![]() |
Quote:
Harcos: A harcos személyiségű ország csatában mutathatja meg igazi tudását. Minden földfoglalás több földet hoz, minden fosztogatás több zsákmányt hoz. Foglaláskor az eredetileg foglalt százalékhoz képest +1 százalékot kap (ha például 5%-ot foglalna, akkor e helyett 6%-ot foglal), fosztogatáskor az eredeti zsákmányhoz képest +10%-ot (ha 1.000 aranyat fosztana, akkor e helyett 1.100 aranyat foszt). A pusztítás és mészárlás is 10%-kal nagyobb károkat okoz. |
Quote:
|
Én is olvastam súgót:)
Bocsánatot kérek. Régebben benne volt, hogy minden lopás meg miegyéb is többet hoz. Első orim ember harcos volt, mikor megtanítottak rá, hogy kell játszani, elképesztő hatékonysággal loptam:) |
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1829&page=2
Quote:
ebből a szemszögből nézve neked is igazad van ... de azt se felejtsük el, hogy hadüzikor ott a 20% ... |
Quote:
amit te akarsz: ha én vipet veszek, akkor 3-6%-ból: 6-6% lesz, vagy 3-3%, legalábbis nekem abból amit írtál ez jött le. Mindkettő elfogathatatlan számomra. De még a 4-4 vagy 5-5 is. |
Quote:
Én személy szerint nem akarom egyiket sem, nekem teljesen megfelel a jelenlegi helyzet, csak eszembe jutott, hogy esetleg valakinek ez megoldás lehetne. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:22. |