![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ati mikor mondtam h sok kicsi sokra megy alapon jócskán megnehezedett a játék, én a a játékmenetet érintó vátozásokról beszéltem, nem a játékfelületet érintő részekről...
Amik a játékfelülete érintik, azok szerintem mindenki érdekét szolgálják... |
Quote:
Aztán milyen nehezítés volt még... Felfedezés. Szintén egy szükséges módosítás. Az egyik csoportelőrevetítette a jövőt, hogy mi törtélnik, ha mindenki csak felfedezget. Nem lehet ez a cél. Más konkrét nehezítés talán nem is volt... Ezek pedig szükségesek voltak, nem azt a célt szolgálták, hogy nehezebb legyen az élet (ahogyan az emberek többségének nem is lett, sőt könnyebb lett tőle), hanem azt, hogy érdekesebb a Hódító. |
Quote:
valahol irtad, h hóditó elérte az összetettség csúcsát, hát szerintem és éppen elég komplex már.. sokan ugyvannak, h az ötleteik csak apróságok, de a sok kis apróság miatt nehezedik a játék... mondtad már h ez 1 állandó fejlődés alatt lévő, játék, én csak azon morfondirozom h vajon fogja e tudni a nagyátlag tartani a lépést evel a fejlődéssel:confused: |
Quote:
Gondolok itt pl a több sereg alulról ütése témára... 8 évig nem volt változtatva, majd 20 ember kibeszélte, szavazott róla, és Ati berakta a játékba... (ha nem így volt cáf) Amúgy nem gondoljátok, hogy az, aki nem itt tölti az életét a külső fórumon nincs joga ahhoz, hogy esetleg véleményt formáljon? Már felvetettem Atinak, hogy azok a javaslatok, amik tényleg érdemben változtatják meg a játékot kerüljenek nagyobb szavazásra... (már ha a demokrácia leghalványabb fénye is felmerül :D) Tehát ha pl a felfedezést ilyen szinten akarjuk módosítani, mint ahogy tettük azt pár hónapja, illetve az ütéseket ilyen szinten variáljuk, akkor igenis szükség van szerintem arra, hogy üzenetet kapjon minden játékos, hogy ezekben a témákban, erre, és erre lehet szavazni... Kérlek szavazz... Vagy akár lehet egy "elit" réteget kialakítani, mondjuk 100 fős döntőbíróságot, akiken át kell mennie egy-egy javaslatnak... (kiszűrve azt, hogy 1 napja játszó sok-sok ori eltorzítson egy szavazást) Ott már nem kell megindokolni, nem kell semmit csinálni, csak annak a 100 főnek szavaznia, és a többség döntése valósulna meg... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati olvassa, és dönt... Ebben a kérdésben spec nem a többségnek kell döntenie, hanem a főnöknek :D |
Quote:
Nem tudok róla, hogy ez az újítás bármikor is megbeszélés tárgyát képezte volna :rolleyes: Ha mégis, akkor vmit nagyon benéztem.. |
Quote:
Én se láttam ilyen megbeszélést, illetve szavazást. Ha magánúton zajlott esetleg, akkor nem szóltam... |
Quote:
En probaltam vitatkozni vele egy par orat, de nem sikerult meggyozni egymast, igy maradt, amit o akart :) |
Quote:
És természetesen sorry mert példának hoztam fel... Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy egy ilyen horderejű dolgot meg kellene beszélni egy amolyan döntőbírósággal :D |
Quote:
|
Szerintem nem feltétlenül azért születnek javaslatok, mert az ötletével mindenki megakarja váltani a világot, hanem egyszerűen csak mert jó beszélni arról, ami nincs és elképzelni, mi lenne, ha volna:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalább lenne értelme a játéknak :D Nem szaladgálnának sok-sok személyiséges orik 0 tudással :) Ugye Fegya? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:02. |