![]() |
Arwen: A Gödölye volt az akinek egy földleadása itt van a külső forumon. És a Gödölye volt az aki a tagot ezért ki is dobta. És csak annyit tennék hozzá hogy nem általános megbeszélés volt Pool felvetése hanem személyeskedés egy behalt topicban, úgyhogy a reakció nem off volt...
|
Quote:
Tehetek én róla, hogy a topicindító leadta a földjét? :D Mi ebben személyeskedés? Ez TÉNY! Na de tényleg jó éjt! |
Pool elolvastad a topicot vagy csak megnézted hogy ki indította? És ez most tényleg nem kötözködés.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Áthelyezés anarchba |
Quote:
A helyett, hogy itt méltatnám az egyébként témába vágó igen hosszas "érdemeidet", inkább azon leszek, hogy a játékban lehetőséget biztosítsak rá minél előbb, hogy a kezed, s szád helyett az agyad is járhasson picit ;) Amúgy természetes, h leújrázok azonnal, ahogy meglátom. Köszi a nagyra tartásod, de egy morálromlásos orival, ami termel nem tudok megküzdeni sajnos én sem senkivel, aki megtámad. Ennek folyománya, hogy már kb egy hónapja egység sem volt benne, varin kívül. Végső soron szomorú, hogy ennyi idő kellett bárkinek is, hogy észrevegye. |
Quote:
Attól mert a szövim, klántársam, barátom barátjának az öreganyja, üssön! Én is megtettem már, nem egyszer, hogy egyik csoportban a szövim volt vki, míg a másikban harcoltunk, s aprítottuk egymást. Jah, amikor olyat láttam biztos káprázott a szemem :D Pool, mondtam már, hogy leginkább a humorérzékedért kedvellek? :) Mindig megmosolyogtatsz :) Arwen :) Felbukkanásod mindig katarktikus élmény számomra :) Mint hajnal hűtötte tó vizének a reggeli nap melengető sugara :) |
.... annyi apro megjegyzest fuznék a dologhoz, hogy a szerpejaték az szerepjaték, és el lehetne mar végre kuloniteni a kulonbozo csoportokat ...
Oh, Pool, draga baratom... en mar lattalak foldet leadni, sot tobb izben foldet atvenni valakitol szinten, csak hogy ne al evegobe beszeljek ezek szepen megvannak nekem jegyzetben mind, ha gondolod rendezhetunk versenyt ki tud tobb ilyet bemasolni ide:) De tudod mit... en elhiszem neked hogy tisztessegesen jatszol. Arra otletet jonak tartom. NonS |
Számomra az a legérdekesebb ebben az Arra-Pool vitában, hogy tulajdonképpen mindkettőjüket kedvelem és nagyra tartom. Van ilyen! :)
|
Mi olyan nagy szám abban, hogy Arrakis barátom JKSZ-ezik?
Múltkor is leütötte 5 sereggel a cimboráját 3/G-ben, majd az leújrázott, visszamászott mellé és leszöviztek. Hiába jelentgeti az ember a supportra az ilyen egyértelmű eseteket is semmi reakció Ati részéről. Hát akkor miért ne tenné meg??? Semmi visszatartó erő nincs! Csak nézzétek meg a csoportok TOP-jait hogy néznek ki, totál szét van b...armolva! "Önütésekkel" fel van nyomva pár ori termelni, és hiába van már 10k top köre és gyújtanak, lázadnak, stb. nincs semmi jelentősége, mert olyan iszonyat nagy a termelés ott távol mindenkitől, hogy simán vissza lehet építeni, pénzt osztani... |
2007-03-08 00:01:02
[-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 91 hektárt Gárdony (#302725) országától. 2007-03-08 00:01:02 [-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 79 hektárt Gárdony (#302725) országától. 2007-03-08 00:01:02 [-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 71 hektárt Gárdony (#302725) országától. 2007-03-08 00:01:02 [-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 63 hektárt Gárdony (#302725) országától. 2007-03-08 00:01:02 [-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 56 hektárt Gárdony (#302725) országától. 2007-03-08 00:01:01 [-82 kör] Sujszti LTD (#181753) elfoglalt 290 hektárt Gárdony (#302725) országától. Szép egyéni ütésekhez is illik gratulálni, ilyen sokhoz meg.. ) Ezt Arra írta régebben az 1/A eseményekben. Asszem egyikőtök sincs abban a helyzetben, hogy magát szentnek feltüntetve hadakozzon a jksz ellen, bár Arra speciel ezt meg se próbálta eddig:) Az itt a nagy baj, hogy időről időre felmerülnek ilyen témák, de senki nem veszi komolyan őket. Személyeskedünk egy sort, egymás fejéhez vágjuk a másik csalásait, aztán mikor ráununk behal az adott topic, és 2-3 hónap múlva nyílik egy új, mikor valakinek megint kinyílik a zsebében a bicsak... |
Quote:
Mellesleg mintha a Te nagy cimbid lett volna az 1. Gben, 200kn, míg a 2. már csak 92kn volt :) S jóhiszeműen sztem egyáltalán nem tápolt, mindössze abból a pénzből oldottad meg a felütést, amivel Lből léptél, ahol szövik voltunk, ha jól emlékszem, meg ki is volt még ott velünk, ja, igen, Arwen :) Tudod, ott mi voltunk a piszok top :) Így 3an :) Gyerekek, nevetségesek vagytok :) |
Quote:
Néha nem viszem le a szemetet, és mosogatni is kifejezetten utálok :) Synk, bennem volt egy szándék, aminek itt próbáltam teret engedni. Mi fogadta? Iszonyat nagy közöny. A topic behalt. Aztán tegnap kikapott a Liverpool, Poolnak érthetően rossz kedve lett. Talán ha ennyi díszes honpolgárban, és honpolgárleányban, akik itt összegyűltek a változtatásra, és konstruktív ötletekre lenne ennyi fogékonyság, mint most az értelmetlen köpködésre, akkor változna is vmi :) |
Quote:
Én L-ben hónapokig tekit írtam 199 hekin, és abból ütöttem fel magam ott, azokon akik már magasan fent voltak és termeltek. Utánna persze én is elkezdtem ott termelni, szóval nem voltam csóró amikor léptem G-be. De sajnos 2-3 szövi szépen leszívta a tartalékaim, így le is szabizatam, majd ha lesz időm visszajövök és megújrázom az orit. :) Igen a 2. helyezett 92k-n volt, de valahogy 1 hét alatt máris 130k-n lett... ;) |
Uraim, hol itt a javaslat?
Személyeskedtek orba-szájba. Ha valakinek valami nem tetszik jelentse, A téma azért lett indítva mert valaki (jelen esetben Arra) úgy gondolta kéne némi változás. Talán ha témában lenne néhány építő jellegő hsz-etek, akkor valahová juthatna is az egész. (persze előreláthatólag nem lesz) Az meg, hogy Arrát leütötték 5x, miközben pont ez ellen nyitott valamikor topicot? és kit érdekel? hogy kerül ide a topicba? naponta min 10 orit ütnek le 5x.. én is mondtam annó legyen beszüntetve a túltöltés, de mégis használtam amiíg lehetett. Ha valaki azt akarja ne legyenek 5x-ös leütések akkor tegyen rá javaslatot. ha valakinek meg azzal van gondja, hogy X-et leütötték 5x, az írjon a supportra. |
Akkor milyne gonosz dolgo mar feltápolnio valakit fiuk!
|
Quote:
|
Quote:
Sose voltam szent és nem is leszek, de más se játsza már el ezt...:) Én továbbra is az áthelyezést javaslom anarchba, amikor egyértelmű, hogy földleadásról volt szó, nem " épp üres volt és kifigyeltem", "rossz lakmorálom miatt mit tudtam volna védekezni ellene" szövegről. Láttam én az éplistáját is annak, akit beütöttek B-ben és leújrázott (ki is volt?? :D), majdnem 1000 barakkja volt, vhogy hihetetlen, hogy nem tudta fogni az 5 sereget. De hagyjuk a sárdobálást, én sem teszem tovább... Szóval javaslatom az áthelyezés |
Quote:
|
Quote:
Első esetben gyakorlatilag azt mondod, hogy nem lehet 5 - 8 sereggel támadni, de 4el már igen, vagy hol legyen határ? A kiküldhető seregek számát korlátozná. Második esetben csak logikusan végig kell gondolni mi történik egy teljesen tiszta 5- 8as ütésnél (kaját termel, tekit ír, egység nélküli elf, topos üres ori, v akár 5. szint alján levő elhagyott ori) , s lekövetni ugyanazt a mintát. Ezáltal gyakorlatilag bizonyíthatatlanná válik az egész. A másik verzió, hogy min heki, hát jobb híján ez elég következetes, mindenkire egyformán vonatkozik, mindenkinek egyaránt kedvez, egyformán súlyt mindenkit. És a szándékos földleadást is megakadályozza. Ezt én is támogatom. |
Quote:
Ugye erre mondtam hogy jelen esetben bagoly mondja verébnek, erre kaptam hogy engem a személyes gyülöletem hajt. Nem, nem gyülölöm Poolt, csupán nem kedvelem a stilusa miatt. Ha meg az anarh a megoldás akkor javaslom röpcsi mindkettőnek. |
A minimum hekivel az a baj, hogy ujrázás esetén ugyan ugy lehet földet leadni. Ha meg addig nem lehet ujrázni mig az ország el nem éri a minimum hekit, akkor jobb az ujrázás lehetőségét a játékbol is törölni, hiszen általában akkor ujrázik az ember ha az orija már nagyon szét van hullva.
|
Nem lehet kiszurni azt hogy melyik foldleadas es melyik szemfulsség.Dehogy ne csak alevegőbe beszeljunk lenne 1 javaslatom.
-Aki egy szinten mar volt tagja egy szövetségnek az ne támadhassa egyaltalan a volt tagot, vagy csak vaalamilyen csökkentett mértékben kapna a foldbol. Persze ez a szint lépésével megvaltozna. Igy elkerülhető lenne hogy 1 tag kilép a több meg jol megsorozza. |
erre mondtam, hogy leadja szövin kívülinek és a szövin kívülit üti a szövije.
a min. földet jónak tartom, a hibájával együtt amit Gyula mondott. talán úgy nehezítve, hogy újrázni se lehessen min. föld alatt. előtte szépen tessék visszafedezni vagy ütni magadat, akár keserves hetek alatt. |
Quote:
|
Jó Grabi az azert mar nem olyan egyzserű ha az adja annak ez meg ennek meg miegymas.
A minimum föld meg nem jó ötlet szerintem.a fellépési maximum felett legalábis ne legyen a minimum. |
Quote:
EZeket meg nem kel lbuntetni |
Quote:
mondjuk a csökkentett mérték még inkább... |
Én ha jol tudom irtam egy megoldast erre valamikor de akkor a feledésbe merült.
Közvetlen nem a földleadasát gátolná hanem azt amiert az létrejött. Az hogy a topban elérhetetlen magasságban nem leygenek termelő orik. A gyujtogaás mértéke nőne es nem csak a ház barakk gyujtodna fel.Hanem mas egyéb épület is a topban eltölttt körökhöz arányositva egyre több. |
alba jelenleg 3*10m osztásával 3000 heki alatt kb. megoldható h ne gyújtsanak semmit. de max 100 misi. amikor alsó hangon 500m-et termel egy ilyen ori naponta, ha nem mrd-ot. ez nem jó megoldás.
és hidd el biztosan leleményesek lennének, hogy szövin kívül adják le a földet, ha a szöviset betiltod. |
Jo most igen. De ha többet gyujtanak. Mert a gyujtas merteke ne mvaltozik csak a moral esik jobban.Illerve csak haz es barakk gyujtodik.Ami semmit nem szamit te is tudod.Neke mis esett mar a maxot a moralom es addig maradtam volna amig jo lesik.
De egy ido utan a gyujtas olya nméretekt öklten ami mar ellehetetleit es a szintlépésre kényszerit akkor jo lenne. |
Quote:
körönként 1000 épület és tuti lép :D |
Jó wand nem ilyenre gondoltam :D
De siman egy napi 200-300 épület utan mar lépnének. Ami mondjuk ha vki 3-4000 hekin van ahol a fellépési max 1100 ne mis durva de mégis gyengit erősen |
Ha szét is vernek egy háborúban legtöbbször nem földszerzést kapsz, azt max a végén, de azt meg vissza tudod fedezni/ütni 1hét alatt is legrosszabb esetben és tudsz újrázni. magas hekin meg megszivnák ezzel...
|
Sőt a javaslatom lehet kötni hektarhoz és topkörhöz is. Talán hekihez szerencsésebb bar ezt nem gondoltam meg at
|
Quote:
Szerintem ezzel teljesen értelmét vesztené az ujrázás. Esetleg annak látnám értelmét hogy az ujrázások számát korlátozzuk le, ne járjon szintenként egy. Javaslatom: Személyiségtöl függetlenül egy országnak maximum 2 ujrázási lehetősége legyen. A 4. szinten kapja meg az elsőt, utánna két szint teljesítésével lehessen egy másodikat kapni. Esetleg kis kék számmal ezt is lehetne szigorítani hogy az öt szintre a kék számos játékos csak egy ujrát kapjon. Ha ezen felül szükséges, akkor személyiség lemondásával tudjon szerezni másikat. |
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nemhogy rossz az hogy feljékáeszezett orik vannak a topban (máshogy nemigen lehet megoldani, ezzel mindenki egyetért gy gondolom) de nagy gázokat okoz ha nincsenek. Törp orikon kívül gyakorlatilag senki sem tart bányát, szal sacc/kábé látni lehet, hogy azokban a csoportokban lehet normálisan játszani, ahol van normális piac (nyersi és kati egyaránt).
Földleadás: szerintem már lett egy korlát bevezetve, miszerint cvsak az első ütés megy alulról. Ezt lehet persze addig bontogatni amíg két vagy több ütés is alulról megy, viszont akkor lehetne megoldás hogy ilyen esetekben ha vki kiszúrja legyen belőle anarh. |
Egy gyors kérdés: restartkor miért kell újraindulnia a minimumföld számlálónak? (feltéve hogy be lesz az is vezetve :) )
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |