![]() |
Quote:
|
Elolvastam az egész topikot, de csak hadis/ varis orikról volt benne szó.Kérdésem az lenne, hogy tolis orik nincsennek fent, ill. ha vannak hogy néznek ki?:confused:
|
Quote:
Varisnak akkor van értlme hogyha új, és kicsi a klán és a tagok együtt jönnek a pontlistában... sok olan klán van aho la tagok között 168 kör vagy több is van, és olyan távból az életbe nem lehet varizni, akkor meg minek... ha nincs kinek gömbölnöd akkor mire mész azzal hogy látod milye van és tudod neked nincs elég abból hogy beverjed? :rolleyes: |
Ezekszerint kicsi tolis orimat építsem át hadissá, melyik szinten?
|
Quote:
|
:) köszi az infót
|
lpással pénzt néha tudsz szerezni de megtorolják aránytalan a veszteség a zsákmányhoz képest..
ha cuccost viszel azt meg nemtudod magas áron eladni... |
Quote:
a megtorlás általában úgy néz ki hogy leszeddik az összes tolidat varidat, tekidet katonai morálod és az összes hadis aki elér annyi sereggel amit elbír leviszi a katonai morálod annyira hogy az egész 2 körre lévő klántagság le tudjön az összes lehetséges seregével verni földre egy kör alatt... ezért kell ügyesen menni... megnyugtatásul: nem mindenki ennyire elvetemült, meg nem kell ennyire felpiszkálni az ellenfeled ;) |
fellépéskor az ember pl 4-3-ba teli rakival megy
itt ez felesleges mert olcsobb a piac mint a 2/b-ben |
Quote:
|
Quote:
Ezt a mesét Te megcsinálod egy fullos elfel szemben is, akinél nincs tanya, s még lehet a szuper tolisod se fér be hozzá? Amúgy meg mind1 messziről jött ember azt mesél amit akar :) Meg az is béna, aki benthagyja neked a tekijét... Kezdőknek az 1/A-ba kitartás kell, és biza itt már nem elég a napi 1-2 belépés. Amit már írtak, oda a pénz kell de nagyon sok. Tolis/varis orikat meg felejtsétek el. Max egy elf legyen akinél kicsit több a tolvaj. sok sikert a kezdőknek, ne adjátok fel. |
Quote:
Ennyit erről. az a kérdés mennyire akarnak szétszedni. ha nagyon, akkor szét is szednek... és mindenkihez be lehet férni valamivel, nem lehetsz jó mindenben... ha nem fér be ennyi tolival valaki akkor varira és seregre sebezhető... szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel. |
Quote:
|
Quote:
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... ;) |
Quote:
Szeretem a hadis orimat is, úgyhogy nem lesz gond átépülni:)bár az tény hogy sokkal jobb, illetve könnyebb tolival nagy pénzt összeszedni. Hamár pénz, akkor kb mennyi pénzzel érdemes fellépni? |
Quote:
|
Quote:
Nikol: Nagyon egyszerü a válasz, 4,25milliárd arannyal érdemes fellépni, ennél többet nem tárolhatsz az oridban, de lehene az se volna baj ha 20-25milliárdal lépnél :) Gyula |
Quote:
|
Quote:
|
Senki, ha egy pénzes klánba mész ot sem sértődnek meg ha viszed a max pénzt, meg jól jöhet az akkor is ha restartolnod kell, vagy másik klánba mész, akármi is történhet. És nem megyünk üres orival az A-ba, az én egyik szövim megcsinálta h 9k lóval fellépett mert a 2-ben az elég volt a csopi tetjén :)
|
Quote:
max a piacon van ennyid, ha felviszel fajtánként pl 4 milla tekercset... na annyiból meg is lehet élni :D |
állítsátok már be lécci űgy az 1/A-t, hogy legyen kedvünk odajutni!:))
|
Quote:
de így jár aki hullaként kezd és csak a 3. szinten vált fajt :p *na meg ki sértődne meg hogyha pénzt hoznak neki?* |
Quote:
Nikol én láttam már és nem csak az A-ban han3em a 3/G-ben is :) Nem lehetetlen összerakni :) |
Quote:
Vektro: nem értelek, nincs kedved oda menni? Az 1/A is a játék része és egyáltalán nem rosz ott játszani, nem értem miért csinálok néhányan ekkora tragédiát az 1/A-bol, kicsit másképp kell játszani, ennyi az egész, de ez talán nem is baj, 4 szinten keresztül felfedezetés után jó is kicsit váltani az A-ra nem? |
Quote:
nagyon össze kell kapnom magam:D |
Quote:
Én már alig várom hogy ott legyek!!! |
az 1/A igenis [B][U] jóóóóó[/U][/B] hely!
Quote:
Szóval gyertek, annál murisabb csoport, minél többen játtszanak benne... mi csak vén rókák (én vén róka itt... LOL) szal vén rókák vagyunk akik már mosolyognak azon amikor valaki 5. szinten 20 hektáros fölszerzésnek már örül :) szóval azért mert pár megalomán 1.helyre törő fanyalog, még jó csoport ez, és csak akkor kell álmatlan vadőrültnek lenned hogyha a legelső klánokat akarod lesöpörni ;) szórakozáshoz nem kell itt se elborult függőnek lenned *fene.. a címet nem lehet kövéríteni és aláhúzni ...* |
Így van, én ugyan nem rég lejöttem az A-bol, (egy év után) de job lett az játék ahogy növekedett az országok száma.
|
Én akarok az 1/A-ban jáccani:)) Csak dobok egy hátast amikor olan számokat írtok ide amiket még töredékrészében sem birtokoltam:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
na de itt voltak olan számok emlegetve amik a 2-ben is meglepnek:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vektro én is készülök az 1/a ba mert az az ori ott is marad de ami most van ott azt szivessen léptetném már...
|
de rég voltam 1/a ban..hmm..vagy 2 éve..8azt az orit dühből töröltem:D)..de reszkessetek..másfél hónap és jövök!:-D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:06. |