![]() |
de tulajdonkeppen miert is nem irja ki...?
|
Quote:
Hiszen nem loptak el semmit... Akkor az események is valami ilyesminek kellene, hogy legyenek: "Észrevettük, hogy valaki betört a könyvtárba, ellopott 0 ilyen, 0 olyan, 0 amolyan tekercset" "Álmukban megpróbáltak varázslókat gyilkolni. 0 varázsló halt meg!" Vagy valami hasonló :D Nem olyan, hogy 0 varázsló holtan esik össze... mert az kicsit vicces lenne :) vagy az éj leple alatt meggyilkoltak 0 elitet :) (vagy a franctudja mi pontosan az esemény... nem nagyon kapok ilyeneket :) -szerintem- |
Nem olyan régen termelgettem. Akkor rengeteg ilyen üzim volt, hogy elloptak 0 ipari 0 gazdasági... Szal azt kiírja, ha nem gnóm vagy, illetve van tekid, ez tuti. Írtam is az ilyen hírnévlopóknak mindig, hogy lopjanak embert, ne töltsék nekem tele hülyeségekkel az eseményeket.
Sőt, olyat is láttam, hoyg megöltek 0 katonát, 0 védőt, és így tovább. Egyszer egy balek 5 sereggel meg is támadott, mert nem hallott a 10k értékes tolihatékonyságról, és azt hitte, semmim sincs otthon. Ez kb fél éve lehetett, ha azóta változott a dolog visszavonok mindent szívesen, de akkor még így ment. |
Quote:
Meg lehet, hogy az angolban máshova van (mondjuk ezt kevésbé hiszem) Valószínű nemrég javíthatták ezt.. Atis? |
Synk bizots hogy ne mirja ki a tekercsek lopast .Igy kell hirnvezni ...
|
ez érdekes téma, mindenki máskép tudja:) :)
én úgy tapasztaltam, hogy a raktárat és a tekercset kiírja, az összes többit viszont nem (jó, a rúnát nem tudom, azt asszem sose próbáltam:D) |
Quote:
|
Na, most miattatok letesztelek mindent... :)
Igaz, hogy angol, de szerintem az ugyanaz :D |
Adok 2 orit, aki tesztelni akar.
Magyarba! :D |
- You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not steal any scrolls. - tekercsek
- You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not steal any gold. - arany - You stole 0 bushels of food, 0 cords of wood, 0 quintals of stone, 0 boards of clay, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems. - raktár - You managed to penetrate the enemy defenses, but your thives could not kill any mages. - varigyilok - You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not set any houses on fire. - gyújtogatás - You managed to kill 0 soldiers, 0 defenders, 0 attackers, 0 elites, 0 archers and 0 horsemen. - katonagyilok - You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not kidnap anyone. - emberlopás - You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not steal any runes. - rúnalopás Ezekből ezeket írta ki az ellenfél orijában: - 0 bushels of food, 0 cords of wood, 0 quintals of stone, 0 boards of clay, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen! - During the dark of the night, 0 soldiers, 0 defenders, 0 attackers, 0 elites, 0 archers and 0 horsemen were killed! Tehát a rakilopás, és a katonák gyilkolása... Mondjuk mind2 poénos ilyen szövegkörnyezetben.... :-) Ezzel az összeset leteszteltem... Fellebbezésnek helye nincs :) |
Off
A varikat is letesztelnéd? Tolvajok mérgezése rengés stb... (Szép volt fiúk! jól átvertük Kisbért és levittük az elfje toli készültségét:D :D :D ) Off |
Quote:
Most loptam fel-elffel tekivel rendelkezo oriast, es nem irta ki. (10k pontnal tobb volt a tavolsag) |
Quote:
A varázslat sikerült. Ellenséged földjeit hatalmas földrengések rázzák meg, az emberek hangulata 5%-ot csökken. A földrengés az épületekben nem tett kárt. Távolság: 162 kör 2006-11-29 15:08:34 Hatalmas földrengések rázzák az országodat, az emberek hangulata 5%-ot csökkent! A földrengés az épületekben nem tett kárt. A varázslat alulról érkezett, kör távolságból. A varázslat sikerült. 0 embert elpusztított a tűzgolyó. Távolság: 158 kör 2006-11-29 15:10:07 0 emberedet elpusztította egy tűzgolyó! A varázslat alulról érkezett, kör távolságból. A körtávot ki sem irja :( OFF |
Quote:
10k-n kívül volt simán. Akkor tájt tekit írtam, és mivel a piacot be kellett osztani, rendszerint elég sok volt benn, szal lett volna mit vigyen. Ráadásul óriás és rendszerint szieszta nélkül |
Köszi szépen a válaszokat, látom érdekes témába nyúltam bele. Végül csak kiderült az igazság.
Sziasztok! |
Quote:
|
Más!
Itt 2 válasz volt a fel nem tett kérdésemre, szóval mi az igazság? 1k varival tudok kaput csinálni egy 10k varisra? (A számok csak mutató jellegűek. Tehát a térkapuknál fontos, hogy nékije menyi varisa van?) |
abszolut nem. akarkire tudsz terkaput nyitni, semmit nem tehet ellene.
|
Quote:
|
erre ne szamitson :)
a varisokat altalaban tolival biztos hogy felmeri egy tolis :) |
Üdv-
Láttam már orit, akinek 36k vari 6k íj torony nulla tolival. egyszer jöjjenek csak rá, hogy nincs tolid, s akkor annyi azu oridnak. ugyan seregel nehezen, varival egyáltalán nem bántanak, de ez kevéske Gil;) |
Quote:
Természetesen ha gnóm az illető, az már macerásabb... |
Quote:
Nekem van egy kocsmám, hogy a hullákat azért tudjam lopni, és köszönöm, elvagyok:) |
Quote:
|
Quote:
|
semennyit sem szamit.
|
Köszi a gyors választ!
|
És mi van akkor, ha a hullának van egy kocsmája. Akkor hogy lopom le egy kocsmával?
|
nem a kocsmaval lopod le, hanem a tolvajokkal. gondolkozz mar 1 kicsit...
olvasd el a sugo/fajok/elohalott/hatranyokat. vilagosan le van irva. kicsit tobbet bongessz sugot. |
De ha van tolvaja, akkor csak több tolvajjal lehet tőle lopni nem? (Legalábbis abban biztos vagyok, hogy hullának lehet tolija. Ha meg van, akkor véd is, nem?)
|
Quote:
Na. Lehet akármennyi tolija a hullának, semmit sem ér vele. Nem is véd semmit sem a toliakciókkal szemben. |
Jó, most is tanultam valamit. De akkor miért van neki? (Leszámítva azt, hogy abban tartja a pénzt)
|
valszeg azért mert kezdő vagy mert majd fajt fog váltani és felkészül erre:D
|
Quote:
Mellesleg neked se ártana a súgó. Ott az van, hogy nem indíthatsz toli akciót, nem pedig az, hogy a tolvaj nem véd meg. És én pot ezt kérdeztem. Iratkozz be elsőbe. Ott pont szövegértést tanulnak. A munkatársnőm nagyon jól csinálja, de az én volt osztályomba is mehetsz, bár ők 4.esek. |
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy soha nem ütsz hullát, de nem csak hullától lehetsz beteg. A tapasztalat meg jól jöhet. Súgó, kórházépítés, támadás :) Hajrá :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |