![]() |
Quote:
Fenn vagy mondjuk 1-ig... 3/4 3-ra felhúzod az órát... 3-kor kimész ütni... 4 előtt 10 perccel felkelsz, hogy egyrészt kimosd a homályt a szemedből, másrészt bekészítsd az esetleges bontási, és egyéb nyalánkságos ablakokat... 4-kor ugye beütsz, építesz, stb... 4:10-kor vissza aludni... 5 előtt 5 perccel felkelsz, hogy hazakísért-e valaki.. Akkor is aktívan lesed a körváltást ,csinálod a távokat, hátha jön valaki... 5 után lefexel aludni... Felkelsz fél 7-kor, és mész dolgozni :D Nah, már párszor megcsináltam, de szerintem túlságosan soxor meló mellett ezt nem lehet csinálni... Tehát még egy pontot fel lehet venni, az pedig a munkanélküliség :D:D:D:D:D |
Quote:
Itt asszem épp Synkel-t ütöttem :D Látszik, hogy be volt készítve 3 bontási mélység (felette "sárga cetlivel", hogy ha azt a gombot megnyomom mennyi lesz a pontom). A bal alsó ablakban a pontlista van, amit mp-enkénti frissítésre állítottam be, így egyből látom hova bontott Synkel testvér. :) Bal felső ablakban a tekercseket tenném be a közös rakiba. Jobb alsó ablakban a tekercsek egy részét tenném be a közös rakiba (ki tudja mennyivel jönnek, erre is fel kell készülni, illetve ki tudja, lehet 1x meglopnak 59:55 környékén, és a beállított seregelengedés máris ugrott). Aztán... mi van még... Óra... az nagyon fontos, szinkronban természetesen a hód órájával (azóta már találtam kisebbet :D)... És természetesen nyomkodom a háttérben a főmenüt, ha a szövitársak távolba néznek, lássam az eredményt, vagy ha valamilyen attrocitás ér, egyből tudja rá reagálni... Minden ablakom always on top-on van, tehát ha a hátsó ablakra kattintok, akkor sem tűnnek el az ablakok :D Nos ez napközben így megvalósítható, hiszen vannak szövitársak, akik nézik a távokat, de éjjel egyedül már keményebb dió... Ez még csak egy 17"-os moncsin volt.. Azóta már igényeltem egy 21"-ost a melóba.. Elvégre nagyon szükségem van rá (ezt remélem SzaTo nem látja) :D:D Mindezt csak azért írtam le, hogy nem elég ha valakinek megvan a tudása, gyorsan tud dönteni, jó a taktikai érzéke, stb, stb amit felsoroltatok... Meg is kell lenni annak a technikai háttérnek, amivel mindezt a tökélyre tudod fejleszteni :D Persze ezen kívül még lehet használni pár hasznos oldalt, de Synkel ellen ez is elég volt :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
persze a sajatom nem mutatom meg :) |
Quote:
|
Quote:
És ha nem haragszol, nem árulok el minden titkot :D Legalább ennyi előnyöm legyen, ha már a fanatizmusomat szépen lassan ledolgozza a helytartó-menedzser :D |
Csak az ido csak az ido semmi mas.
Szerintem egy ido utan mindeki eljut oda hogy attol függ minden hogy menyni idot tolt ott.Ebbe beleértem azt hogy van olyan szövije/klánja ajkki ha gaz van szól. És persze azert 1 orana belül barhogy nethez tud jutni... |
Quote:
Hja és h ne legyek ennyire off: Szerintem, jó társak, akik megtanitanak és sok idő:) mert a rutin meg iesmi az már jön ha társ és játékidő megvan:) |
Quote:
|
Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító :) Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi. |
Quote:
Én speciel mindent.. talán ezért is hagyom abba 1-2évente egy jó félévre :rolleyes: |
Quote:
Az, hogy havonta 1-2 alkalom ilyen, azt meg ki lehet bírni még meló mellett is... Ez a többablakos izé meg csak azért kell, mert ha nem lennének, akkor azt mondanám, hogy a rest 2x fárad... Ha nem tudok bemenni hozzá, ha nem tudok alulról bemenni egy adott illetőhöz, meglehet annyira rosszul jön ki, hogy sokkal többet kell időben ráfordítanom, mintha 1x odafigyelek nagyon... És ha belegondolsz naponta még egy orkkal sem tudsz 3-4 támadásnál többet csinálni (hiszen piacolgatni kell rendesen, ha jönnek, ha mész), tehát csupán a körváltásokkor kell aktív lenned... ;) |
Quote:
Óvatosan mit írsz, szóval több mint két orival vagy A-ban?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De hogyhogy angolban 2 országod van? Hódban mindig dicsekedtél vele, hogy Neked csak egy... :) |
Quote:
van erre itt egy külön topic khmmm...:D |
[quote=Kisbér;73966]Nézd, én sem csinálom ilyen intenzitással :D (pl most is 2 orimmal szk vagyok, 1-el meg most kezdtem az 5. szinten, tehát nagyon nem kell odafigyelnem) De vannak olyan szituk, pl szöviwar, ami kvázi gyorsan lezajlik, ha igazán odafigyelsz rá... Tehát nem kell heteken keresztül ezt csinálnod :D
Az, hogy havonta 1-2 alkalom ilyen, azt meg ki lehet bírni még meló mellett is... Sokat segíthet ha van kis gyerek a háznál, és mondjuk épp fogzik. Az alatt a 2-3 hét alatt elég intenzíven lehet hódolni, mert aludni ugysem tudsz, oránként tuti felébredsz. :D |
nekem se tetszik kisber rengeteg ablakja :p
bar en firefox több füllel jatszok, az vhogy nem tűnik ennyire bonyolultnak :) a sok ablak olykor be tudja lassitani a gepet :( (ugye Arden? :D ) |
[quote=FJORD;74095]
Quote:
Oké akkor majd megmondom az ellennek hogy figyelj most ráérek most háborúzzunk a gyereknek úgyis nő a foga :D:D:D Meg megmondod az ellennek hogy most támadjon mert nem bírsz aludni ?:D:D:D |
Quote:
A magyarban viszont nem éreztem tamagocsizásnak a játékom :D Most a magyarban szk, az angol kisorimmal A-ban szk, az angol főorimmal meg most jöttem ki a védelem alól az 5-en... :) Kapásból kaptam az áldást :D Pár órája vagyok kinn a védelem alól, de már 2 ütés, és egy jópár ártó vari/lopást elszenvedtem :D Úgy látszik mindenki rajtam akar bosszút állni :D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ehhez kepest alig lattam normalis felepitesu orit.... Legalabbis a kornyeken, lehet a top akar majd szetszedni, ki tudja :D |
Quote:
( sajna csak nagyon lassan ) |
A haderő is számit mert ha mondjuk valaki inkább bankot piacot épít attól nem lesz erősebb de fejletteb annál inkább!!:D
De a taktika a tapasztalat lét fontosságu és én se tudok mást mondani mint a többiek!!:D :D :D |
Quote:
|
Jobban kereskedik? :D
En sem ertem :( |
Quote:
|
A jó játékos titka: a játék (majdnem)teljeskörű ismerete és a kiváló tanító mester társítva fanatizmussal és sok sok szabadidővel és nem utolsó sorban párosítva mindez a játék szeretetével amit nyugodtan nevezhetünk akár függőségnek is!
|
All times are GMT +1. The time now is 06:10. |