Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   javaslat hétvégi játékhoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1441)

lll 02-20-2007 00:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 74610)
Hát lehet magam leszek akinek valami sántít ebben az egészben:D
Na akkor kb 40ori lenne benne a pontlistába nézzetek meg egy 40fös arénát milyenek a körtávolságok...+a lopásnál is nagy szorzó lenne

Hát ez a toli szorzó tényleg megváltozna nagyon az biztos. Profiknak elöny lenne ez csak, hogy tőlük senki se lopna, viszont kiegyenlített is lenne picivel, hogy a Profik sem tudnak akárkitől lopni azért főleg szombat reggelig amíg a fejlődés megy gyakorlatilag:( a Kezdők csak hátrányban lennének érzésem szerint ha ezt amit Tyer felvetett bevezetnék, szal nem támogatom

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74662)
Ezek szerint bőven elég, ha hétfő hajnalban utolsó körváltás előtt belépek, elkezdek felépíteni pár házat, hogy legyen pár plusz pontom, így garantált a 14-15. hely, és beleröhögök a sok lökött képébe, akik
végigszenvedték a hétvégét. 10 perces játékkal bekerülök az eredménylistára. Rendicsek gyerekek, jövő héten ezt fogom tenni, és ajánlom majd mindazoknak, akik most a 162. hely után vannak. Mi a fenének játsszanak, ha ugyis szétszedi őket a top, ha meg véletlenül mégis annyi eszük van csak, hogy nem elég nekik a 190 heki, akkor támadjanak hekire, így felkerülnek a tophoz, aki megint szétszedi majd...
De ha szerintetek jól van ez így, hát legyen. :)

Kedves Tyer!

Az írásaidból annyit tudok leszűrni, hogy Te nem vagy egy profi Hv-os játékos! Viszont az elvárásaid saját magadtól annál inkább nagyobb amennyire picike a tudásod.

Elöször is tisztázzuk mit jelent a Normál Játék és a Normál Hétvégi Játék!
Normál Játék: Ez a Hódító.hu Stratégiai Játék rendes verziója! Gondolom ismered mint a tenyeredet, ezzel akkor valószínű minden rendben is van! Gondolom nagyon jól is játszol a Normálban, nem tudom melyik szinten vagy és mióta játszol, de kinézem az írásaidból, hogy Normálban nagyon jó játékos lehetsz.

Normál Hétvégi Játék: Ez ugyancsak a Hódító.hu Stratégiai játéka, csak különbözik a rendes Verziónak a stílusában és a stratégiai gondolatában is, hogy hogyan játszál!

A Szabályok majdnem teljesen ugyanazok mind a kettőnél, csak teljesen máshogy kell játszani a kettőt!
Mindenesetre aki vérbeli Profi a Hv-ben arról már el lehet mondani, hogy a Normál játékban is megálja a helyét bárkivel szemben, feltéve ha nem milliárdos szövi ellen kell neki kiállnia a szövijével akinek nincs semmi vagyona.

Akkor tisztáztuk mostmár, hogy mit jelent a két verzió a játékban:)

Összefoglalva:
- Profinak érzed magad - ettől túl nagy az elvárásod saját magadtól
- Nem tetszik, hogy ha utolsók között vagy, vagy ha nem vagy benne a top10-ben, - ( a top4-5 -be aki tud játszani csukott szemmel bejut még úgyis, ha 5 óránként lép be mondjuk nap közben és este meg alszik 8 órát)

Ajánlat feléd (Nem kötelező megfogadni):
- Elsőként egy picivel változtasd meg a saját rangsorod helyzetét
- Ha tényleg nem vagy vérbeli Profi akkor az egyik Hv-n az első 5 ori közül (vasárnapra estére gondolok akik ott vannak) vedd fel velük a kapcsolatot üziben és szépen normális hangnemben kérd meg, hogy MsN-en segítsen mondja el, hogyan kell játszani jól meg stb...stb...! Persze csak akkor, ha magadtól nem tudsz rájönni a dolgokra! Hozzá teszem még, jobb ha magadtól jössz rá pár Hv alatt a dolgokra minthogy elmagyarázzák, mert ha saját magadtól jössz rá akkor biztos hogy megérted és akármilyen helyzetben tudni fogod, hogy mit cselekedj:)
- Legfontosabb, hogy amíg nem tudsz Profiként játszani a Hv-n, addig ne is akarj változtatást a verzióban, vagy ha mégis megteszed, hogy felveted a javaslatok között, akkor gondold át legalább 5-ször, hogy biztos, hogy jó-e a javaslat és nézz utána, hogy ez tényleg így jó lenne-e

Hozzátenném még, ha nem szórakozás kedvéért ahogy írta Ati is, vagy nem egy unalmas hétvége elkerülése végett játszol a Hv-ban, akkor van egy nagyon jó dolog ha nem akarsz leghátul maradni, a Hv utolsó 20 köre elött elindítasz 17-20 hekit fedezni!

Nah üdvözlettel: Lagen

Bea Baba 02-20-2007 06:16

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 74811)
Hát ez a toli szorzó tényleg megváltozna nagyon az biztos. Profiknak elöny lenne ez csak, hogy tőlük senki se lopna, viszont kiegyenlített is lenne picivel, hogy a Profik sem tudnak akárkitől lopni azért főleg szombat reggelig amíg a fejlődés megy gyakorlatilag:( a Kezdők csak hátrányban lennének érzésem szerint ha ezt amit Tyer felvetett bevezetnék, szal nem támogatom

Kedves Tyer!

Az írásaidból annyit tudok leszűrni, hogy Te nem vagy egy profi Hv-os játékos! Viszont az elvárásaid saját magadtól annál inkább nagyobb amennyire picike a tudásod.

Elöször is tisztázzuk mit jelent a Normál Játék és a Normál Hétvégi Játék!
Normál Játék: Ez a Hódító.hu Stratégiai Játék rendes verziója! Gondolom ismered mint a tenyeredet, ezzel akkor valószínű minden rendben is van! Gondolom nagyon jól is játszol a Normálban, nem tudom melyik szinten vagy és mióta játszol, de kinézem az írásaidból, hogy Normálban nagyon jó játékos lehetsz.

Normál Hétvégi Játék: Ez ugyancsak a Hódító.hu Stratégiai játéka, csak különbözik a rendes Verziónak a stílusában és a stratégiai gondolatában is, hogy hogyan játszál!

A Szabályok majdnem teljesen ugyanazok mind a kettőnél, csak teljesen máshogy kell játszani a kettőt!
Mindenesetre aki vérbeli Profi a Hv-ben arról már el lehet mondani, hogy a Normál játékban is megálja a helyét bárkivel szemben, feltéve ha nem milliárdos szövi ellen kell neki kiállnia a szövijével akinek nincs semmi vagyona.

Akkor tisztáztuk mostmár, hogy mit jelent a két verzió a játékban:)

Összefoglalva:
- Profinak érzed magad - ettől túl nagy az elvárásod saját magadtól
- Nem tetszik, hogy ha utolsók között vagy, vagy ha nem vagy benne a top10-ben, - ( a top4-5 -be aki tud játszani csukott szemmel bejut még úgyis, ha 5 óránként lép be mondjuk nap közben és este meg alszik 8 órát)

Ajánlat feléd (Nem kötelező megfogadni):
- Elsőként egy picivel változtasd meg a saját rangsorod helyzetét
- Ha tényleg nem vagy vérbeli Profi akkor az egyik Hv-n az első 5 ori közül (vasárnapra estére gondolok akik ott vannak) vedd fel velük a kapcsolatot üziben és szépen normális hangnemben kérd meg, hogy MsN-en segítsen mondja el, hogyan kell játszani jól meg stb...stb...! Persze csak akkor, ha magadtól nem tudsz rájönni a dolgokra! Hozzá teszem még, jobb ha magadtól jössz rá pár Hv alatt a dolgokra minthogy elmagyarázzák, mert ha saját magadtól jössz rá akkor biztos hogy megérted és akármilyen helyzetben tudni fogod, hogy mit cselekedj:)
- Legfontosabb, hogy amíg nem tudsz Profiként játszani a Hv-n, addig ne is akarj változtatást a verzióban, vagy ha mégis megteszed, hogy felveted a javaslatok között, akkor gondold át legalább 5-ször, hogy biztos, hogy jó-e a javaslat és nézz utána, hogy ez tényleg így jó lenne-e

Hozzátenném még, ha nem szórakozás kedvéért ahogy írta Ati is, vagy nem egy unalmas hétvége elkerülése végett játszol a Hv-ban, akkor van egy nagyon jó dolog ha nem akarsz leghátul maradni, a Hv utolsó 20 köre elött elindítasz 17-20 hekit fedezni!

Nah üdvözlettel: Lagen

hehe szeretem a papolást:p
itt esélyegyenlőségről van szó, és abszolut nem jó h valaki aki egész hétvégén az HVs orija felé se nézett, több eséllyel induljon vasárnap, mint az aki péntek óta gép előtt zombizik.....
hja és aval h de a top5... nincs mindenkinek ideje, h kitanuljon ugy jáccani, mint a magányos HVba időteltöltős emberek klubbjának:D másik dolog, h itt is a közérdek a lényeg, nem az a max 10 játékos akik váltva nyerik a HVkat..... azért mert nekik jó igy is, nem bizti h a maradék 70ek is:mad:

Valezius 02-20-2007 07:51

Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy aki be se lépett, az ne kerüljön fel az eredmény listára. Ezt a részét támogatom.

lll 02-20-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 74815)
itt esélyegyenlőségről van szó, és abszolut nem jó h valaki aki egész hétvégén az HVs orija felé se nézett, több eséllyel induljon vasárnap, mint az aki péntek óta gép előtt zombizik.....
hja és aval h de a top5... nincs mindenkinek ideje, h kitanuljon ugy jáccani, mint a magányos HVba időteltöltős emberek klubbjának:D másik dolog, h itt is a közérdek a lényeg, nem az a max 10 játékos akik váltva nyerik a HVkat..... azért mert nekik jó igy is, nem bizti h a maradék 70ek is:mad:

Hát az, hogy a közérdek a lényeg??? Igen ez így van, teljesen egyetértek!

Éppen ezért ezt a javaslatot, hogy egész végig ne legyen benn az inaktív ori a pontlistában nem támogatom! az egyik indok ami nem is nekem jutott eszembe hanem Harcosoknak, hogy a tolizási stratégia teljesen megváltozna, és a kezdő Hv-nak semmi esélye nem lenne a Profikkal szemben:confused:
amit meg Tyer-nek írtam azzal más ne foglalkozzon kérem! Az csak tanács neki inkább.

Én pedig nem vagyok egyáltalán profi nehogy azt higgye bárki is rólam:)
viszont mostanában hv-n péntek kezdéstől szombat hajnali 5-ig néha szoktam játszani, de utána abbahagyom mindig valami miatt, és hát szombat reggelre már látszik álltalában ki tudna gondot adni a játék során:) és hát álltalában max 1-2 játékos tudna nekem gondot adni a nyakamba, ha persze nyerni megyek:)

Dragi 02-20-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 74815)

Beácskám te is nagyon jól tudod és mindenki más is aki nem csak vaktába megy neki a hv-nak hogy erre időt kell szentelni tehát ha játszol úgy játsszál hogy szívvel-lélekkel itt legyél. Az pedig hogy valakit leütnek més ott hagyja az oriját a francb a be nem lépett orik alatt az pedig magára vessen és nehogy már miattuk legyen változtatás mert egyszerűen nem képes rendesen játszani ....

Dragi 02-20-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74820)
Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy aki be se lépett, az ne kerüljön fel az eredmény listára. Ezt a részét támogatom.

nem akarlak megbántani meg semmi de nem tudom hogy játszottál-e már hv-n ha játszottál akkor tudhatod hogy csak akarat kérdése hogy ne ess le a be nem lépettek alá :) sőt pár jól irányzott ütéssel simán a be nem lépettek fölött lehetsz full kezdő koromban első hv-imon 10. hely környékén végeztem pedig akkor jóval erősebb volt a mezőny és több jó játékos játszott mint mostanában ;) vip hv-ba sima hv-s első játékom Top3-ba végződött de akkor már volt tapasztalatom :)

Dragi 02-20-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 74842)

Én pedig nem vagyok egyáltalán profi nehogy azt higgye bárki is rólam:)

Viszont marha szerény vagy :D;)

Valezius 02-20-2007 15:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 74883)
nem akarlak megbántani meg semmi de nem tudom hogy játszottál-e már hv-n ha játszottál akkor tudhatod hogy csak akarat kérdése hogy ne ess le a be nem lépettek alá :) sőt pár jól irányzott ütéssel simán a be nem lépettek fölött lehetsz full kezdő koromban első hv-imon 10. hely környékén végeztem pedig akkor jóval erősebb volt a mezőny és több jó játékos játszott mint mostanában ;) vip hv-ba sima hv-s első játékom Top3-ba végződött de akkor már volt tapasztalatom :)

Engem nem zavar, akit zavar, az hadd örüljön. Aki meg úgyis csak erre hajt, nyugodtan beléphet hétfő hajnalban és nem esik ki a pontlistából. Tehát, ha ezzel mindenki jól jár, akkor miért ne támogassam.

De, hogy válaszoljak a kérdésedre nem játszom HV-t (egyelőre), mert pénteken nem szoktam hazaérni addigra, és hátrányból nem akarok indulni, meg nekem nem jön be az éjszakázás. Vip HV-t játszottam csak, amikor egyszer tényleg itt voltam, akkor az első 3órát szépen lejátszottam, aztán nem nagyon léptem be. Na lehet kritizálni, hogy akkor minek szólok hozzá. :p

Dragi 02-20-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74887)
Engem nem zavar, akit zavar, az hadd örüljön. Aki meg úgyis csak erre hajt, nyugodtan beléphet hétfő hajnalban és nem esik ki a pontlistából. Tehát, ha ezzel mindenki jól jár, akkor miért ne támogassam.

De, hogy válaszoljak a kérdésedre nem játszom HV-t (egyelőre), mert pénteken nem szoktam hazaérni addigra, és hátrányból nem akarok indulni, meg nekem nem jön be az éjszakázás. Vip HV-t játszottam csak, amikor egyszer tényleg itt voltam, akkor az első 3órát szépen lejátszottam, aztán nem nagyon léptem be. Na lehet kritizálni, hogy akkor minek szólok hozzá. :p

nem azért kérdeztem hogy kritizáljalak :)

lll 02-20-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 74885)
Viszont marha szerény vagy :D;)

mán megint mé vagyok szerény??:eek: :eek: :D

Tyer 02-21-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 74804)
ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??:eek:
érdekes feltevés!!:D

Muszáj minden szavamba belekötni? :D
Nem mondtam, hogy ugyanolyan jók! :D

Kedves lagen!

Köszi a jótanácsokat, igyekszem megfogadni. Bár az eddigi 9 játékból 5* végeztem 5. vagy jobb helyen. Igaz, nem csak rajtam mult :D

dath 03-02-2007 08:12

rossz ötlet, megnőnének a körtávolságok, ami a kislétszámú csoportoknál mindig probléma
amúgy nem hinném, hogy a top 20-ba bekerülésért izzadni, meg szenvedni kéne, agyatlan játékkal is /tonyos íj, toli, vari+ fedezgetés/ simán be lehet kerülni.
nem látom, hogy mi a tétje ennek, aki otthagyta az országát, mert egyébb dolga akadt, annak nem teljesen mind1, hogy hol végez?? aki meg olyan magasztos célért küzd, hogy az átlagát javítsa/megtartsa, az akkor induljon, ha végig tudja játszani.
a hétvégi az ilyen tipusú játék, ott kel lenned két napig, ha eredményt akarsz elérni, ha esetleg nem sikerült, a következő pénteken újra lehet próbálkozni. akik játszák pont ezt szeretik benne.

Tyer 03-06-2007 14:18

Mint mondtam, hagyjuk a fenébe az egészet, amit szeretnék megértetni veletek, azt úgy látszik csak páran értették meg, már nincs kedvem erőlködni, hogy megértsétek, inkább felejtsétek el mindazt amit írtam. :(

Szecsa 03-06-2007 20:28

Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.

Ati 03-06-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78378)
Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.

Az eredeti felvetésben nem ezt látom problémának.

Ez ebben a formában elég irreális lenne, egy hatalmas "lyuk" lenne a pontlistában, ami sokakban azt a hitet keltené, hogy hibás a pontlista.

Szecsa 03-06-2007 20:51

Sugo-kiegeszites?

Ati 03-06-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78400)
Sugo-kiegeszites?

Előbb könyveli el a többség, hogy hibás, minthogy megnézze a súgóban, úgyhogy innentől ez felejtős.

Szecsa 03-06-2007 21:09

Értem, kár, azert köszi :)

Valezius 06-12-2007 19:11

Engem továbbra se zavarnak, ha ott vannak, elég nagy baj lenne, ha a kisebb létszám miatt még nehezebb lenne lopni, és a körtávok is esetleg megnőnének.

Ati 07-29-2007 12:28

Ezzel kapcsolatban is lesz változás...

A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.

Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.

Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet. :)

Rém 07-29-2007 13:20

Jó ötletnek tartom hogy a körök lecsökkennek. midnen héten hv zok szinte és tényleg szükség van 1 kis változtatásra. viszont abba nemértek egyet hogy azok a játékosok akik nem kezdték el a játékot legalulra kerülnek, mert vannak olyanok akik azért lépnek csak be hogy egy másik embernek legyenek ugymond"termelői" és azokat lopják , igy nem 50 körről lopják majd , hanem 9-10 körről és ezzel csak a játék szabályosságát rontanátok el.

Ati 07-29-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 112877)
Jó ötletnek tartom hogy a körök lecsökkennek. midnen héten hv zok szinte és tényleg szükség van 1 kis változtatásra. viszont abba nemértek egyet hogy azok a játékosok akik nem kezdték el a játékot legalulra kerülnek, mert vannak olyanok akik azért lépnek csak be hogy egy másik embernek legyenek ugymond"termelői" és azokat lopják , igy nem 50 körről lopják majd , hanem 9-10 körről és ezzel csak a játék szabályosságát rontanátok el.

A lopás eredményességét a pontlistabeli helyezés, és a körtáv nem befolyásolja. Teljesen mindegy, hogy 50 körre van, vagy 10 körre, ha az értékkülönbség állandó (márpedig az nem változik), akkor egy lopással mindkét esetben ugyanannyit hozol.

Ezt tehát ez a változás nem befolyásolja.

Rém 07-29-2007 13:26

jó, de akkor az olyanokat meg kikell rakni akik belépnek 1 percre és aztán csak otthaggyák az orijukat azért hogy mások lopják

Ati 07-29-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 112882)
jó, de akkor az olyanokat meg kikell rakni akik belépnek 1 percre és aztán csak otthaggyák az orijukat azért hogy mások lopják

Mi akadályoz meg abban, hogy te is lopjad? :)

Valezius 07-29-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112870)
Ezzel kapcsolatban is lesz változás...

A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.

Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.

Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet. :)

Érdekes dolgok.

A második részt nem értem, miért nem jó így. Aki belép első körben és felrakja a drágakőbányát az több pénzt termel.
Aki nem lép be első körben annak jó ideig nem fognak működni a drágakőbányái. Szerintem a plussz népet és az adóból befolyó pár aranyat meg kéne hagyni, mert nekem is volt olyan, hogy fél órával kezdés után vettem észre, hogy játék van, és éppen volt kedvem beszállni.

A harmadik dolog változtat a legtöbbet a játékon. Na majd egyszer kipróbálom :)

Rém 07-29-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112883)
Mi akadályoz meg abban, hogy te is lopjad? :)

az hogy ők már ellopják előlem a cuccát:D és nekem nemmarad nekik meg igen:D:P

alienh 08-01-2007 18:30

Alapjaiban egyetértek a nem játszók törlésével, viszont a hv azért hv mert mindenkinek egyedi stratégiát kell kidolgoznia.Egyébként 1 beton védelmet is le lehet rombolni :D

Burning 08-01-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by alienh (Post 114214)
Alapjaiban egyetértek a nem játszók törlésével, viszont a hv azért hv mert mindenkinek egyedi stratégiát kell kidolgoznia.Egyébként 1 beton védelmet is le lehet rombolni :D

ööö...attól, hogy ezentúl nem 48-hanem 5-6 körre kéne támadni ahhoz, hogy elérjed a 180-199 hekiseket attól csak több lehetőség lenne, hiszen így van az élmezőnybe, 20 ori kb, akik ütögethetik egymást, de egy idő után már nem igazán tudják, mert mindenki enyhén beton, van aki fullra.
amőgy elég nehéz ezeket lerombolni:o
a Valezius által említett tolizáshoz viszont jó lenne, ha nem törlődnének az orik, hanem csupán míg be nem lépnek nem aktualizálódik, azaz 0 az értékük, ezért ott vannak, de semmiképp sem végezhet mögöttük egy játszó játékos:)

Valezius 08-01-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 114217)
a Valezius által említett tolizáshoz viszont jó lenne, ha nem törlődnének az orik, hanem csupán míg be nem lépnek nem aktualizálódik, azaz 0 az értékük, ezért ott vannak, de semmiképp sem végezhet mögöttük egy játszó játékos:)

Ha egyszer 3be nem lépés után eltűnik a jelentkezési cucc, egyáltalán nem lesz olyan ori ami törlődhetne!

Ami Ati szavaival élve új stratégia kidolgozására késztet, de szerintem félő, hogy gyakorlatilag megszűnik a tolizás hv-n. Vioszont a varázslók megerősödnek, mivel ami korábban 4-5lkör volt, most még 2körön belül lesz.

Alienh beírása sajnos nem tudom hogy kapcsolódik az eredeti javaslathoz, vagy Ati beírásához. :o

Ati 08-01-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 114217)

Ez a jelenlegi tervek szerint így fog működni. (Valójában ez a rész már kész, hacsak nem kell rajta még valamit módosítani.)

Valezius a másik témában vetette fel, hogy ha kevesebben fognak egyáltalán JELENTKEZNI (mert már nem kell megnyomni a jelentkezés gombot, hogy eltűnjön onnan), akkor ettől lesz kisebb a csoportlétszám. De ez a másik hétvégis téma. :)

Életfa#2 08-03-2007 22:15

Quote:

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz.

Tulajdonképpen ezt miért is kellene elvenni? Ha valaki a játékidő felében csatlakozik, még az a 'lényegesen magasabb induló népesség' is csak alig fele a mellette lévő, kezdettől fogja játszó orinak, aki mellesleg ekkora már legalább 2k katonát sorozott be! (Oké, elismerem, ezt azért írom, mert ha nagy ritkán jut időm a párbajra, akkor is csak úgy, hogy pénteken még nem bírok belépni! Nem semmi élmény olyan országok között lenni, akiknek cirka kétszer annyi kiképzett emberük lehet...) Az a repülőrajt nagyon jól jön! Hisz, ami számít, az vagy egyáltalán nem (katona, tekercs), vagy alig (fegyver, bár az alapanyaga, a fém normálisan) termelődik. A pénz (drágakő formájában) ugyanannyi, de abból mindenkinek van bőven, nincs jelentősége.

-Hiena- 08-04-2007 15:19

akar torlodnek, akar nem, mindenkinek ugyanazok a feltetelek adottak.
nincs sok jelentossege, hogy ott vannak-e az elhagyott orik a mezony kozepen mert konnyu atlepni oket es mindenkinek van lehetosege, hogy usse oket. aki alattuk van az uthet folfele akar mind a 4-8 seregevel. aki nagyon elol van annak mar nincs elonye belole mert borzaszto messzire kene tamadnia.
esetleg a szerver terheleset csekely mertekben csokkentene ha torlodnenek az inaktiv orszagok. asszem a gyorsbol is hasonlo okok miatt repulnek az elhagyott orszagok.

Valezius 08-04-2007 16:32

Az első ponttól félek egy kicsit.
Ha bejött egy új ori, akkor szokás leütni, mivel úgyincs védelme az eljén. Ha ezután ugyanott marad, akkor aki később jön, nem tudom mennyi esélye lesz. :o
Pláne, hogy a kisebb körtávok miatt jóval többen érik el, mint eddig.

Dus 08-04-2007 20:58

Quote:

Ezzel Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

ezt az eddig is elhangzott okok miatt nem tartom jó ötletnek...

kuku 08-06-2007 14:54

Ez valóban egy nagyon jó ötlet!

Valezius 08-06-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115412)
Ez valóban egy nagyon jó ötlet!

Játszottál te már hvt egyáltalán? :p

Dus 08-07-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 115426)
Játszottál te már hvt egyáltalán? :p

sztem nem azzal van a gondd:D

minden témához hozzászól...csak úgy:D

All times are GMT +1. The time now is 04:59.