Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szövihez belépés csak limitált okkal. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1421)

Ati 02-12-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73209)
(és ne mondjátok, hogy wapról is megtehette, mert olyan dolgokat is tett, amit wapról nem lehetett)

Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.

Cassandra 02-12-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73208)
Hmmm... akkor sok mindent nem értek, de nem számit. A lényeg, hogy nem adom meg másnak az adataimat, és nem játszom olyan gépről, ahol már valaki Hóditózik, és kécc. Igy nincs kockázat ;)

Egy kérdés, ha valamiért nincs két napig hírtelen neted, mittudom én, valamit bénázik a szolgáltató és te kénytelen vagy egy netkávézóból szabira tenni az orikat, akkor nem teszed mert ott más is játszhat...?!

Bocs kötözködős hangulatban vagyok.:)

Alapjáraton én sem szeretem, ha a szövik egymás országába bejárnak, de azzal, hogy piacolnak, egymás gépéről még nem okoznak másnak károkat (Támadás esetén az ori tulaja is ugyanúgy meg tudná venni az íjászokat, aki támad, az meg úgysem tudja, hogy a tulaj ott ül-e a gép elött vagy sem.). A lényeg ott van, amit többen is mondtak, nem adom ki a belépési adatokat.

Tami 02-12-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73213)
Felmerül bennem a kérdés, hogy akik ellenzik, amit mondtam, azoknak tiszta-e a lelkiismerete, vagy sem...
(akinek inge, gatyája)

Igen ellenzem mert van rá nyomos okom ha véletlen olyan embernél vagyok aki hódozik és nem fél napot töltök nála hanem x napot akkor nyugodtan hagyjam lerombolni az országom???

Ati 02-12-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73215)
Egy kérdés, ha valamiért nincs két napig hírtelen neted, mittudom én, valamit bénázik a szolgáltató és te kénytelen vagy egy netkávézóból szabira tenni az orikat, akkor nem teszed mert ott más is játszhat...?!

A javaslat szerint ezt nem tehetnéd meg, ha onnan valaki már játszott.

Cassandra 02-12-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73217)
A javaslat szerint ezt nem tehetnéd meg, ha onnan valaki már játszott.

Értettem, azért kérdeztem rá... ez őrültség...

Cece 02-12-2007 12:02

Quote:

Pontosan ezért írtam, hogy be lehet ugyan vezetni, de hatalmas áldozatokkal járna. A nekávézó, munkahely, családi hódítás stb ez mind lehetetlen lenne.

laci 02-12-2007 12:04

Quote:

Volt ilyen. És fogtam magam, elmentem egy barátomhoz (akiről tudom hogy nem játszik, mert évek óta próbálom rávenni a Hóditóra, sikertelenül ;)), beléptem, és szabadságra tettem. Magyarul az otthoni gépem, és a netkávézó között azért vannak még átmenetek.
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévül, nem?).

És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek ;)

laci 02-12-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73218)
Értettem, azért kérdeztem rá... ez őrültség...

Lehet hogy őrültség, de nekem kb. 5 éven át sikerült betartanom. És, bár szeretném azt hinni, nem valószinű hogy ilyen kivételes jelenség lennék :)

Cassandra 02-12-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73220)
Volt ilyen. És fogtam magam, elmentem egy barátomhoz (akiről tudom hogy nem játszik, mert évek óta próbálom győzködni), beléptem, és szabadságra tettem. Magyarul az otthoni gépem, és a netkávézó között azért vannak még átmenetek.
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévól, nem?).

És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek ;)

Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.;)
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P

Deni 02-12-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73221)
Lehet hogy őrültség, de nekem kb. 5 éven át sikerült betartanom. És, bár szeretném azt hinni, nem valószinű hogy ilyen kivételes jelenség lennék :)

én viszont köztudottan elég mobil jelenség vagyok hódítós körökben.. tehát sokat vagyok hódítósoknál.. és onnan még van pofám hódítózni is.. felháborító :rolleyes:

értem én, hogy mit akar Árpi elérni.. meg igazat is adok neki úgy-ahogy.. mégsem örülnék, ha ez így megvalósulna, ahogy Ő szeretné..

laci 02-12-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 73223)
én viszont köztudottan elég mobil jelenség vagyok hódítós körökben.. tehát sokat vagyok hódítósoknál.. és onnan még van pofám hódítózni is.. felháborító :rolleyes:

Jó, rendben van, leirtam, hogy én mit teszek (igyekszem nem játszani olyan gépről, ahol más is játszik, és nem adom ki az adataimat), azt' kécc. Viszont egy szóval sem mondtam, hogy felháborió dolog az egész. Egyszerően csak nem látom pontosan megfogalmazva, mit szabad olyankor, amikor együtt van a szövetség, és mit nem. Ha valahol le van irva, mutassátok meg, de nem általánosságokat kérek, hanem pontos leirást ;)

Ati 02-12-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73224)
Jó, rendben van, leirtam, hogy én mit teszek (igyekszem nem játszani olyan gépről, ahol más is játszik, és nem adom ki az adataimat), azt' kécc. Viszont egy szóval sem mondtam, hogy felháborió dolog az egész. Egyszerően csak nem leirva pontosan, mit szabad olyankor, amikor együtt van a szövetség, és mit nem, ha valahol le van irva, mutassátok meg.

Súgó -> FAQ

Grabi 02-12-2007 12:22

a súgó szerint piac + képzés, tekiírás...(ht. funkciói) ez a max. de én is úgy gondolom, hogy némely esetben a piacozás jóvalta nagyobb kárt okoz egy ellenszövinek mintha gömböznék/megtámadnám őket, ezért én azt is büntetném.

Cassandra 02-12-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 73226)
a súgó szerint piac + képzés, tekiírás...(ht. funkciói) ez a max. de én is úgy gondolom, hogy némely esetben a piacozás jóvalta nagyobb kárt okoz egy ellenszövinek mintha gömböznék/megtámadnám őket, ezért én azt is büntetném.

Szerintem a támadó szemszögéből tök mindegy ki piacozik. Mármint elvileg a támadó nem tudja, hogy a célország tulaja mikor ül a gép elött és mikor nem, ez a szép ebben a játékban.

Remedy 02-12-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73214)
Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.

Technikailag semmi, gyakorlatilag pl bontani+tavolozni+pontosan indulni, es villamgyorsan reagalni lehetetlen waprol....

Grabi 02-12-2007 12:33

háát tudom komoly logisztikai akadály, de én nem tudom magamhoz varázsolni hiphop a szövim 3-4 misi fáját ha hazajön hajnalban, hogy kirakjam :)
vagy felkeltem vagy belépek hozzá és kirakom. ezért mondom, hogy ez néha durvább, ámde jelenleg megengedett, mint egy támadás

Ati 02-12-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73228)
Technikailag semmi, gyakorlatilag pl bontani+tavolozni+pontosan indulni, es villamgyorsan reagalni lehetetlen waprol....

Távolozni volt egy óra minimum, védelem varirt feltenni sem feltétlenül az utolsó másodpercben kell. Támnadni jelen esetben nem kellett, íjászok bevétele sem last-minute feladat, mert már úgyse tud nagyobb sereggel jönni, aki már úgyis megy.

A maradékot pedig minden további nélkül, akár gyorsan is meg lehet csinálni, úgyhogy továbbra se látom, hogy mi az, amiből ennyire biztosan lehetett tudni, hogy az illető nem volt gépnél, hacsak épp Nálad nem volt, és nem láttad, hogy telefontól messze alszik...

laci 02-12-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73225)
Súgó -> FAQ

Köszönöm, Mester, ezt én is tudtam :D
De ugyancsak a faq-ban van az is, hogy ha többen játszanak egy gépről, akkor ne osszanak meg információt, ne gondozzák egymás országát, és legyenek egymástól 100%-ig függetlenek. Márpedig ha egy teljes klán együtt hóditózik egy gépről órákon át, akkor elég nehéz a fentieket betartani...

Ati 02-12-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73235)
Köszönöm, Mester, ezt én is tudtam :D
De ugyancsak a faq-ban van az is, hogy ha többen játszanak egy gépről, akkor ne osszanak meg információt, ne gondozzák egymás országát, és legyenek egymástól 100%-ig függetlenek. Márpedig ha egy teljes klán együtt hóditózik egy gépről órákon át, akkor elég nehéz a fentieket betartani...

"A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk? Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk."

laci 02-12-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73236)
"A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk? Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk."

Na jó, nem erőltetem a dolgot, mert nem akarom, hogy azt higyjétek, hogy kötekedni akarok. A fenti idézetet ismertem eddig is, és ma is elolvastam néhányszor, és igy önmagában rendben is volna, ha össze tudnám egyeztetni az e fölött látható kérdésekkel/válaszokkal. De simán lehet, hogy ezzel csak én vagyok igy, ugyhogy ne is foglalkozzatok velem :) . Azt már leirtam, hogy részemről fő a biztonság, és inkább nem játszom más Hóditós gépről. Téma részemről lezárva, de ha reagáltok rám, muszáj lesz válaszolnom :o

Ati 02-12-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73237)
Na jó, nem erőltetem a dolgot, mert nem akarom, hogy azt higyjétek, hogy kötekedni akarok. A fenti idézetet ismertem eddig is, és ma is elolvastam néhányszor, és igy önmagában rendben is volna, ha össze tudnám egyeztetni az e fölött látható kérdésekkel/válaszokkal. De simán lehet, hogy ezzel csak én vagyok igy, ugyhogy ne is foglalkozzatok velem :) . Azt már leirtam, hogy részemről fő a biztonság, és inkább nem játszom más Hóditós gépről. Téma részemről lezárva, de ha reagáltok rám, muszáj lesz válaszolnom :o

Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).

Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.

laci 02-12-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73239)
Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).

Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.

Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?

Ati 02-12-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73240)
Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?

Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok. :)

laci 02-12-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73241)
Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok. :)

Pffff... :p
Akkor viszont megnyugodtam, hogy van "váltás" a kettő között, és nem én kombinálok túl sokat :D Kössze a válaszokat :)

Kisbér 02-12-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73222)
Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.;)
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P

Nem erről van szó... Ezért mondtam, hogy csak kivételes esetben lehetne belépni máshonnan... pl a szabira rakás ilyen...

Kisbér 02-12-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73214)

Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...

Non Omnis Moriar 02-12-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73194)
Na, de jól elkanyarodtunk az eredeti témától... Tehát a téma onnan indult, hogy semmilyen indokból ne lehessen belépni egy másik országba. Ha mégis megtetted, még ha nem is csináltál semmit, legyen bünti!

Úgy tudtam ez eddig is szűrve volt... aki mégis csinálja, az ugyan úgy csinálja mint aki több országot irányít.

Ati 02-12-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73258)
Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...

Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.

Kisbér 02-12-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73261)
Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.

Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti... :)

Ati 02-12-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73263)
Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti... :)

Szerintem ma már nemigen kapsz olyan mobilt, amiről NE tehetnéd ezt meg.

Ati 02-12-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73265)

Ettől függetlenül az eredeti felvetésed az volt, hogy tuti nem volt gépnél, mert olyanokat csinált. Ezek szerint tuti nem volt gépnél, és tuti nem volt olyan telefonja se, amin fut a mini-opera?

Kisbér 02-12-2007 13:57

Más játékokban (és most tényleg nem akarok párhuzamokat vonni) egyből szűrve van, ha ugyanarról az ip-ről mások is bemennek.
Van ott is olyan, mi van, ha havernál lesz buli...

Ebben az esetben x órával előtte kell írnod üzit egy bizonyos mail-címre, hogy nálunk buli lesz, így egy ip-ről, ez, ez, ez az ország fog játszani...

De azért kicsit furcsa az, hogy van egy játékos, aki mondjuk angliából játszik, és hirtelen egy magyar kávézóba, vagy éppen a szövetségénél sörözve a szövije ip-jéről fogja feltenni a varázslatait, veszi meg az íjászokat, majd hirtelen fél órával később megint angliából fogja a megszokott ip-jéről a visszatámadást intézni...
Tudom, hogy vannak ténylegesen olyan esetek, amikor összeülünk a klántársakkal, de:

Sajnos az előző példa a gyakoribb...:D

Non Omnis Moriar 02-12-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73257)
Nem erről van szó... Ezért mondtam, hogy csak kivételes esetben lehetne belépni máshonnan... pl a szabira rakás ilyen...

Jó, de akkor le kellene fektetni feketén fehéren hogy mit lehet, és mit nem lehet. Amit nem lehet az ne lehessen egyáltalán... Nem az hogy na jó most még elmegy, nincs konkrétan megtiltva, meg állítólag az még elmegy stb stb
Amire ki akarok lyukadni, az embernek fogalma sincs, végül is semmi konkrét csalást nem követett el, szép nyugisan piacozik, vagy mittudomén, és egyszer csak repül. Ugyanakkor XY haverja tök ugyan ezt csinálja évek óta, és vigan elvan.

Kisbér 02-12-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73265)

Akkor csak én vagyok csóró :D

Kisbér 02-12-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73266)
Ettől függetlenül az eredeti felvetésed az volt, hogy tuti nem volt gépnél, mert olyanokat csinált. Ezek szerint tuti nem volt gépnél, és tuti nem volt olyan telefonja se, amin fut a mini-opera?

Tuti nem volt gépnél :) Még dicsekedett is vele...

Meg azért az is kicsit furcsa, hogy éjjel 5-kor, mikor valakit megtámadok, hirtelen a szövijénél sörözik nem?

Tudom, lehetséges, de igen kevés az esélye :D

Ati 02-12-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73269)
Más játékokban (és most tényleg nem akarok párhuzamokat vonni) egyből szűrve van, ha ugyanarról az ip-ről mások is bemennek.
Van ott is olyan, mi van, ha havernál lesz buli...

Ebben az esetben x órával előtte kell írnod üzit egy bizonyos mail-címre, hogy nálunk buli lesz, így egy ip-ről, ez, ez, ez az ország fog játszani...

Ja, láttam, és hatalmas hírként bejelentik mindenkinek, amikor 2 országot törölnek, és örülnek maguknak, hogy micsoda fogás volt. :)

Semmi szükség arra, hogy Kispistike ha multizni akar, akkor előtte sztorikat találjon ki, hogy miért lesz épp buli nála.

Teljesen világosan le van írva, hogy mit lehet tenni, és mit nem, ezek betartása nem igazán okoz problémát, azt gondolom senkinek.

Kisbér 02-12-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73273)
Semmi szükség arra, hogy Kispistike ha multizni akar, akkor előtte sztorikat találjon ki, hogy miért lesz épp buli nála.

Én nem azt mondom, hogy multizhat... Ha előre bejelenti x órával, hogy nála buli lesz, vagy épp fedeztetik egymás kutyáját, és ezért lehet, hogy be fognak lépni egymás országába, akkor legyen... és akkor azok a feltételek legyenek, mint most... tehát piac, varik, etetés, stb... Akkor sem engedném a támadó akciókat...
Ezzel kizárnánk azt, ha valakit megtámadok, akkor hirtelen a havernál terem sörözni az illető, és belép...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73273)
Teljesen világosan le van írva, hogy mit lehet tenni, és mit nem, ezek betartása nem igazán okoz problémát, azt gondolom senkinek.

De nekem problémát okoz Ati, pont ezért vetettem fel... :)
Nekem problémát okoz az, ha támadok valakit hajnal 5-kor, akkor a szövetségese, aki épp az ügyeletes belép az általam támadott országba, és telerakja íjásszal, felteszi neki a védelem varázslatot, sőt, még alám is bont.

Ez nekem probléma...
És most jelen pillanatban ezt nem tiltja neki semmi... Sajnos nekem az kevés, hogy odaírod, hogy ez nem ajánlott :)

Ha én meg tudom azt tenni, hogy felkeltem a szövetségesem, vagy vállalom hogy felkelthetnek ilyen dolgok miatt, akkor más miért érzi azt, hogy ezt megteheti bünti nélkül?
Én is megtehetném, de gerinctelenségnek tartom. És ha ezek után még dicsexem is vele, az már sok...

Non Omnis Moriar 02-12-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73277)
Nekem problémát okoz az, ha támadok valakit hajnal 5-kor, akkor a szövetségese, aki épp az ügyeletes belép az általam támadott országba, és telerakja íjásszal, felteszi neki a védelem varázslatot, sőt, még alám is bont.

Ez nekem probléma...
És most jelen pillanatban ezt nem tiltja neki semmi... Sajnos nekem az kevés, hogy odaírod, hogy ez nem ajánlott :)

Ezt mondom, akkor meg kell tiltani teljesen, senki sehova semmiért. Egyénként mi az hogy nem ajánlott? Valaki megteheti valaki nem?

Kisbér 02-12-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73282)
Egyénként mi az hogy nem ajánlott? Valaki megteheti valaki nem?

Nem... A faq-ban csak ilyenek vannak, hogy ha belépsz varázslatot feltenni a szövidhez, az nem ajánlott... :)
Magyarul nincs olyan szigorúan véve, mintha belépnél a varis szövidhez, befednéd a tolikat, majd vissza a te oridba, és szépen lelopod...
Ezért másnap már biztosan anarchba kerülsz...

De az, hogy éjjel bemész a szövid országába mikor épp támadják, és telerakod íjjal, azért nem kerülsz anarchba... Csak ennek használata nem ajánlott :D

Non Omnis Moriar 02-12-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73328)
Nem... A faq-ban csak ilyenek vannak, hogy ha belépsz varázslatot feltenni a szövidhez, az nem ajánlott... :)
Magyarul nincs olyan szigorúan véve, mintha belépnél a varis szövidhez, befednéd a tolikat, majd vissza a te oridba, és szépen lelopod...
Ezért másnap már biztosan anarchba kerülsz...

De az, hogy éjjel bemész a szövid országába mikor épp támadják, és telerakod íjjal, azért nem kerülsz anarchba... Csak ennek használata nem ajánlott :D

Akkor mi? Hopp te most lebuktal hopp ö meg még hadd csinálja egy darabig...? :D :D

Amúgy én a FAQ-ban azt se látom, hogy tilos lenne proxyról netezni... Én meg annak idején 90% hogy azért lettem átrakva, holott csupán kényelmi célt szolgált a két ablak miatt. Ketten játszottunk 2-2 orival totál külön...

All times are GMT +1. The time now is 04:20.