![]() |
Szia Ditke!
Ez a neves dolog...ez érdekes volt. Köszi, hogy feltetted. |
:D
én vagyok a nap, a császár, a művészet, a mágus és a főpapnő:):o |
Quote:
|
Quote:
|
Hát tudom kicsit megkésve de én is utánna jártam hogy mit jelent a keresztnevem :)
Bemásolom nektek :) Gyula A Művészet A művész lehet az élet művésze, de lehet művészet az értelme életének is. Komoly eredményeket mondhat magáénak, sikeres karrier , vagy akár külföldi életút is lehet a része. Ez az ember barátságos, nagyon közvetlen, és soha nem mondana le egy bulimeghívást. |
Quote:
|
Polgári nevem:Fópap,nap,császárnö..maiböl 2igen is jellemzö rám!
Nick:császár,ami szintén igaz.... nem rossz nem rossz a neve legalább összhangban van velelm,elméletileg :D |
Quote:
az Akasztott, a Bolond és a Halál. milyen vidám :D |
Quote:
|
Quote:
|
Találtam egy érdekességet, segít eldönteni, hogy az ember hogyan ossza be a hátralévőt....:D
http://www.deathclock.com/ |
1,945,358,594 seconds to live
Nem is bánnám, ha igaza lenne. :D |
Wednesday, September 14, 2072
Seconds left to live... 1,999,433,912 ÁÁÁÁáá, fogy az időm, segítsetek........ megint 1-el kevesebb, megint és megint.... |
Quote:
|
Quote:
Your Personal Day of Death is... Wednesday, May 3, 2045 Seconds left to live... 1,135,778,875 De miért épp a névnapomnon???:o Ps: Ha nem leszek ilyen pesszimista kapok még 16évet.:p |
Your Personal Day of Death is...
Tuesday, October 18, 2072 Seconds left to live... 2,002,369,993 Pepa nem sokkal fogok tovább élni mint te ezekszerint, pedig én jóval pár évvel fiatalabb vagyok :O |
De én nagyon optimista vagyok.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti nem vettétek észre a program logikáját?
Pl aki dohányzik annak -10év, aki optimista annak plussz 10 (normálhoz) képest. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha most leszokok, akkor talán élek 69 évet még :) sőt ha optimista leszek akkor 111 éves koromban halok csak meg :) |
Quote:
|
Quote:
Nem akarok 100 évet élni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|