Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   készülünk az 1/a-ba - kezdöknek- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=139)

Senki 02-02-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by steffl
ezek nélkül a top se nagyon jön össze meg a fordulás se..

épp azt írta, hogy el lehet jutni Topba enélkül, meg fordulni is tudsz.... más tészta, hogy a legtetejére nem érsz fel a csoportnak! :D

Nikol 02-02-2006 08:16

Elolvastam az egész topikot, de csak hadis/ varis orikról volt benne szó.Kérdésem az lenne, hogy tolis orik nincsennek fent, ill. ha vannak hogy néznek ki?:confused:

Senki 02-02-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by Nikol
Elolvastam az egész topikot, de csak hadis/ varis orikról volt benne szó.Kérdésem az lenne, hogy tolis orik nincsennek fent, ill. ha vannak hogy néznek ki?:confused:

varis ori se kell, de néhanyan azért azt tartanak, meg tolis pláne nincs: a klánraktárba tart a legtöbb klán mindent, szóval hiába lopod le, semmi nem jön, vagy újra teleteszi magát az illető, így annyit érsz mintha vizet akarnál szeletelni...
Varisnak akkor van értlme hogyha új, és kicsi a klán és a tagok együtt jönnek a pontlistában... sok olan klán van aho la tagok között 168 kör vagy több is van, és olyan távból az életbe nem lehet varizni, akkor meg minek... ha nincs kinek gömbölnöd akkor mire mész azzal hogy látod milye van és tudod neked nincs elég abból hogy beverjed? :rolleyes:

Nikol 02-02-2006 08:33

Ezekszerint kicsi tolis orimat építsem át hadissá, melyik szinten?

Senki 02-02-2006 08:36

Quote:

Ezekszerint kicsi tolis orimat építsem át hadissá, melyik szinten?

A-ban elég. de ott is úgy, hogy ne válassz fajt, majd a klánon belül eldől... mert ha 1fős klánnal mész akkor legyél toli-vari elf, az jó móka, mert a többi klán sok tagú főleg és ha bevernek olyan 10 hekiket fogsz veszteni... (meg a katonai morálod) ha meg nagy klánba akkor megmondják hogy mit válassz és fel is hoznak hozzá... szóval aggodalomra semmi ok! ;)

Nikol 02-02-2006 08:40

:) köszi az infót

steffl 02-02-2006 10:31

lpással pénzt néha tudsz szerezni de megtorolják aránytalan a veszteség a zsákmányhoz képest..
ha cuccost viszel azt meg nemtudod magas áron eladni...

Senki 02-02-2006 10:38

Quote:

lpással pénzt néha tudsz szerezni de megtorolják aránytalan a veszteség a zsákmányhoz képest..
ha cuccost viszel azt meg nemtudod magas áron eladni...

hát attól függ ki... én pl nem toroltam meg a tekilopást, de alattam jön fel egy hadi meg egy elf.... majd ők....

a megtorlás általában úgy néz ki hogy leszeddik az összes tolidat varidat, tekidet katonai morálod és az összes hadis aki elér annyi sereggel amit elbír leviszi a katonai morálod annyira hogy az egész 2 körre lévő klántagság le tudjön az összes lehetséges seregével verni földre egy kör alatt... ezért kell ügyesen menni...

megnyugtatásul: nem mindenki ennyire elvetemült, meg nem kell ennyire felpiszkálni az ellenfeled ;)

steffl 02-02-2006 10:38

fellépéskor az ember pl 4-3-ba teli rakival megy
itt ez felesleges mert olcsobb a piac mint a 2/b-ben

Senki 02-02-2006 10:42

Quote:

fellépéskor az ember pl 4-3-ba teli rakival megy
itt ez felesleges mert olcsobb a piac mint a 2/b-ben

és ez azért van, mert a top1 klán annyit termel, mint a szemét, de azért arra ne számíts hogy olyanok az árak mint az 5. szinteken...

Mephisto 02-02-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Senki
hát attól függ ki... én pl nem toroltam meg a tekilopást, de alattam jön fel egy hadi meg egy elf.... majd ők....

a megtorlás általában úgy néz ki hogy leszeddik az összes tolidat varidat, tekidet katonai morálod és az összes hadis aki elér annyi sereggel amit elbír leviszi a katonai morálod annyira hogy az egész 2 körre lévő klántagság le tudjön az összes lehetséges seregével verni földre egy kör alatt... ezért kell ügyesen menni...

megnyugtatásul: nem mindenki ennyire elvetemült, meg nem kell ennyire felpiszkálni az ellenfeled ;)

Ezt a mesét Te megcsinálod egy fullos elfel szemben is, akinél nincs tanya, s még lehet a szuper tolisod se fér be hozzá?
Amúgy meg mind1 messziről jött ember azt mesél amit akar :) Meg az is béna, aki benthagyja neked a tekijét...
Kezdőknek az 1/A-ba kitartás kell, és biza itt már nem elég a napi 1-2 belépés.
Amit már írtak, oda a pénz kell de nagyon sok.
Tolis/varis orikat meg felejtsétek el. Max egy elf legyen akinél kicsit több a tolvaj. sok sikert a kezdőknek, ne adjátok fel.

Senki 02-02-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Ezt a mesét Te megcsinálod egy fullos elfel szemben is, akinél nincs tanya, s még lehet a szuper tolisod se fér be hozzá?

Ki mondta hogy egy ország nem épülhet át egy verekedéshez?..... maradi gondolkodásmód, ha azt hiszed egy éjjeli szétszedéhez nem épít fel valaki 60% kocsmát, lezúzza a lopóst, a másik 60% templommal aztán visszeépülnek...
Ennyit erről. az a kérdés mennyire akarnak szétszedni. ha nagyon, akkor szét is szednek... és mindenkihez be lehet férni valamivel, nem lehetsz jó mindenben... ha nem fér be ennyi tolival valaki akkor varira és seregre sebezhető... szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel.

Nikol 02-02-2006 11:07

Quote:

uff, azért most egy kicsit megijesztettél:eek:

Senki 02-02-2006 11:11

Quote:

uff, azért most egy kicsit megijesztettél:eek:

ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel... :) az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... ;)

Nikol 02-02-2006 11:18

Quote:

ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel... :) az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... ;)

Az oroszlánok izgalmasabbak...;)
Szeretem a hadis orimat is, úgyhogy nem lesz gond átépülni:)bár az tény hogy sokkal jobb, illetve könnyebb tolival nagy pénzt összeszedni.

Hamár pénz, akkor kb mennyi pénzzel érdemes fellépni?

Senki 02-02-2006 11:24

Quote:

Szeretem a hadis orimat is, úgyhogy nem lesz gond átépülni:)bár az tény hogy sokkal jobb, illetve könnyebb tolival nagy pénzt összeszedni.

nincs felső határa... igazából a klánon múlik, ha meglévő nagyob klánba mész ahol van törpe akkor semmivel is mehetsz, ha új klánt alapítasz akkor pár MRD nem árt....

Gyula 02-02-2006 11:28

Quote:

Nikol: Nagyon egyszerü a válasz, 4,25milliárd arannyal érdemes fellépni, ennél többet nem tárolhatsz az oridban, de lehene az se volna baj ha 20-25milliárdal lépnél :)

Gyula

Nikol 02-02-2006 11:29

Quote:

nincs felső határa... igazából a klánon múlik, ha meglévő nagyob klánba mész ahol van törpe akkor semmivel is mehetsz, ha új klánt alapítasz akkor pár MRD nem árt....

szerintem nem akarok még új klánt alapítani:D

Nikol 02-02-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Gyula
Nikol: Nagyon egyszerü a válasz, 4,25milliárd arannyal érdemes fellépni, ennél többet nem tárolhatsz az oridban, de lehene az se volna baj ha 20-25milliárdal lépnél :)
Gyula

:D ennyi aranyat még nem láttam egyben, de mostmár nagyon szeretnék:rolleyes:

Gyula 02-02-2006 11:32

Senki, ha egy pénzes klánba mész ot sem sértődnek meg ha viszed a max pénzt, meg jól jöhet az akkor is ha restartolnod kell, vagy másik klánba mész, akármi is történhet. És nem megyünk üres orival az A-ba, az én egyik szövim megcsinálta h 9k lóval fellépett mert a 2-ben az elég volt a csopi tetjén :)

Senki 02-02-2006 11:34

Quote:

egyben ennyit nem is fogsz, mert az országban (2^32)-1 arany fér el összesen:D
max a piacon van ennyid, ha felviszel fajtánként pl 4 milla tekercset... na annyiból meg is lehet élni :D

Vektro & Kvark 02-02-2006 11:35

állítsátok már be lécci űgy az 1/A-t, hogy legyen kedvünk odajutni!:))

Senki 02-02-2006 11:35

Quote:

Senki, ha egy pénzes klánba mész ot sem sértődnek meg ha viszed a max pénzt, meg jól jöhet az akkor is ha restartolnod kell, vagy másik klánba mész, akármi is történhet. És nem megyünk üres orival az A-ba, az én egyik szövim megcsinálta h 9k lóval fellépett mert a 2-ben az elég volt a csopi tetjén :)

hát én se a leggazdagabban léptem fel :rolleyes:
de így jár aki hullaként kezd és csak a 3. szinten vált fajt :p
*na meg ki sértődne meg hogyha pénzt hoznak neki?*

Gyula 02-02-2006 11:35

Quote:

Nikol én láttam már és nem csak az A-ban han3em a 3/G-ben is :)
Nem lehetetlen összerakni :)

Gyula 02-02-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Vektro & Kvark
állítsátok már be lécci űgy az 1/A-t, hogy legyen kedvünk odajutni!:))

Vektro: nem értelek, nincs kedved oda menni? Az 1/A is a játék része és egyáltalán nem rosz ott játszani, nem értem miért csinálok néhányan ekkora tragédiát az 1/A-bol, kicsit másképp kell játszani, ennyi az egész, de ez talán nem is baj, 4 szinten keresztül felfedezetés után jó is kicsit váltani az A-ra nem?

Nikol 02-02-2006 11:39

Quote:

Nikol én láttam már és nem csak az A-ban han3em a 3/G-ben is :)
Nem lehetetlen összerakni :)

nagyon össze kell kapnom magam:D

Nikol 02-02-2006 11:40

Quote:

Vektro: nem értelek, nincs kedved oda menni? Az 1/A is a játék része és egyáltalán nem rosz ott játszani, nem értem miért csinálok néhányan ekkora tragédiát az 1/A-bol, kicsit másképp kell játszani, ennyi az egész, de ez talán nem is baj, 4 szinten keresztül felfedezetés után jó is kicsit váltani az A-ra nem?

Én már alig várom hogy ott legyek!!!

Senki 02-02-2006 11:40

az 1/A igenis [B][U] jóóóóó[/U][/B] hely!

Quote:

állítsátok már be lécci űgy az 1/A-t, hogy legyen kedvünk odajutni!

Figyi: én túró országgal léptem fel.. (1/A viszonyok között volt túró :D) de imádom ezt a csoportot, szóval innét csak akkor szednek ki engem hogyha törölnek! Amire remélem nem kerül sor, nem húzom ki a gyufát Atiéknál :)
Szóval gyertek, annál murisabb csoport, minél többen játtszanak benne...
mi csak vén rókák (én vén róka itt... LOL) szal vén rókák vagyunk akik már mosolyognak azon amikor valaki 5. szinten 20 hektáros fölszerzésnek már örül :) szóval azért mert pár megalomán 1.helyre törő fanyalog, még jó csoport ez, és csak akkor kell álmatlan vadőrültnek lenned hogyha a legelső klánokat akarod lesöpörni ;) szórakozáshoz nem kell itt se elborult függőnek lenned

*fene.. a címet nem lehet kövéríteni és aláhúzni ...*

Gyula 02-02-2006 11:46

Így van, én ugyan nem rég lejöttem az A-bol, (egy év után) de job lett az játék ahogy növekedett az országok száma.

Vektro & Kvark 02-02-2006 11:48

Én akarok az 1/A-ban jáccani:)) Csak dobok egy hátast amikor olan számokat írtok ide amiket még töredékrészében sem birtokoltam:)))

Senki 02-02-2006 11:50

Quote:

Én akarok az 1/A-ban jáccani:)) Csak dobok egy hátast amikor olan számokat írtok ide amiket még töredékrészében sem birtokoltam:)))

mondom, mi már mosolygunk 10 hektáron, aminek ti örültök, amikor itt 300-400akat fedezel fel, közben ütsz 200 hekikért és azt számolod hogy mennyi az a minimum terület ahova be tudsz zsuppolni 100k lovast, akkor beleszoksz a nagy számokkal való dobálózásba :D

Gyula 02-02-2006 11:52

Quote:

Vektro: Először én is dobtam egy hátast mikor egy oriban több mint 1 milliárdot láttam, de mikor sikerült tőle ellopni és a saját orimban láttam a pénzt akkor már elhittem :)

Vektro & Kvark 02-02-2006 11:53

na de itt voltak olan számok emlegetve amik a 2-ben is meglepnek:)

Vektro & Kvark 02-02-2006 11:54

Quote:

Vektro: Először én is dobtam egy hátast mikor egy oriban több mint 1 milliárdot láttam, de mikor sikerült tőle ellopni és a saját orimban láttam a pénzt akkor már elhittem :)

Na ez tecc:)))

Senki 02-02-2006 12:03

Quote:

na de itt voltak olan számok emlegetve amik a 2-ben is meglepnek:)

azok se nagyok amik ott vannak. na majd ha valami meglep az A-ban az lehet a durva! ;)

Gyula 02-02-2006 12:04

Quote:

Na ez tecc:)))

Akitöl eloptam az nagoyn sokáig haragudott rám :)

Senki 02-02-2006 12:06

Quote:

Akitöl eloptam az nagoyn sokáig haragudott rám :)

pedig magára kellett volna hogy otthagyta csak úgy, de azért meg lehet érteni, én sem örülnék egy ekkora tétel veszteségnek :)

steffl 02-02-2006 14:38

vektro én is készülök az 1/a ba mert az az ori ott is marad de ami most van ott azt szivessen léptetném már...

Lepidus 02-02-2006 23:20

de rég voltam 1/a ban..hmm..vagy 2 éve..8azt az orit dühből töröltem:D)..de reszkessetek..másfél hónap és jövök!:-D:D

Északföld 02-02-2006 23:27

Quote:

mondom, mi már mosolygunk 10 hektáron, aminek ti örültök, amikor itt 300-400akat fedezel fel, közben ütsz 200 hekikért és azt számolod hogy mennyi az a minimum terület ahova be tudsz zsuppolni 100k lovast, akkor beleszoksz a nagy számokkal való dobálózásba :D

hát még akkor, mikor 10.000 hektáron, klánilag ütsz 22 hektárt :D :D

All times are GMT +1. The time now is 00:06.