode, de szeretem a Linkin Parkot, az Evanescence is bejövős, szeretek filmzenéket halgatni meg még nagyon sok mindent...:D

Half 02-18-2006 13:25

Quote:

hat amiket soroltal nem is ismerem. De mondok jo fiu bandakat:
Cypress
D12
Wu Tang Clan
egy szemelyesen Busta Rhymes:D
en
Bunea Vista social club:D:D
The Roots
nah 6 bol 5 tuti jozene:D

hupsz bocsi kihagytam:
Ramones
BEach boys
Beattles
beastie boys... naj= msot mar ezt bovitem

Szigibabe 02-18-2006 13:31

Quote:

hupsz bocsi kihagytam:
Ramones
BEach boys
Beattles
beastie boys... naj= msot mar ezt bovitem

Half :D nem vagy semmi... ezek jo egyuttesek, mind amit felsoroltal; de szerintem egyik sem sorolhato a nyalas fiubandak koze... :D
egyebkent Beattles = Beatles? marmint a gombafejuek, vagy van egy masik ilyen nevu zenekar? :)

Half 02-18-2006 13:42

Quote:

Half nem vagy semmi... ezek jo egyuttesek, mind amit felsoroltal; de szerintem egyik sem sorolhato a nyalas fiubandak koze...
egyebkent Beattles = Beatles? marmint a gombafejuek, vagy van egy masik ilyen nevu zenekar? :)

jah te meg nem ismersz de a helyes irasommal nincs osszehasonlithatoan rossz helyes iras:D
Biohazard valaki szereti?

ice T slayer -disorder eleg durva most hallgatom...
azert van nehany metalos szam is ami jo:D foleg durvulni

a nyalas is kriterium volt?? olvasni sem tok:D

olyat nem tok

Szigibabe 02-18-2006 20:37

ja, csak a helyesiras, akkor jo... mar azt hittem, megint egy olyan egyuttes, akit nem ismerek.. :D

azert nem hiszem, hogy nem ismered a nyalas bandakat; max nem szereted oket... (Take That, Backstreet Boyz, NSync, Westlife, Boyzone...) tele van veluk a teve meg a radio :P

a Biohazard'ert nem ugrok... az Ice-T slayert meg nem is tudom micsoda :o

Half 02-19-2006 10:27

Quote:

ja, csak a helyesiras, akkor jo... mar azt hittem, megint egy olyan egyuttes, akit nem ismerek.. :D
azert nem hiszem, hogy nem ismered a nyalas bandakat; max nem szereted oket... (Take That, Backstreet Boyz, NSync, Westlife, Boyzone...) tele van veluk a teve meg a radio :P
a Biohazard'ert nem ugrok... az Ice-T slayert meg nem is tudom micsoda :o

keress ra
jo szamok Slayer feet Ice T az!
2rol hallottam beloluk:Da nyalasbol

Szigibabe 02-19-2006 23:39

Quote:

keress ra
jo szamok Slayer feet Ice T az!
2rol hallottam beloluk:Da nyalasbol

kerestem, de nem talaltam...:o

BeeLord 02-28-2006 21:41

Mondjak má' valamit

Ez a nyálas fiú banda felvet egy érdekes filozófiai problémát: elmész egy ilyen bandába, egy fél lemezért kapsz kismilliárd pénzt, de mindenki buzinak tituál és 10-12 lányokon kívül senki nem rajong érted, megéri? De a valóságshowkból frissen szabadult művészek se jobbak.
És hogy érdemben is hozzászóljak,én is mindenhallgató(vagy mindenható?:D ) vagyok. A Blöff zenéje pl nagy kedvencem a filmzenék közül. És egyre jobban bejönnek a 80as évek slágerei:) Na, ezek után lehet senki nem áll velem szóba:D

Szigibabe 03-03-2006 14:34

Bee: ezek szerint mar te is oregszel, ha egyre jobban tetszik a 80as evek zeneje! :D en is szeretem, + a 60-as 70-es eveket is... attol fugg, epp milyen hangulatban vaok :)
nem tom, lehet hogy irtam mar; filmzenek kozul Az Utolso Mohikan-t szeretem nagyon, orakig kepes lennek hallgatni... es akkor mar hadd legyek egy kicsit romantikus is: a Bodyguard zeneje Whitney Houstonnal :D

BeeLord 03-03-2006 15:11

Épp ez az, hogy még elég fiatal vagyok, és a 80as évekből sok mindent nem éltem meg:D Így érdekel az akkori zene. Ha pedig filmzene, akkor meg kell említenem a ponyvaregény zenéjét:D

Szigibabe 03-03-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Épp ez az, hogy még elég fiatal vagyok, és a 80as évekből sok mindent nem éltem meg Így érdekel az akkori zene. Ha pedig filmzene, akkor meg kell említenem a ponyvaregény zenéjét:D

ezzel egyetertek... a ponyvaregenyt az egyik "alapfilmnek" tartjak nagyon sokan (bar nekem jo parszor meg kellett neznem, mire megertettem - erre egyetlen mentsegem, hogy szoke vagyok :D) es a zeneje nagyon elvezheto!!! szeretem azt a szamot is, amit most a Black Eyed Peas feldolgozott. :)
Sot, a Leonardo di Caprio fele Romeo es Julia zenejet sem illik kihagyni :)

All times are GMT +1. The time now is 08:48.