Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-hoz mi a legjobb hadis faj? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1448)

Xeper 02-28-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76701)
huh nagyot mondtál kisgenius
:) mindent elmond szellemi korlátaidról a hszed. ajánlom h játsz még egy kicsit és utána próbálj alázni a gameben. mert itt nem megy az látszik:cool:

No akkor ezt itt kéretik abbahagyni.
Az elf jó hadis, de nem a legjobb. Ha nem vagy napi 24 órában, akkor a legjobb. Kész.

Peter 02-28-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76705)
Az elf jó hadis, de nem a legjobb. Ha nem vagy napi 24 órában, akkor a legjobb. Kész.

egyetértek :)
az elfek tartsanak össze :D

Napóleon 02-28-2007 19:57

nem tudom, ha nem vagyok 24 órát akkor gnómmal mennék :)

*h témánál maradjunk

Peter 02-28-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76709)
nem tudom, ha nem vagyok 24 órát akkor gnómmal mennék :)

*h témánál maradjunk

sok sikert hozzá :)

Napóleon 02-28-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76705)

:)
más szinteken jó az elf hadis. az első 3-on legalábbis .

Peter 02-28-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76711)
:)
más szinteken jó az elf hadis. az első 3-on legalábbis .

biztosítlak, jo az az Aban is, talán ha már 2en is ezt állítjuk, elhiheted nekünk :)
(csak kiváncsiságból, volt már bármilyen orid Aban?)

Napóleon 02-28-2007 20:16

igen volt orim A-ban :)
és fordult is.
szóval elhiheted h teljes megfontoltsággal mondom h jó az elf A-ba de nem mint predátor

Peter 02-28-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76715)
és fordult is.
szóval elhiheted h teljes megfontoltsággal mondom h jó az elf A-ba de nem mint predátor

és hadis-elf tapasztalatod is van?

Napóleon 02-28-2007 20:28

igen az is van . különben nem szóltam volna hozzá a témához ;)

Xeper 02-28-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76715)
és fordult is.

Nem rossz predátor az... 10k A-ban ütött hekivel a hátam mögött mondom ezt ;) (és nem vagyok egyedüli a környéken így)
Egyetlen hátránya (ami nem is kicsi), hogy kellenek elérhető országok, nem lehet fedezéssel megközelíteni senkit.

Peter 02-28-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76723)
Egyetlen hátránya (ami nem is kicsi), hogy kellenek elérhető országok, nem lehet fedezéssel megközelíteni senkit.

ez jelen pillanatban (bizonyos okok miatt :D) szinte mindenkire igaz ott már :D
lentebb meg azért akad ütnivaló :)

Napóleon 02-28-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76723)
Nem rossz predátor az... 10k A-ban ütött hekivel a hátam mögött mondom ezt ;) (és nem vagyok egyedüli a környéken így)

10k valóvan tetemes mennyiség. de nagyon fent már csak az ork képes egyedül ütögetni nem?
( ork nem voltam A-ban :D )

legalábbis pár nagyobb játékos eme véleményt fogalmazta meg nékem

Peter 02-28-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76732)
10k valóvan tetemes mennyiség. de nagyon fent már csak az ork képes egyedül ütögetni nem?
( ork nem voltam A-ban :D )

nem csak az ork, bár valóban vannak "húzós" részek a pontlistában

Napóleon 02-28-2007 20:56

hát láttam fent full kiélezett orkot akinek a gazdája sem volt senki, nagyon jól össze volt rakva de mégsem volt elég sok orihoz ott fent:cool:

Remedy 02-28-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 76733)
nem csak az ork, bár valóban vannak "húzós" részek a pontlistában

ez pl eleg huzos hogy 170k ponttal van folottem a kov. nem szovis ori....

Peter 02-28-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 76761)
ez pl eleg huzos hogy 170k ponttal van folottem a kov. nem szovis ori....

bocsi, de azt nem arra értettem, hanem arra, hogy van ahol még orkkal is nehézkes tovább jutni (nem pont a távolságok miatt), de arra is igaz...

Massza Rex 03-01-2007 07:40

No akkor megnet itt vagyok, hátha mondok mára is valami rosszat :)

Jelenleg is elffel vagyok az A-ban, de voltam már ott törpe és óriás is.
Hamarosan fordulok, mert ez a cél jelenleg.

MIndenkinek van egyfajta vágya, célja, és ha az nem a Top 1, akkor szinte minden faj játszik, max nem ua stratégiát kell vinni. (ez most okosnak látszó mondás volt ám:p )

Az elf szövink elég jól működött, a fantom varázs alatti cserélgetéssel elég jókat üttöttünk. Nem mondtam soha, hogy mi, én, az elf a király, a legjobb, de szerintem elég vígan el lehet lenni vele az Aban (is).

A hódban lévő erőd és lehetőséged mindig a körülmények függvénye, ha te törpe vagy és van xy elited és ezzel te vagy a környék legjobb hadisa, akkor te vagy a legjobb hadis...hö...hiába verne rongyá elméletben egy ua hekis ork tábornok, mivel nincs a közelbe, nem kell ettől félni.

LotR 03-01-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 76779)
Jelenleg is elffel vagyok az A-ban, de voltam már ott törpe és óriás is.
Hamarosan fordulok, mert ez a cél jelenleg.

MIndenkinek van egyfajta vágya, célja, és ha az nem a Top 1, akkor szinte minden faj játszik, max nem ua stratégiát kell vinni. (ez most okosnak látszó mondás volt ám:p )

Az elf szövink elég jól működött, a fantom varázs alatti cserélgetéssel elég jókat üttöttünk. Nem mondtam soha, hogy mi, én, az elf a király, a legjobb, de szerintem elég vígan el lehet lenni vele az Aban (is).

Ezekkel egyetértek:) Kérdés mi a célod, ahoz kell megválloganti az eszközöket és ha azt eléred akkor jó játéos vagy.

A környéken te vagy a legjobb és nem kell félni?
Ezzel nem értek egyet mert a környék változik és a te orid is..
Tehát félni mindig kell, mindig jön egy jobb... ha nem jobb a körülmények hozhatják úgy a dolgot..
Ha nem erre készülsz fel folyamatosan , akkor az gond lehet sztem..

tdomo 03-01-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76810)
Ezekkel egyetértek:) Kérdés mi a célod, ahoz kell megválloganti az eszközöket és ha azt eléred akkor jó játéos vagy.

A környéken te vagy a legjobb és nem kell félni?
Ezzel nem értek egyet mert a környék változik és a te orid is..
Tehát félni mindig kell, mindig jön egy jobb... ha nem jobb a körülmények hozhatják úgy a dolgot..
Ha nem erre készülsz fel folyamatosan , akkor az gond lehet sztem..

Ezzel egyetértek, de ez az egész játékra igaz.

LotR 03-01-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 76814)
Ezzel egyetértek, de ez az egész játékra igaz.

írta vki, h nem az egészre igaz ? :D

Napóleon 03-01-2007 14:00

nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)

amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool:

Peter 03-01-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76866)
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork :)

amúgy pedig az elf a kedvenc fajom :cool:

az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;))
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...

Monaco 03-01-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 76903)
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani ;))
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...

Én egyetértek Petivel! Gnóm a legjobb hadis ;) utána ork :P

Never 03-01-2007 17:11

Bár én nem vagyok nagy A-s,de arra már sikerült rájönnöm,hogy orkkal lehet a leggyorsabban haladni,de a gnóm védelemre is jó :)

Napóleon 03-01-2007 17:50

persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva

Peter 03-01-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76936)
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva

dehogynem :)

Napóleon 03-01-2007 20:02

ezzel megint vitatkoznék;)

Peter 03-01-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76996)
ezzel megint vitatkoznék;)

ok, vitatkozd le valakivel, és majd közöld az eredményedet :)
(mert én nem állok le veled többet :D)

Synkel 03-09-2007 19:05

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 76936)

Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.

Remedy 03-09-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79161)
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.

Nem hat, hanem az, aki a legtobbszor :)

Alba 03-12-2007 09:06

Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.
Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.

Cyby_ 03-12-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 79626)
Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.
Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.

mivel egy idő után egyéniben nem is tud haladni,igy csak aklánütés marad

Penge 03-27-2007 19:22

Én örülök ha egyáltalán feljutok oda :)

szoviet t56 06-27-2010 19:27

azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?
mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?

Dragi 06-27-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257155)
azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?
mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?

Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell

vityu 06-27-2010 19:29

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257155)

Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj! :) Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt...

szoviet t56 06-27-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 257157)
Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj! :) Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt...

valószínű azért mert most akkor még nem volt annyi esélye mint most

szoviet t56 06-27-2010 19:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 257156)
Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell

ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket?

Dragi 06-27-2010 19:32

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257159)
ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket?

akkor meg már el is vesztette a támadóerejét :) és nem a gömb itt a legnagyobb probléma hanem a távolbalátás, A-ban egyébként sem támadunk gömb alapján :p

szoviet t56 06-27-2010 19:33

de az ork 65% - és fölötte lévő barakkal ő sem tud gömbölni
ha mnidkét faj mellett van varis aki adja a gömböket és akkor mennyi az esélye?

All times are GMT +1. The time now is 23:08.