![]() |
Quote:
Az elf jó hadis, de nem a legjobb. Ha nem vagy napi 24 órában, akkor a legjobb. Kész. |
Quote:
az elfek tartsanak össze :D |
nem tudom, ha nem vagyok 24 órát akkor gnómmal mennék :)
*h témánál maradjunk |
Quote:
|
Quote:
más szinteken jó az elf hadis. az első 3-on legalábbis . |
Quote:
(csak kiváncsiságból, volt már bármilyen orid Aban?) |
igen volt orim A-ban :)
és fordult is. szóval elhiheted h teljes megfontoltsággal mondom h jó az elf A-ba de nem mint predátor |
Quote:
|
igen az is van . különben nem szóltam volna hozzá a témához ;)
|
Quote:
Egyetlen hátránya (ami nem is kicsi), hogy kellenek elérhető országok, nem lehet fedezéssel megközelíteni senkit. |
Quote:
lentebb meg azért akad ütnivaló :) |
Quote:
( ork nem voltam A-ban :D ) legalábbis pár nagyobb játékos eme véleményt fogalmazta meg nékem |
Quote:
|
hát láttam fent full kiélezett orkot akinek a gazdája sem volt senki, nagyon jól össze volt rakva de mégsem volt elég sok orihoz ott fent:cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
No akkor megnet itt vagyok, hátha mondok mára is valami rosszat :)
Jelenleg is elffel vagyok az A-ban, de voltam már ott törpe és óriás is. Hamarosan fordulok, mert ez a cél jelenleg. MIndenkinek van egyfajta vágya, célja, és ha az nem a Top 1, akkor szinte minden faj játszik, max nem ua stratégiát kell vinni. (ez most okosnak látszó mondás volt ám:p ) Az elf szövink elég jól működött, a fantom varázs alatti cserélgetéssel elég jókat üttöttünk. Nem mondtam soha, hogy mi, én, az elf a király, a legjobb, de szerintem elég vígan el lehet lenni vele az Aban (is). A hódban lévő erőd és lehetőséged mindig a körülmények függvénye, ha te törpe vagy és van xy elited és ezzel te vagy a környék legjobb hadisa, akkor te vagy a legjobb hadis...hö...hiába verne rongyá elméletben egy ua hekis ork tábornok, mivel nincs a közelbe, nem kell ettől félni. |
Quote:
A környéken te vagy a legjobb és nem kell félni? Ezzel nem értek egyet mert a környék változik és a te orid is.. Tehát félni mindig kell, mindig jön egy jobb... ha nem jobb a körülmények hozhatják úgy a dolgot.. Ha nem erre készülsz fel folyamatosan , akkor az gond lehet sztem.. |
Quote:
|
Quote:
|
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)
amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool: |
Quote:
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;)) ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem... |
Quote:
Én egyetértek Petivel! Gnóm a legjobb hadis ;) utána ork :P |
Bár én nem vagyok nagy A-s,de arra már sikerült rájönnöm,hogy orkkal lehet a leggyorsabban haladni,de a gnóm védelemre is jó :)
|
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva
|
Quote:
|
ezzel megint vitatkoznék;)
|
Quote:
(mert én nem állok le veled többet :D) |
Quote:
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek. Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti. |
Quote:
|
Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.
Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj. Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben. |
Quote:
mivel egy idő után egyéniben nem is tud haladni,igy csak aklánütés marad |
Én örülök ha egyáltalán feljutok oda :)
|
azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?
mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de az ork 65% - és fölötte lévő barakkal ő sem tud gömbölni
ha mnidkét faj mellett van varis aki adja a gömböket és akkor mennyi az esélye? |
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |